-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τα πεζοδρόμια είναι 'πεζο'+'δρόμια' και όχι 'αμαξο'+'στάσια'.
+1.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Πριν 5-6 ημέρες είδα παρκαρισμένο στη γειτονιά ένα κόκκινο Grande Punto με αυτοκόλλητα 4Τροχοί. Μια ημέρα μετά είδα πάλι ένα κόκκινο Grande Punto, χωρίς τα αυτοκόλλητα αυτή την φορά, παρκαρισμένο ολόκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο στη γειτονιά (επί της οδού Μέλητος). Ήμουν κατά 90% σίγουρος ότι ήταν το ίδιο, αλλά όχι 100%. Συγκράτησα, όμως, αυτή την φορά την πινακίδα του και σήμερα σερφάροντας την ξαναείδα εκεί: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=3794
Καλό θα ήταν άνθρωποι που απασχολούνται στο χώρο του αυτοκινήτου να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Για να πω όλη την αλήθεια, το αυτοκίνητο δεν είχε κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς, αλλά δε νομίζω ότι αυτή είναι αρκετή δικαιολογία.
Αυτο δεν το σχολιασε κανεις μας τελικα...
Ποιός και γιατί; Αφού το λέει καθαρά: δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς.
Μουχαχαχαχα, ωραιος εισαι και εσυ . Ε, και μια Cayenne πανω στο πεζοδρομιο δεν θα ενοχλουσε αλλα ολοι μας θα κραζαμε 'τον νεοπλουτο καφρο που νομιζει οτι με τα λεφτα του μπορει να κανει οτι θελει', και θα περναμε τηλ. την αστυνομια να τον περιλαβει, κραζωντας και αυτους παραλληλα για το οτι 'δεν του κανουν τιποτα επειδη ειναι λεφτας'...
-
Ζςο χ8εσ το βραδυ 45αρης πεζοσ που αποφασησε να περασει στο απεναντι ρευμα να προλαβει το ταξι που τον περιμενε χωρισ να κοιταξει αν ερχετε αυτοκινητο και για λιγα εκατοστα δεν τον πατησα με το αυτοκινητο... Και ειχε το θρασος να ερ8ει μετα διπλα μου στο φαναρι να ζητησει τα ρεστα και να μου χτυπησει την πορτα μου με αποτελεσμα ενα μεγαλοπρεπεστατο βα8ουλωμα .... Μην τον ειδατε τον παναη μετα .... Τα υπολοιπα μαλλον 8α τα ακουσουμε στο δελτιο ειδησεων αφου ακομα καπου μπροστα στο δημοτικο 8εατρο ανασκελα θα ειναι....
-
Φιλε αν τον κοπανησες καλα του κανες!
-
Ρε χαμενε, ηρθες απο τα μερη μου, πετυχες και τετοιο καθικι και τον πλακωσες, και δεν με φωναξες και εμενα? Φτου σου ρε
-
Αυτοδικία ε?
Σε καμμία περίπτωση δεν την επικροτώ αλλά....
Στα καλά καθούμενα ήρθε και σου έκανε βαθούλωμα? Και 45άρης στον νεότερο? Με πόσα πήγαινες και που? Του έκανες κάτι άλλο? Δεν είναι λογική συμπεριφορά να σου ζητήσει τα ρέστα. Επειδή μου έχει τύχει κι εμένα να κοιτάξω άδειο δρόμο και στο 2ο βήμα να περνάει κάποιος με 200. Τότε μόνο θα επανερχόμουν. -
Πάλι τα ίδια με τα παπάκια/σκουτεράκια που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα πλάι στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα 'για πιο γρήγορα'. Ένας πέρασε τόσο κοντά μου ενώ οδηγούσα στο άλλο ρεύμα που κοπάνησε τον καθρέπτη μου με το τιμόνι. Πάλι καλά που δεν του έφαγα κανένα πόδι του ζώου.
-
Αυτο δεν το σχολιασε κανεις μας τελικα...
Ποιός και γιατί; Αφού το λέει καθαρά: δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς.
Χμμμ...ανθρώπους με ειδικές ανάγκες όμως?
Α.... . Ξέχασα, αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν.
Τα αυτοκίνητα όμως έχουμε δικαίωμα να τα παρκάρουμε στα πεζοδρόμια επειδή πληρώνουμε φόρους και τέλη!
