-
Ο χρήστης saxo_silver έγραψε:
Στο 1ο γυναικα....
Στο 2ο γυναικα και του λεει 'ενταξει τι φωναζεις?'
Στο 3ο παλι γυναικα και πριν βγει απο το αμαξι της σβηνει κιολας
Στο 4ο ο γυαλακιας μιλαει για φαναρια ο τρελος....Τι ειναι αυτοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας ρε...........
Επισης δυο απο τους εμπλεκομενους φορουν μπλουζακι Αθηνα2004.Ο οδηγος του παπιου στο ατυχημα με το Yaris και η οδηγος με το μπλε που κοβει αριστερα και χτυπα το μηχανακι.
Καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας ειναι;Δεν θα επρεπε να δειχνουν και τα φαναρια; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επισης δυο απο τους εμπλεκομενους φορουν μπλουζακι Αθηνα2004.Ο οδηγος του παπιου στο ατυχημα με το Yaris και η οδηγος με το μπλε που κοβει αριστερα και χτυπα το μηχανακι.
Καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας ειναι;Δεν θα επρεπε να δειχνουν και τα φαναρια;Μήπως είναι απλά κάμερες ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων (με τα μπλουζάκια κλπ);
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=11325&postdays=0&postorder=asc&start=4110Τώρα τα πήρα πρέφα κι εγώ... Σκέτη ανατριχίλα... Φταίνε δεν φταίνε, αγκαλιά με τον θάνατο λέμε. Σήμερα θα πάρω το αυτοκίνητο καλύτερα.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.metacafe.com/watch/160815/video/R/CFD_1002/Συγγνώμη αλλά πόσες φορές θα το δούμε αυτο??
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry:Δεν πειράζει. Σε συγχωρώ!!
-
Tί έγινε,έπεσε σύρμα από κανέναν και το πήραν όλοι το ίδιο βίντεο;;; Κανείς άλλος δεν θα το βάλει;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είδατε τα 4 link που δημοσιεύτηκαν σε άλλη σελίδα, έτσι δεν είναι;http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=4110
omg
-
Κατ' αρχήν η ζέστη ή αποβλακώνει τελείως και πάνε σαν κοιμισμένοι ή τρελλαίνει. Τις τελευταίες μέρες είδα τα απίστευτα στους δρόμους και περισσότερα από όσα βλέπω όλο το χειμώνα
Κορυφαίο βέβαια το παρακάτω:
Πριν τα Γιάννενα στον Αγ. Δημήτριο σε μία ευθεία 4-5 χλμ. έχω μπροστά μου ένα Cordoba πρώτης γενιάς να πηγαίνει γύρω στα 120-140. Παρόλο που μπορούσα να προσπεράσω άνετα με τέτοια ευθεία κι ορατότητα, μου φάνηκε 'ύποπτο' το σημείο για μπλόκο περισσότερο επειδή είχε και κάτι δεντράκια αριστερά κι ένα πάρκινγκ οπότε... κόβω λίγο
Από το πάρκινγκ σκάει μύτη ένα Golf IV θέλοντας να στρίψει προς Γιάννενα, κι ενώ βλέπει 2 αυτοκίνητα να 'ρχονται... ΜΠΗΚΕ
φρένα αμέσως εγώ γιατί την είδα τη δουλειά, το Cordoba τα βλέπει όλα, φρένα μπλοκάρει (χωρίς ABS) πάει για να τον απογειώσει, αφήνει φρένα, κάνει δεξιά, (αριστερά ερχόντουσαν αυτοκίνητα και το ΖΩΟΝ πατούσε τη διπλή, οπότε δεν υπήρε πιθανότητα) μπαίνει στα χώματα με τους δύο δεξιούς τροχούς, αλλά επειδή ακολουθεί χαντάκι πάει να το ξαναβάλει στην άσφαλτο και το χάνει τελείως, τετακε, αντίθετο κι ανάποδα στο χαντάκι του άλλου ρεύματος
έχω ήδη σταματήσει στα χώματα που βγήκε το Cordoba, αλάρμ, σημειώνω την πινακίδα γιατί πήγε να φύγει (τρεις Αλβανοί μέσα)
Ετυχώς βγήκε κι οδηγός του Cordoba με κάτι αμυχές, Αλβανός κι αυτός.
