-
easy
-
Μου έβγαλε και εμένα τον Schumi...
-
κι εμενα... Σικε!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κι εμενα... Σικε!!Δοκίμασε αυτό...No comment!!!
-
Παρά την ντροπή μου το ποστάρω... (περιέργως έχει δίκιο στα σχόλια)
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
κι εμενα... Σικε!!
Δοκίμασε αυτό...No comment!!!
το site θελει ανανεωση!! Ποιος ειναι ο υπευθυνος εδω??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
stefan bellofYou're bloody right! Post yer question
-
Λοιπον επειδη δεν βρισκω ερωτηση τωρα, και με αφορμη το ωραιο χρωματακι που κονομισε η ομαδα (βλεπε περτικαλι ) ας ρωτησω κατι ευκολο να μην κολλαω το παιχνιδι: ποτε ειχε η McLaren τελευταια φορα το πορτοκαλι στα μονοθεσια της? (και δεν αναφερομαι μονο σε περιοδους αγωνων of course )
-
Χωρις να το ψαξω, το θυμαμαι σε παρομοια φαση αρχες του '97 - αλλα μπορει να κανω και λαθος of course
-
Σωστα θυμασαι.
Ηταν οντως το 1997, οταν εφυγε η Phillip Morris και πριν αρχισει το συμβολαιο με τη West, χρησιμοποιησαν αυτο το χρωμα κατα την διαρκεια των δοκιμων. -
Ok λοιπον μιας και μιλαμε για McLaren να ρωτησω κι εγω μια που την εχω και απορια (οποτε δεν ξερω την απαντηση )
Μεχρι ποτε ισχυει το τρεχον συμβολαιο της McLaren με τη Mercedes για προμηθεια κινητηρων? (Να θυμισω οτι φοραει Mercedes απο το 1995 )
-
Επειδη μαλλον δε σας αρεσε η προηγουμενη ερωτηση, να βαλω μια εναλλακτικη που γουσταρω περισσοτερο αν επιτρεπεται? Pleease!!! (Μιας και σπανια ξερω αυτα που ρωτατε στο quiz )
Το παρακατω κολλαζ περιεχει χαρακτηριστικες στροφες απο συγχρονες πιστες F1:
Για καθε φωτο ψαχνουμε την πιστα και τη συγκεκριμενη στροφη (ονομα, αριθμος ή περιγραφη)
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ok λοιπον μιας και μιλαμε για McLaren να ρωτησω κι εγω μια που την εχω και απορια (οποτε δεν ξερω την απαντηση )Μεχρι ποτε ισχυει το τρεχον συμβολαιο της McLaren με τη Mercedes για προμηθεια κινητηρων? (Να θυμισω οτι φοραει Mercedes απο το 1995 )
Και εγώ έτσι στα τυφλά απαντάω. Υποθέτω αφού η Mercedes έχει μετοχές στην McLaren, θα ακολουθούν κοινή πορεία μέχρι π.χ. η Mercedes να δώσει/πωλήσει πίσω τις μετοχές της;
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Το παρακατω κολλαζ περιεχει χαρακτηριστικες στροφες απο συγχρονες πιστες F1:http://homepage.ntlworld.com/pda.nib/quiz.jpg
Για καθε φωτο ψαχνουμε την πιστα και τη συγκεκριμενη στροφη (ονομα, αριθμος ή περιγραφη)
Ελπίζω να γνωρίζεις τις απαντήσεις...
-
Αυτο δεν ειναι κουιζ, ειναι εργασια ολοκληρη!!!
Εβαλες και 10!! Κουραζομαι και μονο που το σκεφτομαι!!
-
nice quiz pininfarina
-
- Βραζιλία, Interlagos, 'Senna S'
- Γαλλία, Magny-Cours, '180 μοίρες'
- Άγιος Μαρίνος, Imola, 'Acque Minerali' - διπλή δεξιά
- Ιαπωνία, Suzuka, 'First Curve' - διπλή δεξιά
- Ισπανία, Catalunya, '13' - τελευταία στροφή πριν την ευθεία τερματισμού
- Μεγ. Βρετανία, Silverstone, 'Becketts' - α)δεξιά και β)αριστερή
- Ουγγαρία, Hungaroring, '4' - επίσημο σάιτ
&) Μαλαισία, Sepang, '1' & '2' - Ιταλία, Monza, η 2η 'Lesmo'
- Καναδάς, Gilles Villeneuve Circuit, '14' & '15' - επίσημο σάιτ...τοίχος των πρωταθλητών
- ....................
Ε, πέρασα καθηγητή;
-
- Βραζιλία, Interlagos, 'Senna S'
- Γαλλία, Magny-Cours, '180 μοίρες'
- Άγιος Μαρίνος, Imola, 'Acque Minerali' - διπλή δεξιά
- Ιαπωνία, Suzuka, 'First Curve' - διπλή δεξιά
- Ισπανία, Catalunya, '13' - τελευταία στροφή πριν την ευθεία τερματισμού
- Μεγ. Βρετανία, Silverstone, 'Becketts' - α)δεξιά και β)αριστερή
- Ουγγαρία, Hungaroring, '4' - επίσημο σάιτ
&) Μαλαισία, Sepang, '1 & 2' - Ιταλία, Monza, η 2η 'Lesmo'
- Καναδάς, Gilles Villeneuve Circuit, '14 & 15' - επίσημο σάιτ...τοίχος των πρωταθλητών
- ....................
ε;
Παρα πολυ καλη προσπαθεια και ταχυτατος Βοηθαει και το Challenge βλεπεις... εκλεψες και τη δοξα απο τον ms
Λοιπον απο αυτες που βρηκες 1 μονο ειναι λαθος, 1 λαθος αλλα...παραλιγο σωστη...και μενει και η 11
-
&) ΗΠΑ, Indianapolis, '9' & '10' - επίσημο σάιτ
-
&) ΗΠΑ, Indianapolis, '9' & '10' - επίσημο σάιτCorrect!
Quiz F1!