-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kαι μια τριβια παλι και φανταζομαι ευκολη.
Ποιος ποτε που κλπ συμμετειχε σε αγωνα με ξυλινο σασι;Tωρα την είδα αυτη!!
O Brian Hart το 1967 στο Γερμανικό GP
-
Ζητω ταπεινα συγνωμη καθοτι ο δεν απεδωσα τη απαντηση στην αγαπητη Funis, η οποια στις δικες μου ερωτησεις εχει βρει το συνδυασμο ταχυτητας και αξιοπιστιας που χρειαζεται σε ολους τους αγωνιζομενους στη F1.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ζητω ταπεινα συγνωμη καθοτι ο δεν απεδωσα τη απαντηση στην αγαπητη Funis, η οποια στις δικες μου ερωτησεις **εχει βρει το συνδυασμο ταχυτητας και αξιοπιστιας που χρειαζεται σε ολους τους αγωνιζομενους **:whistlink: στη F1.H μπηχτη, μπηχτη!
Λοιπόν ποια είναι η πιο μεγαλη διαδρομη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτε σε GP (hint: Μονο ενα GP εχει γινει εκει). Οποτε όνομα πίστας, χρονιά GP και km πιστας! (αμα θελετε, πείτε μας και ποιος κέρδισε )
Ευκολο είναι, (τρίβια που λέει και ο greo ) αλλά είπαμε, δεν είμαι καλή στο να βρίσκω ερωτήσεις...
-
Η Pescara το '57; Πιο μεγάλο μήκος από το Ring (25.579 μέτρα) αλλά ήταν δημόσιοι δρόμοι, όχι πίστα. Κέρδισε ο Moss.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η Pescara το '57; Πιο μεγάλο μήκος από το Ring (25.579 μέτρα) αλλά ήταν δημόσιοι δρόμοι, όχι πίστα. Κέρδισε ο Moss.Ε ναι, πίστα εννοουσα το αγωνιστικο μέρος, τη διαδρομη! Τέεεεεεελος πάντων!
Σωστα!
-
Ποιον είχε συμπαρουσιαστή ο Murray Walker όταν περιγράφοντας ένα GP του Μονακό τη δεκαετία του '80 είχαν την παρακάτω στιχομυθία;
MW: Και βλέπουμε το αυτοκίνητο του Alain Prost να έχει πάρει φωτιά καθώς φτάνει στην Piscine!!!
??: E, τότε θα σβήσει. -
O James Hunt????
-
Nαι Οι ατάκες του αιώνα.
-
Πάμε παρακάτω!
Κατασκευαστής κινητήρα? Hint: turbo years...
-
Μας μ@μησες τωρα...
-
Renault?
-
Honda?
Λέεεεεμε τώρα... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Renault?Όχι.
Honda?
Λέεεεεμε τώρα...Ναι!!! Ο Honda της Williams το 1986...
-
Ε τι περιμένετε, ο Βασίλης ότι έχει σχέση με τον Άυρτον θα έβαζε! McLaren, Honda κλπ.
Ας βάλει άλλος ερώτηση!
-
Όχι, εγώ είδα πολλά καλώδια στραβοχωμένα και λέω αυτό πάει αέρα για πρόβλημα στα ηλεκτρικά, άρα Renault (νόμιζα πως ήταν από την εποχή Lotus-Renault του Ayrton).
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ας βάλει άλλος ερώτηση!Ποιος οδηγός έχει ανέβει περισσότερες φορές στο βάθρο (και πόσες) χωρίς να πάρει νίκη;
-
Ο ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 12 , ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1991 ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 !!!!
-
Το βλέπω να το σπάει ο Button αυτό το ρεκόρ
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το βλέπω να το σπάει ο Button αυτό το ρεκόρ -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Το βλέπω να το σπάει ο Button αυτό το ρεκόρ
Χωρίς πλάκα πρέπει να το έχει καταρρίψει!!! Από ότι βρήκα 13 podium finishes έχει
Quiz F1!