-
Πιστεύετε ότι δέν υπάρχει περίπτωση οι θεατές τών 'σάιντ σόου' νά γίνουν στή συνέχεια θεατές αγώνων ράλυ ή καί ταχύτητας;
Εγώ νομίζω ότι,καλό είναι να γεμίζει (όσο μπορεί τουλάχιστον) η πίστα μέ κόσμο.
Οι θεατές τού 'σάιντ σόου' προχτές,ήρθαν σέ επαφή καί με τούς αγώνες ταχύτητας,ποιός ξέρει,μπορεί να τούς άρεσε καί περισσότερο. -
Γιατί όχι; Ένα ερέθισμα χρειάζεται, μια πρώτη επαφή. Αν ο άλλος δε γνωρίζει κάτι, πως να το ακολουθήσει; Ένας αγώνας ταχύτητας που θα παρακολουθήσει κάποιος παράλληλα με το side show, μπορεί να είναι το red pill που θα τον βγάλει από το matrix της καγκουριάς που πλασάρεται ως 'σύγχρονη αυτοκίνηση' ή ως 'βελτίωση'.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γιατί όχι; Ένα ερέθισμα χρειάζεται, μια πρώτη επαφή. Αν ο άλλος δε γνωρίζει κάτι, πως να το ακολουθήσει; Ένας αγώνας ταχύτητας που θα παρακολουθήσει κάποιος παράλληλα με το side show, μπορεί να είναι το red pill που θα τον βγάλει από το matrix της καγκουριάς που πλασάρεται ως 'σύγχρονη αυτοκίνηση' ή ως 'βελτίωση'.ο μανος εισαι απο το ρενο κλαμπ? I'm angel...
-
Είδατε την εκπομπή χτές???
Απο τα λεγόμενα παρεβρισκομένων αλλά και τηλεθεατών που τηλεφώνησαν στην εκπομπή το forum μας έχει μεγάλη αναγνωσημότητα...όλοι ήξεραν τι γράφετε/λέγετε για τους ελληνικούς αγώνες...
Πως σας φάνηκε ο Κύρκος....'εγώ δεν ξέρω, μου είπαν οτι Τεχνικός έφορος (που μάλλον έχει προσωπικά μαζί μου) έκανε κάτι στο αμάξι όταν ήταν ανοιχτό το καπό...αυτός έβαλε το σωληνάκι' -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πως σας φάνηκε ο Κύρκος....'εγώ δεν ξέρω, μου είπαν οτι Τεχνικός έφορος (που μάλλον έχει προσωπικά μαζί μου) έκανε κάτι στο αμάξι όταν ήταν ανοιχτό το καπό...αυτός έβαλε το σωληνάκι'Tι άλλο θα ακούσουμε...
-
Ξέρει κανείς να μου πει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας?
-
60% - 40%
ΟΧΙ - ΝΑΙ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
60% - 40%
ΟΧΙ - ΝΑΙΚαι μια ψηφος για τη χοληστερινη
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
60% - 40%
ΟΧΙ - ΝΑΙΟΚ, thanks Ρένα.
-
Ρε παιδιά,δέν ξέρω άν συμβαίνει καί στήν Αθήνα αυτό,αλλά χτές διακόπηκε η εκπομπή ,καί τό τελευταίο της μισάωρο βλέπαμε διαφημιστικό τής cohen (η κάπως έτσι) μέ έπιπλα.
Αλλη μιά φορά πρίν λίγους μήνες,ξανά τό ίδιο φαινόμενο μέ προϊόντα αδυνατίσματος. -
Εντελώς τυχαία είδα την εκπομπή, αφού στην περιοχή μου δεν υπάρχει κανάλι με τις εκπομπές αυτές.
Μακάρι να μην την είχα δει.
Απογοήτευση ο Κύρκος και κοντά και η εκπομπή, με εξαίρεση τον Παναγιωτόπουλο και την προσπάθεια του Τσάδαρη να βγάλει κάτι.
Κύριε Κύρκο υποτιμάτε πολύ τόσο τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους, όσο και όσους θεατές παρακολουθούν τις εκπομπές αυτές.
Φτιάχνετε σενάρια που μάλλον θέλουν επιστημονική φαντασία. Και εκείνη η προσπάθεια να ρίξετε την μπάλα στην εξέδρα; Όχι το δικό μου αλλά του άλλου του νικητή, του Ιταλού, του Πορτογάλου και πάει λέγοντας.
