-
Το ξερω οτι οι περισσοτεροι μτο γνωριζετε,αλλα ετσι το υπενθυμιζω
Τριτη 15/2/05 στο alfa club Λ.Κηφισιας 30 Παραδεισος Αμαρουσιου (διπλα συην chrysler) στις 9 το βραδυ.
Εισοδος με ποτο δωρεαν (και πιττα φυσικα) 12 Ε
Σας περιμενουμε για πολυ κουβεντα ,ανταλλαγη αποψεων ,παντα για το σπορ που αγαπαμε,ποτο, μουσικη και εκπληξεις!!
Γιατι οι οδηγοι αγωνων και οι παρεες τους ξερουν και να διασκεδαζουν.
Φιλικα
dimos -
Τριτη 15/2/05 στο alfa club Λ.Κηφισιας 30 Παραδεισος Αμαρουσιου (διπλα συην chrysler) στις 9 το βραδυ.
Σας περιμενουμε για πολυ κουβεντα ,ανταλλαγη αποψεων ,παντα για το σπορ που αγαπαμε,ποτο, μουσικη και εκπληξεις!!
Φιλικα
dimos -
Φιλικα
dimos -
ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ,ΟΜΩΣ , ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΑΞΗ , ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ .
-
ΠΟΙΟΣ! ΕΙΠΑΜΕ: ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;;
-
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΔΟΛΦΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ?
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
Καρώ, ή ριγέ σήμερα;
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...Η ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΜΑ..ΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΙΑΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ , ΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ .
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ 1600 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .(ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΤΟΝ κ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΔΗΜΑΚΗ ).
-
Απίθανος ο νέος ΣΟΑΑ
Μαγική η ανακοίνωση του ενιαίου, σε χρόνο ρεκορ.
Αισιοδοξία για την προώθηση του αθλήματος, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.
Στιγμή της βραδυάς η βράβευση του κυρίου Μηνά Βουρδουμπάκη για την απίστευτη χειρονομία του να δώσει για πληστηριασμό την αγάπη του, το αμάξι που συνόδεψε τα όνειρά του για να σώσει κόσμο εκεί κάτω στην Ταιλάνδη. Γέμισε τα μάτια μας με δάκρυα. Μακάρι να μας κάνουν οι αγώνες άξιους του όταν θα βρισκόμαστε στη θέση του...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...Η ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΜΑ..ΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΙΑΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ , ΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ .
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ 1600 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .(ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΤΟΝ κ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΔΗΜΑΚΗ ).
ΚΑΙ Ο GINE (ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Με πρόλαβες Λώρη!
Χρίστο, ασε σε παρακαλώ τους χαρακτηρισμούς. Κακό κάνουν. Κάντε το ΣΟΑΑ δυνατό όπως του αξίζει και θα 'αναγκαστούν' να έρθουν. Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν θέληση για δουλειά. Μακάρι να πετυχει η προσπάθεια!
-
Αφου το αρχισες εσυ, να το τελειωσω εγω. Γιατι δεν ειδα τον Π.Μοσχουτη
(μελος του Δ.Σ.), τον Λ.Κυρκο (αναπληρωματικο μελος του Δ.Σ.) και τοσους αλλους που τοσο καιρο κοπτονταν για τον Συνδεσμο? (μερικοι μαλιστα ηταν και υποψηφιοι, κι αλλοι εκαναν προεκλογικο αγωνα παρασκηνιου).
Αρχισαμε παλι τα ιδια? Δεν βγηκα, δεν σας σωνω? Δεν πειραζει, αυτοι που ηταν, μαζι με το καινουργιο συμβουλιο θα βρουνε τον δρομο. Κι υστερα
οι φιλοι μας θα τρεχουν απο πισω...
Μπραβο παιδια για χτες, για το ενιαιο, για τον Μηνα, τον Μπαρμα-Γιωργο,
για τον Αρη Στ.
για το οτι προσπαθειτε και φαινεται. -
Δεν είναι να απορεί κανεις αν είδε την πρόσφατη συνέντευξη του Ν.Περατινού στην εκπομπή του Σ.Φωτεινέλη..........
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν είναι να απορεί κανεις αν είδε την πρόσφατη συνέντευξη του Ν.Περατινού στην εκπομπή του Σ.Φωτεινέλη..........Το 1ο μέρος της συν'εντευξης θα εννοείς. Γιατί υποσχέθηκαν και 2ο.
-
Προσωπικά το πρώτο μου έφτασε και μου περίσεψε....
-
Επειδη εμεις οι εκτος λεκανοπεδίου δεν βλέπουμε, μας κάνεις μια περίληψη;
-
Εν ολίγοις είπε ότι δεν ήταν ακριβώς υποψήφιος αλλά περίπου και ότι τα χρόνια μετα Νέγκα, ΕΘΕΑ και ΣΟΑΑ κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους, δρούν απολυταρχικά και ολα αυτά επειδή το αυτοκίνητό του δεν ευνοήθηκε από τις αλλαγές των κανονισμών....Και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν πριν από μια βδομμάδα υποψήφιος.......ή περίπου....Το λογοπαίγνιο του παρουσιαστή ήταν ότι με αυτά που λέει δεν θα του βγάλουν licence.....
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Με πρόλαβες Λώρη!Χρίστο, ασε σε παρακαλώ τους χαρακτηρισμούς. Κακό κάνουν. Κάντε το ΣΟΑΑ δυνατό όπως του αξίζει και θα 'αναγκαστούν' να έρθουν. Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν θέληση για δουλειά. Μακάρι να πετυχει η προσπάθεια!
ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ ΣΤΟΥΣ , ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ,Ο ΓΙΝΕ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ .
ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ .Υ.Γ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ , ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΑΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ .
Υ.Γ.2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ sp0+ , ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΟΤΙ ΤΑ 'ΜΑΥΡΑ' Ή 'ΚΟΜΟΔΙΝΙ' Ή 'ΜΠΛΟΥ' ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...Η ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΜΑ..ΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΙΑΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ , ΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ .
Φίλε μου APR , προσωπικά θα έλεγα να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα .
Σε ότι με αφορά θα έλεγα ότι ήρθε αντιπρόσωπος του πληρωματος και ότι βγάζεις άδικα δόντια , και το διευκρινίζω , σε ότι με αφορά !!
Οι απουσίες ήτανε αρκετές και σοβαρές , τώρα εσύ γιατί στέκεσαι στα 1600 ???
Εδω ηρθανε άνθρωποι που ουτε κάν δέχονται το ΣΟΑΑ !!!!!!!!!!!
Εγώ πάλι το είδα και σαν ένα μεγάλο βήμα και από πλευράς ΣΟΑΑ σαν παρουσίαση (που ο χρόνος λειτουργίας της νέας σύνθεσης είναι πολύ λίγος) , αλλά και από πλευράς κόσμου που πιστεύω ότι ήτανε ικανοποιητικός , όχι αυτός που θα έπρεπε να είναι , απλά μια καλή αρχή .Συγχαρητηρια κυριοι του ΣΟΑΑ , αρκει να συνεχίσετε με το ιδιο παθος και μεράκι .
Εύχομαι και σε καλύτερα .Πάντα φιλικά και μόνο ,
Ορφανός Στράτος
ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