-
Συμπάσχοντα vitoribo,
μόλις παρέλαβα, τη Δευτέρα, την Α150 avantgarde, τελική τιμή, προ έκπτωσης, 24.200.
Για τα παράπονα που κάνεις για την αντιπροσωπεία, απλά πήγαινε και αλλού. Βρήκα μεγάλη διαφορά όχι μόνο μεταξύ ΕΚΚΑ, Ισμαήλου κλπ, αλλά και των διαφορετικών αντιπροσωπειών των διανομέων.
Περιττό να σου πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, όσο μπορώ για το ελάχιστο διάστημα που το έχω. Το θετικό είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Το αρνητικό, για εσένα, ότι το χα παραγγείλει τέλη Οκτώβρη......
-
Ο χρήστης vkaramanis έγραψε:
Συμπάσχοντα vitoribo,μόλις παρέλαβα, τη Δευτέρα, την Α150 avantgarde, τελική τιμή, προ έκπτωσης, 24.200.
Για τα παράπονα που κάνεις για την αντιπροσωπεία, απλά πήγαινε και αλλού. Βρήκα μεγάλη διαφορά όχι μόνο μεταξύ ΕΚΚΑ, Ισμαήλου κλπ, αλλά και των διαφορετικών αντιπροσωπειών των διανομέων.
Περιττό να σου πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, όσο μπορώ για το ελάχιστο διάστημα που το έχω. Το θετικό είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Το αρνητικό, για εσένα, ότι το χα παραγγείλει τέλη Οκτώβρη......
καλοταξιδο
-
Το αρνητικό, για εσένα, ότι το χα παραγγείλει τέλη Οκτώβρη......
αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει , αλλά τσοκέι ,θα περιμένω , εκτός κι αν βρω κανένα που δεν είναι για test drive...
-
Ο χρήστης vkaramanis έγραψε:
Συμπάσχοντα vitoribo,μόλις παρέλαβα, τη Δευτέρα, την Α150 avantgarde, τελική τιμή, προ έκπτωσης, 24.200.
24.500 για 1500 κυβικά; Από 18.300 δε λενε ότι ξεκινουν οι τιμές; Για τι εξοπλισμό μιλάμε; Όταν λες 'προ έκπτωσης' τι εννοείς;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Από 18.300 δε λενε ότι ξεκινουν οι τιμές; Για τι εξοπλισμό μιλάμε; Όταν λες 'προ έκπτωσης' τι εννοείς;18.300 για την classic 3θ... Αν πας για 5θ και avantgarde έχω την εντύπωση ότι είσαι ήδη +3-4Κ... βάλε και μεταλλικά χρώματα, τέλη, έξοδα μεταβίβασης (+1.500 ευρώ) φτάσαμε τα 23 περίπου... Ε, μέχρι τα 24,5 δεν είναι και μεγάλη η απόσταση... αν βάλεις κάτι έξτρα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από 18.300 δε λενε ότι ξεκινουν οι τιμές; Για τι εξοπλισμό μιλάμε; Όταν λες 'προ έκπτωσης' τι εννοείς;
18.300 για την classic 3θ... Αν πας για 5θ και avantgarde έχω την εντύπωση ότι είσαι ήδη +3-4Κ... βάλε και μεταλλικά χρώματα, τέλη, έξοδα μεταβίβασης (+1.500 ευρώ) φτάσαμε τα 23 περίπου... Ε, μέχρι τα 24,5 δεν είναι και μεγάλη η απόσταση... αν βάλεις κάτι έξτρα...
Μπορώ να φανταστώ τι πήρε ο φίλος μας.18.300 για την classic 5θ
+a/c 1300
+avantarde 1900
+cd 900
+καθρέπτες να κλείνουν, υποβραχιόνιο 700
+μεταλλικό 550
σύνολο 23650. Τα έμαθα απέξω πλέον -
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Από 18.300 δε λενε ότι ξεκινουν οι τιμές; Για τι εξοπλισμό μιλάμε; Όταν λες 'προ έκπτωσης' τι εννοείς;
18.300 για την classic 3θ... Αν πας για 5θ και avantgarde έχω την εντύπωση ότι είσαι ήδη +3-4Κ... βάλε και μεταλλικά χρώματα, τέλη, έξοδα μεταβίβασης (+1.500 ευρώ) φτάσαμε τα 23 περίπου... Ε, μέχρι τα 24,5 δεν είναι και μεγάλη η απόσταση... αν βάλεις κάτι έξτρα...