Τα 'λένε' λίγο και περιμένουμε τροχαία, αφού ο μόνος μάρτυρας ήμουν εγώ , αφού αυτοί που ερχόντουσαν από απέναντι και το είδαν την έκαναν διακριτικά
Με την τροχαία απίστευτοι διάλογοι του ΖΩΟΥ:
-Τ: κατάλαβες τι έκανες;;
-Ζ: προσπέρασε από δεξιά
-Τ: Σοβαρολογείς;;; μπήκες μπροστά του (αφού είχαν πάρει κατάθεση από μένα) και ζητάς και τα ρέστα;
-Ζ: ε να... έτρεχε-Τ: (περιέργως) και σένα τι σε νοιάζει τι έκανε;;; άλλος ένας λόγος να ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!! (σημείωση ότι στο σημείο που μπήκε έχει και μία άσχετη διάβαση πεζών κι έχει διπλή διαχωριστική)
-Τ (άλλος τροχαίος) πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα και ζει γιατί δεν θα πήγαινες φυλακή και μιλάς;; βούλωσέ το, κάνε δήλωση στην ασφάλεια να του αποζημειώσουν το αυτοκίνητο και ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥκαι με 200 να πήγαινε (!!!!!!) πρέπει να μπεις μπροστά του;;;
εκεί πλέον το βούλωσε και περίμεναν τις ασφάλειες και έληξε.
Στο μεσοδιάστημα είχε έρθει κι ένας απίστευτος που 'είδε' το συμβάν (γνωστός του ΖΩΟΥ) και να προσπαθεί να με πείσει να πω άλλα στην Τροχαία όταν ήρθε, τον ρωτάν που ήσουν;
να εκεί καθόμουν
καλά, πήγαινε πάλι εκεί, δεν έχεις καμία σχέση με το συμβάν (το βούλωσε κι αυτός)
Ζήσαμε και αυτή τη βδομάδα
-
Ω ρε ατάκες οι αστυνομικοί!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω ρε ατάκες οι αστυνομικοί!!μπορεί να 'φταίει' και το γεγονός ότι ήταν από τη νέα φουρνιά, ευγενέστατοι -με ευχαρίστησαν ιδιαίτερα και μακάρι να ταν όλοι έτσι κλπ- και δεν είχαν το ύφος του κλασικού τοπικού άρχοντα (ούτε μουστάκι δεν είχαν!!)
-
Εδώ εμένα μου έκανε εντύπωση ο διάλογος, φαντάσου ποσο σωστοί θα ήταν από κοντά. Γραμμή για τα σωστά της καθημερινότητας παρακαλω!
-
α και να μην ξεχάσω το άλλο ζώο με τρίπορτο σημερινό (όχι το διαστημικό) Civic που έξω από το Μενίδι (στην Αιτωλοακαρνανία) σε αριστερή στροφή με άσφαλτο γυαλί, κάνει μπούκα στο αντίθετο, τρομάζει αφήνει γκάζι κι αρχίζει το εκκρεμές
λίγο χόρτα, λίγο αντίθετο, λίγο χώματα, το σωσε τελικά, αλλά αυτοί που ερχόντουσαν πίσω μου τα είδαν όλα (εγώ από τον καθρέφτη)
-
Τα συγχαρητήριά μου στο 'δάσκαλο' σχολής οδηγών με κόκκινο πούντο (Όνομα, ακόμα δε χρειάζεται) στο Χαλάνδρι. Ο οποίος ενώ όλα τα 'γελάδια' περιμέναμε στο φανάρι για να στρίψουμε ήρθε πέρασε μπροστά απ΄όλους και μόλις είδε κενό ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κατέβαιναν πέρασε με κόκκινο φυσικά.
Πιο κάτω σταμάτησε και αλλάξε θέση με μια κοπελία (γκομένιζε ο γρήγορος προφανώς στη μαθήτρια) για να την μάθει πως να κάνει τις μαλακίες που κάνει κι αυτός.
