-
Λοιπον αν και κανονικα θα επρεπε να περιμενω τον ετερο quizmaster greo να επιβεβαιωσει, επειδη εχω βρει ενα καλο και δεν κρατιεμαι θα θεσω την ερωτηση απο τωρα. Δυσκολουτσικη και παλι αλλα θα ερθουν βοηθειες αν δεν το βρισκετε.
Ψαχνουμε την μονη αλλη ομαδα πλην της Ferrari φυσικα (προσοχη, ιδιωτικη ομαδα, οχι κατασκευαστη οπως πχ η Lotus) που ειχε ιδιοκτητη πιστα δοκιμων.
-
Εκ των υστερων να επιβεβαιωσω για τον Μαρτινι και τη Μιναρντι.
Γαμωτο μεχρι το απογευμα δεν προλαβαινω να ψαξω για το νεο -
Μιλαμε για εντος Ευρωπης Κωνσταντινε;
-
Ναι και για να βοηθησω ελαφρα εκτος Αγγλιας
-
Αηδια εχει καταντησει! Μαλλον το βρηκα παλι .
Η ομαδα εχει 3 γραμματα και το ονομα της πιστας αποτελειται απο δυο μικρες λεξεις; -
Το βρηκες οντως. AGS η ομαδα, Le Luc η πιστα
-
5 αμαξια τα βλεπω καθαρα!
Ακουω! -
http://www.f1total.com/db/results/entries.php?y=1986&r=14
15---> Haas
18---> Arrows
23---> Minardi
26---> Ligier
27---> Ferrari -
H πλακα ειναι οτι στο λινκ οι οδηγοι δεν συμπιπτουν ολοι (μπορεις να βρεις τη διαφορα; ) με αυτους τις φωτο, εφοσον ειναι αλλο GP (η διακεκομμενη στη μεση ειναι χαρακτηριστικη), αλλα τεσπα
Δικο σου! -
Βασιλη θα βαλεις ερωτηση ή ψαχνεις καμια καλη ακομα;
-
Αν και από ότι κατάλαβα αυτός που βρίσκει την απάντηση κάνει νέα ερώτηση και επειδή ανοιγώ τον υπολογιστή 'βάρβαρες' ώρες δεν μπορώ να πάρω μέρος κανονικά και μιας και δεν υπάρχει ερώτηση θα βάλω εγώ μία εύκολη αν θέλετε βέβαια το δέχεστε.
Λοιπόν ποιά χρονιά και σε ποιόν αγώνα έχουμε για πρώτη φορά εμφάνιση safety car;; Νομίζω αρκετά εύκολη σε σχέση με τις προηγούμενες.
Απάντηση αύριο βράδυ - πρωί αν δεν έχει δοθεί ήδη... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Βασιλη θα βαλεις ερωτηση ή ψαχνεις καμια καλη ακομα;Δυστυχώς έμπλεξα και δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ από εχθές το μεσημέρι μέχρι τώρα.
Πάλι καλά που βρέθηκε ο k και έβαλε ερώτηση.
-
Πρεπει να ηταν το '73 στο Mosport Park στον Καναδα,οταν για πρωτη φορα μπηκε το pace-car,οταν διεκοπη ο αγωνας λογω εντονης βροχοπτωσης,οχι μπροστα απο το μονοθεσιο του προπορευομενου,αλλα μπροστα απο μια ISO Williams του Ganley.
-
Πρεπει να ηταν το '73 στο Mosport Park στον Καναδα,οταν για πρωτη φορα μπηκε το pace-car,οταν διεκοπη ο αγωνας λογω εντονης βροχοπτωσης,οχι μπροστα απο το μονοθεσιο του προπορευομενου,αλλα μπροστα απο μια ISO Williams του Ganley.Σωστό και μάλιστα νικητής τελικώς ήταν ο Revson με Mclaren Ford και ο αδικιμένος ο Fitipaldi με Lotus Ford. Για την ιστορία η ημερομηνία με βάση το πρόγραμμα ήταν 23/ 09/ 1973...
Νομίζω όμως ότι ήταν πολύ εύκολο. -
Ο χρήστης k έγραψε:
Αν και από ότι κατάλαβα αυτός που βρίσκει την απάντηση κάνει νέα ερώτηση και επειδή ανοιγώ τον υπολογιστή 'βάρβαρες' ώρες δεν μπορώ να πάρω μέρος κανονικά και μιας και δεν υπάρχει ερώτηση θα βάλω εγώ μία εύκολη αν θέλετε βέβαια το δέχεστε.Ειμαι στην ιδια μοιρα με τον k και αρκετα ασχετος με τη F1.Λεω να βαλω μια ερωτηση αλλα θα επιβεβαιωσω την απαντηση απο Δευτερα.
Ποια'πιστα ' διετρεχαν γραμμες του τραμ ? -
Ειναι οντως λιγο δυσκολη ερωτηση...
Το μονο σιγουρο παντως ηταν πως η συγκεκριμενη πιστα,δεν ηταν καθ'εαυτο αγωνιστικη πιστα...
Το Μονακο δεν ειναι σιγουρα,ισως απο Ευρωπη να ηταν το Montjuic,αλλα υπηρχαν και πολλες πιστες δρομου στην Αμερικη τις δεκαετιες '70-'80...,στην τυχη θα ελεγα Phoenix ή Detroit... -
Ειναι οντως λιγο δυσκολη ερωτηση...
Το μονο σιγουρο παντως ηταν πως η συγκεκριμενη πιστα,δεν ηταν καθ'εαυτο αγωνιστικη πιστα...
Το Μονακο δεν ειναι σιγουρα,ισως απο Ευρωπη να ηταν το Montjuic,αλλα υπηρχαν και πολλες πιστες δρομου στην Αμερικη τις δεκαετιες '70-'80...,στην τυχη θα ελεγα Phoenix ή Detroit...Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι εκτός ευρώπης;;; Εμένα αυτό που μου ήρθε στο μιαλό πρώτο είναι Αδελαϊδα που δεν είναι το δεύτερο Ουγγαρία αλλά αν είσαι σίγουρος πως είναι εκτός Ευρώπης τότε είμαι σε λάθος δρόμο. Ας βοηθήσει κάποιος
-
Δεν απεκλεισα το ενδεχομενο,οτι μπορει να βρισκεται στην Ευρωπη...
-
Οπορτο?
Δεν το εψαξα αλλα μου φαινεται το πετυχα κατα τυχη προχθες σε quiz book!
Αν ειναι σωστο δεν εχω ερωτηση προς το παρον και παω πασο - ισως σκεφτω καποια καλη στο μελλον.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Οπορτο?Δεν το εψαξα αλλα μου φαινεται το πετυχα κατα τυχη προχθες σε quiz book!
Αν ειναι σωστο δεν εχω ερωτηση προς το παρον και παω πασο - ισως σκεφτω καποια καλη στο μελλον.
Oντως ειναι το Οπορτο,το επιβεβαιωνω και'γω με μολις δυο συμμετοχες στο πρωταθλημα της F1 το '58 και το '60
Αμα ειναι θα την βαλω εγω την ερωτηση μιας και χρωσταω απο πριν...
Quiz F1!