-
Η ερώτηση έχει στατιστικό χαρακτήρα. Είναι μοναδικό βέβαια να τρέξουν WRC στο ΟΑΚΑ μέσα στην Αθήνα και αυτό μας βάζει όλους σε σκέψεις μιας και το SD είναι το πρωί στη Λαμία. Πείτε λοιπόν και γιατί θα πάτε ή όχι.
-
Η ερώτηση έχει στατιστικό χαρακτήρα. Είναι μοναδικό βέβαια να τρέξουν WRC στο ΟΑΚΑ μέσα στην Αθήνα και αυτό μας βάζει όλους σε σκέψεις μιας και το SD είναι το πρωί στη Λαμία. Πείτε λοιπόν και γιατί θα πάτε ή όχι.
-
-
Οχι,γιατί είναι μακρυά,καί σέ εργάσιμη μέρα.
-
Θα πάω!
Πρέπει να είναι μοναδικό το θέαμα!Για 2 λόγους!
Η κυρία μου θέλει να δει αγωνιστικά!!
Πάντα ήθελα να δω WRC στην άσφαλτο!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντα ήθελα να δω WRC στην άσφαλτο!!!
ενας λογος μου ειναι αυτος , θα παω 100% , και μολις τελειωσει το βραδυ , κατευθειαν στα βουνα !!
-
Θα πάω
Γιατί θα δω ειδική μαζί με την σύζηγο μετά από αρκετά χρόνια.
Γιατί το θέαμα στην άσφαλτο με χωματινο setup θα είναι super. Ειχα δεί στην Καλοσκοπή, δεν θυμάμαι πότε, ασφαλτινη κατηφορική φουρκέτα και ήταν το κατί αλλό.
Γιατί έφαγα την σούπα την πρώτη χρονιά στηνΛιλαία ,μυαλό δεν έβαλα και πήγα και την δεύτερη, δεν θα πάω τώρα?
Γιατί ,ειδικα αν βαλουν κανενα πηδημα και κανενα S-ακι θα έχει πολυ θέαμα και .... dolby surround ηχο!! -
δεν θα παω γιατι 2 χρονια η LAMARCO μας κοροιδευει στη λιλαια με τα εισητηρια και σνομπαρω την εκδηλωση!!!!!!!!!!!
-
Hell YES !!!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντα ήθελα να δω WRC στην άσφαλτο!!!Και ειδικά μέσα σε στάδιο. Σκεφτείτε την αίσθηση από την ηχώ!!!
Και στο καπάκι φεύγουμε για τα βουνά... -
Αντε σεις στο ΟΑΚΑ για να ειμαστε λιγοι στο SD.
Οσο για ασφαλτο,ε υπαρχει και η οριτζιναλ εκδοση.(Κιθαριστας η ντραμερ ?Κορσικη η Καταλουνια ?)
-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ RACE OF CHAMPIONS ΣΤΟ STAD DE FRANCE ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΧΟΙ.
ΤΟ ΘΕΑΜΑ,(ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ SWARTZ) ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Εγώ τώρα τι να απαντήσω που μάλλον θα είμαι στο ΟΑΚΑ αλλά ΕΞΩ από την SSS ?
Επειδή πάντως έχω πάει σε ασφάλτινο αγώνα του WRC (Καταλωνία), ΙΜΗΟ το θέαμα δεν συγκρίνεται με το χώμα, εκτός από δύο τομείς: τις μπούκες που κάνουν (μισό αυτοκίνητο εκτός δρόμου και χιλιάδες σπίθες) και το ό,τι οι ταχύτητες είναι εμφανώς υψηλότερες.
Ασφάλτινο με χωμάτινα λάστιχα δεν έχω δει Πιστεύω (και η χάραξη αλλά και το μήκος της πίστας συνηγορούν σε αυτό) πως θα είναι αρκετά θεαματικό.
-
Nope!
SD βεβαίως, βεβαίως
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Nope!SD βεβαίως, βεβαίως
Να και οι FIA1 θεατές!
-
υπάρχει μια περίπτωση να κάνω παρέα στο Νάσσο, απ'εξω απο την ειδική ..ακόμα βέβαια δεν είναι τίποτε σίγουρα...είδωμεν...
αν βέβαια δεν είμαι στο συγκεκριμένο συνεργείο και θέση, θα πάω σίγουρα και μάλιστα οργανωμένη...με τις υπόλοιπες τρελαμένες απο το motorwomen.gr -
χωρίς να έχω ψηφίσει ακόμα, δηλώνω ότι θα προσπαθήσω!
μόλις σιγουρέψω το τι θα κάνω (ελπίζω ναιιιιι) θα ψηφίσω κιόλας -
Και εγώ έκεί θα είμαι. ..... Τώρα με τον κόσμο στο πάνω το πάνω κομμάτι θα είμαι ?!?!..... με συνοδηγό στο κάτω το κομμάτι θα είμαι ?!?! ......... δεν ξέβρω ..... αλλά θα είμαι εκεί.
Και για να μην παρεξηγούμαστε ........ αν δεν είμαι στο κάτω κομμάτι τότε το πρωί SD στο καπάκι ΟΑΚΑ και στο ματαξανακαπάκι Κ. Βούρλα.
