-
Zητώ οδηγό και ομάδα.
-
Vincenzo Sospiri σε μια Lola T97/30. Χρονια 1997 και είναι Αυστραλία, στον μοναδικό αγώνα που τα Lola κατάφεραν να παραταχθούν. Εκτος 107% και οι δύο και διάλυση ομάδας
-
Σωστός!!! Βάζεις επόμενη.
-
Είχε μια σχετικά σύντομη παρουσία 5 ετών στην F1, τραυματίστηκε 2 φορές στη Monza σε διάστημα 3 ετών, πολύ σοβαρά και οι δύο, επισκιάστηκε από τους teammate του (όχι μόνο στην f1) και παρόλα αυτά, η ιστορία τον γράφει με χρυσά γράμματα. Γιατί και φυσικά ποιός είναι.
-
Μια βοήθεια γιατί μάλλον δεν έδωσα αρκετά στοιχεία. Οι τραυματισμοί του έγιναν την δεκαετία 50 και ο ένας μόνο ήταν σε αγώνα f1. Επίσης, ο θάνατος του μάλλον κρίνεται ειρωνικός.
-
Giuseppe 'Nino' Farina;
Αν και προπολεμικός οδηγός, αγωνίστηκε στη F1 από το 1950-1955, και συνήθως οι team mates του (Fangio, Ascari) ήταν ταχύτεροι από αυτόν σε αυτή την περίοδο. Tο '54 είχε ένα σοβαρό ατύχημα στη Monza όπου υπέστη εγκαύματα
Το ειρωνικό είναι ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα καθ' οδόν προς το γαλλικό GP του 1966, όπου εκτός από θεατής πήγαινε να γυρίσει σκηνές για τη θρυλική ταινία Grand Prix.
H ιστορία τον γράφει με χρυσά γράμματα επειδή ήταν ο πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία της F1
-
Perfect... Απλά να σημειώσω ότι περα απο τους αναφερθέντες προπολεμικά είχε ως teammate τον Tazio Nuvolari... Morbid, σε όλα μέσα είσαι (δε γνώριζα για τα γυρισματα της ταινίας)
Your turn -
Kαι συνεχίζω να ταλαιπωρώ...
Ποιο ήταν το μοναδικό μονοθέσιο της F1 Που χρησιμοποιήσε δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων; (το οποίο είναι περισσότερο γνωστό από τη χρήση του στις μοτοσικλέτες της Ducati)
-
Μήπως η Mercedes W196? Τα τελευταία πραγματικά Silver Arrows κατ' εμε...
-
Ούτε να τελειώσω την ερώτηση δε με άφησες....
Σωστότατός!!!
You're up!
-
Δε μου 'ρχεται κάτι τώρα, αν θες, επειδη βάζεις ωραίες ερωτήσεις, ξαναβάλε και επανέρχομαι...
-
Μια προσθήκη... Νομίζω δεν ήταν τα μόνα μονοθέσια που χρησιμοποιούσαν δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων αλλά σίγουρα ήταν τα μόνα που το εκμεταλλεύτηκαν αποτελεσματικώς.
-
ΟΚ...
Ποιο ήταν το πρώτο μονοθέσιο που φορούσε barge boards και πότε εμφανίστηκε;
-
Για να συνεχιστεί η φάση, όποιος θέλει ας βάλει ερώτηση κ άμα είναι να την πάρει τη δικιά μου το ποτάμι
-
Το χα ξεχάσει αυτό το thread.
Η Βenetton B194 δεν ήταν;
-
Σίγουρα όχι, καθώς η McLaren του 1993 είχε barge boards. Αλλά Το μονοθέσιο στο οποίο αναφέρομαι είναι της δεκαετίας 80!
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
ΟΚ...Ποιο ήταν το πρώτο μονοθέσιο που φορούσε barge boards και πότε εμφανίστηκε;
1985 Arrows-BMW A8 στο German GP??
-
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Αυτή είσαι!!!
Σειρά σουΓνωστό ότι στο να βάζω ερωτησεις δεεεεεν ειμαι καλή αλλά τέλος πάντων!
Ποιος οδηγός έχει αλλάξει τις περισσότερες ομάδες στην f1?
-
Χωρις να ψαξω wild guess θα ελεγα τον Ντε Τσεζαρις.
Quiz F1!