-
Βόλτα με τά όλα της. Θεσσαλονίκη Αμφίπολη Ν.Ζίχνη Καλλιθέα Προσοτσάνη Οχυρό Βροντού Σέρρες Θεσσαλονίκη. Έχει ευθείες για τελικές , στροφιλίκια σφιχτά και χαλαρά, άσφαλτος σωστή, ταβερνες (μετά την Κ. Βροντού, δεξιά στο ύψωμα ,'αρτεμης' παλιό στρατιωτικό φυλάκιο, τηγανιά και πατατες πρωτόγνωρες). Στο χωριό Οχυρό, μνημείο του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, απο την επέλαση των Γερμανών 6-9 Απριλίου 1941. Οι Γερμανοί πολεμιστές ξαναγύρισαν το 1981 και ζήτησαν συγνώμη απο τους κατοίκους , για τούς νεκρούς πού άφησαν πίσω τους και έστησαν και αυτοί το δικό τους μνημείο. Το μέσον, 'Fiat Uno turbo 1400'.
-
Βόλτα με τά όλα της. Θεσσαλονίκη Αμφίπολη Ν.Ζίχνη Καλλιθέα Προσοτσάνη Οχυρό Βροντού Σέρρες Θεσσαλονίκη. Έχει ευθείες για τελικές , στροφιλίκια σφιχτά και χαλαρά, άσφαλτος σωστή, ταβερνες (μετά την Κ. Βροντού, δεξιά στο ύψωμα ,'αρτεμης' παλιό στρατιωτικό φυλάκιο, τηγανιά και πατατες πρωτόγνωρες). Στο χωριό Οχυρό, μνημείο του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, απο την επέλαση των Γερμανών 6-9 Απριλίου 1941. Οι Γερμανοί πολεμιστές ξαναγύρισαν το 1981 και ζήτησαν συγνώμη απο τους κατοίκους , για τούς νεκρούς πού άφησαν πίσω τους και έστησαν και αυτοί το δικό τους μνημείο. Το μέσον, 'Fiat Uno turbo 1400'.
-
-
Καλή περίπτωση
Μ' ενδιαφέρουν γενικά ωραίες διαδρομές στην Ελλάδα!
Ας πει όποιος ξέρει κι άλλες.Εγώ θα σας προτείνω Χαλκιδική, να κάνετε το γύρο του δεύτερου ποδιού, που ομορφαίνει πολύ ειδικά μετά το Μαρμαρά. Δηλ, ερχόμενοι από Θεσ/νίκη, κατεβαίνετε από τη δυτική μεριά του ποδιού και ανεβαίνετε από την ανατολική και μετά μπορείτε να συνεχίσετε ως την Ουρανούπολη, εκεί που αρχίζει το Άγιο Όρος. Ωραία μέρη
-
Êáé áðü ÷áëêßäá ãéá âüñåéï Åýâïéá Ý÷åé ðïëý ùñáßåò äéáäñïìÝò.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Εγώ θα σας προτείνω Χαλκιδική
Να κάνεις την ειδική του Χολομώντα... Έχει και ωραίες ταβέρνες εκεί στον Ταξιάρχη (Τζίμης - Σόγαμπρος)... Μόνο να μην έχει πάγο...
-
Εγώ είμαι απ'τον Βάβδο! Κόντα στον Ταξιάρχη
Πηγαίνοντας στον Άγιο Πρόδρομο (με τα σουβλάκια) στρίβεις από εκεί που είναι κάτι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ προς τα πάνω, θα δεις μια καταπληκτική διαδρομή 6-7 χλμ. που οδηγεί στο Βάβδο!
Περνάνε κι από εκεί στο ράλι Χαλκιδικής. Απ'το δημοτικό κάθε τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου τρώω σκόνη για να δω να περνάνε τα αγωνιστικά! -
Εγώ είμαι απ'τον Βάβδο! Κόντα στον Ταξιάρχη
Πηγαίνοντας στον Άγιο Πρόδρομο (με τα σουβλάκια) στρίβεις από εκεί που είναι κάτι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ προς τα πάνω, θα δεις μια καταπληκτική διαδρομή 6-7 χλμ. που οδηγεί στο Βάβδο!
Περνάνε κι από εκεί στο ράλι Χαλκιδικής. Απ'το δημοτικό κάθε τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου τρώω σκόνη για να δω να περνάνε τα αγωνιστικά!Χμ... καλά... εσύ τα ξέρεις καλύτερα...
-
A ρε Κώστα πάλι βόλτες κάνεις. άκουσα ότι θα είσαι συνέχεια έξω και θα βολτάρεις. Μη μου πεις ότι χτύπησες κατσικάκι στη Βροντού και το έχασα το γεύμα;
-
Απο Ζιχνη για Καλλιθεα ειναι ολος ο δρομος ασφαλτος; Γιατι εχω την εντυπωση οτι η ασφαλτος ειναι απο Αλιστρατη ενω για Ζιχνη εχει λιγο χωμα.
