-
Nα ζητατε βοηθειες, να κανουμε λιγοτερο χρονο.
Να πω την αληθεια τη συγκεκριμενη ερωτηση την ψαρεψα σαν ειδηση και δεν την εβγαλα απο στοιχεια. Απο τα στοιχεια πχ φαινεται ως καταταχθεις, γυρους πισω, ο εν λογω πιλοτος σε αλλους 2 αγωνες, στον εναν μαλιστα μαλλον τερματισε κιολας.
Αυτα παθεινει οποιος δεν ελεγχει τις ερωτησεις που βαζει.Τελος παντων ειναι σχετικα γνωστος και η νικη που πετυχε ιστορικοτατη και πασιγνωστη.
-
Peter Gethin, Monza 1971?
-
Oχι ο Γκεθιν κατεταγη 6 φορες εκεινη τη σεζον.
Ψαχνουμε για καποιον που τερματισε στον δευτερο αγωνα της σεζον και στη συνεχεια εγκατελλειψε σε ολους εκτος απο εναν που κερδισε. Σε εναν ακομα (απο οτι βρηκα σε αξιοπιστη πηγη) κατεταγη καποιους γυρους πισω, εχοντας εγκαταλλειψει και παλι.Η νικη ιστορικη και η συμμετοχη καλη. Με αξιοπιστια θα μιλουσαμε για αρκετες νικες (μαλλον).
Πιστευω πως βοηθησα αρκετα.
-
Giancarlo Baghetti, Γαλλικό GP του '61;
-
Mε κινδυνο να φανω κουραστικος θα πω ΟΧΙ!!!
Ο Μπαγκετι δεν ακολουθησε πληρες προγραμμα εκεινη τη χρονια.
Ο τυπος που ψαχνουμε εκανε πιο σημαντικη και ιστορικη νικη.
Νικη που αλλαξε εποχη στο σπορ λεμε...
-
Searching για γερά νεύρα!
Εκτός του ότι έπρεπε να ήταν κανονική συμμετοχή με μία νίκη, έπρεπε να είχε τερματίσει κανονικά σε 2 αγώνες(τον 2ο της χρονιάς + ακομη ένα που εγκατέλειψε αλλά πήρε κατάταξη)...
Ευτυχώς που το είπες αυτό 'Νικη που αλλαξε εποχη στο σπορ λεμε... ' γιατί τα είχα παρατήσει!
Jean Pierre Jabouille 1979?
-
Eτσι φιλε μου εχει καλο γουστο!
Μπραβο! -
Που έγραφε ότι η νίκη και οι εγκαταλείψεις αναφέρονταν αποκλειστικά στην ίδια σεζόν και όχι στη συνολική καριέρα του πιλότου;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aντε να βαλω εγω γιατι σας κολλησα 3 βδομαδες πριν.Ψαχνουμε εναν πιλοτο που μια σεζον κερδισε οσους αγωνες τερματισε.
Εδω!
Τα επομενα ηταν δυο διορθωσεις της αρχικης ερωτησης γιατι:
Α) Δεν ειχα βρει τον Ασκαρι
Β) Το σάιτ που ειχα παρει την ερωτηση, μαλλον ειχε θεωρησει τη 10η θεση του Ζαμπούιγ καταταξη μετα απο εγκαταλλειψη και με παρεσυρε και μενα στο λαθος -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aντε να βαλω εγω γιατι σας κολλησα 3 βδομαδες πριν.
Ψαχνουμε εναν πιλοτο που μια σεζον κερδισε οσους αγωνες τερματισε.
Εδω!
Τα επομενα ηταν δυο διορθωσεις της αρχικης ερωτησης γιατι:
Α) Δεν ειχα βρει τον Ασκαρι
Β) Το σάιτ που ειχα παρει την ερωτηση, μαλλον ειχε θεωρησει τη 10η θεση του Ζαμπούιγ καταταξη μετα απο εγκαταλλειψη και με παρεσυρε και μενα στο λαθοςΚάπου το έχασα και έψαχνα σε λάθος κατεύθυνση...
-
Λοιπόν, βάζω ερώτηση...
Ποιός είναι ο τελευταίος Άγγλος που νίκησε στο Μονακό?
-
Αν δεν πιάνονται οι Σκοτσέζοι (Coulthard-Stewart) o Graham Hill to 1969?
-
Σωστός!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σωστός!Το δυσκολο πλεον δεν ειναι να βρεις απάντηση, αλλά ερώτηση να βάλεις
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Σωστός!
Το δυσκολο πλεον δεν ειναι να βρεις απάντηση, αλλά ερώτηση να βάλεις
Στις δικες μου ερωτησεις δεν ηταν ετσι τα πραματα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σωστός!
Το δυσκολο πλεον δεν ειναι να βρεις απάντηση, αλλά ερώτηση να βάλεις
Στις δικες μου ερωτησεις δεν ηταν ετσι τα πραματα
Προφανώς αφού τις δικές σου ερωτήσεις τις κάνεις τόσο δυσκολες που ούτε εσύ τις ξέρεις.. Χιντ, διόρθωση στο Χιντ, όχι 4 τελικά 3 είναι κλπ κλπ Μπερδεύεις τον Κοσμο!!
-
Ειχες βρει τους 3 και εψαχνες τον 4ο βλεπεις
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειχες βρει τους 3 και εψαχνες τον 4ο βλεπειςEννοειται!
-
18-5-1969 Monaco GP (Monte Carlo) : Graham Hill, Lotus-Cosworth 49B
Μεχρι και ημερομηνία έβαλα ...
-
antsakalis παιδί μου, σε προλάβανε!
Quiz F1!