-
μαρκο ποτε θα παμε χολομωντα??????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαρκο ποτε θα παμε χολομωντα??????27 του μηνού;;; (βλέπε http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=405)
-
οχι για φαι ρε..............
για να δοκιμασεις τα αμορτισερ
-
Αύριο το πρωί;;;
-
δεν ξερω αν ειναι ευκαιρο το γαλαζιο πυραυλακι........
-
δεν ξερω αν ειναι ευκαιρο το γαλαζιο πυραυλακι........Γαλάζιο πυραυλάκι = ?????? Εννοείς τον έτερο γαλλόφωνο;;;
-
οχι τον ετερο γερμανοφιλο ........
-
οχι τον ετερο γερμανοφιλο ........Κανονίστε και ειδοποιήστε...
Μπορούμε να πάμε καμιά Κυριακή πρωί πρωί (να ξεκινήσουμε κατά τις να μην έχει και κίνηση... Μετά μπορούμε να πιούμε κι ένα καφεδάκι... Ε, κι αν πάει πολύ αργά...
-
θα μιλησω και θα σε call........... (Τωρα που αλλαξαμε και λαστιχα, παμε για χρονο......)
-
οχι τον ετερο γερμανοφιλο ........Εννοεί εκείνο το κουβαδάκι, το κωλοχρέπι, το πως το λένε.... Ά ναι! Ford Focus!!!
Άμα εννοούσε εμένα θα έλεγε 'ο γαλάζιος διηπειρωτικός πύραυλος με πυρηνική κεφαλή!'
Πάντως, άμα είναι να πάτε κάπου, πάρτε και κανένα τηλέφωνο...
Μην αφήνετε τον 'γαλάζιο διηπειρωτικό πύραυλο με πυρηνική κεφαλή' στην απ' έξω!!! -
θα μιλησω και θα σε call........... (Τωρα που αλλαξαμε και λαστιχα, παμε για χρονο......)Κοίτα μήν πάτε γιά 'χρόνο',καί βρείτε...φαναρτζή!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
θα μιλησω και θα σε call........... (Τωρα που αλλαξαμε και λαστιχα, παμε για χρονο......)
Κοίτα μήν πάτε γιά 'χρόνο',καί βρείτε...φαναρτζή!!!
-
Γιάννη μου τό μαντήλι σου,τί τό'χεις λερωμένο!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοίτα μήν πάτε γιά 'χρόνο',καί βρείτε...φαναρτζή!!!
Ναι... Έχει και κάτι ωραία γκρέμια εκεί...
Αλλά μας ξέρεις τώρα... χαλαρά θα πάμε...
-
το επαναφερω γιατι τα αμορτισερ στο δικο μου οδευουν προς αντικατασταση
καποια αλλη προταση εκτος απο decarbon???
-
Νομίζω αρκετά καλή πρόταση είναι τα **sachs performance **στα περίπου 400-420 ευρώ. Είναι αερίου -λαδιού πολύ καλύτερα απο τα μαμά χωρίς να ενοχλούν απο θέμα άνεσης. εγω τα φορούσα αρχικά με μαμά ελατήρια και αργότερα με 3ποντα HR και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος εκτός της άνεσης που με το χαμήλωμα φυσικά πήγε περίπατο.
Ξαναγύρισα στα μαμά αμορτισέρ αλλά νομίζω ότι προσωπικά δεν με καλύπτουν οπότε μάλλον θα ξαναβάλω sachs...
-
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
Νομίζω αρκετά καλή πρόταση είναι τα **sachs performance **στα περίπου 400-420 ευρώ. Είναι αερίου -λαδιού πολύ καλύτερα απο τα μαμά χωρίς να ενοχλούν απο θέμα άνεσης. εγω τα φορούσα αρχικά με μαμά ελατήρια και αργότερα με 3ποντα HR και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος εκτός της άνεσης που με το χαμήλωμα φυσικά πήγε περίπατο.Ξαναγύρισα στα μαμά αμορτισέρ αλλά νομίζω ότι προσωπικά δεν με καλύπτουν οπότε μάλλον θα ξαναβάλω sachs...
Δηλαδή χωρίς χαμήλωμα, αλλά με ένα σετ καλά αμορτισέρ (π.χ. τα sachs performance ή τα decarbon comfort) το αμάξι συνολικά αποκτά μια καλύτερη εικόνα, έτσι;
- Δηλαδή σε ανοικτές καμπές (που εμένα, τώρα με τα εργοστασιακά, μου δημιουργεί μια ανασφάλεια) βελτιώνεται ο έλεγχος των κινήσεων του αμαξώματος;
- Σε κλειστά κομμάτια (το δυνατό του σημείο) σε βοηθάνε να αναζητήσεις το κάτι παραπάνω; (σε σχέση με τα εργοστασιακά)
- Στις αλλαγές κατεύθυνσης (π.χ. σλάλομ) το αμάξι πάει με περισσότερη σιγουριά;
Καμιά άλλη παρατήρηση;
-
Δημήτρη η απάντηση είναι ναι χωρίς χαμηλωμα και ΝΑΙ με χαμήλωμα.
Είναι πιό άμεσο, δεν βυθίζεται τόσο στο φρενάρισμα αλλά φυσικά και λιγότερο άνετο.
Για παράδειγμα όταν προσπερνάς νταλίκες ή έχει αέρα και νιώθεις τον αέρα να σε ταρακουνάει στα πολλά χλμ... αυτό μειώνεται!
Οταν πάνω σε καμπή με 100+ χλμ βρείς πχ σαμαράκι, αρμό γέφυρας με τα μαμά αναπηδάς και χάνεις ελάχιστα την αρχική σου πορεία... κι αυτό βελτιώνεται. Πολύ καλύτερος έλεγχος πορείας.
Βέβαια μην φανταστείς ότι με μια καλή ανάρτηση απέκτησες και audi S3 ετσι ?? -
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
Είναι πιό άμεσο, δεν βυθίζεται τόσο στο φρενάρισμα αλλά φυσικά και λιγότερο άνετο.
Για παράδειγμα όταν προσπερνάς νταλίκες ή έχει αέρα και νιώθεις τον αέρα να σε ταρακουνάει στα πολλά χλμ... αυτό μειώνεται!
Οταν πάνω σε καμπή με 100+ χλμ βρείς πχ σαμαράκι, αρμό γέφυρας με τα μαμά αναπηδάς και χάνεις ελάχιστα την αρχική σου πορεία... κι αυτό βελτιώνεται. Πολύ καλύτερος έλεγχος πορείας.Κάτσε! Όλα αυτά με το χαμήλωμα ή χωρίς χαμήλωμα;
Ή και με τα δύο, απλά στο χαμήλωμα ισχύουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό; -
απλά στο χαμήλωμα ισχύουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό
Αμορτισέρ σε 206