-
Τσσσσ....ούτε ένα τόσο δα προβληματάκι?
Λίγο καμένο λαδάκι?
Κανένας θόρυβος από την ανάρτηση?
Τίποτα?(γράψτε τίποτα γιατί βαριέμαι)
-
Kατανάλωση σήμερα στην τυπική διαδρομή δουλειά-σπίτι:
Απόσταση 14,8km
Χρόνος 11min
ΜΩΤ 75km/h
Μέση κατανάλωση 12,0l/100km
Εξωτερική θερμοκρασία 37βαθμοί Κελσίου. -
πολυ δεν νομιζεισ πως ειναι???
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
πολυ δεν νομιζεισ πως ειναι???Nαι , 0,8l/100km σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.
Δεν είναι 'διαγωνισμός οικονομίας' απλά πειραματίζομαι με το 'πάτημα' του δεξιού πεντάλ και τα όρια των στροφών του κινητήρα...
Κοινώς , με έχει βαρέσει η ζέστη! -
Βγήκα και μια βόλτα σήμερα σε μεγάλο κατάστημα ελαστικών στην περιοχή μας , έτσι για μια διερεύνηση του θέματος.
Μεταξύ των άλλων μου προτάθηκε και αυτό http://dunlop-tires.com/dunlop_grel/tyre_range/car_tyres/uhp/summer/sp_sport_maxx_tt/index.jsp -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βγήκα και μια βόλτα σήμερα σε μεγάλο κατάστημα ελαστικών στην περιοχή μας , έτσι για μια διερεύνηση του θέματος.
Μεταξύ των άλλων μου προτάθηκε και αυτό http://dunlop-tires.com/dunlop_grel/tyre_range/car_tyres/uhp/summer/sp_sport_maxx_tt/index.jspΤιμες;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μεταξύ των άλλων μου προτάθηκε και αυτό http://dunlop-tires.com/dunlop_grel/tyre_range/car_tyres/uhp/summer/sp_sport_maxx_tt/index.jspΤιμες;
Πεντακό.....
-
Πεντακό.....
Εχεις υπ'οψιν σου τιποτα σχολια για αυτα;Τι λενε σαν λαστιχα;
-
Πεντακό.....
Eξ ίσου καλά με τα υπόλοιπα που συζητούσαμε , κρίμα που δεν μπορούμε να κάνουμε test drive σε λάστιχα...
(πάω Νερόμυλο) -
Πεντακό.....
Eξ ίσου καλά με τα υπόλοιπα που συζητούσαμε , κρίμα που δεν μπορούμε να κάνουμε test drive σε λάστιχα...
(πάω Νερόμυλο)Ποσταρε μια ερωτηση στο θεμα των ελαστικων στα τεχνικα θεματα μηπως ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο!
-
Μόλις επέστρεψα από το καταπληκτικό ξενοδοχείο που ήπιαμε καφέ την Κυριακή...μου διαφεύγει ακόμα και τώρα το όνομα του.
Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού
Η θερμοκρασία στις 21:30 που φύγαμε 18C.... δροσιάαααα (όταν ξεκινήσαμε στην Λάρισα είχε 36,6C).
'Οπως είπε και η γυνάικα κρίμα που μας έδειξε ο Κωνσταντίνος αυτή την μαγευτική διαδρομή τώρα που φεύγουμε
Καταναλώσεις: 11 στο ανέβασμα και 8,9 συνολικά το ταξίδι, με ταχύτητες σταθερά πάνω από 120-130.
Είπατε κάτι???? -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το καταπληκτικό ξενοδοχείο που ήπιαμε καφέ την Κυριακή...μου διαφεύγει ακόμα και τώρα το όνομα του.Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού
Η θερμοκρασία στις 21:30 που φύγαμε 18C.... δροσιάαααα (όταν ξεκινήσαμε στην Λάρισα είχε 36,6C).
'Οπως είπε και η γυνάικα κρίμα που μας έδειξε ο Κωνσταντίνος αυτή την μαγευτική διαδρομή τώρα που φεύγουμε
Καταναλώσεις: 11 στο ανέβασμα και 8,9 συνολικά το ταξίδι, με ταχύτητες σταθερά πάνω από 120-130.
Είπατε κάτι????Δηλαδη την επομενη φορα να παρουμε μαζι και τις γυναικες;
Μηπως και παει (εστω και λιγο)το scirocco. -
Μηπως συναντησες πουθενα το Κωνσταντινο;Πηγε Νερομυλο!
Κι αυτος με τη γυναικα ειναι...............................νομιζω
-
Μηπως συναντησες πουθενα το Κωνσταντινο;Πηγε Νερομυλο!Κι αυτος με τη γυναικα ειναι...............................νομιζω
Μπα..θα τον ειχα προσπεράσει
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μηπως συναντησες πουθενα το Κωνσταντινο;Πηγε Νερομυλο!
Κι αυτος με τη γυναικα ειναι...............................νομιζω
Μπα..θα τον ειχα προσπεράσει
Ε να κατι τετοια λες και μετα πρεπει να αλλαζουμε λαστιχα πιο συχνα!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το καταπληκτικό ξενοδοχείο που ήπιαμε καφέ την Κυριακή...μου διαφεύγει ακόμα και τώρα το όνομα του.Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού
Είπατε κάτι????Πύργος Μαντάνια...αγαπητέ.
