-
.
ειδικά για το τελευταίο, μπράβο τους
-
Και εγώ έκλεισα κάποια εισητήρια στην 13Α. Η μόνη απορία που έχω είναι αν θα μπορώ να παω ο ίδιος να πάρω τα εισητήρια που έχω ήδη τηλεφωνικώς παραγγήλει ή θα χρειάζεται να πάει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας με την οποία έγινε η παραγγελία.
-
Δεν ξέρω αν χρειάζεται εξουσιοδότηση, αν και δεν νομίζω...
Πάντως ταυτότητα του κατόχου της κάρτας οπωσδήποτε! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Και εγώ έκλεισα κάποια εισητήρια στην 13Α. Η μόνη απορία που έχω είναι αν θα μπορώ να παω ο ίδιος να πάρω τα εισητήρια που έχω ήδη τηλεφωνικώς παραγγήλει ή θα χρειάζεται να πάει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας με την οποία έγινε η παραγγελία.Ε δεν γίνεται αυτό βρε φίλε....
Είναι σα να πηγαίνεις στην τράπεζα να εισπράξεις για λογαριασμό άλλου.Πρέπει να έχεις μαζί σου τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση του ν.105 νομίζω υπογεγραμένη και σφραγισμένη από την αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής.
Καλό θα είναι πάνω στην δήλωση να εμφανίζονται τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας μαζί με τον αριθμό της κιόλας.Κάτι σαν εξουσιοδότηση, αλλιώς δεν...
-
Εμένα πάντως όταν πήγα και το συζητήσαμε η (συνονόματη) κοπέλα μου είπε απλά την ταυτότητα αυτού που έκλεισε τα εισητήρια...
Ας πάρει όμως ο φίλος ένα τηλέφωνο να ρωτήσει πριν πάει, μην πάει τζάμπα -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Και εγώ έκλεισα κάποια εισητήρια στην 13Α. Η μόνη απορία που έχω είναι αν θα μπορώ να παω ο ίδιος να πάρω τα εισητήρια που έχω ήδη τηλεφωνικώς παραγγήλει ή θα χρειάζεται να πάει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας με την οποία έγινε η παραγγελία.
Ε δεν γίνεται αυτό βρε φίλε....
Είναι σα να πηγαίνεις στην τράπεζα να εισπράξεις για λογαριασμό άλλου.Πρέπει να έχεις μαζί σου τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση του ν.105 νομίζω υπογεγραμένη και σφραγισμένη από την αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής.
Καλό θα είναι πάνω στην δήλωση να εμφανίζονται τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας μαζί με τον αριθμό της κιόλας.dpolal, no offense αλλά είσαι ο εφιάλτης κάθε ανθρώπου που πάει σε οποιαδήποτε υπηρεσία για να εξυπηρετηθεί,μόνο εξέταση DNΑ δεν έβαλες να δέσει το γλυκό
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πάντως ταυτότητα του κατόχου της κάρτας οπωσδήποτε!Αυτό εννοείται. Αλλά για καλό και για κακό, θα πάρω ένα τηλεφωνάκι πρώτα. Ευχαριστώ.
-
Κλεισαμε σημερα το πρωι επειτα απο αρκετη ταλαιπωρια 48 εισιτηρια για λογαριασμο του GreekRenaultClub στην θυρα 10-Γ....
Εχουν εξαντληθει τα εισιτηρια της 10-Α που ηταν η πρωτη μας επιλογη.Το κακο ειναι οτι δεν μπορουσε να μας κλεισει 48 εισιτηρια με την μια και μας τα εκλεινε κατα 9δες!!!!!
Πιστευω οτι το ΟΑΚΑ θα εξαντλησει την πληροτητα του παντως στις 23/6
Αντε καλη μας διασκεδαση.
-
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ:
ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ LAMARCO!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ:ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ LAMARCO!
Θα έχει και τίποτα επίδοξους στα parking
-
θα βάλουν και εξτρα δρομολόγια αλλα Ολυμπιακούς μήπως?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
οντως τα εισητηρια ειναι αριθμημένα. γι'αυτο και δεν μπορουσαμε να παρουμε σε 2 δοσεις εισητηρια (θέλαμε καμια 80αρια) και να μπορουν να μας εξασφαλισουν ότι θα βρίσκονται στην συνέχεια
Mε πούλμαν θα κατέβεται;;;;;;
θα νοικιασουμε καμια 10αρια 807
-
Έχω κλείσει κι εγώ δυο θέσεις, για μένα και το γιό μου, στη θύρα 13, διάζωμα Α, και υπολογίζω να βλέπουμε τα αυτοκίνητα στην πρώτη δεξιά μετά την εκκίνηση να έρχονται μαζί καταπάνω μας!
-
αν και δε θα παω πιστεω πως θα ηταν καλητερα πανω στη θυρα 16 , βλεπεις ολη την πιστα ,
-
Θέλω να είμαι κοντά και... φθηνά!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Θέλω να είμαι κοντά και... φθηνά!ααα τοτε ..... παντως και πανω που ειναι 20 ευρο , δεν ειναι και τοσο μακρια
-
Η φωτογραφική μου μηχανή δεν έχει μεγάλο ζουμ, και θέλουμε να κρατήσουμε ενθύμια...
-
Εκλεισα κι εγω!
Θύρα 10Γ!!!Ψηλά για να απολαμβάνω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκλεισα κι εγω!Θύρα 10Γ!!!Ψηλά για να απολαμβάνω!!!
Χαχαχα.Εκει εχουμε κλεισει 48 ατομα του Renault Club....
Νικο θα σου δωσω ενα pmr για να μπορουμε να λεμε τις εντυπωσεις μας....
-
θα παω και εγω.λυπαμε για την οργανωση του αγωνα που θελει να βγαλει ολλα τα λεφτα του αγωνα απο την πρωτη μερα.καλη σας ορεξη ................
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?