-
Και οι Δημοσιογράφοι Ελληνες πολίτες είναι με τα τα γνωστά προβλήματα
Και εγω έχω δει μεγαλοδημοσιογράφο να τα χώνει σε κάποιον στον δρόμο ή να χώνεται για να στρίψει πρώτος στη Μαβίλη αριστερά από Βασ ΣοφίαςΤο θεωρώ αναμενόμενο καθότι δε πιστεύω ότι ο Δημοσιογράφος είναι διαφορετικός από εμάς..
Είναι το ίδιο κακός ή λαλάκας κατά περίπτωση.Τωρα αν δε πρέπει, σε αυτό θα συμφωνήσω
Απλώς δε θα μου εγγραφες (στο περιοδικό εννοώ) και δε θα ανεχόμουνα υποδείξεις από κάποιον που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο
-
Ποιός και γιατί; Αφού το λέει καθαρά: δεν ενοχλούσε άμεσα τους πεζούς.Μάλλον παραήταν λεπτή η ειρωνία μου και τα άκουσα άδικα νομίζω. Δεν πειράζει, από την άλλη φορά θα το πήζω στα smiley και θα είμαστε όλοι οκ.
...αλλά οτι θα έκανα και quote σε δικό μου post, δεν το περίμενα...
-
Έχει παραγίνει το κακό πια με τους αλήτες που πιάνουν θέσεις για το τουτού τους με δίκυκλα. Σήμερα το έκανε ένας 50ρης μπροστά στα μάτια μου. Έφυγε το ΙΧ αυτοκίνητο και αυτός έβαλε αμέσως ένα μεγάλο σκούτερ ενώ μάλιστα ο μπροστινός μου είχε βγάλει αλάρμ για να παρκάρει. Έβαλα τις φωνές στον γύφτουλα κι αυτός είπε 'έχω το μαγαζί μου πιο πέρα, τί θες;'. Τα άκουσε χοντρά, έτσι και ήθελα να παρκάρω εγώ θα έβγαινα έξω και θα είχαμε άλλα. Πολλή τσαντίλα, είναι από τα πράγματα που με βγάζουν εκτός εαυτού.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει παραγίνει το κακό πια με τους αλήτες που πιάνουν θέσεις για το τουτού τους με δίκυκλα. Σήμερα το έκανε ένας 50ρης μπροστά στα μάτια μου. Έφυγε το ΙΧ αυτοκίνητο και αυτός έβαλε αμέσως ένα μεγάλο σκούτερ ενώ μάλιστα ο μπροστινός μου είχε βγάλει αλάρμ για να παρκάρει. Έβαλα τις φωνές στον γύφτουλα κι αυτός είπε 'έχω το μαγαζί μου πιο πέρα, τί θες;'. Τα άκουσε χοντρά, έτσι και ήθελα να παρκάρω εγώ θα έβγαινα έξω και θα είχαμε άλλα. Πολλή τσαντίλα, είναι από τα πράγματα που με βγάζουν εκτός εαυτού.Άμα δω κάτι τέτοιο στη γειτονιά μου (και το βλέπω δυστυχώς συχνά τα τελευταία χρόνια... ) παρκάρω το δικό μου μηχανάκι κάθετα, εμπρός ή πίσω από το δίτροχο του αθλίου. Επειδή πολλές φορές όμως δεν έχω οπτική επαφή από το σπίτι μου, πραγματικά δεν γνωρίζω σε ποια κατάσταση θα το βρω, όταν πάω να το ξαναπάρω... Ζήτωσαν η 'γειτονιά' και οι 'γείτονές' μας!!
-
Θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο περίπου: 'κουτοπόνηρος', γνωστός στη γειτονιά για τη συνήθειά του (ξεπαρκάρω αυτοκίνητο, το αντικαθιστώ με μηχανάκι κλπ. ) περιμένει με αναμμένη μηχανή, μέσα στο αυτοκίνητο να περάσουν οι ερχόμενοι για να ξεπαρκάρει και να βάλει στα γρήγορα τη μηχανή στη θέση. Εκείνη την ώρα (11:00 το βράδυ και έψαχνα σαν κολασμένος να παρκάρω, όντας και πτώμα από το πρωί στη δουλειά/σούπερμάρκετ/πεθερικά κλπ. ) περνούσα, τον βλέπω και βγάζω αλάρμ: 'θα φύγετε;', ρωτάω. ' Σε 5' λεπτά' μου απαντάει . 'Εντάξει' του ανταπαντώ, 'θα περιμένω' και ο βλαξ απλά έφυγε (και ΄γω πάρκαρα... ) ... Τί ανατροφή έχουν πάρει ρε γαμώτο τα τούβλα ...
