-
100 μετρα πιο πριν ειχε ενα shell το οποιο την ειχε 1.87...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η αντιμετώπιση του θέματος από ΜΜΕ. Όταν αγγίξαμε τα 80 λεπτά το λίτρο γινόταν χαμός στα 8:30 ενώ τώρα που ξεπεράσαμε τα 86 ούτε κουβέντα!!!! Κλαίω επίσης όσους υποχρεούνται να βάζουν εκατοστάρα βενζίνη. Ευτυχώς που η δουλειά μου είναι πλέον κοντά και πάω με το ποδήλατο!!!! Βέβαια με τις τιμές που έχουν πάει τα παϊδάκια δεν ξέρω αν συμφέρει!!!
Πω πω ανέφερα κοψίδια, πάει η κουβέντα.χωρις λογια,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12/3/2005
-
Αχαριστος Ελληνας...εβαζε με 0.80 το λιτρο και κλαιγοταν κιολας..τωρα που μας βιαζουν κανονικα απλα κοιταμε!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Νέο προσωπικό ρεκόρ αξίας ανεφοδιασμού καυσίμου. Έβαλα 72 λίτρα (για τα καλά στη ρεζέρβα) κι έδωσα 125 ευρώ (απλή, φτηνή 1,735/λτ).
Και με αυτά φαντάζομαι ότι θα κάνεις τα γνωστά 500 χλμ ε;
Δεν ξέρω ποια είναι τα γνωστά 500χλμ, ή απλά δεν είναι γνωστά σε εμένα....
Πάντως αν είμαι λίγο προσεκτικός (δηλαδή με 125-135 και όχι 130-140+) βγάζω το Αθήνα Αλεξανδρούπολη (~815χλμ) όπως έκανα παλιότερα... Αν πηγαινοερχόμουν Πάτρα Αθήνα που πας καροτσάκι με 90-110 θα ξεπέρναγα τα 900χλμ. Αν είναι στην Αθήνα 15άυγουστο κάνει πάνω από 600. Μόνο σε Αθήνα πηγμένη θα κάνω τα 500 που λες. Αλλά μπορεί να κατανάλωσή μου να έχει αυξηθεί λόγω πιο πολλής Αθήνας αλλά λόγω εξωφρενικής μείωσης χλμ τα ευρώ βενζίνης ανά μέρα έπεσαν από 10-11+ το 2009-10 σε -
Ενδεικτικά έβαλα την τρίτη vpower 97 1,809 στο βενζινάδικο που βάζω χρόνια και σήμερα είχε 1,849!!!
Κάθε ΣΚ το κάνουν αυτό το κόλπο! Όσοι βάζετε shell v-power να επιλέγετε Τρίτη Τετάρτη για να γεμίζετε που είναι φθηνότερα!
Απορώ πάντως....
Δηλαδή στην Κρήτη ή σε απομακρυσμένες περιοχές η αντίστοιχη 97άρα θα κάνει 2 ευρώ και η κατοστάρα 2,20;;;
ΕΙλικρινά αν μπορούσα δεν θα το μετακινούσα καθόλου -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ενδεικτικά έβαλα την τρίτη vpower 97 1,809 στο βενζινάδικο που βάζω χρόνια και σήμερα είχε 1,849!!!
Κάθε ΣΚ το κάνουν αυτό το κόλπο! Όσοι βάζετε shell v-power να επιλέγετε Τρίτη Τετάρτη για να γεμίζετε που είναι φθηνότερα!
Απορώ πάντως....
Δηλαδή στην Κρήτη ή σε απομακρυσμένες περιοχές η αντίστοιχη 97άρα θα κάνει 2 ευρώ και η κατοστάρα 2,20;;;
ΕΙλικρινά αν μπορούσα δεν θα το μετακινούσα καθόλουΕχει ακριβυνει πολυ η βενζινη. http://oil.gge.gov.gr/
Τιμη Τριτης 1,701 (τιμη διυλιστηριου μονο με το ΦΠΑ)
Τιμη Παρασκευης 1,722 (τιμη διυλιστηριου μονο με το ΦΠΑ)
Νομιζω οτι η Shell κανει καποιες προσφορες συγκεκριμενες μερες .
