-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το συγκεκριμένο πρατήριο δεν έχεις αποδείξεις ότι κλέβει στη ποσότητα όπως για της Ηλιούπολης, παρά μόνο ενδείξεις.Έλα όμως που είναι στη νέα λίστα του Υπουργείου:
http://www.bloka.com/content/view/45/70/Ύποπτα φθηνό δεν είναι μια και όλα τα ρατήρια στη περιοχή 'σφάζονται' με τιμές πολύ φθηνές, κι αν προχωρήσεις μέχρι τη Γέφυρα του Σταυρού αυτή τη τιμή θα την έβρισκες σε 4 ακόμα τουλάχισοτν.
Ναι, αλλά οι κλασικά φθηνότεροι (η Shell και η Dracoil προς τον Σταυρό) την ίδια μέρα ήταν στο 0,818.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ είχα γεμίσει σε αυτόν πριν 2 βδομάδες:
ΕΡΜΗΣ ΑΕ SHELL Αναπαύσεως κ Μητροπούλου ΒριλλήσιαΕπειδή ξέρω καλά την κατανάλωση του ΒMW και αφήνω το trip computer να δουλεύει την ώρα που βάζω καύσιμα, ήμουν σίγουρος ότι πλήρωσα για 23 λίτρα, αλλά πρέπει να είχε βάλει γύρω στα 18. Η τιμή του ήταν και ύποπτα φθηνή 0,808.
Βάζω αρκετά χρόνια σε αυτό το πρατήριο και δεν έχω προσέξει κάτι παράξενο. Βάζω πάντα από μια συγκεκριμένη αντλία (Νο 5) όποτε πηγαίνω. Για το συγκεκριμένο πρατήριο δεν έχεις αποδείξεις ότι κλέβει στη ποσότητα όπως για της Ηλιούπολης, παρά μόνο ενδείξεις. Οπότε καλύτερα να γράφεις πιο προσεκτικά μη μας την πουν κιόλας.
αφού το τσέκαρε ρε Φραγκίσκο ...
-
Παιδιά τα λεφτά δεν βγαίνουν από το 4% του λίτρου που εισπράτουν αλλά από τα πλυντήρια αυτοκινήτων...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Για το συγκεκριμένο πρατήριο δεν έχεις αποδείξεις ότι κλέβει στη ποσότητα όπως για της Ηλιούπολης, παρά μόνο ενδείξεις.
Έλα όμως που είναι στη νέα λίστα του Υπουργείου:
http://www.bloka.com/content/view/45/70/Τότε σκίστον. Δε το θυμόμουν ότι είναι στους 'φρέσκους'.
Ύποπτα φθηνό δεν είναι μια και όλα τα ρατήρια στη περιοχή 'σφάζονται' με τιμές πολύ φθηνές, κι αν προχωρήσεις μέχρι τη Γέφυρα του Σταυρού αυτή τη τιμή θα την έβρισκες σε 4 ακόμα τουλάχισοτν.
Ναι, αλλά οι κλασικά φθηνότεροι (η Shell και η Dracoil προς τον Σταυρό) την ίδια μέρα ήταν στο 0,818.
Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με το πότε παραλαμβάνουν καύσιμο. Αν παρέλαβε πρωί όπως συνήθως γίνεται σε αυτό το πρατήριο τότε 'πρόλαβε' τους άλλους που παρέλβαν αργότερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ είχα γεμίσει σε αυτόν πριν 2 βδομάδες:
ΕΡΜΗΣ ΑΕ SHELL Αναπαύσεως κ Μητροπούλου ΒριλλήσιαΕπειδή ξέρω καλά την κατανάλωση του ΒMW και αφήνω το trip computer να δουλεύει την ώρα που βάζω καύσιμα, ήμουν σίγουρος ότι πλήρωσα για 23 λίτρα, αλλά πρέπει να είχε βάλει γύρω στα 18. Η τιμή του ήταν και ύποπτα φθηνή 0,808.