Στο φανάρι ήμουν δεύτερος στη σειρά και δε μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία την ώρα της παπαριάς.
Αυτοί άραγε οι γρήγοροι μαλάκες, που θέλουν να λέγονται και δάσκαλοι. Αν τους κάνει βόλτα κάποιος πραγματικά καλός οδηγός, πόση ώρα θα ξερνάνε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κατ' αρχήν η ζέστη ή αποβλακώνει τελείως και πάνε σαν κοιμισμένοι ή τρελλαίνει. Τις τελευταίες μέρες είδα τα απίστευτα στους δρόμους και περισσότερα από όσα βλέπω όλο το χειμώναΚορυφαίο βέβαια το παρακάτω:
Πριν τα Γιάννενα στον Αγ. Δημήτριο σε μία ευθεία 4-5 χλμ. έχω μπροστά μου ένα Cordoba πρώτης γενιάς να πηγαίνει γύρω στα 120-140. Παρόλο που μπορούσα να προσπεράσω άνετα με τέτοια ευθεία κι ορατότητα, μου φάνηκε 'ύποπτο' το σημείο για μπλόκο περισσότερο επειδή είχε και κάτι δεντράκια αριστερά κι ένα πάρκινγκ οπότε... κόβω λίγο
Από το πάρκινγκ σκάει μύτη ένα Golf IV θέλοντας να στρίψει προς Γιάννενα, κι ενώ βλέπει 2 αυτοκίνητα να 'ρχονται... ΜΠΗΚΕ
φρένα αμέσως εγώ γιατί την είδα τη δουλειά, το Cordoba τα βλέπει όλα, φρένα μπλοκάρει (χωρίς ABS) πάει για να τον απογειώσει, αφήνει φρένα, κάνει δεξιά, (αριστερά ερχόντουσαν αυτοκίνητα και το ΖΩΟΝ πατούσε τη διπλή, οπότε δεν υπήρε πιθανότητα) μπαίνει στα χώματα με τους δύο δεξιούς τροχούς, αλλά επειδή ακολουθεί χαντάκι πάει να το ξαναβάλει στην άσφαλτο και το χάνει τελείως, τετακε, αντίθετο κι ανάποδα στο χαντάκι του άλλου ρεύματος
έχω ήδη σταματήσει στα χώματα που βγήκε το Cordoba, αλάρμ, σημειώνω την πινακίδα γιατί πήγε να φύγει (τρεις Αλβανοί μέσα)
Ετυχώς βγήκε κι οδηγός του Cordoba με κάτι αμυχές, Αλβανός κι αυτός.
Τα 'λένε' λίγο και περιμένουμε τροχαία, αφού ο μόνος μάρτυρας ήμουν εγώ , αφού αυτοί που ερχόντουσαν από απέναντι και το είδαν την έκαναν διακριτικά
Με την τροχαία απίστευτοι διάλογοι του ΖΩΟΥ:
-Τ: κατάλαβες τι έκανες;;
-Ζ: προσπέρασε από δεξιά
-Τ: Σοβαρολογείς;;; μπήκες μπροστά του (αφού είχαν πάρει κατάθεση από μένα) και ζητάς και τα ρέστα;
-Ζ: ε να... έτρεχε-Τ: (περιέργως) και σένα τι σε νοιάζει τι έκανε;;; άλλος ένας λόγος να ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!! (σημείωση ότι στο σημείο που μπήκε έχει και μία άσχετη διάβαση πεζών κι έχει διπλή διαχωριστική)
-Τ (άλλος τροχαίος) πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα και ζει γιατί δεν θα πήγαινες φυλακή και μιλάς;; βούλωσέ το, κάνε δήλωση στην ασφάλεια να του αποζημειώσουν το αυτοκίνητο και ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥκαι με 200 να πήγαινε (!!!!!!) πρέπει να μπεις μπροστά του;;;
εκεί πλέον το βούλωσε και περίμεναν τις ασφάλειες και έληξε.