Ποσο νομιζεις οτι εχει φτασει η 100αρα; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν ξέρω ποια είναι τα γνωστά 500χλμ, ή απλά δεν είναι γνωστά σε εμένα....Τα 'γνωστά 500 χλμ' είναι αυτά που βγάζουν τα περισσότερα αυτοκίνητα με ένα γέμισμα.
Αλλά μπορεί να κατανάλωσή μου να έχει αυξηθεί λόγω πιο πολλής Αθήνας αλλά λόγω εξωφρενικής μείωσης χλμ τα ευρώ βενζίνης ανά μέρα έπεσαν από 10-11+ το 2009-10 σε
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Δεν ξέρω ποια είναι τα γνωστά 500χλμ, ή απλά δεν είναι γνωστά σε εμένα....
Τα 'γνωστά 500 χλμ' είναι αυτά που βγάζουν τα περισσότερα αυτοκίνητα με ένα γέμισμα.
Οκ τώρα κατάλαβα.
Αλλά μπορεί να κατανάλωσή μου να έχει αυξηθεί λόγω πιο πολλής Αθήνας αλλά λόγω εξωφρενικής μείωσης χλμ τα ευρώ βενζίνης ανά μέρα έπεσαν από 10-11+ το 2009-10 σε
Πρακτικά το κατάργησες!!!Σχεδόν.... βασικά λείπω πολύ.
-
Απουσιάζω σε ταξίδι στο εξωτερικό.Κύριοι πραγματικά έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη.Ενδεικτικα:Βουλγαρία 1,35 - Σλοβενία 1,50 - Αυστρία 1.68 - Γερμανία 1.7 !!!!!! Κ εμείς οι πλούσιοι Ελληνες 1.8 !!!! Και μην μιλήσω για τισ τιμές άλλων προιόντων!!!!!
-
Ο χρήστης anemosgr έγραψε:
Απουσιάζω σε ταξίδι στο εξωτερικό.Κύριοι πραγματικά έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη.Ενδεικτικα:Βουλγαρία 1,35 - Σλοβενία 1,50 - Αυστρία 1.68 - Γερμανία 1.7 !!!!!! Κ εμείς οι πλούσιοι Ελληνες 1.8 !!!! Και μην μιλήσω για τισ τιμές άλλων προιόντων!!!!!Να 'ναι καλά το παληκάρι.
-
Ο χρήστης anemosgr έγραψε:
Απουσιάζω σε ταξίδι στο εξωτερικό.Κύριοι πραγματικά έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη.Ενδεικτικα:Βουλγαρία 1,35 - Σλοβενία 1,50 - Αυστρία 1.68 - Γερμανία 1.7 !!!!!! Κ εμείς οι πλούσιοι Ελληνες 1.8 !!!! Και μην μιλήσω για τισ τιμές άλλων προιόντων!!!!!Denmark € 1.839
Italy € 1.825
Netherlands € 1.824
Sweden € 1.835
Norway € 2,110
Turkey € 2,011 -
Οποτε θελουμε εναν λαμπρο ανθρωπο σαν τον αποπανω για να μας φερει ξανα στην κορυφη. Νομιζω οτι εχουμε τον καταλληλο ξανα. Παμε γερα για 3€ το λιτρο, μπορουμε.
-
παντως οι εταιριες νομιζουν (και πολλες φορες σωστα) οτι απευθυνονται σε ιθαγενεις της νοτιου αμερικης πριν απο 2000 χρονια και βγαλε. εγω βαζω εδω και 3 μηνες που πηρα το C4 diesel σε ενα συγκεκριμενο shell που απο γνωστους ξερω οτι δεν νοθευει . τιμη απο 1,509 μεχρι 1,599 , μιλαω παντα για το super diesel -πως διαολο το λενε. μια φορα τη βδομαδα εχει την προσφορα που το super diesel το βαζεις στην τιμη του κανονικου. επειδη περναω καθε μερα απο εκει λογω δουλειας παρατηρω της τιμες . την μερα πριν την προσφορα 1,529 το απλο , 1,589 το super. ε την επομενη μερα που ειναι η και καλα προσφορα εχουν και τα δυο 1,559.
