-
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής http://www.soaa.gr/26-10-Daeean_eec.pdf
-
Nαι,Νικολα ,αν μπορεις δωσε λεπτομερειες ,γιατι αυτοι που δεν την ειδαν(μεταξυ αυτων και εγω) δεν καταλαβαινουν κατι απο αυτα που λες,και ειμαι σιγουρος οτι ,εχεις δεν εχεις δικιο,κατι θες να πεις.
-
Ο χρήστης Nikolas-Ron έγραψε:
Μια ερωτηση προς ΣΟΑΑ και δεν περιμενω απαντηση γιατι κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει!ετυχε να δω την κασσετα in car απο τον προηγουμενο αγωνα του ενιαιου(αυτον με τισ πολλες τιμωριες απο τον ΣΟΑΑ) του κυριου Σταγοπουλου.ειναι η ιδια κασσετα που εδειξε και στον ΣΟΑΑ οταν τους καλεσε η πειθαρχικη επιτροπη!να επισημανω οτι η κασσετα δεν ειναι κρυφη αφου την μοιρασε ο ιδιος ο αγωνιζωμενος.λοιπον εκτος απο το νευρικο γελιο που μου προκαλεσε η κασσετα με αυτα που ακουγονται απορω με την αποφαση του πειθαρχικου να δωσει τις ποινες που εδωσε βασιζομενο στην συγκεκριμενη κασσετα!αν μπορειται να την βρειτε μην την χασετε θα διασκεδασετε!και θα προβληματιστειτε!
Και μην ακουσω παλι κανα κουλο οτι δεν σχολιαζονται οι αποφασεις του ΣΟΑΑ!Νικολάκη , σε πενήντα χρόνια έλα να σχολιάσεις τον Φίλιππο Αντωνιάδη , τον Νίκο Τσάδαρη , τον Γιάννη Χιονίδη , σε σαράντα άντε να σχολιάσεις τον Αντρέα Σακκελαρίου και τον Νίκο Νασιόπουλο!
Μέχρι τότε , πές μας κάτι άλλο να γελάσουμε κι εμείς!
-
Μια ερωτηση προς ΣΟΑΑ και δεν περιμενω απαντηση γιατι κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει!ετυχε να δω την κασσετα in car απο τον προηγουμενο αγωνα του ενιαιου(αυτον με τισ πολλες τιμωριες απο τον ΣΟΑΑ) του κυριου Σταγοπουλου.ειναι η ιδια κασσετα που εδειξε και στον ΣΟΑΑ οταν τους καλεσε η πειθαρχικη επιτροπη!να επισημανω οτι η κασσετα δεν ειναι κρυφη αφου την μοιρασε ο ιδιος ο αγωνιζωμενος.λοιπον εκτος απο το νευρικο γελιο που μου προκαλεσε η κασσετα με αυτα που ακουγονται απορω με την αποφαση του πειθαρχικου να δωσει τις ποινες που εδωσε βασιζομενο στην συγκεκριμενη κασσετα!αν μπορειται να την βρειτε μην την χασετε θα διασκεδασετε!και θα προβληματιστειτε!
Και μην ακουσω παλι κανα κουλο οτι δεν σχολιαζονται οι αποφασεις του ΣΟΑΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ....
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ??? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟΚΟΦΤΗ ????
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...
ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....... -
Και μην ακουσω παλι κανα κουλο οτι δεν σχολιαζονται οι αποφασεις του ΣΟΑΑ!ΜΙΚΡΟΥΛΗ , ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ, ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΕΡΑ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .
-
Λυπαμαι κυριοι για το στυλ που γραφεται αλλα το δικο μου ειναι μακραν πιο ευγενικο!οσο για το νευρικο γελιο δεν εχει να κανει με την οδηγηση του κυριου Σταγοπουλου κυριε garfli αλλα με αυτα που ακουγονται να λεει!οποτε μην βιαζεστε να απαντησετε!βεβαια κακως ασχολουμαι μαζι σας καθως ειστε ανωνημος και δεν ξερετε να συζηταται γιατι εγω δεν εκανα επιθεση οπως εσεις αλλα θεμα για συζητηση!οσο για την οδηγηση μου ,ποτε δεν ειπα οτι ειμαι καλος η γρηγορος,ενας χομπιστας που κανει το κεφι του ειμαι και απ οτι φαινετε αργος γιαυτο και ποτε δεν σχολιαζω πως οδηγανε αλλοι αγωνιζομενοι!και το 'Nικολακη' στους φιλους σας κυριοι!οσο για τον πατερα μου δεν σας επιτρεπω να τον πιανετε στο στομα σας!αν εχετε προβληματα μαζι μου, δεν θα ανακατεβετε αλλους!Κατανοητο?Μαγκες με πληκτρολογιο υπαρχουν πολλοι κυριε Garfli.Να μαθετε να συζητατε και μνα μην επιτηθεστε με το παραμικρο!
