-
Ενδεχομενως και να ισχυει...
Στις απεργιες πριν απο μερικους μηνες εφερνας καυσιμα απο τις αποθηκες στην Αλεξανδρουπολη και στην Θεσσαλονικη με επιπλεον μεταφορικο κοστος (αν θυμαμαι καλα 0,05€/1000λιτρο)!
Το 'ενδεχομενως' μπηκε γιατι δεν γνωριζω την κατασταση που επικρατει αυτη την στιγμη στις εκαστοτε περιοχες!
Φανταζομαι το πρατηριο ειναι στην Θεσσαλονικη?? -
Και γιατί να βάλω στην Aegean με καπέλο και να μην βάλω από Shell (Motor-Oil) ?
Μάλλον γιατί δεν θα το ήξερε ο φίλος....
-
Ενδεχομενως να ειναι και αυτο σωστο...
-
Χθες έφαγα φλας καλό...
1,8euro η 100άρα Revoil ...
30euro είχα, ούτε 17 λίτρα δεν έβαλα ... ... και αυτή της πλάκας από ποιότητα ...Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι αλλά o THP της Peugeot υποχρεώνει να βάζουμε μόνο 100άρα...
Με έχει σκίσει εντελώς... -
Μια χαρά καίει την 95αρα ο THP.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά καίει την 95αρα ο THP.αστον ψανει δικαιολογιες να το αλλαξει
-
Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη τα φτηνά την έχουν 1,68....
-
Shell σταθερα τα πιο φθηνα πρατηρια της περιοχης, παντα στο κατωτερο οριο απο τις τιμες που υπαρχουν εδω περα.
Σημερα δεν ξερω ποσο την εχουν, νομιζω χθες ηταν 1.625. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αστον ψανει δικαιολογιες να το αλλαξει
E νομίζω πως του φτάνουν αυτές που έχει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά καίει την 95αρα ο THP.Αρκεί να είναι πραγματική 95άρα. Αν μου βρεις καθαρή 95άρα με 95 οκτάνια τότε θα με κάνεις χαρούμενο...
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά καίει την 95αρα ο THP.αστον ψανει δικαιολογιες να το αλλαξει
Παίζει και αυτό, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης ... και από ότι βλέπω, δεν νομίζω να βρεθεί στο άμεσο μέλλον. Αυτό που θέλω δεν υπάρχει.
Οπότε μέχρι τότε 100άρα υποχρεωτικά, γιατί διαφορετικά και σέρνεται αλλά και πίνει πολύ (με την 95άρα)... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αρκεί να είναι πραγματική 95άρα. Αν μου βρεις καθαρή 95άρα με 95 οκτάνια τότε θα με κάνεις χαρούμενο...
Η 95αρα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι 95αρα από ότι η 100αρα 100αρα. Βρώμικες μπορούν να είναι και οι δύο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αρκεί να είναι πραγματική 95άρα. Αν μου βρεις καθαρή 95άρα με 95 οκτάνια τότε θα με κάνεις χαρούμενο...
έλα ρε συ, εδώ καίει ο tsi -ο πλέον δύστροπος σε νοθείες- μια χαρά 95αρα και δεν θα καίει ο thp ?
δεν το νομίζω, υπερβάλλεις λίγο. -
Παιδιά, όσες φορές έχω βάλει 95άρα (από διάφορα βενζινάδικα) τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα αρνητικά & ορατά.
Αύξηση κατανάλωσης και μείωση ιπποδύναμης/ροπής. -
πιστευω εχετε συνιθησει εσεις με 100αρα και το πατατε αρκετα το αμαξι οταν βαζετε 95αρα.λογικο να καιει πιο πολυ.και γινετε πιο αργο επειδη ο εγκεφαλος μειωνει το αβανς αναλογα το καυσιμο,αλλα και παλι θελει μερικα γεμισματα να προσαρμοστει.εγω δεν εχω τετοιο μοτερ και μονο μια φορα του εχω βαλει 100αρα.με τα ιδια λιτρα μου εβγαλε οντως περισοτερα χιλιομετρα αλλα ο λογος ηταν πως λογο αυξησης του αβανς εγω παταγα λιγοτερο το γκαζι.εκει που εφτασε ομως παντα βαζω την πιο φθηνη.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
πιστευω εχετε συνιθησει εσεις με 100αρα και το πατατε αρκετα το αμαξι οταν βαζετε 95αρα.λογικο να καιει πιο πολυ.και γινετε πιο αργο επειδη ο εγκεφαλος μειωνει το αβανς αναλογα το καυσιμο,αλλα και παλι θελει μερικα γεμισματα να προσαρμοστει.εγω δεν εχω τετοιο μοτερ και μονο μια φορα του εχω βαλει 100αρα.με τα ιδια λιτρα μου εβγαλε οντως περισοτερα χιλιομετρα αλλα ο λογος ηταν πως λογο αυξησης του αβανς εγω παταγα λιγοτερο το γκαζι.εκει που εφτασε ομως παντα βαζω την πιο φθηνη.Δεν ξέρω και πολλά από αυτά, αλλά ίσως συμβαίνει και αυτό που γράφεις...
Το σίγουρο είναι ότι με την 95άρα το αυτοκίνητο χάνει πολύ και ειδικά στο τούρμπο φαίνεται.
Όσο είχα ατμοσφαιρικό δεν καταλάβαινα και πολλά. Στο τούρμπο όμως το καταλαβαίνω ιδιαίτερα.
Άλλωστε και οι ενδείξεις από την μέση κατανάλωση είναι ένα σημάδι... -
Στα τούρμπο λόγω αυξημένων θερμοκρασιών είναι πιο αυξημένες οι αντικροτικές απαιτήσεις σε καύσιμο και είναι λογικό να φαίνεται η διαφορά περισσότερο.
-
Ναι,στη Θεσ/νικη...Και αυτο το πρατηριο βρισκεται σε καλη θεση στο παρατηρητηριο τιμων...Απλα ρωτησα τον βενζινα γιατι η τιμη ειναι τσιμπημενη και μου ειπε την δικαιολογια που σας ανεφερα...
Βασικα συνηθως βαζω απο Shell,αλλα μου εβαλαν με το ετσι θελω χωρις να με ρωτησουν την ακριβοτερη v power,και τσατιστηκα και θελω να τους κοψω και να βρω ενα αλλο πρατηριο...Αληθεια,η v power βγαζει περισσοτερα χλμ ή όχι?Εγω δεν διαπιστωσα διαφορα στο χιλιαρι... -
Σκαρφάλωσε στο 1,66 στο πιό φθηνό πρατήριο. Πάμε δυνατά για το 1,7
-
Νομιζω αυτον τον καιρο συμφερει η 100 η bp ultimate.
Χθες σε πρατηριο στην Λενορμαν 1,699 η 95αρα
1,746 η 100αρα... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Νομιζω αυτον τον καιρο συμφερει η 100 η bp ultimate.Χθες σε πρατηριο στην Λενορμαν 1,699 η 95αρα
1,746 η 100αρα...είναι όμως 100αρα;
έχει πάρει 25 λεπτά σχεδόν από τότε που αυξήθηκαν οι φόροι....
Βενζίνη ώρα μηδέν!