-
Ο χρήστης ManosAlfistas έγραψε:
Κανένα αυτοκίνητο πού σέβεται το καταναλωτή δεν τρίζει στα 7000 km και 3 μήνες στο δρόμο.και κανένα κράτος που σέβεται τους πολίτες του δεν αφήνει τους δρόμους σε αυτή την κατάσταση.
-
Το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος μας που θέλει να αγοράσει την C4 (ελπίζω να την αγοράσει να μας πάει καμμια βόλτα !!! ) είναι πρόβλημα της Ελλάδας! Οχι της Γαλλίας ή του εργοστασίου...
Σύμφωνοι, τα Σιτροεν δεν είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα, αλλά εδώ επιπλέον έχουμε το πρόβλημα ενός επιχειρηματία - Ελληνα - ο οποίος θέλει να βγάλει - όπως όλοι - τα περισσότερα δυνατά χρήματα, χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Η πολύχρονη εμπειρία μου με τη Σιτροεν και το δίκτυό της είναι μια τραγικότητα! Είναι απαράδεκτοι !
Εγω που πρόσφατα πέρασα μία πέρασα μια περιπετεια με το αυτοκινητο , θελω να τους κραξω στα περιοδικά και στον τύπο για να μην μας γ@..!$#@#ν και στο τέλος...
Αλλα, πραγματι όπως λέει και ο elteo , δεν είναι μόνο αυτοί...Γι αυτό και λέω ότι το πρόβλημα είναι με τησυμπεριφορά του Ελληνα - επιχειρηματία που έχει την εδώ εκάστοτε αντιπροσωπεία. -
Serg κοίτα ημερομηνία...Δημοσιεύθηκε: 11/03/05
Ο φίλος αγόρασε Leon 1.8T
-
Χάλια οι πωλητές Citroen. Το επιβεβαιώνω κι εγώ.
- Να κανονίσουμε test drive ---
- Μα κύριε, δε γίνεται test drive. (Αρχίζει να εξηγεί, λες και μιλούσε σε βλάκα: ) Περιμένετε να έχουμε αυτοκίνητο για test drive, για κάθε συνδυασμό εξοπλισμού; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλωστε το test drive γίνεται μόνο για καινούρια αυτοκίνητα. Οταν ένα αυτοκίνητο έχει κυκλοφορήσει ένα χρόνο, τότε μαθαίνετε τα σχετικά για αυτό από τον τύπο, από φίλους σας και λοιπά.
-
Μα...
-
Tα νεα μοντελα της citroen πουλανε καλα στην Ευρωπη,ετσι αναγκαστικα η Ελλαδίτσα έχει μπει σε τελευταια μοίρα σε οτι αφορα διαθεσιμότητες και test-drive.
Αυτο με το 'μοντελο προ-παραγωγης' παντως ηταν πολυ καλο
Λες και θελει προ-παραγωγη ο γάλλος για να βγαλει χρέπι.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Serg κοίτα ημερομηνία...Δημοσιεύθηκε: 11/03/05Ο φίλος αγόρασε Leon 1.8T
Καλορίζικο και καλοτάξιδο λέμε στο παλληκάρι !!
-
Avel, καταπληκτικό avatar δικό σου είναι το γατί;;;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Avel, καταπληκτικό avatar δικό σου είναι το γατί;;;Οχι. Εγώ ο ίδιος είμαι. Νιάου.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Avel, καταπληκτικό avatar δικό σου είναι το γατί;;;
Οχι. Εγώ ο ίδιος είμαι. Νιάου.
Use soap!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτο με το 'μοντελο προ-παραγωγης' παντως ηταν πολυ καλο
Λες και θελει προ-παραγωγη ο γάλλος για να βγαλει χρέπι....Πες το ψέμα...
Απόπειρα αγοράς C4 2.0 VTS: Τα νεύρα μου!