-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tip: Αν σκεφτει κανεις που ειναι η Ισλανδια, υπαρχει μια αντιφαση με την ομαδαΞερεις πολλα εσυ!
-
Το βρηκα, αλλα ουτε εγω εχω ερωτηση... Κορυφαιο το tip παντως!!!
-
Pacific η ομαδα, και οχι Αtlantic
Ας βαλω κατι υπο μορφη γριφου λοιπον!
Ποιας ομαδας τα μονοθεσια ήταν μπλε, αν και θα τους ταιριαζε καλυτερα το ροζ; -
Τιπ: Ο γριφος περι χρωματος, εχει να κανει με το σπονσορα του μονοθεσιου.
-
Τιπ 2: Το ροζ δεν ειναι το χρωμα του σπονσορα, αλλα εχει να κανει με τον τομεα που δραστηριοποιειται.
-
Αναφερεσε στο Penthouse που ηταν χορηγος της RAM και του R. Keegan το 1980?
http://www.tsf1.com/assets/full_product ... 800050.jpg
-
Παρα πολυ κοντα αλλα στο κουϊζ λεω μπλε!
-
Μπορω να εχω κατι σε Hesketh του 1976 τοτε?
-
Η RAM ειχε μονο το ονομα τυπωμενο, ενω το μονοθεσιο του τρελο-λορδου ηταν multimedia
Σειρα σου! -
Καλά τα λέτε οι quiz-masters αλλά τον χορηγό από την Ισλανδία ακόμη δεν μας τον είπατε.
Δεν είμαστε και όλοι πότες -
Το αφησαμε λιγο μετεωρο ειναι η αληθεια αλλα ο χορηγος ηταν η URSUS και η ομαδα η Pacific Grand Prix του Keith Wiggins. Παιδες επειδη δεν εχω κατι ευκαιρο και αρκετα βασανιστικο παραχωρω σειρα σε αλλον εθελοντη σαδιστη! Θα επανελθω ομως...
-
Mιας και δεν απαντάω ας βάλω ερώτηση:
Το 1977 ο G.Villeneuve έτρεξε τρεις αγώνες έχοντας τρία διαφορετικά νούμερα πάνω στο αυτοκίνητό του. Ψάχνουμε με ποιό νούμερο έτρεξε σε κάθε άγωνα και πάνω σε ποιό αυτοκίνητο.
πχ 99 Ferrari Γαλλία
-
Την πηρες σερι μου φαινεται τη συγκεκριμενη ερωτηση...
Ελπιζω να το'πιασες το υπονοουμενο...
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Japan 11-Ferrari
Canada 21-Ferrari
Great Britain 40-McLaren -
Σωστό !!!!!!!!!
-
Λοιπον χρωσταω ερωτηση και επειδη ειμαι σε καλη διαθεση θα βαλω κατι ευκολο.
Ψαχνουμε για τον ανθρωπο που χρηματοδοτησε τη καριερα του προσφεροντας προνομιακες θεσεις σε ραφια σουπερ μαρκετ για τα προιοντα των χορηγων του.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λοιπον χρωσταω ερωτηση και επειδη ειμαι σε καλη διαθεση θα βαλω κατι ευκολο.Ψαχνουμε για τον ανθρωπο που χρηματοδοτησε τη καριερα του προσφεροντας προνομιακες θεσεις σε ραφια σουπερ μαρκετ για τα προιοντα των χορηγων του.
Ήταν και Ελληνικής καταγωγής νομίζω.
Ο Prisunic Marinopoulos; -
Κωνσταντινε καλο θα ηταν να μην καθηστερεις τον διαγωνισμο...
Εχει δωθει απαντηση εδω και 10 ημερες... -
Μα νομιζω δεν τον καθυστερω, ο Μαρινοπουλος δεν ηταν ο ανθρωπος μας Τεσπα, αναφερομουν στον Pedro Diniz και στον τροπο που χρησιμοποιησε την οικογενειακη επιχειρηση της αλυσιδας σουπερ μαρκετ για να ας πουμε εκβιασει την Parmalat στο να τον σπονσοναρει.
Οποιος εχει κατι καλο, ας βαλει ερωτηση
-
Καλο θα ηταν να απαντουσες με ενα ναι ή με ενα οχι,οπως γινεται συνηθως...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μα νομιζω δεν τον καθυστερω, ο Μαρινοπουλος δεν ηταν ο ανθρωπος μαςΚρίμα και ήμουν σχεδόν σίγουρος
Προτείνω τον Φάνη για την επόμενη ερώτηση.
Quiz F1!