-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Απομένει να τακτοποιήσουμε και τον ...καιρό!
Μια χαρά είναι !!! Σούπερ !!! Ότι πρέπει για τα τουρμπομοτέρια !!!!
Ναι μόνο που εμείς θα κινούμαστε εδώ:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=141
Μπουφανάκι απαραίτητο
-
Μην τρομάζεις τον κόσμο βρε!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μην τρομάζεις τον κόσμο βρε!!!Δεν τους τρομάζω... τους προετοιμάζω...
Μην ερθει κανένας με κοντομάνικο στην Αθαμανία... και ψάχνουμε για έξτρα μπουφάν.Εχουμε μερες ακομα και πολυ πιθανον να αλλαξει η προγνωση
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Δεν τους τρομάζω... τους προετοιμάζω...
Μην ερθει κανένας με κοντομάνικο στην Αθαμανία... και ψάχνουμε για έξτρα μπουφάν.Εχουμε μερες ακομα και πολυ πιθανον να αλλαξει η προγνωση
Κοντομάνικο ούτε ως ανέκδοτο!
(αν και πάντα έχω ενα έξτρα μπουφάν στο πορτ παγκάζ)Ακουσες για το τροχαίο?... ...σφαγή έγινε.
Τι κατάσταση αυτή στην Τρικάλων-Λαρίσης ρε γμτ. -
Ακουσες για το τροχαίο?... ...σφαγή έγινε.
Τι κατάσταση αυτή στην Τρικάλων-Λαρίσης ρε γμτ.Ναι το άκουσα 7 νεκροί μεταξύ των οποίων 2 μικρά παιδιά
Ναι μόνο η Τρικάλων Λαρίσης είναι χάλια. Προς Γρεβενά-Καρδίτσα(Αθήνα) και Άρτα είναι μια χαρά τρομάρα μας ......
-
A!...προς 'Αρτα (ακου ΕΟ Τρικάλων-Αρτας )...διαφωνώ!
Υπέροχος δρόμος μόνο για στρίψιμο!!! -
Καλησπερα στα παιδια!
Κατι ασχετο.Ισως ο Σακαφλιας μπορει να μας διαφωτισει.
Δυο Μπραβο εδω στη Θεσσαλονικη ,με σοβαρα ηλεκτρολογικα προβληματα που οδηγησαν στην αντικατασταση ολοκληρης της πλεξουδας ,το μεν πρωτο και το δευτερο εσπασε σε απλο φιλικο ανοιγμα με ενα 207 RC le mans (αυτο με τα 175 αλογα).
Πολυ περιεργα συμβαντα και τα δυο καθως και ολοκληρη αλλαγη πλεξουδας σημαινει ξυλωμα ολοκληρου του αυτοκινητου.Ενω το δευτερο και βελτιωμενο να ηταν (απ'οτι μου ειπαν δεν ηταν) σε ενα απλο φιλικο ανοιγμα να σπασει ειναι τουλαχιστον περιεργο.
Ειναι η πρωτη φορα που ακουω τοσο χοντρες ζημιες στο αυτοκινητο μας.Μεχρι τωρα βαρια να ειχαμε κανα πολυ χαζο τριγμο.Καποιος απο Θεσσαλονικη που να εχει ακουσει παραπανω.Μου το ειπανε στη δουλεια φευγαλεα και δεν εδωσα σημασια για να ρωτησω περαιτερω λεπτομερειες.
Φωτιες εβαλα τωρα ε;
-
Τα είδες?
-
Τα είδες?Οχι ρε συ αλλα.............δεν μου ελεγαν ψεματα αυτοι οι δυο που μου το ειπαν.
Το ακουσα απο δυο διαφορετικους συναδελφους δηλαδη. -
...
...
Ετσι και ραγίσει η καρδούλα της Monica την Κυριακή (που θα σε 'πατήσω' dickdick) τρέμε Fiat!
Ερχόμαστε Ιταλία όπως είμαστε! -
Όταν λές 'έσπασε' τι ακριβώς εννοείς ?
-
:hmmm: ...
...
Ετσι και ραγίσει η καρδούλα της Monica την Κυριακή (που θα σε 'πατήσω' dickdick) τρέμε Fiat!
Ερχόμαστε Ιταλία όπως είμαστε!ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ!ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ!