Στο μεσοδιάστημα είχε έρθει κι ένας απίστευτος που 'είδε' το συμβάν (γνωστός του ΖΩΟΥ) και να προσπαθεί να με πείσει να πω άλλα στην Τροχαία όταν ήρθε, τον ρωτάν που ήσουν;
να εκεί καθόμουν
καλά, πήγαινε πάλι εκεί, δεν έχεις καμία σχέση με το συμβάν (το βούλωσε κι αυτός)
Ζήσαμε και αυτή τη βδομάδα
Αν δεν είχε συμβεί μπροστά σου το συμβάν και είχες δεχθεί κλήση σε εκείνο το σημείο επειδή έκανες προσπέραση, ή για υπερβολική ταχύτητα, ποιά θα ήταν η γνώμη σου για τους αστυνομικούς που θα σε έγραφαν; Θα τους πίστευες όταν θα σου έλεγαν ότι σε εκείνο το σημείο έχουν γίνει σοβαρά ατυχήματα; Θα δεχόσουν ότι το μπλόκο βρίσκεται εκεί όντως για να σώσει ζωές, ή θα θεωρούσες ότι βγήκαν για να μαζέψουν «γκάφρα»;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν τους κάνει βόλτα κάποιος πραγματικά καλός οδηγός, πόση ώρα θα ξερνάνε; -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν είχε συμβεί μπροστά σου το συμβάν και είχες δεχθεί κλήση σε εκείνο το σημείο επειδή έκανες προσπέραση, ή για υπερβολική ταχύτητα, ποιά θα ήταν η γνώμη σου για τους αστυνομικούς που θα σε έγραφαν; Θα τους πίστευες όταν θα σου έλεγαν ότι σε εκείνο το σημείο έχουν γίνει σοβαρά ατυχήματα; Θα δεχόσουν ότι το μπλόκο βρίσκεται εκεί όντως για να σώσει ζωές, ή θα θεωρούσες ότι βγήκαν για να μαζέψουν «γκάφρα»;
-
θεωρητικά είχε διπλή διαχωριστική, λόγω ΚΑΙ της διάβασης, οπότε θα είχαν 'δίκιο' να με γράψουν
-
το σημείο είχε το κλασικό όριο των 90 (το είδα σήμερα που ξαναπέρασα) οπότε τα 100-120 δεν είναι εξωφρενικά.
-
Στο ΖΩΟ που βγήκε χωρίς αύριο και παραβίασε διπλή διαχωριστική δεν του δώσαν κλήση πάντως.
-
αν είχε άλλο αυτοκίνητο με ABS -να μην πω ESP αφού ήταν με 2 τροχούς στο χώμα και δύο στην άσφαλτο- θα το γλύτωνε κανονικότατα.
Επειδή όπως ξανάγραψα ήταν από τη νέα φουρνιά, τους είπα ειλικρινά ότι ήμουν πίσω του με 100-120 (πρέπει να γράψω όλους τους διαλόγους τελικά)
μου είπαν, το άσπρο είναι το δικό σου; και λίγα είχες αφού δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να πας με λιγότερα εδώ
Διάβασες παραπάνω τι είπαν στο ΖΩΟ;
Εκτός κι αν νομίζεις ότι το ατύχημα έγινε λόγω... ταχύτητας
-
-
άντε να πω και εγώ με τη σειρά μου τη 1η εμπειρία ζώου (?) που μου έτυχε πρόσφατα
πηγαίνοντας σε βενζινάδικο για να πλύνω το car σταματάω πίσω από μια καινούργια Mercedes (Ml355? αν δε κάνω λάθος) - δεν είχε πινακίδες - και περιμένω να τελειώσουν για να πάρω σειρά. Τελειώνουν τα παιδιά με το Mercedes και περιμένουν.... περιμένουν... περιμένουν... ώσπου τους ρωτάω γιατί δεν μετακινούν τη mercedes πιο μπροστά για να προχωρήσουν με το δικό μου. Η απάντησή τους ήταν, ότι ο οδηγός είχε πάρει τα κλειδιά και το είχε κλειδώσει μάλιστα (!!!) και τους είχε πει ότι θα πεταχτεί σε μια δουλίτσα και θα έρθει....... περίμενα μισή ώρα να έρθει (!) μέχρι που βαρέθηκα και έφυγα.....
....ζώο?.... ζώο!
Ζώα ζώα ζώα