-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και οταν λεω προωθηση δεν εννοω μονο αφισες και διαφημιστικο υλικο το οποιο αν βασιστουμε στην εμπειρια των προηγουμενων ετων θα το κανει..
Κωστα φαινετε οτι κατι κινειται προς αυτη την κατευθυνση γιατι απο χθες γιγανταφισες που διαφημιζουν την SSS βρισκονται στην Ε.Ο. Αθηνων-Κορινθου στο υψος του Ασπροπυργου.
-
Οντως υπαρχουν πολλες γιγαντοαφισες, ενω χθες πηρε το αυτι μου και διαφημιστικο στον Best για το Μανιαδακοφεστιβαλ
Ολα καλα
-
Εγω θα είμαι στην θύρα 10 μαζί με άλλα 47 άτομα απο το
GreekRenaultClub.
Ελπίζω και πιστεύω οτι θα έχει πολύ ΘΕΑΜΑ. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οντως υπαρχουν πολλες γιγαντοαφισες, ενω χθες πηρε το αυτι μου και διαφημιστικο στον Best για το ΜανιαδακοφεστιβαλΟλα καλα
Εκτός από Best παίζει και το MAD TV,
ακόμα υπάρχει διαθέσιμο στα site των http://www.avopolis.gr , http://www.thecityvibe.com , http://www.gauloises-dance.gr , http://www.x-dream.gr και σε δεκάδες άλλα...
Ανοίγεται το άθλημα στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Ανοίγεται το άθλημα στην Ελλάδακαι σε κοινο φιλετο
αυτα για οσους λενε οτι στην Ελλαδα δε γινεται μπλα μπλα μπλα
-
Τουλάχιστον 20 γνωστοί μου, ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετοι με τους Αγώνες, θα είναι στο ΟΑΚΑ!
Αυτό κι αν είναι άνοιγμα!!!
-
H Αθηνα (και όχι μόνο) ζει σε ρυθμούς Ακρόπολις!! Το promotion του αγώνα δεν έχει προηγούμενο!! Μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν, οργανωσαν και εκτέλεσαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά μεχρι και το τέλος!!!!
-
ΝΑΙ!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ '94...... (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 50ου)
-
Τελικά,ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση γιά να αγκαλιάσει ο κόσμος τούς αγώνες ράλλυ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά,ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση γιά να αγκαλιάσει ο κόσμος τούς αγώνες ράλλυ.Τουλάχιστον να δει για μια φορά!!!!
Στην γειτονιά μου ετοιμάζονται 3 οικογένειες!!!!
Στο γραφείο 10 άτομα!!!!Χαμός γίνεται!!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά!Για να τους δούμε και του χρόνου!!!
Γιατι για να τους δούμε σε Ελληνικούς Αγώνες...χλωμό!!!!
-
Όλα τα λεφτά θα είναι το τελευταίο ζευγάρι των 'ιστορικών'
'Ιαβέρης' (ο 'γνήσιος') απέναντι στον Γ. Μοσχού.Ποιόν να πρωτοκοιτάξει κανείς σε ποιόν να αφήσει το βλέμα επάνω του. Απλά ο ταχύτερος και ο καλύτερος.
Οι μικρότεροι που δε τους έχουν δει σε δράση έχουν την ευκαιρία τώρα, έστω και για μια μικρή σε διάρκεια επίδειξη, με δύο αυτοκίνητα που τα έστιψαν (και έστριψαν) πολλές φορές στα καλά τους. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Τουλάχιστον να δει για μια φορά!!!!Στην γειτονιά μου ετοιμάζονται 3 οικογένειες!!!!
'Ακόμα καί τό πιό μακρύ ταξίδι,πάντα ξεκινάει από τό πρώτο βήμα'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν ερθουν θα κανουν συγκριση με τη μιζερια που θα δουν .....και θα ξαναμεινουμε μονοι μας.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πέρασα σήμερα από τα γραφεία της Lamarco και μίλησα με κάποια υπεύθυνη για τα εισητήρια...Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου και εφ'όσων υπάρχει διαθεσιμότητα εισητηρίων για την συγκεκριμένη θύρα μπορείτε να προσθέσετε και άλλα εισητήρια στην 'παραγγελία' σας χωρίς τον φόβο οι μισές θέσεις να είναι εδώ και οι άλλες μισές αλλού!
Μπορεις να μας πεις ποια ειναι αυτη η υπευθυνη,γιατι εγω βρεθηκα με τις μισες θεσεις εκει και τις αλλες μισες αλλου,για μια θύρα που ακομα και σημερα εχει εισιτήρια;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά,ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση γιά να αγκαλιάσει ο κόσμος τούς αγώνες ράλλυ.
Τουλάχιστον να δει για μια φορά!!!!
Στην γειτονιά μου ετοιμάζονται 3 οικογένειες!!!!
Κάπως έτσι κολλάει το ''μικρόβιο'' ο κόσμος !
-
Ο χρήστης DJ Giorgio έγραψε:
δεν θα παω γιατι 2 χρονια η LAMARCO μας κοροιδευει στη λιλαια με τα εισητηρια και σνομπαρω την εκδηλωση!!!!!!!!!!!Τι εννοείς μας κοροιδεύει γιατί και γω πήρα με κούριερ εισητήρια απο τη Lamarco και μου έλειπαν 7 από τα 14.Ξέρει κανείς αν θα βρω άκρη;
-
Speed παρε τηλεφωνο στην Lamarco 210-6894335 για να τους πεις το προβλημα με τα εισιτηρια σου.
-
[quote='Eve']Speed παρε τηλεφωνο στην Lamarco 210-6894335 για να τους πεις το προβλημα με τα εισιτηρια σου.
Αυριο θα πάω από κει αλλά το θέμα είναι πώς θα αποδείξω ότι δεν τα έβαλαν στο φάκελο ,άραγε έχει ξανασυμβεί με παρόμοια περίπτωση;
-
Σε τοσες χιλιαδες εισιτηρια λαθοι γινονται! Σιγουρα θα εχει τυχει και σε καποιον αλλο αυτο. Απλα καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να σου πουν τι να κανεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πέρασα σήμερα από τα γραφεία της Lamarco και μίλησα με κάποια υπεύθυνη για τα εισητήρια...
Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου και εφ'όσων υπάρχει διαθεσιμότητα εισητηρίων για την συγκεκριμένη θύρα μπορείτε να προσθέσετε και άλλα εισητήρια στην 'παραγγελία' σας χωρίς τον φόβο οι μισές θέσεις να είναι εδώ και οι άλλες μισές αλλού!
Μπορεις να μας πεις ποια ειναι αυτη η υπευθυνη,γιατι εγω βρεθηκα με τις μισες θεσεις εκει και τις αλλες μισες αλλου,για μια θύρα που ακομα και σημερα εχει εισιτήρια;
Τις είχες κλείσει μαζί ή πρόσθεσες αργότερα εισητήρια?
Τις έκλεισες τηλεφωνικά ή μέσω internet?
Εάν τις έκλεισες τηλεφωνικά εξήγησες στην κοπέλα ότι πρόκειται να προσθέσεις εισητήρια στην ήδη υπάρχουσα παραγγελία?
Μπορείς να μιλήσεις με την Κα. Καμπά και να της εξηγήσεις...
Φαντάζομαι θα μπορεί να βρεθεί μια λύση....
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?