-
Τι κατανάλωση έχει ένα τέτοιο εργαλείο άραγε;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Black angel
Τι κιβώτιο έχεις; Tipmatic ή ComfortShift? 16άρι έτσι κι αλλιώς, όχι;Comfortshift κιβωτιο εχω το οποιο ειναι 8αρη..Δηλαδη 4 στο αργο 4 στο γρηγορο+το over σε ολες!!! Εν το μεταξυ παρεχει ενα κουμπακι στον λεβιε οπου μπορω να κανω τις αλλαγες ολες χωρις την βοηθεια του ποδιου (συμπλεκτη)...Οι αλλαγες μπορουν να γινουν εφοσον το ξεκινας με το ποδι απο σταση...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
AdBlue χρησιμοποιείς?
Oχι Adblue δεν χρησιμοποιω διοτι ειναι 2003 το μοντελο μου και euro3...τα euro5 χρησιμοποιουν adblue...
ΟΚ!Και μια ρητορική ερώτηση?
AdBlue παρέχουν οι επίσημες αντιπροσωπείες?
Αν ξέρεις..Αdblue υπαρχουν παντου στην ευρωπη!!! Απο αντιπροσωπειες και συνεργεια μεχρι και στο παραμικρο βενζιναδικο...εδω ισως ειμαστε λιγο πισω ακομη
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Τι κατανάλωση έχει ένα τέτοιο εργαλείο άραγε;Κοιταξε αναλογα το φορτιο που εχεις...Για το δικο μου που μπορω να μιλησω εχει τυχει να ειμαι 30τοννους μικτος και να μου το φερνει 1Lit 3,5χιλιομετρα!με 40 μικτο 1lit 3,1 χιλιομετρα...εξαρτατε παντα διοτι τα φορτια και οι διαδρομες δεν ειναι η ιδιες!!!
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία Μια γενική τάξη μεγέθους ήθελα....
Τι χωρητικότητα έχει το ρεζερβουάρ επομένως, ώστε να μπορούν να καλύψουν αξιόλογες αποστάσεις χωρίς εξαιρετικά συχνούς ανεφοδιασμούς;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ευχαριστώ για την πληροφορία Μια γενική τάξη μεγέθους ήθελα....Τι χωρητικότητα έχει το ρεζερβουάρ επομένως, ώστε να μπορούν να καλύψουν αξιόλογες αποστάσεις χωρίς εξαιρετικά συχνούς ανεφοδιασμούς;
Συνηθως 1200 λιτρα στα ταξιδιαρικα...
-
Ο χρήστης Black angel έγραψε:
Τι κατανάλωση έχει ένα τέτοιο εργαλείο άραγε;
Κοιταξε αναλογα το φορτιο που εχεις...Για το δικο μου που μπορω να μιλησω εχει τυχει να ειμαι 30τοννους μικτος και να μου το φερνει 1Lit 3,5χιλιομετρα!με 40 μικτο 1lit 3,1 χιλιομετρα...εξαρτατε παντα διοτι τα φορτια και οι διαδρομες δεν ειναι η ιδιες!!!
Καλη ειναι, το 530 ειπαμε ειναι?
-
Ναι το 530...
-
πωπω η χαρα του βενζινα, καθε φορα που γεμιζεις ο βενζινας κανει παρτυ
-
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
πωπω η χαρα του βενζινα, καθε φορα που γεμιζεις ο βενζινας κανει παρτυΑστα σημερα φευγω ταξιδι κα θελω 1000lit για να φουλαρω...
-
Ειχα γραψει καπου παλιοτερα οτι η ευαισθησια της γραμμης μεταδοσης των Scania εχει να κανει με τον τροπο που το μεταχειριζεται ο οδηγος.
Η ιδανικη εκκινηση ενος ειναι καπως ετσιΟι αλλαγες ειναι 4η, 6η, 7η, 8η, 9η και καπου μετα το τελος του video 10η.
Αυτο που φαινεται σαν χασιμο αναμεσα στην 4η και την 6η ειναι η εναλλαγη αργο - γρηγορο (range σαζμαν η 6η στη θεση της 1ης).
Ηλικιωμενο μεν, αλλα αυτο δημιουργησε τον μυθο του King of the Road, τα μετεπειτα απλα τον συντηρησαν... -
Επειδή η Ελλάδα έχει αρχίσει και γεμίζει από τούνελ... ξέρει κανείς τι ισχύει για την διέλευση βυτιοφόρων και επικίνδυνων φορτίων?