-
Πολύ λάθος αυτό που έκανες να πετάξεις τη μηχανή κάτω.Αν ήθελες να του υποδείξεις το λάθος του υπάρχουν και άλλοι τρόποι πολύ πιο ευγενικοί.Το μόνο που κατά;φερες είναι να φας και να φάει μερικές ψιλές.Κ εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός οτι μερικοί παρκάρουν το μηχανάκι τους για να ποιάσουν τη θέση ιδαι΄τερα όταν μου λένε να έχω μαγαζί εδώ πέρα λες και μαζί με το μαγαζί αγόρασαν και τον δρόμο
Κάτι παραπάνω από ζώα ταιριάζει σε αυτούς τους ανθρώπους
Σκηνικό στη γειτονιά μου στο Βαρδάρη Θεσσαλονίκης
Και οι δύο παράνομα παρκαρισμενοι πάνω σε πεζοδρόμιο μεγάλους πλάτους ενώ στη γειτονιά υπάρχει αρκετός χώρος για παρκάρισμα.Μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα το παρκάρει εκεί ενώ και τα δύο τα ζώα είναι παράνομοι και ανταλλάσουν μεγαλόφωνα μεταξύ τους αρκετά κοσμητικά επίθετα.Στο μεταξύ έρχεται και τρίτος και παρκάρει και μαλώνει και αυτός
μαζί τους.Δηλαδή κλείνουν όλο το πεζοδρόμιο και μαλώνουν ποιος θα το βάζει
Ναι είναι αληθινή ιστορία και έγινε στις άγιες μέρες που μας πέρασαν -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο περίπου: 'κουτοπόνηρος', γνωστός στη γειτονιά για τη συνήθειά του (ξεπαρκάρω αυτοκίνητο, το αντικαθιστώ με μηχανάκι κλπ. ) περιμένει με αναμμένη μηχανή, μέσα στο αυτοκίνητο να περάσουν οι ερχόμενοι για να ξεπαρκάρει και να βάλει στα γρήγορα τη μηχανή στη θέση. Εκείνη την ώρα (11:00 το βράδυ και έψαχνα σαν κολασμένος να παρκάρω, όντας και πτώμα από το πρωί στη δουλειά/σούπερμάρκετ/πεθερικά κλπ. ) περνούσα, τον βλέπω και βγάζω αλάρμ: 'θα φύγετε;', ρωτάω. ' Σε 5' λεπτά' μου απαντάει . 'Εντάξει' του ανταπαντώ, 'θα περιμένω' και ο βλαξ απλά έφυγε (και ΄γω πάρκαρα... ) ... Τί ανατροφή έχουν πάρει ρε γαμώτο τα τούβλα ...ε αφού έφυγε εντάξει φέρθηκε ο άνθρωπος, θα μπορούσε να σου πει χίλιες δυο δικαιολογίες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο περίπου: 'κουτοπόνηρος', γνωστός στη γειτονιά για τη συνήθειά του (ξεπαρκάρω αυτοκίνητο, το αντικαθιστώ με μηχανάκι κλπ. ) περιμένει με αναμμένη μηχανή, μέσα στο αυτοκίνητο να περάσουν οι ερχόμενοι για να ξεπαρκάρει και να βάλει στα γρήγορα τη μηχανή στη θέση. Εκείνη την ώρα (11:00 το βράδυ και έψαχνα σαν κολασμένος να παρκάρω, όντας και πτώμα από το πρωί στη δουλειά/σούπερμάρκετ/πεθερικά κλπ. ) περνούσα, τον βλέπω και βγάζω αλάρμ: 'θα φύγετε;', ρωτάω. ' Σε 5' λεπτά' μου απαντάει . 'Εντάξει' του ανταπαντώ, 'θα περιμένω' και ο βλαξ απλά έφυγε (και ΄γω πάρκαρα... ) ... Τί ανατροφή έχουν πάρει ρε γαμώτο τα τούβλα ...
ε αφού έφυγε εντάξει φέρθηκε ο άνθρωπος, θα μπορούσε να σου πει χίλιες δυο δικαιολογίες
Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι (ακόμα και 'γω, ασχέτως του παραπάνω 'περιστατικού' ) μόλις ακούνε κάτι τέτοιες απαντήσεις (του στιλ 'φεύγω-δεν φεύγω' ) να δίνονται ανερυθρίαστα και γαϊδουρινά, απλά σηκώνονται και φεύγουν αντί να το συζητούν (δεν υπάρχει χρόνος ν' ανοίγονται κουβέντες για το αυτονόητο με βλάκες...) . Αν όμως κάνεις (ακόμη) έναν γύρο στο τετράγωνο και ανακαλύψεις ένα μηχανάκι στη θέση του ανωτέρω τυπά, δεν θα εξοργιστείς;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτοδικία ε?