Μπορώ να φανταστώ τι πήρε ο φίλος μας.18.300 για την classic 5θ
+a/c 1300
+avantarde 1900
+cd 900
+καθρέπτες να κλείνουν, υποβραχιόνιο 700
+μεταλλικό 550
σύνολο 23650. Τα έμαθα απέξω πλέονVitoribo, μήπως είσαι ο χαμενος μου αδερφός...
Αυτά ακριβώς, εισαι λίγο έξω στις τιμέςΈκπτωση=το σκόντο του πωλητη
-
Παναγια μου!! Τι κλεφτες που ειναι! CD 900 euro! Καθρεφτες-υποβραχιονιο 700euro! Με τη διαφορα απο 18.300 μεχρι 24.500 παιρνεις σχεδον ενα KIA PICANTO! Τελικα ολα στη ζωη ειναι θεμα προτεραιοτητων...
-
Μεταξύ Α Class, Α3, Alfa 147 και BMW σειρά 1 είχα διαβάσει ένα συγκριτικό στο car (sorry...), δεν ξέρω βέβαια αν είχε και το Golf στα συγκρινόμενα.
Εγώ μόλις αγόρασα το Golf 1.6 την προηγούμενη βδομάδα (€22.000) στην έκδοση με τη sport ανάρτηση και τα ελαστικά 205/55/R16 και συμπεριφέρεται εξαιρετικά.
Σε σχέση με το A3 έχει το πλεονέκτημα ότι έχει 5 αστέρια στο Euro-NCAP, ενώ το Α3 έχει 4.
Για τη Mercedes φυσικά και δεν υπάρχει κουβέντα για ζητήματα ασφάλειας.
Η διαφορά της σε σχέση με τα άλλα δύο έγκειται στον διαφορετικό προσανατολισμό που έχει.
Μεταξύ Α3 και Golf θα έπαιρνα (και πήρα) το Golf.
Μεταξύ Golf και Α-class εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός. -
Απλά ήθελα να τονίσω ότι σε μία εποχή που αφενός η κερδοφορία της mercedes έχει πιάσει πάτο και αφετέρου η ελληνική αγορά έχει ουσιαστικά γεμίσει δώρα, είτε σε επίπεδο εξοπλισμού είτε σε χρηματοδοτικά προγράμματο, κάποιος πωλητής της mercedes, που δεν μπορεί να λειτουργούσε αυτοβούλως, θεώρησε πρέπον κατά τη διάρκεια της πρώτης μου επισκέψεως στην αντιπροσωπεία του, να αποκρύψει πολλά στοιχεία, όπως αυτά που εν προκειμένω ανέφερα....H Mercedes συγκεκριμενα ειναι εκτος συναγωνισμου στον ελληνικο χωρο!
Η ''μουρη'' που πουλαει την φερνουν ενα βημα μπροστα........Αν εχουμε και υποψιν οτι οι εν δυναμει ανταγωνιστες της BMW και AUDI λειτουγουν με το ιδιο στυλ τοτε γιατι να μπει εκεινη στη διαδικασια της προσφορας ?? Απο κερδοφορια ο κυριος Λαινοπουλος σκιζει!Τι κανει παγκοσμια η μερσεντες ειναι αλλο θεμα για αυτον.....
....Εχω την εντυπωση πως στον ελλαδικο χωρο λειτουργουν σαν ενα ατυπο ''TRUST'' μεταξυ MERCEDES,BMW&AUDI με παρομοιες πολιτικες και ηθελημενα αυξημενες τιμες.....Ειδικα στα αξεσουαρ σκοτώνουν
-
///
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
...H Mercedes συγκεκριμενα ειναι εκτος συναγωνισμου στον ελληνικο χωρο!
Η ''μουρη'' που πουλαει την φερνουν ενα βημα μπροστα........Αν εχουμε και υποψιν οτι οι εν δυναμει ανταγωνιστες της BMW και AUDI λειτουγουν με το ιδιο στυλ τοτε γιατι να μπει εκεινη στη διαδικασια της προσφορας ?? Απο κερδοφορια ο κυριος Λαινοπουλος σκιζει!Τι κανει παγκοσμια η μερσεντες ειναι αλλο θεμα για αυτον.....
