-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί το έχεις δει να κυκλοφορεί γενικά;Ναι οκ έχεις κάποιο δίκιο... Νομίζω ότι σε πολλούς αρέσει αλλά το φοβούνται λίγο και πάνε στα πιο 'σίγουρα' και κλασσικά...Δεν πειράζει, ας είμαστε και λίγοι, αν και νομίζω θα πουλήσει τελικά
-
Οδήγησα ένα Bravo 1.4 150άρι. Δεν το πίεσα και ιδιαίτερα αλλά μια δυο φορές που έχωσα τέρμα γκάζι δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά από το TSI μου, πάντως είναι κάπως πιο γρήγορο από ότι λένε. Από ανάρτηση όχι και ό,τι πιο άνετο, κάνει και μερικά γκουπ αλλά μια χαρά είναι. Το εσωτερικό του εμένα μου αρέσει πολύ. Χώροι καλοί, ηχομόνωση καλή, το ταμπλώ μου αρέσει, η θέση οδήγησης με βόλεψε άνετα. Κορυφαίο σχέδιο από κοντά αν και 5πορτο. Ο πισινός του
ΠΟΛΥ ωραίο αμάξι, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Οδήγησα ένα Bravo 1.4 150άρι. Δεν το πίεσα και ιδιαίτερα αλλά μια δυο φορές που έχωσα τέρμα γκάζι δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά από το TSI μου, πάντως είναι κάπως πιο γρήγορο από ότι λένε. Από ανάρτηση όχι και ό,τι πιο άνετο, κάνει και μερικά γκουπ αλλά μια χαρά είναι. Το εσωτερικό του εμένα μου αρέσει πολύ. Χώροι καλοί, ηχομόνωση καλή, το ταμπλώ μου αρέσει, η θέση οδήγησης με βόλεψε άνετα. Κορυφαίο σχέδιο από κοντά αν και 5πορτο. Ο πισινός του
ΠΟΛΥ ωραίο αμάξι, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσωφιλε ποιο ΤSI εχεις? των 140 ιππων η 170? η αισθηση μεσα στο δρομο πως σου φανηκε? Κραταει μεσα στο δρομο?
-
Ο χρήστης charisivtec έγραψε:
ΠΟΛΥ ωραίο αμάξι, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσωφιλε ποιο ΤSI εχεις? των 140 ιππων η 170? η αισθηση μεσα στο δρομο πως σου φανηκε? Κραταει μεσα στο δρομο?
Το 140 έχω. Αντιλληπτή διαφορά στην επιτάχυνση δεν παρατήρησα, μόνο με νούμερα φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορο. Αφού όλες οι μετρήσεις το βγάζουν γρηγορότερο δεν μπορεί, έτσι θα είναι.
Δεν το πίεσα σε στροφές όπως έγραψα και πριν, μια χαρά κρατάει από ότι ένιωσα απλά λόγω ημιάκαμπτου η αντίδραση της ανάρτησης δεν 'στρογγυλεύει' τόσο τις ανωμαλίες όπως του Golf. Ωραίο αυτοκίνητο γενικώς, μου άρεσε και θα το πρότεινα σε κάποιον που έχει βαρεθεί τα Golf και θέλει κάτι διαφορετικό. -
Και κατι αλλο παιδια επιδη στην αντιπροσωπεια στην Κυπρο δεν υπαρχει σε πραγματικο αυτοκινητο το μασερατι μπλου θα ηθελα να μου πειτα αν εχετε ιδια αποψη . Μασερατι μπλου λοιπον η κοκκινο μαρανελο?
-
Το κόκκινο μαρανέλο είναι το μη μεταλικό; Αν ναι, το μπλε ασυζητητί. :love:
-
οχι οχι το μαρανελο ρετ ειναι το χρωμα της παρουσιασης , ειναι και τα δυο περλα.
και κατι αλλο , οταν το εσωτερικο ειναι το μπλε, τι χρωμα ειναι οι ραφες στο τιμονι, χειροφρενο κλπ? στο κοκκινο ειναι κοκκινες αλλα δεν ξερω αν στο μπλε ειναι μπλε οι ραφες -
To μπορντώ δλδ; Αυτό τότε από μένα.
-
Υπαρχουν φωτογραφιες του 150 σε λευκο?
-
Παιδια..το Maserati blue τα σπαει!
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Τα Focus και Mazda 3 δεν είναι ένα κλικ πιο μεγάλα; Πάντως για το χρώμα, συμφωνώ. Το συγκεκριμένο μπλε είναι πραγματικά υπέροχο!Όχι, το Bravo είναι το μεγαλύτερο hatch της κατηγορίας αν θυμάμαι καλά και με κορυφαίο χώρο αποσκευών. Στις πίσω θέσεις τα χαλάει λιγάκι. Προφανώς η Lancia Delta θα είναι αυτή που θα προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους μιας και θα είναι ΤΟ μακρύτερο μικρομεσαίο μακράν όταν κυκλοφορήσει.
Σε μπλε είναι πάρα πολύ ωραίο το Bravo και μάλλον το ιδανικό αυτό το καιρό που, όπως αναφέρει και ο Σπύρος, το μπορντό το έχουμε ψιλοφάει στη μάπα αρκετά.
Επίσης, είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που δε σκέφτεσαι πως θα ήταν 3θυρο μιας και είναι αρκούντως δυναμικό ακόμη και πεντάθυρο. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Παιδια..το Maserati blue τα σπαει!τι εννοεις τα σπαει?
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Υπαρχουν φωτογραφιες του 150 σε λευκο?δεν βγαινει σε λευκο το 150
-
τι εννοεις τα σπαει?
Οτι είναι πολύ ωραίο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι εννοεις τα σπαει?
Οτι είναι πολύ ωραίο
απο μεσα το εχεις δει?
-
δεν βγαινει σε λευκο το 150
Βγαίνει σε λευκό, το έχω παραγγείλει...του πάει!
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
To ξερω πως του παει και παρα πολυ μαλιστα αλλα απ΄οτι μου ειπαν δεν βγαινει το σπορ σε ασπρο! οντως ειναι πολυ ωραιο
-
τι εννοεις τα σπαει?
Οτι είναι πολύ ωραίο
απο μεσα το εχεις δει?
Γιατι και μεσα βαμμενο μπλε ειναι?
-
To ξερω πως του παει και παρα πολυ μαλιστα αλλα απ΄οτι μου ειπαν δεν βγαινει το σπορ σε ασπρο! οντως ειναι πολυ ωραιο
Φυσικά και βγαίνει φίλε μου! Μήπως θέλουν να σε χρεώσουν το 500άρικο για τα maranello red k maserati blue???
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Φυσικά και βγαίνει φίλε μου! Μήπως θέλουν να σε χρεώσουν το 500άρικο για τα maranello red k maserati blue???
Στην αγγλικη σελιδα δεν υπαρχει οποτε υπεθεσα οτι δεν το βγαζουν στο σπορτ επιδη ετσι μου ειπε ο πωλητης. οπως και να χει εγω το περιμενω σε μασερατι μπλου!
Fiat Bravο 2007