-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ...Η ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ Η ΜΑ..ΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΙΑΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ , ΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ .
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ 1600 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .(ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΗ ΤΟΝ κ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΔΗΜΑΚΗ ).
Φίλε μου APR , προσωπικά θα έλεγα να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα .
Σε ότι με αφορά θα έλεγα ότι ήρθε αντιπρόσωπος του πληρωματος και ότι βγάζεις άδικα δόντια , και το διευκρινίζω , σε ότι με αφορά !!
Οι απουσίες ήτανε αρκετές και σοβαρές , τώρα εσύ γιατί στέκεσαι στα 1600 ???
Εδω ηρθανε άνθρωποι που ουτε κάν δέχονται το ΣΟΑΑ !!!!!!!!!!!
Εγώ πάλι το είδα και σαν ένα μεγάλο βήμα και από πλευράς ΣΟΑΑ σαν παρουσίαση (που ο χρόνος λειτουργίας της νέας σύνθεσης είναι πολύ λίγος) , αλλά και από πλευράς κόσμου που πιστεύω ότι ήτανε ικανοποιητικός , όχι αυτός που θα έπρεπε να είναι , απλά μια καλή αρχή .Συγχαρητηρια κυριοι του ΣΟΑΑ , αρκει να συνεχίσετε με το ιδιο παθος και μεράκι .
Εύχομαι και σε καλύτερα .Πάντα φιλικά και μόνο ,
Ορφανός ΣτράτοςΑΓΑΠΗΤΟΙ APR,orfanos,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο APR ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[quote='APR'
Φίλε μου APR , προσωπικά θα έλεγα να μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα .
Σε ότι με αφορά θα έλεγα ότι ήρθε αντιπρόσωπος του πληρωματος και ότι βγάζεις άδικα δόντια , και το διευκρινίζω , σε ότι με αφορά !!
Οι απουσίες ήτανε αρκετές και σοβαρές , τώρα εσύ γιατί στέκεσαι στα 1600 ???
Εδω ηρθανε άνθρωποι που ουτε κάν δέχονται το ΣΟΑΑ !!!!!!!!!!!
Εγώ πάλι το είδα και σαν ένα μεγάλο βήμα και από πλευράς ΣΟΑΑ σαν παρουσίαση (που ο χρόνος λειτουργίας της νέας σύνθεσης είναι πολύ λίγος) , αλλά και από πλευράς κόσμου που πιστεύω ότι ήτανε ικανοποιητικός , όχι αυτός που θα έπρεπε να είναι , απλά μια καλή αρχή .Συγχαρητηρια κυριοι του ΣΟΑΑ , αρκει να συνεχίσετε με το ιδιο παθος και μεράκι .
Εύχομαι και σε καλύτερα .Πάντα φιλικά και μόνο ,
Ορφανός ΣτράτοςΑΓΑΠΗΤΟΙ APR,orfanos,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο APR ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλά έκανες και να το ξανακάνεις και σε πληροφορώ ότι πολλοί χαρήκανε.
Μην απολογήσε λες και σε είδανε σε κανένα κακόφημο δρόμο !!!
Το μονο σήγουρο ειναι οτι μπορεις να δωσεις παρα πολλαΦιλικά και μόνο Ορφανός Στράτος
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΚΟΨΙΔΙΩΝ! ΑΣ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΟ ΔΟΥΣΟΥ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΕΤΣΙ. ΕΤΣΙ ΚΟΥΚ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ?
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ! ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΟΓΙΟΤ
Κοψίδια εν καιρώ!!
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ (διαμαρτυρόμενοι, ντε!!), και έχουν ήδη Σαρακοστή!
ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