Σε καμμία περίπτωση δεν την επικροτώ αλλά....
Στα καλά καθούμενα ήρθε και σου έκανε βαθούλωμα? Και 45άρης στον νεότερο? Με πόσα πήγαινες και που? Του έκανες κάτι άλλο? Δεν είναι λογική συμπεριφορά να σου ζητήσει τα ρέστα. Επειδή μου έχει τύχει κι εμένα να κοιτάξω άδειο δρόμο και στο 2ο βήμα να περνάει κάποιος με 200. Τότε μόνο θα επανερχόμουν.60 xlm stis 3 to prwi kiolas gia mhn ksypnisw ton kosmaki logw ths eksatmishs..... alla kai giati einai kai to tmhma 500 metra pio katw....
-
σήμερα στις 4:30 το πρωί απορούσα σε μία άδεια Λ. Αθηνών γιατί ένα swift πήγαινε σαν 'μεθυσμένο'
Πλησιάζοντας μου λύθηκε η απορία!
Ο οδηγός του είχε ανοιχτή πάνω στο τιμόνι μία εφημερίδα (συγκεκριμένα το 'ΦΩΣ') κ αντί να οδηγεί, διάβαζε χώρια που είχε καλύψει εντελώς το τιμόνι...... -
Ζώο δίποδο και επικίνδυνο, πριν από 5 λεπτά.
Η ιστορία ξεκινάει από διασταύρωση στην οποία είχα STOP. Ήμουν 4ο ή 5ο αυτοκίνητο και ακούω πίσω μου κόρνα. 'Δεν είναι δυνατόν' σκέφτομαι. Κι όμως ήταν! Ο κύριος με το μπλε Fiat Marea είχε καλύτερη οπτική από τον πρώτο της ουράς που προσπαθούσε να διακόψει τη ροή του κεντρικού δρόμου για να περάσει. Κόρναρε 3 φορές σε ισάριθμα αυτοκίνητα γιατί τον καθυστρούσαμε.Θα μου πείτε, αυτό δεν είναι ζώο, αλλά το πολύ ζωάκι. Μπορεί να βιαζόταν...
Συνεχίζω την πορεία μου, και ένα περίπου χιλιόμετρο πιο κάτω, στην οδό Σωρού στο Μαρούσι, ο κύριος με ακολουθεί με μια λογική απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων, δεν πολυβιαζόταν δηλαδή. Μπροστά βλέπω δύο παιδιά με ποδήλατα, να πηγαίνουν παράλληλα μεταξύ τους. Εγώ κόβω για να βρώ χώρο στο αντίθετο ρεύμα, βγάζω φλας και αντιλαμβάνομαι το ίδιο ΖΩΟ που κόρναρε πριν να με προσπερνάει την ώρα που (έχοντας φλας) ξεκίνούσα να προσπερνάω τα ποδήλατα!
Τελικά εκείνος δεν πέτυχε ούτε το πίσω δεξιά φτερό μου ούτε τα παιδάκια, αφού τον είδα και διέκοψα την προσπέραση.
Δεν χρειάζεται να πω ότι 500 μέτρα πιο κάτω, Σωρού και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, παραλίγο να πετύχει δυο αυτοκίνητα που είχαν μείνει σε άκομψη θέση λόγω κίνησης έξω από ένα βενζινάδικο...
Τι να πω για κατι τέτοιους;
Κι είχε και το γιόκα του στο κάθισμα του συνοδηγού, να μαθαίνει! -
Ζώο ολκής στο φανάρι Πατησίων και Χαλκίδος πριν λίγο.
Κινούμαι στη Χαλκίδος και ετοιμάζομαι να στρίψω για Αγ. Λαύρας. Δεξιά μου μηχανάκι (ντελιβεράς) ανάμεσα στις 2 λωρίδες στρίβει Πατησίων (η δεξιά λωρίδα στρίβει για Πατησίων ΚΑΝΟΝΙΚΑ).
ΜΛΚΣ με Άτος στρίβει από τη δεξιά για να μπει στην Αγ. Λαύρας (δεν του έκανε να περιμένει στην ουρά) πάνω στο μηχανάκι!!!!!! Ευτυχώς το παιδί ίσα ίσα που ακούμπησε το φτερό του Άτος....
Φυσικά μετά όπου έβρισκε 4 μέτρα μπροστά του μάρσαρε...
Ότι να 'ναι...
Ζώα ζώα ζώα