-
Όταν λές 'έσπασε' τι ακριβώς εννοείς ?Πως φαίνεται ο σοβαρός και μειλήχιος οικογενειάρχης.....
-
Όταν λές 'έσπασε' τι ακριβώς εννοείς ?Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Όταν λές 'έσπασε' τι ακριβώς εννοείς ?Πως φαίνεται ο σοβαρός και μειλήχιος οικογενειάρχης.....
Τουρμινα,πιστονι και δεν ξερω και εγω τι αλλο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
:hmmm: ...
...
Ερχόμαστε Ιταλία όπως είμαστε!ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ!ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ!
Στα μικρά παιδιά λέμε πάντα 'ναι' για να νοιώθουν όμορφα!
Τωρα που θα **φοβάσαι **μη σπάσει κιόλας!!!!
-
Ας γελασω!
Μετα θα κλαψω που θα παμε οι ΔΥΟ μας να μεινουμε στο βουνο με τις κατσικουλες και το κηπακο μας!
-
Ας γελασω!
Μετα θα κλαψω που θα παμε οι ΔΥΟ μας να μεινουμε στο βουνο με τις κατσικουλες και το κηπακο μας!
Πρόσεχε πως εκφράζεσαι ρε!!!
Σιγά μην το κάνουμε και http://www.youtube.com/watch?v=7fe1dzhY_ps
..τεντώθηκα στο γέλιο! -
Δεν τους τρομάζω... τους προετοιμάζω...
Μασάνε ωρέ τα παλικάρια ;;
Τι νομίζετε ότι οι Αθηναίοι δεν αντέχουν ;; Είμαστε παντώς καιρού και κάθε δρόμου εμείς!!!
Τα δωμάτια έχουν τζάκι να ανάψουμε αν κρυώσουμε το βράδυ ;
(Τα δωμάτια έχουν τζάκι, σε περίπτωση που κρυώσουμε;)
-
Τα τζάκια δεν ζεσταίνουν!
Μόνο αν περιστρέφεσαι μπροστά στη φωτιά!
Κάτι σαν το χορό της φωτιάς των Ινδιάνων!Ok...αυτές οι θερμοκρασίες είναι ανεκτές.
ΥΓ:..μόνο 4 δωμάτια έχουν! -
Καλησπερα στα παιδια!Κατι ασχετο.Ισως ο Σακαφλιας μπορει να μας διαφωτισει.
Δυο Μπραβο εδω στη Θεσσαλονικη ,με σοβαρα ηλεκτρολογικα προβληματα που οδηγησαν στην αντικατασταση ολοκληρης της πλεξουδας ,το μεν πρωτο και το δευτερο εσπασε σε απλο φιλικο ανοιγμα με ενα 207 RC le mans (αυτο με τα 175 αλογα).
Πολυ περιεργα συμβαντα και τα δυο καθως και ολοκληρη αλλαγη πλεξουδας σημαινει ξυλωμα ολοκληρου του αυτοκινητου.Ενω το δευτερο και βελτιωμενο να ηταν (απ'οτι μου ειπαν δεν ηταν) σε ενα απλο φιλικο ανοιγμα να σπασει ειναι τουλαχιστον περιεργο.
Ειναι η πρωτη φορα που ακουω τοσο χοντρες ζημιες στο αυτοκινητο μας.Μεχρι τωρα βαρια να ειχαμε κανα πολυ χαζο τριγμο.Καποιος απο Θεσσαλονικη που να εχει ακουσει παραπανω.Μου το ειπανε στη δουλεια φευγαλεα και δεν εδωσα σημασια για να ρωτησω περαιτερω λεπτομερειες.
Φωτιες εβαλα τωρα ε;
Πλεξούδα μπορεί να αντικατασταθεί ακόμα κι ένα από τα καλώδιά της κάπου δεν κάνει σωστή επαφή ή κάπου είναι κομμένο (πράγμα που μπορεί να τρελλάνει κάποια ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου και να βγάζει άσχετες βλάβες)
Τώρα για το σπάσιμο δηλώνω άγνοια.Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες αν είναι δυνατόν για να είμαι και γω πιο συγκεκριμένος. Είναι πολύ σπάνιο να σπάσει αυτοκίνητο σε 'φιλικό' άνοιγμα, εκτός και αν πέσαμε σε περίπτωση αστοχίας υλικού.
Fiat Bravο 2007