............................
Καλααααά....αμα θέλουμε σε πιστεύουμε....κι αυτά κάτι σαν το λάδι είναι μάλλον...
120-130 εννοείς από Λάρισα-Τρίκαλα και αντίστροφα ε? -
Μόλις επέστρεψα από το καταπληκτικό ξενοδοχείο που ήπιαμε καφέ την Κυριακή...μου διαφεύγει ακόμα και τώρα το όνομα του.
Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού.
Καλααααά....αμα θέλουμε σε πιστεύουμε....κι αυτά κάτι σαν το λάδι είναι μάλλον...
120-130 εννοείς από Λάρισα-Τρίκαλα και αντίστροφα ε?Κάποιος έριξε το γάντι ή κάνω λάθος ???
Δεν λές πάλι καλά που φεύγεις γιατι ήμουν έτοιμος να ξανα ανέβω για την ρεβανς !!!
Ακου εκεί κατανάλωση 8,9 συνολικά !!!!! Πως μπορείς να λες τέτοια πράγματα εδώ μέσα !! Κωνσταντίνε πρέπει να την κατεβάσουμε και άλλο !! μας την λένε τα tsiroccα !!!!!
-
8,9 εννοεί στον κατήφορο....με νεκρά στο κιβώτιο και ρολλαριστός , όχι συνολικά .....
-
Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού
120-130 εννοείς από Λάρισα-Τρίκαλα και αντίστροφα ε?Ναι εκεί...μου ερχόταν στο μυαλό Μαντάνα ή Μοντάνα και δεν ήθελα να το πώ λάθος.
Πάνω από 120-130 στην διαδρομή Λάρισα-Καλαμπάκα και το αντίστροφο. Στα βουνά έπαιζα από 60 στις κλειστές μέχρι 90-100 με 3η στις ανοιχτές και μέχρι 120 στις ευθείες όπου έμπεινε και 4η.
Τελικά το χειροκίνητο σειριακό είναι όλα τα λεφτά..τα ανεβοκατεβάσματα με ένα σπρώξιμο του λεβιέ δίνουν άλλη αίσθηση και φυσικά περιόρισα πολύ το φρενάρισμα πριν τις στροφές.
Ξεκίνησα με την γυναίκα στις 7 από Λάρισα, έκανα την αν'αβαση σε γρηγορότερους ρυθμούς από ότι στην εκδρομή χρησιμοποιώντας το manual στο κιβώτιο και παίζοντας με 2α-3η-4η, η γυναίκα αποδείχθηκε άξια συνοδηγός και στο τέλος δεν κρατούσε το χερούλι της πόρτας και μάλιστα άφηνε και επιφωνήματα ενθουσιασμού.
120-130 εννοείς από Λάρισα-Τρίκαλα και αντίστροφα ε?Κάποιος έριξε το γάντι ή κάνω λάθος ???
Δεν λές πάλι καλά που φεύγεις γιατι ήμουν έτοιμος να ξανα ανέβω για την ρεβανς !!!
Ακου εκεί κατανάλωση 8,9 συνολικά !!!!! Πως μπορείς να λες τέτοια πράγματα εδώ μέσα !! Κωνσταντίνε πρέπει να την κατεβάσουμε και άλλο !! μας την λένε τα tsiroccα !!!!!
Δεν έριξα γάντι...τον κύβο έριξα.... alea jacta est
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ναι εκεί...μου ερχόταν στο μυαλό Μαντάνα ή **Μοντάνα **εεε!!! δεν είμαστε τόσο μακρυά!...αυτό είναι στις ΗΠΑ! και δεν ήθελα να το πώ λάθος.
Πάνω από 120-130 στην διαδρομή Λάρισα-Καλαμπάκα και το αντίστροφο λίγο.... :roll: . Στα βουνά έπαιζα από 60 στις κλειστές μέχρι 90-100 με 3η στις ανοιχτές και μέχρι 120 στις ευθείες όπου έμπεινε και 4η.καλά τα πήγες εκεί... :yahoo:
Τελικά το χειροκίνητο σειριακό είναι όλα τα λεφτά..τα ανεβοκατεβάσματα με ένα σπρώξιμο του λεβιέ δίνουν άλλη αίσθηση και φυσικά περιόρισα πολύ το φρενάρισμα πριν τις στροφές.
Δεν έριξα γάντι...τον κύβο του Κιουμπρικ?έριξα.... alea jacta est
Κρίμα ρε συ που φεύγεις....ποιον θα πειράζουμε τωρα?
Σοβαρά τώρα . στο θέμα της κατανάλωσης. Όπως θα πρόσεξες (αν πρόσεξες κακέ Vagίτη ) στην τυποποιημένη διαδρομή που κάνω (δουλειά-σπίτι) μπορώ (μπορούν όλα τα Bravo δηλ- πλήν του dickdick-)να πετύχουν καταναλώσεις από πολύ χαμηλές (6,1) έως πολύ υψηλές (12,0) παίζοντας με το στροφάρισμα του κινητήρα , επιτυγχάνοντας παράλληλα και πάρα πολύ καλούς χρόνους.
Fiat Bravο 2007