-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Μια διαφορετική μετατροπή εδώ: Κινητήρας από NISSAN 200SX σε SIERRA!!!Μπροστα στο Peugeot 205 Cosworth το Nissan powered Ford μαλλον μοιαζει ευκολο να γινει
Ειναι εντελως τρελλοι αυτοι οι Αγγλοι. -
σε δουλεια να βρισκοντε οι Αγγλοι. παρ'ολο που ξερω οτι το σιερρα ειναι μια παλια μαουνα δεν ξερω γιατι αλλα εχω δεθει μαζι του.
-
Ο χρήστης αναστασιος έγραψε:
Συγγνώμη φίλε μου αλλά νομίζω πως το αυτοκίνητο είναι πολύ παλιό για να δώσεις τόσα λεφτά και επιπλέον νομίζω πως και πάλι τα λεφτά είναι πολλά.Αναρωτήθηκες μήπως για ποιο λόγο βρέθηκε όλο αυτό το πακέτο από τη γερμανία; Πριν προλάβεις να πεις 'τρακάρισμα', θα σου πως αποκλείεται να δούλευαν όλα αυτά μετά από σοβαρό τρακάρισμα , εκτός εξαιρέσεων. Απλά το αυτοκίνητο πουλήθηκε για ψίχουλα σε κάποια μάντρα για παλιοσίδερα και τώρα κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγγι.
Αναστάσιε, οι απαντήσεις του Ελέφαντα με κάλυψαν πλήρως. Ευχαριστώ πάντως για όσα μου έγραψες. Είμαι όντως πολύ ευχαριστημένος με την μετατροπή και είναι σαν να έχω καινούριο αμάξι με 3 χιλιάρικα. 2λιτρο!
-
ουτε το Λαντα Ακουαριους δεν ειναι τοσο φτηνο
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Καλό! 15€! Χιχιχι!Το πακέτο πουλήθηκε για 710 λίρες, περίπου 1050 ευρώ.
-
Metaferw to erwthma mou edw mias kai sto FORD -CLUB suzhtiountai mono ta problhmata tou Fiesta....
Θέλω γνώμες για αμoρτισέρ-ελατήρια για Sierra. Να βάλω μαμίσια ή κάτι άλλο; Τι; Η πίσω ανάρτηση έχει διαφορά (λόγω διαφορικού) στα 1.6L και στα 2.0L;
Σημείωση1: Το αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους καρό-δρομους της Πάτρας...
Σημείωση2: Δεν έψαξα μήπως έχει ξανασυζητηθεί τέτοιο ζήτημα οπότε αν ναι, πυροβολήστε με ελεύθερα! -
Ανδρέα, εγώ την γνώμη μου στην έχω πει με email. Νομίζω ότι το 1.6 με το 2.0 φορούσαν τα ίδια αμορτισέρ (δεν βάζω όμως το χέρι μου στη φωτιά). Αν θες μπορώ να ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες στο fordiserraclub.co.uk
Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν.
αλλαγή κινητήρα σε Ford Sierra