Κυριε Castor, εχω την εντυπωση πως απο την στιγμη που πληρωνω τον ΣΟΑΑ και σας ψηφισα τους περισσοτερους απο το ΔΣ μαζι και εσας, εχω καθε δικαιωμα να σχολιαζω τις αποφασεις του ΣΟΑΑ!Αν δεν ειναι ετσι ,και τα μελη του ΣΟΑΑ δεν εχουν αποψη και λογο το μονο που εχω να πω ειναι κριμα!
Και κατι ακομα!μην πυροβολατε γιατι συζητηση προσπαθουμε να κανουμε!αν δεν εχετε ορεξη για συζητηση ξεκαθαριστε το να τελειωνουμε!δεν γινεται να συμφωνουν ολοι σε μια συζητηση αλλα δεν ειναι δυνατον να τσακωνονται κιολας.σωστα?αν σας ενοχλει που γραφω εδω πειτε το γιατι καθε φορα που γραφω το ιδιο πραγμα συμβαινει!
Καλημερα σας!
-
ΜΙΚΡΟΥΛΗ , ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ, ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΕΡΑ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .
συγνωμη κυριε Αναγνωστοπουλε ειπα κατι κακο?ειληκρινα δεν καταλαβαινω γιατι εγινε τετοιο θεμα!νομιζω πως παρεξηγησατε τα λογια μου!εχουμε μιλησει Κυριε Αναγνωστοπουλε μερικες φορες μαζι και νομιζω πως ξερετε οτι ουτε ψωνισμενος ειμαι ουτε παραλογος γενικα!λυπαμαι αν εκανα λαθος και με παρεξηγησατε!
αμαν πια με την οικογενεια μου!Ημαρτον πια!
-
-
[/quote]
ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ....
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ??? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟΚΟΦΤΗ ????
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...
ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....... [/quote]Ποιος ειναι ο στοχος που εχουμε Κυριε Garfli?και ποιος μιλησε για περασματα?να μαθετε να διαβαζετε!γιατι αν ξερατε θα βλεπατε τοι εγραψα για αυτα που ακουγονται στο βιντεο!
-
...Κυριε Castor, εχω την εντυπωση πως απο την στιγμη που πληρωνω τον ΣΟΑΑ και σας ψηφισα τους περισσοτερους απο το ΔΣ μαζι και εσας, εχω καθε δικαιωμα να σχολιαζω τις αποφασεις του ΣΟΑΑ!Αν δεν ειναι ετσι ,και τα μελη του ΣΟΑΑ δεν εχουν αποψη και λογο το μονο που εχω να πω ειναι κριμα!...
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος!
Εμένα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. σχολίασέ μας και κρίνε μας με την ψήφο σου στις επόμενες εκλογές! Δεν θεωρώ πρέπον όμως , όπως δεν θα το έκανα και εγώ για τον πατέρα σου αν συμμετείχε σε ένα σώμα όπως το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου!
Και δεν θα το έκανα από σεβασμό στην Ιστορία του στον χώρο καθώς και γιατί έχει τα στοιχεία εκείνα για να μπορεί να συμμετάσχει στο Ανώτατο αυτό όργανο του Συνδέσμου!
-
Λυπαμαι κυριοι για το στυλ που γραφεται αλλα το δικο μου ειναι μακραν πιο ευγενικο!Λυπάμαι που λυπάσαι, αλλά το δικό μου προς εσένα στυλ ήταν μακράν πιο ευγενικό από το αρχικό δικό σου, άσε που δεν έθιγε και κανέναν, πόσο μάλλον χωρίς να λέει και τίποτα...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ασχολήθηκες ΜΟΝΟ με όσους σου μίλησαν υποτιμητικά, ενώ επανέλαβες το ίδιο τροπάριο, δηλαδή πως κάτι ειπώθηκε στην κασέτα, το οποίο εξακολουθείς να μη λές.
Τελικά δεν ξέρω αν είχαν και τόσο άδικο που σου μίλησαν άσχημα/απότομα, αφού κι αυτοί έθιξαν κάποιον (εσένα σε αυτήν την περίπτωση) χωρίς να πούνε το γιατί...