Δηλαδή ένα βυτίο με βενζίνη περνάει από το Αρτεμίσιο, Την Κακιά Σκάλα, ΑΟ, Αγ Κωνσταντίνο, Κατερίνη κλπ κλπ από τα τούνελ ότι ώρα θέλει? -
Aπο οτι γνωριζω κανονικα απαγορευται!!! Ομως ακου να δεις τι γινεται...στην αττικη δεν το επιτρεπουν και υπαρχει προστιμο,στην κακια σκαλα ολα τα βυτια περνουν αναβοντας εναν φαρο πισω το ιδιο και στο αρτεμισιο!!! Λες και εκει δεν ειναι επικινδυνο...Μην ψαχνετε παιδια στην ελλαδα ζουμε...
-
Στην ΑΟ από όσο ξέρω,στα διόδια όταν μπαίνει το φορτηγό στην ΑΟ του δίνουν ένα προσωρινό εισιτήριο και κανονικά πρέπει πριν απο τούνελ να βγει από την ΑΟ και μετά να ξαναμπεί.Αυτό όσες φορές χρειαστεί ανάλογα με το πόσα τούνελ θα συναντήσει στη διαδρομή του.
Το προσωρινό εισιτήριο ισχύει νομίζω για 1 ή 2 ώρες και με την επίδειξή του δεν ξαναπληρώνει διόδια όταν ξαναμπαίνει στην ΑΟ μετά το τούνελ... -
Οντως ετσι ειναι...τους πατανε μια σφραγιδα και μπαινοβγαινουν...
-
Σε λίγες μέρες θα οδηγάω ένα ΜΑΝ 19.414 Χωματουργικο επικαθήμενο.
Το πήρε το αφεντικό μου την προηγούμενη βδομάδα και τώρα τα αναγκαία συνεργεία για λάδια ξύδια.
Λίγο που το οδήγησα είναι αρκετά καλό!Διαδρομές εντός νομού Σερρών αρχικά. -
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μεταφορά προσωπικού.
Και εκεί που λέγαμε για ενοικίαση
Μετρήθηκαν τα κουκιά και πάμε για αγορά μεταχειρισμένου γιατί μας συμφέρει.
Κανα δυο ερωτήσεις σε λεφορειάδες και εμείς το αισθητικό της υπόθεσης.
και αντί να κοζάρουμε ΙΧ φτάσαμε να κοιτάμε λεωφορεία σαν εξωγείηνοι
Άρεσε στους πρεσβύτερους ένα άσπρο IRIZAR VOLVO CENTURY του 1999 με 500,000 χλμ στα €90κ και είναι έτοιμοι να το κλείσουν εγώ δεν το έχω δει ακόμα.
Τι ψάχνουμε εξονυχιστικά?
Γιατί εγώ στο net βλέπω τα πιο πολλά IRIZAR σε SCANIA? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μεταφορά προσωπικού.
Και εκεί που λέγαμε για ενοικίαση
Μετρήθηκαν τα κουκιά και πάμε για αγορά μεταχειρισμένου γιατί μας συμφέρει.
Κανα δυο ερωτήσεις σε λεφορειάδες και εμείς το αισθητικό της υπόθεσης.
και αντί να κοζάρουμε ΙΧ φτάσαμε να κοιτάμε λεωφορεία σαν εξωγείηνοι
Άρεσε στους πρεσβύτερους ένα άσπρο IRIZAR VOLVO CENTURY του 1999 με 500,000 χλμ στα €90κ και είναι έτοιμοι να το κλείσουν εγώ δεν το έχω δει ακόμα.
Τι ψάχνουμε εξονυχιστικά?
Γιατί εγώ στο net βλέπω τα πιο πολλά IRIZAR σε SCANIA?Το πήραμε!!
Θα αλλάξουμε την κόκκινη γράμμη στο εξωτερικό με κάτι πιο στα μέτρα μας!
Το λευκό θα παραμείνει
Περιμένουμε το σχέδιο από τον ειδικό!
Λέτε να πάω για δίπλωμα Δ' ? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λέτε να πάω για δίπλωμα Δ' ?Go for it! Life is too short!
Και όταν ξαναπάμε 'βολτούλα' στο Σούνιο θα σε ειδοποιήσουμε εγκαίρως να έρθεις να κάνεις τη φιγούρα σου!!!
-
.
Λεωφορεία - Νταλίκες