-
Coulthard μηπως??
edit: με προλαβανε
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μπαρικελο?Σωστός αν και θα έπρεπε κανονικά να δικαιολογήσεις την απάντηση σου
Ο Κούλθαρντ έχασε έναν αγώνα κάπου στα τέλη του '90 (θα ψάξω κάπου ολοκληρωμένη την απάντηση και θα τη χώσω).
Οπότε τώρα μένει η πρώτη ερώτηση, είναι κάπως κουλή όμως και μάλλον αδύνατον να το βρείτε. χεχε
ΧΙΝΤ: ο τύπος με την πράσινη σημαία είχε κάτι επάνω του 'περίεργο' και αυτό κοιτούσε. ΤΙ?
-
O Coulthard ειχε χασει και μερικους αγωνες το '94 οταν τον ειχε αντικαταστησει ο Mansell...
-
Ακόμα;;; Μήπως κανά καπέλο παράξενο φόραγε ο τύπος;
-
(oύχι)
-
Τη Γκρέις Κέλι;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΧΙΝΤ: ο τύπος με την πράσινη σημαία είχε κάτι επάνω του 'περίεργο' και αυτό κοιτούσε. ΤΙ?
Τη Γκρέις Κέλι;
Παπούλης ήταν! (κι άλλο χιντ)
Το βράδυ θα το δώσω κι αυτό γιατί πολύ τράβηξε. Και θα βάλω ένα του επιπέδου σας ( )
(πλάκα κάνω ε, εγώ ούτε στα εύκολα δεν μπορώ να απαντήσω )
-
Ο ποταμός θέλησε τελικά να το πάρει και το παίρνει (αλλά δε γέρνει)
He looked at the green flag mans knee. Because he was an old man and he couldnt bring the flag down without bending his knees.
Και μιας και δε σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, voila' :
ψάχνομε τα εξής
@ πότε πρωτοεμφανίσθηκαν τα removable τιμόνια,
@@ από πότε είναι υποχρεωτικά
@@@ ποιός, πότε και πού χρειάστηκε μια φορά να βγάλει το τιμόνι (αλλά δεν μπόρεσε) μετά από ατύχημα και στους επόμενους αγώνες κουβαλούσε ένα κλειδί μέσα στο κόκπιτ για το ίδιο ενδεχόμενο; -
@@@ Stewart (πήγα να απαντήσω Lauda αλλά πιο πολύ για Stewart μου κάνει)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@@@ Stewart (πήγα να απαντήσω Lauda αλλά πιο πολύ για Stewart μου κάνει)Σωστό αλλά ελλιπές.
-
Είχε ατύχημα στο Spa ή Nurburgring '68......; Νομίζω ήταν το σημείο που άρχισε να ασχολείται πολύ πιο εντατικά με την ασφάλεια των οδηγών.
-
Ας δεχτώ το Σπα που λες.
Έτος λάθος.
Τα υπόλοιπα @ και @@ κανείς δεν τα γνωρίζει;
-
Τον Ιουνιο του 1966 για το @@@ στο Spa
Το @ δεν το ξέρω (δεν πιστευω να εννοεις τον Tazio Nuvolari )
Το @@ νομίζω ότι έγινε υποχρεωτικό το removable τιμονι το 1990 και το 1998 εξελίχθηκε στο να μπορουν οι οδηγοί να αφαιρούν το τιμόνι μεσα σε 10'
-
Τα @@ και @@@ είναι σωστά.
Στο πρώτο @ ψάχνομε το έτος που πρωτοεμφανίσθηκε.
-
Στο πρώτο @ ψάχνομε το έτος που πρωτοεμφανίσθηκε.Mήπως το 1973?? (μετα το αυχημα του Denny Hulme με την M23)
-
Λίιιιιγο αργότερα...
(πάντα με τα στοιχεία που έχω ε... αν είναι λάθος δεν το ξέρω δυστυχώς, οπότε εγώ έχω πάλι τον πάνω λόγο )
-
Λίιιιιγο αργότερα...(πάντα με τα στοιχεία που έχω ε... αν είναι λάθος δεν το ξέρω δυστυχώς, οπότε εγώ έχω πάλι τον πάνω λόγο )
Tα δικά μου στοιχεία λένε ότι τέλη του 1973 ο Teddy Mayer το παρουσίασε στους δημοσιογράφους στην Μ23 αλλά επειδή δεν ήταν ακόμα ολοκληρωμένο και έτοιμο δεν το χρησιμοποίησαν αμέσως. Οποτε λογικά το χρησιμοποίησαν το 1974 ή το 1975.
-
'83....
Πάντως κι άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι τα στοιχεία που έχει ο καθένας διαφέρουν (ειδικά σε στατιστικά γίνεται ο χαμός...).
Ας βάλει ερώτηση κι ο Εντυ 147 και η Φούνις
(εγώ θα ξαναβάλω όταν κρεμάσει το τόπικ γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κουίζ )
-
Ποιός οδηγός, σε ποιό αγώνα και ποιά χρονιά βγήκε από το μονοθέσιο του ΧΩΡΙΣ να βγάλει το τιμόνι....; Εύκολο είναι νομίζω οπότε ρωτάω και το τι είχε συμβεί.
Έτσι για να δέσει με την προηγούμενη ερώτηση. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποιός οδηγός, σε ποιό αγώνα και ποιά χρονιά βγήκε από το μονοθέσιο του ΧΩΡΙΣ να βγάλει το τιμόνι....; Εύκολο είναι νομίζω οπότε ρωτάω και το τι είχε συμβεί.
Έτσι για να δέσει με την προηγούμενη ερώτηση.Χωρίς να το ψάξω καθόλου, νομίζω ήταν ο Raikkonen με τη Sauber στην Ίμολα όταν του έμεινε το τιμόνι στα χέρια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ήταν στην πρώτη του χρονιά στην F1, το 2001.
Quiz F1!