Μάλλον εγώ κάτι έκανα λάθος, ίσως έπρεπε να βρίσω... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Nαι,Νικολα ,αν μπορεις δωσε λεπτομερειες ,γιατι αυτοι που δεν την ειδαν(μεταξυ αυτων και εγω) δεν καταλαβαινουν κατι απο αυτα που λες,και ειμαι σιγουρος οτι ,εχεις δεν εχεις δικιο,κατι θες να πεις.Εχεις δικιο Δημητρη,θα εξηγησω!λοιπον ξεκιναει αγωνας και κατα την διαρκεια του αγωνα μεχρι να κοπανησουν Σταγοπουλος-Παπαρινοπουλος ο Κυριος Σταγοπουλος βριζει ακαταπαυστα και ακουγεται ξεκαθαρα ,τον Παπαρινοπουλο κανοντας παραλληλα και χειρονομιες!εκει γελασα!με αυτο απορω λοιπον!αν το ακουσαν η οχι?γιατι ακουγεται ξεκαθαρα!και δεν ξερω αν αυτο επιτρεπεται η τιμωρειται αλλα ειναι ανεπιτρεπτο!και καλα η βρισιες δεν τις ακουει κανεις!αλλα οι χειρονομιες σ εναν αγωνα πιστας φαινονται!και προκαλουν και τον πισω οδηγο φανταζομαι!οσο για το κοπανημα δεν θα το σχολιασω γιατι τα μελη του πειθαρχικου εχουν εμπειρια που εγω δεν εχω και εκριναν αναλογα!ασε που αν πω κουβεντα θα αρχισει παλι πολεμος, ως συνηθως!
-
ΜΙΚΡΟΥΛΗ , ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ, ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΕΡΑ , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ .
συγνωμη κυριε Αναγνωστοπουλε ειπα κατι κακο?ειληκρινα δεν καταλαβαινω γιατι εγινε τετοιο θεμα!νομιζω πως παρεξηγησατε τα λογια μου!εχουμε μιλησει Κυριε Αναγνωστοπουλε μερικες φορες μαζι και νομιζω πως ξερετε οτι ουτε ψωνισμενος ειμαι ουτε παραλογος γενικα!λυπαμαι αν εκανα λαθος και με παρεξηγησατε!
αμαν πια με την οικογενεια μου!Ημαρτον πια!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ,ΓΟΝΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ , Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ , ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ , ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ , ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠ'ΟΛΕΣ !!!
ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ , ΔΕΝ ΛΕΕΙ ... -
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος!
Εμένα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. σχολίασέ μας και κρίνε μας με την ψήφο σου στις επόμενες εκλογές! Δεν θεωρώ πρέπον όμως , όπως δεν θα το έκανα και εγώ για τον πατέρα σου αν συμμετείχε σε ένα σώμα όπως το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συνδέσμου!
Και δεν θα το έκανα από σεβασμό στην Ιστορία του στον χώρο καθώς και γιατί έχει τα στοιχεία εκείνα για να μπορεί να συμμετάσχει στο Ανώτατο αυτό όργανο του Συνδέσμου!
Δεκτο!τωρα που το εξηγησατε λοιπον ηρεμα και ωραια το καταλαβα!γιατι την προηγουμενη φορα ηταν λιγο αυταρχικη η απαντηση και οσο να ναι προκαλει!τα επιχειρηματα σας με επεισαν λοιπον και παραδεχομαι το λαθος μου!αλλα δεν νομιζω οτι ο σχολιασμος μια αποφασης δειχνει ασεβεια, γιατι και εγω σεβομαι την ιστορια ολονων
-
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥ 2005 , ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λυπαμαι κυριοι για το στυλ που γραφεται αλλα το δικο μου ειναι μακραν πιο ευγενικο!
Λυπάμαι που λυπάσαι, αλλά το δικό μου προς εσένα στυλ ήταν μακράν πιο ευγενικό από το αρχικό δικό σου, άσε που δεν έθιγε και κανέναν, πόσο μάλλον χωρίς να λέει και τίποτα...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ασχολήθηκες ΜΟΝΟ με όσους σου μίλησαν υποτιμητικά, ενώ επανέλαβες το ίδιο τροπάριο, δηλαδή πως κάτι ειπώθηκε στην κασέτα, το οποίο εξακολουθείς να μη λές.
Τελικά δεν ξέρω αν είχαν και τόσο άδικο που σου μίλησαν άσχημα/απότομα, αφού κι αυτοί έθιξαν κάποιον (εσένα σε αυτήν την περίπτωση) χωρίς να πούνε το γιατί...