Μπορεί να είναι πρώτη στις δύο κατηγορίες που την ενδιαφέρουν άμεσα, αλλά αν δεν απατώμαι η BMW είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής...
Και η παγκόσμια κρίση της Daimler Chrysler (βλέπε και απόσυρση του formore στις ΗΠΑ), δεν μπορεί, θα εμφανίσει τις επιπτώσεις της κι εδώ, αργά ή γρήγορα...
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Μεταξύ Golf και Α-class εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Πλέον, έχω κατασταλάξει, 2000 ευρώ αξίζουν τη διαφορά για την Α-class. Η τελευταία είναι ανώτερη, κι ας πληρώνεις σέρβις κτλ παραπάνω (όχι και πολύ παραπάνω πάντως)...
-
Μεταξύ Golf και Α-class εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Πλέον, έχω κατασταλάξει, 2000 ευρώ αξίζουν τη διαφορά για την Α-class. Η τελευταία είναι ανώτερη, κι ας πληρώνεις σέρβις κτλ παραπάνω (όχι και πολύ παραπάνω πάντως)...
Είναι ανώτερη στους χώρους και στην πολυτέλεια.
Αλλά στο δρόμο νομίζω το Golf (και το Α3) συμπεριφέρονται πιο άμεσα.Γι αυτό λέω άλλωστε ότι εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Αλλά στο δρόμο νομίζω το Golf (και το Α3) συμπεριφέρονται πιο άμεσα.
Γι αυτό λέω άλλωστε ότι εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.
Οκ, δεν έχεις τελείως άδικο
Τη χαρά της οδήγησης την έχω πλέον διαγράψει από το μυαλό μου, καθώς κινούμαι το 95% του χρόνου μου, Βουλιαγμένης, παραλιακή κτλ μες στην πήχτρα...
Όταν θέλω να θυμηθώ τα νιάτα μου( renault 5, saxo vts), πάμε κανά καρτ
-
Σωστό κι αυτό! Με τη δήθεν 'γρήγορη οδήγηση' έχουμε ξεχάσει και τη χαλαρή & άνετη οδήγηση τελικά..
Με γεια σου πάντως, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο όπως και να χει! -
sorry που ξεθάβω το topic αλλά δεν βρήκα άλλο πιο πρόσφατο
Λοιπόν για όσους είναι κάτοχοι τα σέρβις σε τι επίπεδα τιμής είναι?
Επίσης τελικά στην βασική έκδοση έχει a/c και δεν έχει κλιματισμό ή κάτι κατάλαβα λάθος?Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Επίσης τελικά στην βασική έκδοση έχει a/c και δεν έχει κλιματισμό ή κάτι κατάλαβα λάθος?Ευχαριστώ
Για εντυπώσεις Α-κλλλλααααςςςς, υπομονή μέχρι 19/8
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Οντως σημαντικες οι ερωτησεις σου......
....Που μπορουμε ποσο εχουν τα σερβις για τα 3 αμαξια....Και καθε ποσα χιλιομετρα ειναι...... -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Οντως σημαντικες οι ερωτησεις σου......
....Που μπορουμε ποσο εχουν τα σερβις για τα 3 αμαξια....Και καθε ποσα χιλιομετρα ειναι......Golf & A3 κάθε 2 χρόνια ή κάθε 30Κ ή σύμφωνα με την ενδεικτική λυχνία. Ενδιάμεσα ΔΕΝ περιλαμβάνεται **ΟΥΤΕ **έλεγχος, ΟΥΤΕ αλλαγή λαδιών.
Κόστος, ανάλογα την πόλη, το συνεργείο κλπ από 200-300. Αν πάει στα δύο χρόνια θα χρειαστεί κι αλλαγή υγρών φρένων με ελαφρώς αυξημένο κόστος.
Στην Αθήνα υπάρχει εργατώρα με 57 ευρώ + ΦΠΑ και στην επαρχία 27 + ΦΠΑ. Κόστος ανταλλακτικών πάνω κάτω το ίδιο. Τα παραπάνω ισχύουν για εξουσιοδοτημένα και 'εργοστασιακά' ανταλλακτικά.
Οτιδήποτε άλλο ('έλεγχοι' στα 7,5Κ, λάδια στα 15Κ ή στα 10Κ κλπ) είναι εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή.
Να γράψω κι ένα 'τρελλό', αλλαγή ιμάντα στον TFSI κάθε... 180.000χλμ
Mercedes A150 vs A3 vs Golf