-
Απίστευτη κοροϊδία.... Αλλά εμείς ως καταναλωτές τους αφήσαμε. Αν όλοι το πρόσεχαν και κάναν κάτι για αυτό θα ήταν καλύτερα. Αλλά και σε εμπόρους όπως και πολιτικούς έχουμε αυτούς που μας αξίζουν άλλωστε κι αυτοί δεν προέκυψαν από αλλού, κάποιοι από εμάς είναι.
Όπως με τις εκπτώσεις, ρούχο κανονική τιμή 150. Στις εκπτώσεις στο ταμπελάκι λέει κανονική τιμή 230 με έκπτωση 140 άρα έκπτωση 40% ενώ είναι κάτω από 10%.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Απίστευτη κοροϊδία.... Αλλά εμείς ως καταναλωτές τους αφήσαμε. Αν όλοι το πρόσεχαν και κάναν κάτι για αυτό θα ήταν καλύτερα. Αλλά και σε εμπόρους όπως και πολιτικούς έχουμε αυτούς που μας αξίζουν άλλωστε κι αυτοί δεν προέκυψαν από αλλού, κάποιοι από εμάς είναι.
Όπως με τις εκπτώσεις, ρούχο κανονική τιμή 150. Στις εκπτώσεις στο ταμπελάκι λέει κανονική τιμή 230 με έκπτωση 140 άρα έκπτωση 40% ενώ είναι κάτω από 10%....Άσχετο με βενζινα, σχετικό με εμπόρους. Ψάχναμε πριν κάνα τριμηνο για αλλαγή τεντας, μόνο το πανί. Έφερα μπολικους τενταδες, τιμή το τετραγωνικό όλοι στα 25 ευρώ περίπου. Βλέπω τυχαία σε site προσφορών με κουπόνια προσφορά λέει 50%. Παίρνω τηλέφωνο, ρωτάω...λέει κάπου 26-27 ευρώ το τετραγωνικό. Δεν κρατήθηκα...λέω 'μας κοροϊδεύεις? Έχω φέρει τόσους κι όλοι μου έχουν πει τα ίδια η χαμηλότερα από σένα! Που ειναι το 50%?!'. Απάντηση? 'Σου δίνουν τιμές ήδη προσφοράς.' ενώ φυσικά αυτές ήταν οι τιμές εμπορίου.
Ε ρε jumbo (ξύλο!) που τους χρειάζεται!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
Οποτε θελουμε εναν λαμπρο ανθρωπο σαν τον αποπανω για να μας φερει ξανα στην κορυφη. Νομιζω οτι εχουμε τον καταλληλο ξανα. Παμε γερα για 3€ το λιτρο, μπορουμε.Φυσικά και μπορούμε!!! Το χειμώνα έτσι κι αλλιώς θα πάει 2,10 με 2,20. Τι είναι μετά από αυτό μια αύξηση 30%. Ε; Τίποτα
-
σήμερα 1,869 η vpower97 και 2 η κατοστάρα...
-
Να και ενα δημοσιευμα για την τιμη καυσιμων απο Καθημερινη:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_457500
Ειμαι περιεργος για την τιμη διυλιστήριου και ποσο ειναι η φορολογια για καθε χωρα.
Καπου ειχα διαβασει οτι η φορολογια Ελλαδα ειναι σχεδον 60% της τιμης.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Να και ενα δημοσιευμα για την τιμη καυσιμων απο Καθημερινη:http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_457500
Ειμαι περιεργος για την τιμη διυλιστήριου και ποσο ειναι η φορολογια για καθε χωρα.
Καπου ειχα διαβασει οτι η φορολογια Ελλαδα ειναι σχεδον 60% της τιμης.Νικος
http://www.moh.gr/media/MOH_internet_prices.pdf
και http://oil.gge.gov.gr/wp-content/upload ... 8_2012.pdf
Θα σου λυθουν πολλες αποριες -
1.805 για απλή ΕΚΟ...ouch-ouch-ouch!
Βενζίνη ώρα μηδέν!