Μάλλον εγώ κάτι έκανα λάθος, ίσως έπρεπε να βρίσω...Οπα!πηρες φορα!αυτο δεν γραφτηκε ουτε για σενα ουτε για τον Δημητρη!λαθος απλα δεν προλαβα να απαντησω σε ολα!μη βιαζεσαι να βρισεις!
-
Λυπαμαι κυριοι για το στυλ που γραφεται αλλα το δικο μου ειναι μακραν πιο ευγενικο!
Λυπάμαι που λυπάσαι, αλλά το δικό μου προς εσένα στυλ ήταν μακράν πιο ευγενικό από το αρχικό δικό σου, άσε που δεν έθιγε και κανέναν, πόσο μάλλον χωρίς να λέει και τίποτα...
Μάλλον εγώ κάτι έκανα λάθος, ίσως έπρεπε να βρίσω...Οπα!πηρες φορα!αυτο δεν γραφτηκε ουτε για σενα ουτε για τον Δημητρη!λαθος απλα δεν προλαβα να απαντησω σε ολα!μη βιαζεσαι να βρισεις!
Δε βιάστηκα, όπως και δεν έβρισα, και απάντηση (που ήταν και η μόνη που εξαρχής έλειπε, και απόροια της έλλειψης ήρθαν και οι κεραυνοί) πήρα τελευταίος, και μέσω απάντησης προς τρίτου...
-
Νικολα θα σταθω μονο στο 'δεν υπαρχει ΣΟΑΑ' που εγραψες. Οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα, πρεπει να σου γραψω οτι αν οντως δεν υπαρχει ΣΟΑΑ θα παψουμε να υπαρχουμε κι εμεις (ως αγωνιζομενοι).
Απλα γιατι ΣΟΑΑ (η οπως αλλιως θελεις να ονομασεις το συλλογικο μας οργανο) ΠΡΕΠΕΙ ναμαστε ολοι εμεις.
Κακα τα ψεμματα. Ο Αντωνιαδης, ο Χαλιβελακης, η Κα Χαλιβελακη, ο Πλατης, ο Σακελλαριου κι ο Νασιοπουλος εχουν δωσει τα περισσοτερα απ αυτα που θα μπορουσαν να δωσουν. Με τα σωστα και τα λαθη τους. Τωρα ειναι σειρα σας, εσας των νεων, να βαλετε τα καφαλια κατω, να εκτεθειτε και να εκθεσετε και να πατε το σπορ μπροστα. Και με τετοια αποστασιοποιηση, αυριο εσεις θα κανετε τους ιδιους αγωνες μ αυτους που καναμε εμεις το 1978, χωρις καμια προοδο και υποχειρια καποιων πιο καπατσων.
Τοχω ξαναγραψει. Το οτι εισαι γυιος του Ρον και της Κατερινας, δεν πρεπει (και δεν επιτρεπεται) να σε φορτωνει ευθυνες εναντι τριτων. Αντιστοιχα ομως πρεπει σαν νεος, υγιης και φυσιολογικα ονειροπολος, να ξεχωρισεις τις ιδιοτητες και εξαρτησεις και να δωσεις κι εσυ τη μαχη σου.
Και φυσικα οχι μονος. Γι αυτο, αλλο τα οποια προσωπικα μας, που αρκετες φορες πρεπει αναγκαστικα να 'θαβουμε' κι αλλο οι γενικες θεσμικες διεκδικησεις που 'περπατανε' μονο αν ειναι βασισμενες σε συλλογικη δουλεια. Αλλιως...
Συγγνωμη για το 'πατρικο' υφος. Ετσι το αισθανθηκα, ετσι το μεταφερω,οπως παντα κανω.
Καλημερα -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δε βιάστηκα, όπως και δεν έβρισα, και απάντηση (που ήταν και η μόνη που εξαρχής έλειπε, και απόροια της έλλειψης ήρθαν και οι κεραυνοί) πήρα τελευταίος, και μέσω απάντησης προς τρίτου...
Το 'μη βιαζεσαι να βρισεις' πηγαινε στο 'ισως επρεπε να βρισω'!δεν ειπα οτι εβρισες!οσο για το βιαστικες το πιστευω, γιατι επρεπε να απαντησω σε αλλα πιο σημαντικα πρωτα!και δεν προλαβα να σου απαντησω!τελοςπαντων δεν αποψη σου και αποψη μου δεν τρεχει τιποτα!
-
ΕΝΙΑΙΟ 2005