Αλλη φορα σου προτεινω να πας προς Ποταμους και να φας στη Σοφη. Το μονο ασχημο ειναι οτι πρεπει να γυρισεις απο τον ιδιο δρομο, εκτος αν δε σε πειραζει το χωμα μεχρι το Καρα Ντερε.Sirbasil περνουσανε θες να πεις
Σωγαμπρο να πανε μονο οσοι ρισκερουνε να μεινουν νηστικοι αλλα γουσταρουν χαρντ ροκ καταστασεις (να μαγειρεψουν οι ιδιοι φερ'ειπειν! ) -
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
A ρε Κώστα πάλι βόλτες κάνεις. άκουσα ότι θα είσαι συνέχεια έξω και θα βολτάρεις. Μη μου πεις ότι χτύπησες κατσικάκι στη Βροντού και το έχασα το γεύμα;Ας είναι καλά ο άγιος ΕΛΓΑ. Δεν πήγα Βροντού αλλά στην ταβέρνα 'ΑΡΤΕΜΗ' πού είναι πάνω απ τον δρόμο, παλιό στρατιωτικό φυλάκιο. Την Κυριακή έχει ράλλυ σπριντ στον ελαιώνα. Το κανονίζουμε?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο Ζιχνη για Καλλιθεα ειναι ολος ο δρομος ασφαλτος; Γιατι εχω την εντυπωση οτι η ασφαλτος ειναι απο Αλιστρατη ενω για Ζιχνη εχει λιγο χωμα.
Αλλη φορα σου προτεινω να πας προς Ποταμους και να φας στη Σοφη. Το μονο ασχημο ειναι οτι πρεπει να γυρισεις απο τον ιδιο δρομο, εκτος αν δε σε πειραζει το χωμα μεχρι το Καρα Ντερε.Sirbasil περνουσανε θες να πεις
Σωγαμπρο να πανε μονο οσοι ρισκερουνε να μεινουν νηστικοι αλλα γουσταρουν χαρντ ροκ καταστασεις (να μαγειρεψουν οι ιδιοι φερ'ειπειν! )Απο Ζίχνη όντως έχει καμμιά 500 μέτρα χώμα βατό, την επόμενη φορά όμως θα πάω απο Αλιστράτη. Απο τους Ποταμούς, δεν έχει άσφαλτο για Μικροκλεισούρα Αχλαδιά Νευροκόπι? Ο χάρτης δείχνει άσφαλτο. Βώλακας Ποταμοί είναι άσφαλτος η χώμα? Το Uno δεν σηκώνει ούτε 1 μέτρο ανωμαλία ψηλότερη απο 4,5 πόντους. Τώρα πού είδα πού υπάρχει ενδιαφέρον θα σας ταραξω στις διαδρομές.
-
Καλή περίπτωση
Μ' ενδιαφέρουν γενικά ωραίες διαδρομές στην Ελλάδα!
Ας πει όποιος ξέρει κι άλλες.Εγώ θα σας προτείνω Χαλκιδική, να κάνετε το γύρο του δεύτερου ποδιού, που ομορφαίνει πολύ ειδικά μετά το Μαρμαρά. Δηλ, ερχόμενοι από Θεσ/νίκη, κατεβαίνετε από τη δυτική μεριά του ποδιού και ανεβαίνετε από την ανατολική και μετά μπορείτε να συνεχίσετε ως την Ουρανούπολη, εκεί που αρχίζει το Άγιο Όρος. Ωραία μέρη
Εγκρίνω και επαυξάνω. Φοβερή κλασσική διαδρομή και τώρα το χειμώνα άδεια.
-
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χολομωντας rules.....
-
Καλησπέρα.
Λόγω καταγωγής (Σέρρες), εάν βρεθείτε στην πόλη μου σας προτείνω να δοκιμάσετε την διαδρομή Σέρρες - Λαϊλιάς. Είναι 22χλμ πραγματικής ειδικής διαδρομής!! Στροφές, στροφές και πάρα πολλές κλειστές στροφές με γαρνιρίσματα φουρκέτας!!
Την έχω κάνει πάμπολες φορές με το Punto GT μου στο παρελθόν, αλλά είναι ιδανική για Rallye - Impreza - Evo κτλ -
αλλά είναι ιδανική για Rallye - Impreza - Evo κτλ
Στο 'κτλ' μήπως είναι και το δικό μου Yaris 1.0Lt;;;;
-
Προτείνω ανεπιφύλακτα τη διαδρομή Κατερίνη-Ελατοχώρι.
Προσοχή μόνο στον πάγο, την εποχή αυτή.
Εκτός κι αν είστε τετρακίνητοι
-
Μα ο πάγος δεν κάνει διακρίσεις σε τετρακίνητα, μπροστοκίνητα και πισωκίνητα! Όλα θα 'χορέψουν'
-
ÄçëáäÞ èåò íá ðåéò üôé ìå ôïí ßäéï ôñüðï èá ÷ïñÝøåé Ýíá ôåôñáêßíçôï ìå Ýíá ðéóùêßíçôï êáé Ýíá ìðñïóôïêßíçôï?
-
Σε πάγο πλήρη και εγκατεστημένο χωρίς αλυσίδες 'χορού' δεν χορεύει κανένας, όλοι γλυστράνε και ακολουθούν τον δρόμο της αδράνειας και της βαρύτητας προς τον απέναντι άτυχο, την μπαριέρα και τον γκρεμό....
Σε δρόμους μειωμένης ή ανομοιόμορφα μειωμένης πρόσφυσης συζητάμε για χορούς και ναι εκεί άλλοι χορεύουν τσιφτετέλια(RWD) άλλοι μπλούζ (FWD) και άλλοι ρειβάρουν (4x4)
Βορειοελλαδίτικα στροφιλίκια+ιστορία+φαγητό+Τεχνες