-
Όχι.
Θεωρώ ότι αυτά τα 'κόλπα' 'εκφυλίζουν' τους αγώνες ράλλυ. Στο τέλος θα καταντήσουν οι αγώνες να γίνονται στην αυλή του εκάστοτε προέδρου της διοργανώτριας λέσχης κάθε χώρας για να μη χάνουμε και σε τηλεθέαση και δυσαρεστήσουμε και τη F.I.A.. -
Ψήφισα ότι θα πάω (καλώς εχόντων των πραγμάτων).
Να πω και την άποψή μου όμως για τις SSS και το μάντρωμα των ράλι σε πίστες/στάδια κλπ...
Οι SSS έχουν κατά την άποψή μου ιδιαίτερο νόημα όταν αναφερόμαστε σε:
- Προβολή του αθλήματος σε πολλούς ανθρώπους, πέραν δλδ των παθιασμένων.
- Καλή ευκαιρία για μαζική και οργανωμένη διαφήμιση (διαφημιστικό πάρκο) και προώθηση προϊόντων.
Το ΟΑΚΑ τα παρέχει αυτά σε άφθονες ποσότητες τη στιγμή που η Λιλαία ήταν να μην πω τι...
Το ΟΑΚΑ θα γίνει ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ.
Το ΟΑΚΑ δηλώνει ότι δε θέλει να κάνουμε μελλοντικά τις ειδικές μέσα σε πίστες (ενώ η Λιλαία διατυμπανίζει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ /έγινε EDIT εδώ γιαίτ είχα κάνει λάθος/).
Το ΟΑΚΑ είναι μία -μικρή- γιορτή (κάτι σαν happening) για το ράλλι.Για το λόγο αυτό ( και ευχόμενος η εκδήλωση να μην είναι του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ -μαζί με τους σχολιαστές- ), θα προσπαθήσω να πάω ακόμα και αν το εισιτήριο είναι Ε30...
Το βουνό και η σκόνη είναι βουνό και σκόνη, και δεν τα αλλάζει κανείς και για τπτ. Όμως η προβολή, η διαφήμιση και η προώθηση προϊόντων σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων (μαζικά), είναι επιταγές που πρέπει να καλυφθούν. Αν αυτό συνδυαστεί και με μία ευχάριστη βραδιά τότε ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
Σε αυτό να προσθέσω το εξής: Πολλοί διαμαρτυρόμαστε για τον αριθμό των διαφημίσεων που προβάλλει ο Alpha κατα τη διάρκεια ενός αγώνα F1. Μπορεί να έχω βαρεθεί την F1 (έτσι όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια), και φυσικά δε μου αρέσει να βλέπω διαφημίσεις αντί του αγώνα. Όμως όταν μία Κυριακή μεσημέρι υπάρχει ενδιαφέρον για διαφήμιση αυτό μεταφράζεται στο ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο κοινό που θα προσελκύσει τον διαφημιζόμενο (έτσι ώστε να ξοδέψει χρήματα για να διαφημιστεί).
Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι κάποιοι αναγνωρίζουν το ότι οι αγώνες αυτοκινήτων (μηχανοκίνητος) είναι ικανός να προσελκύσει κόσμο και από τον καναπέ αλλά και από κοντά.
Και όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν ο κόσμος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για κάτι (κάποιος επενδύει).
Θα μου πείτε, τόσα χρόνια τι γινόταν; Και θα απαντήσω ότι ίσως να ξυπνήσουν μερικοί και να γίνει η σωστή προώθηση του 'προϊόντος' γιατί μόνο ένα καλό μπορεί να συμβεί: Να κερδίσουμε όλοι... -
Τελικά ποτέ δεν κατάλαβα τι κακό έχει το 'μάντρομα' και γενικά η SSS σε έναν αγώνα WRC. Nαι συμφωνώ πως το βουνό είναι αλλίως, έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια έκει βλέπαμε τους θεούς, και λογικά είναι εκεί ο φυσικός τόπος των ραλι.. Αλλά γιατί να πώ όχι σε μια ακόμα γερι δόση θέαμα? γιατί να πω όχι στην πρόταση που μου κάνει η οργάνωση να δω μέσα σε μια ώρα 100 περάσματα στο όριο από τα θηρία που όλο τον χρόνο βλέπω στην TV?. Από την στιγμή που δεν πρέπει να θυσιάσω π.χ. μια μέρα αγώνα στο βουνό για να δω SSS, που τότε δεν θα το έκανα, γιατί να μην το κάνω? Είναι μια γερή δόση θέαμα και δεν θα πω όχι. Τώρα περι οργανωτών και κοροϊδίας κ.λ.π. δεν τα καταλαβαίνω επίσης, (εκτός την πρώτη Λιλαία) ,κλεινω τα εισιτηρια ΕΓΚΑΙΡΟΣ, και όχι αλά ελληνικά το προϋγούμενο βράδι, μου τα φέρνουν στην δουλειά μου και απλά πάω απολαμβάνω το θέαμα, και δεν χάνω και τον υπόλοιπο αγώνα.
Καλο αγώνα για τους αγωνιζόμενους και καλή παρακολούθηση για εμάς τους θεατές.
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?