-
το ένιωσα κανονικά αλλά 4,2 το δίνουν νομίζω και σαν αίσθηση δεν φαινόταν 5αρης
-
Αν δεν κάνω λάθος στην ΝΕΤ μίλησαν για 4,9.
-
ένιωσα ένα ανεπαίσθητο κούνημα. μόλις είχα ξαπλώσει
-
Πολύ κούνημα στη Ρόδο μόλις... 6.4 σύμφωνα με αυτούς εδώ
-
Ναι, ήταν από τους καλούς. Αλλα όχι ρηχός.
-
6,4
-
Πάντως παρά το μέγεθος αναφέρθηκαν ελάχιστες μικροζημιές.
Όμως, σκοτώθηκε μια 56χρονη που από τον πανικό της γλύστρησε στα σκαλιά καθώς έτρεχε να βγει από το σπίτι της -
Eπειδή θα φύγω για Κεφαλονιά για κανα μήνα, να δουλέψω, τι λέτε, θα γίνει αυτός ο πολυαναμενόμενος σεισμός μέχρι τις 24 του μηνός που θα πάω εκεί?
Άσε μην τα πάρω τώρα και αρχίσω να καντηλιάζω δηλαδή... Το νησί είχε το Μάιο 12% αύξηση σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2007 και κάπου εκεί σκάει η είδηση. Αποτέλεσμα? Είναι γεμάτο από ξένους τώρα, αλλά οι Έλληνες δεν πατάνε καν. Για να καταλάβετε, μια αφελέστατη συνάδελφός μου με ρωταγε πώς και δε φοβάμαι το σεισμό που θα γίνει εκεί.
Και μετά μου λέτε να μην σκέφτομαι πονηρά... Ποιος μου λέει εμένα οτι ο επιστήμονας που το ανακοίνωσε δεν είχε κολλητηλίκια με κάποιο μεγάλο κεφάλι της τοπικής αυτοδιοίκησης των Κυκλαδων, για παράδειγμα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή θα φύγω για Κεφαλονιά για κανα μήνα, να δουλέψω, τι λέτε, θα γίνει αυτός ο πολυαναμενόμενος σεισμός μέχρι τις 24 του μηνός που θα πάω εκεί?Να σου πω... αυτός ο εγκελαδούλης είναι συνήθως ασυνεπής με τα ραντεβού του!
Καλή δουλειά!Άσε μην τα πάρω τώρα και αρχίσω να καντηλιάζω δηλαδή... Το νησί είχε το Μάιο 12% αύξηση σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2007 και κάπου εκεί σκάει η είδηση. Αποτέλεσμα? Είναι γεμάτο από ξένους τώρα, αλλά οι Έλληνες δεν πατάνε καν. Για να καταλάβετε, μια αφελέστατη συνάδελφός μου με ρωταγε πώς και δε φοβάμαι το σεισμό που θα γίνει εκεί.
Φεύγουν οι έλληνες, πλακώνουν οι Ρώσοι!
Και μετά μου λέτε να μην σκέφτομαι πονηρά... Ποιος μου λέει εμένα οτι ο επιστήμονας που το ανακοίνωσε δεν είχε κολλητηλίκια με κάποιο μεγάλο κεφάλι της τοπικής αυτοδιοίκησης των Κυκλαδων, για παράδειγμα?
Μπα..., inside info λένε ότι απλά το χειρίστηκε αφελώς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να σκεφτεσαι πονηρά αλλα οχι κουτοπόνηρα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να σκεφτεσαι πονηρά αλλα οχι κουτοπόνηρα.
Σε αυτή τη χώρα σκέφτεσαι όπως σε μαθαίνουν να σκέφτεσαι φίλε μου.
Ο ο,τινανισμός ζει και βασιλεύει και αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε...
Για να λέει βέβαια ο dirtoulios οτι δεν υπήρχε δόλος, κάτι ξέρει.
Η ζημιά έγινε όμως... -
στη χειρότερη να πέσει κάνα κτήριο να σε πλακώσει
big deal
-
Πού? Στην Κεφαλονιά? Θα πέσει κτίριο να με πλακώσει, αφού πρώτα θα έχει βουλιάξει το νησί και θα έχουν ισοπεδωθεί Πύργος και Πάτρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή θα φύγω για Κεφαλονιά για κανα μήνα, να δουλέψω, τι λέτε, θα γίνει αυτός ο πολυαναμενόμενος σεισμός μέχρι τις 24 του μηνός που θα πάω εκεί?Να σου πω... αυτός ο εγκελαδούλης είναι συνήθως ασυνεπής με τα ραντεβού του!
Καλή δουλειά!Άσε μην τα πάρω τώρα και αρχίσω να καντηλιάζω δηλαδή... Το νησί είχε το Μάιο 12% αύξηση σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2007 και κάπου εκεί σκάει η είδηση. Αποτέλεσμα? Είναι γεμάτο από ξένους τώρα, αλλά οι Έλληνες δεν πατάνε καν. Για να καταλάβετε, μια αφελέστατη συνάδελφός μου με ρωταγε πώς και δε φοβάμαι το σεισμό που θα γίνει εκεί.
Φεύγουν οι έλληνες, πλακώνουν οι Ρώσοι!
Μπα..., inside info λένε ότι απλά το χειρίστηκε αφελώς...
-
Double post!
-
Ουπς! (τα wifi μου μέσα...)
Ταυρουλη, καλή διαμόνη και εργασία στο κουρλο-νήσι! Ε, και αν είναι να ψηλώσει ο Αίνος μερικά εκατοστά, ας είναι!
-
Θα έχει και καλύτερη θέα μετά!
Δε μασάμε ρεεεε!!!
Ευχαριστω!
-
**Οι τραγικές συνέπειες του πανικού
ή
Πώς ένας σεισμός μπορεί να σκοτώσει πριν καν (αν) γίνει**
Στην Κεφαλονιά, είνα γνωστό ότι επικρατεί ανησυχία, που φτάνει στα όρια του πανικού, για τον πιθανό, πιθανολογούμενο, επερχόμενο, απερχόμενο, μικρομέγαλο, προβλέψιμο, απρόβλεπτο σεισμό.....
Γεγονός: Ζευγάρι με παιδάκι είχε κλείσει διακοπές στο νησί. Μετά το ράδιο αρβύλα για τον επερχόμενο σεισμό των ΧΧΧ μπρίχτερ, οι άνθρωποι θορυβήθηκαν, αλλά πήγαν τελικά. Εκεί δε χαλάρωσαν, αλλά κυκλοφορούσαν πάντα με το φόβο του σεισμού. Μάλιστα, κοιμόντουσαν με την πόρτα ανοιχτή (προσοχή, ανοιχτή, όχι απλά ξεκλείδωτη), μην τυχόν και εγκλωβιστούν.
Μια νύχτα, ενώ οι γονείς κοιμόντουσαν, ξύπνησε το δίχρονο παιδάκι τους, βγήκε από την ανοιχτή πόρτα, έπεσε στην πισίνα και πνίγηκε...Τα συμπεράσματα δικά σας (δικά μας, όλων μας).
-
Δεν λέει και τίποτα αυτό
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν λέει και τίποτα αυτόαν το συνδυάσεις με τη νεκρή στη Ρόδο και αρκετούς τραυματίες από τον σεισμό της Ηλείας που πηδηξαν από μπαλκόνια όλο και κάτι λέει
Μετά τον σεισμό της Πάρνηθας στην Ελλάδα υπήρξαν αρκετά θύματα του πανικού που προκάλεσαν σεισμοί και ελάχιστα από τους ίδιους τους σεισμούς.
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?