Περιμέναμε ένα άλλο επίπεδο από αυτόν που τόσα χρόνια κερδίζει και τον είχαμε φωτογραφία στο δωμάτιο από μικροί.
Ελπίζω να μην βρείτε μιμητές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα θέματά σας.
Κρίμα.
kri.kri
-
Μιας και είδα την εκπομπή μετά απο αρκετό καιρό και για πρώτη φορά σε αυτό το κανάλι, θα ηθελα να εκφράσω την άποψή που.
Την εκπομπή την παρακολουθώ πολλά χρόνια, οχι φανατικά αλλά περιστασιακά.
Τυχαινει μαλιστα να έχω και καποιες βιντεοκασετες παλαιών εκπομπών.Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η συγκριση της σημερινης εκπομπης με αυτρη των παλαιοτέρων χρόνων. Δε νομιζω οτι κατι τρομερό έχει αλλαξει, καμία τρομερη εξέλιξη στο υφος και στο περιεχόμενο.
Μια εκπομπή δεν αρκεί να μεταδίδει τα θέματα της, αλλά θα πρέπει να τα παρουσιάζει και σωστά.
Το να γινεται ρεπορτάζ και ο speaker (συνηθως και κ.Φωτεινέλης) να σχολιάζει την εικόνα κάνοντας απλή αναγνωση του κειμένου που έχει φτιαξει μπροστά του ή διαβαζοντας την καταταξη του αγώνα, δε νομιζω οτι προκαλεί ενδιαφέρον.
Η εικονα ειναι δεδομένη. Το περασμα των αγωνιζομένων, η εικόνα απο καποιο service ή κάποια τελετή, ειναι ενδιαφέρον απο μονο της. Θα πρέπει λοιπον και η εκφώνηση να ειναι τέτοια που να αναβαθμίζει την εικόνα της εκπομπης.- Για καποιον τρίτο που βλέπει την εκπομπη, που δεν εχει σχέση με τους αγωνες στην Ελλάδα, είναι σαν να παρακολουθεί μία εκπομποή κλειστου κυκλου. Αναφορά σε ανρθώπους με τα μικρά τους ονοματα, και αναλαφρο κλίμα, συντελουν σε αυτη την εικόνα.
Φανταστείτε να παρακολουθουσατε μια εκπομπή για καποιο αθλημα που σας ενδιαφέρει (για να μην παμε μακρία, εστω οτι ενδιαφεροσασταν για τους αγωνες μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα (κι ας υποθεσουμε οτι υπηρχαν ) αλλά δεν ειχατε καμία αναμειξη με αυτους και θα θελατε να τους γνωρισετε) και παρακολουθουσατε μία αναλογη εκπομπή.. Ποσο πολυ θα πρόβαλλε το -αγνωστο και για εσας- αντικείμενο, στο ευρύ κοινό?
Νομιζω οτι η εκπομπή πρέπει να αλλάξει τροπο παρουσίασης, να αλλαξει χαρακτήρα και στυλ. Μπορει τους ανθρώπους που ασχολουνται με τους αγωνες να τους καλυπτει ενημερωτικά. Αν θελουμε ομως να μιλάμε για μια προσπαθεια προβολής του χωρου, (ασχετως ποιος την κανει και που) τότε θα πρεπει κατα την αποψη μου να γινει με διαφορετικό τροπο.
Γιατι αν υπαρχει καποιο δυνατό μέσο προβολής, αυτο ειναι η τηλεόραση.Σταμάτησε και το traction να ασχολείται με αγώνες, και ξανακλειστήκαμε στο καβουκι μας (οχι ότι υπήρξε και τότε προβολή τρομερή, αλλα ηταν ενα μεγάλο καναλι, που περνουσε με τον ένα ή άλλο τρόπο την ιδεα των αγώνων στην συνείδηση του κοινου).
- Για καποιον τρίτο που βλέπει την εκπομπη, που δεν εχει σχέση με τους αγωνες στην Ελλάδα, είναι σαν να παρακολουθεί μία εκπομποή κλειστου κυκλου. Αναφορά σε ανρθώπους με τα μικρά τους ονοματα, και αναλαφρο κλίμα, συντελουν σε αυτη την εικόνα.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Μιας και είδα την εκπομπή μετά απο αρκετό καιρό και για πρώτη φορά σε αυτό το κανάλι, θα ηθελα να εκφράσω την άποψή που.
Την εκπομπή την παρακολουθώ πολλά χρόνια, οχι φανατικά αλλά περιστασιακά.