Βάζω αρκετά χρόνια σε αυτό το πρατήριο και δεν έχω προσέξει κάτι παράξενο. Βάζω πάντα από μια συγκεκριμένη αντλία (Νο 5) όποτε πηγαίνω. Για το συγκεκριμένο πρατήριο δεν έχεις αποδείξεις ότι κλέβει στη ποσότητα όπως για της Ηλιούπολης, παρά μόνο ενδείξεις. Οπότε καλύτερα να γράφεις πιο προσεκτικά μη μας την πουν κιόλας.
αφού το τσέκαρε ρε Φραγκίσκο ...
Βρε Σάββα δε το έγραψα για να τον θίξω για να προστατεύσω το έγραψα.
-
ναι ρε αλλά τι να προστάτεψεις όταν είναι επιβεβαιώμενα στις λίστες με τις πειραγμένες αντλίες?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι ρε αλλά τι να προστάτεψεις όταν είναι επιβεβαιώμενα στις λίστες με τις πειραγμένες αντλίες?Τότε σκίστον. Δε το θυμόμουν ότι είναι στους 'φρέσκους'.
Ρε συ μη με κάνεις να το παραδεχτώ. Γιατί εδώ γύρω είναι τα τσοχλάνια να με αρχίσουν στα θείο γέρασες και τέτοιες αηδίες.
-
ΡΕ...κοιτάτε τι έγραψε ο θείος ρε! Και μετά μου λέτε οτι κακώς έκανα την αίτηση στο Γηροκομείο για να τον βάλουμε!!!
-
tazio
το είδα...ρε.
Υπάρχουν και τα pm.
Bρηκα ένα πρατήριο που είχα βάλει 2 φορές, ένα ΕΚΟ στην Μεσογείων. Γράφει Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 6% ...εννοεί σούπερ νοθευμένη με αμόλυβδη?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
tazioτο είδα...ρε.
Υπάρχουν και τα pm.
Φτου΄γμτ καρφωθήκμε.
Bρηκα ένα πρατήριο που είχα βάλει 2 φορές, ένα ΕΚΟ στην Μεσογείων. Γράφει Βενζίνη LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 6% ...εννοεί σούπερ νοθευμένη με αμόλυβδη?
Ναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΡΕ...κοιτάτε τι έγραψε ο θείος ρε! Και μετά μου λέτε οτι κακώς έκανα την αίτηση στο Γηροκομείο για να τον βάλουμε!!!Να σου θυμίσω την υπογραφή μου Νίκο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΡΕ...κοιτάτε τι έγραψε ο θείος ρε! Και μετά μου λέτε οτι κακώς έκανα την αίτηση στο Γηροκομείο για να τον βάλουμε!!!
Να σου θυμίσω την υπογραφή μου Νίκο;
ΒΑΝ...ΒΑΝ...ΒΑΝΖΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με φώναξε κανείς?
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ευρώπη θα γίνουμε...Σε λίγο θα αγοράζουμε πιο φτηνά αν βάζουμε μόνοι μας. Καλή φάση -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με φώναξε κανείς?
Το πούλησες ρε το Γιαπωνέζικο!!!
Τώρα θα ακούς στα ΡΑΟΥΣ ΓΚΕΚΟΜΜΕΝ!!!!
-
Παρακαλώ τον admin να επαναφέρει τον Kouk εις την τάξην. Έχει ξεσαλώσει σήμερα.
-
Φράνκι να φέρουμε γάζες ρε?
-
-
Έχετε υπόψη κανένα φτηνό βενζινάδικο στην Αθήνα ή την ευρύτερη περιοχή Αθηνών για βενζίνη 98 ή 100 οκτανίων; Στο gasprice.gr δεν είναι εύκολο να τα βρώ γιατί βάζουν και την απλή Vpower σαν σούπερ αμόλυβδη (οπότεν μπλέκονται οι τιμές) και όσα βενζινάδικα βλέπω στο δρόμο έχουν 0.999 στην καλύτερη περίπτωση...
Thanks!
-
Στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου,πριν την έξοδο για Σχιστό στο ρεύμα για Αθήνα υπάρχει ΕΤΕΚΑ με 96,8 τη σούπερ.Αν δεν σου πέφτει μακριά...
Βενζίνη ώρα μηδέν!