Τυχαινει μαλιστα να έχω και καποιες βιντεοκασετες παλαιών εκπομπών.Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η συγκριση της σημερινης εκπομπης με αυτρη των παλαιοτέρων χρόνων. Δε νομιζω οτι κατι τρομερό έχει αλλαξει, καμία τρομερη εξέλιξη στο υφος και στο περιεχόμενο.
Μια εκπομπή δεν αρκεί να μεταδίδει τα θέματα της, αλλά θα πρέπει να τα παρουσιάζει και σωστά.
Το να γινεται ρεπορτάζ και ο speaker (συνηθως και κ.Φωτεινέλης) να σχολιάζει την εικόνα κάνοντας απλή αναγνωση του κειμένου που έχει φτιαξει μπροστά του ή διαβαζοντας την καταταξη του αγώνα, δε νομιζω οτι προκαλεί ενδιαφέρον.
Η εικονα ειναι δεδομένη. Το περασμα των αγωνιζομένων, η εικόνα απο καποιο service ή κάποια τελετή, ειναι ενδιαφέρον απο μονο της. Θα πρέπει λοιπον και η εκφώνηση να ειναι τέτοια που να αναβαθμίζει την εικόνα της εκπομπης.- Για καποιον τρίτο που βλέπει την εκπομπη, που δεν εχει σχέση με τους αγωνες στην Ελλάδα, είναι σαν να παρακολουθεί μία εκπομποή κλειστου κυκλου. Αναφορά σε ανρθώπους με τα μικρά τους ονοματα, και αναλαφρο κλίμα, συντελουν σε αυτη την εικόνα.
Φανταστείτε να παρακολουθουσατε μια εκπομπή για καποιο αθλημα που σας ενδιαφέρει (για να μην παμε μακρία, εστω οτι ενδιαφεροσασταν για τους αγωνες μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα (κι ας υποθεσουμε οτι υπηρχαν ) αλλά δεν ειχατε καμία αναμειξη με αυτους και θα θελατε να τους γνωρισετε) και παρακολουθουσατε μία αναλογη εκπομπή.. Ποσο πολυ θα πρόβαλλε το -αγνωστο και για εσας- αντικείμενο, στο ευρύ κοινό?
Νομιζω οτι η εκπομπή πρέπει να αλλάξει τροπο παρουσίασης, να αλλαξει χαρακτήρα και στυλ. Μπορει τους ανθρώπους που ασχολουνται με τους αγωνες να τους καλυπτει ενημερωτικά. Αν θελουμε ομως να μιλάμε για μια προσπαθεια προβολής του χωρου, (ασχετως ποιος την κανει και που) τότε θα πρεπει κατα την αποψη μου να γινει με διαφορετικό τροπο.
Γιατι αν υπαρχει καποιο δυνατό μέσο προβολής, αυτο ειναι η τηλεόραση.Σταμάτησε και το traction να ασχολείται με αγώνες, και ξανακλειστήκαμε στο καβουκι μας (οχι ότι υπήρξε και τότε προβολή τρομερή, αλλα ηταν ενα μεγάλο καναλι, που περνουσε με τον ένα ή άλλο τρόπο την ιδεα των αγώνων στην συνείδηση του κοινου).
Kαλα αυτο που λες ειναι αληθεια η εκπομπη του Φωτεινελη ειναι χρονια πισω(αλλο που τον ππαρακολουθω ανελλειπως)..
Και αυτος ο χριστιανος εχει 15 χρονια εκππμπη μια εικονα απο παλαιοτερο αγωνα δεν μπορει να δειξει?Εκτος βεβαια αν τις ταινιες τις εχουν κρατησει τα αλλα καναλια που ηταν..
Παντως ειναι οι μονες εκπομπες(του Φωτεινελη και οι τρεις) που ασχολουνται με τους Ελληνικους αγωνες οι αλλες δυο δεν ασχολουνται ουτε ενα πενταλεπτο - Για καποιον τρίτο που βλέπει την εκπομπη, που δεν εχει σχέση με τους αγωνες στην Ελλάδα, είναι σαν να παρακολουθεί μία εκπομποή κλειστου κυκλου. Αναφορά σε ανρθώπους με τα μικρά τους ονοματα, και αναλαφρο κλίμα, συντελουν σε αυτη την εικόνα.
-
Παρ'όλο που δεν είδα ολόκληρη την εκπομπή αλλά αποσπασματικά αυτό μου χτύπησε και εμένα πολύ άσχημα τουλάχιστον ακουστικά... Ήταν σαν να άκουγα κάποιον απλά να διαβάζει ένα κείμενο και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο...
AUTO SPRINT