-
Ο χρήστης k έγραψε:
Ειναι οντως λιγο δυσκολη ερωτηση...
Το μονο σιγουρο παντως ηταν πως η συγκεκριμενη πιστα,δεν ηταν καθ'εαυτο αγωνιστικη πιστα...
Το Μονακο δεν ειναι σιγουρα,ισως απο Ευρωπη να ηταν το Montjuic,αλλα υπηρχαν και πολλες πιστες δρομου στην Αμερικη τις δεκαετιες '70-'80...,στην τυχη θα ελεγα Phoenix ή Detroit...Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι εκτός ευρώπης;;; Εμένα αυτό που μου ήρθε στο μιαλό πρώτο είναι Αδελαϊδα που δεν είναι το δεύτερο Ουγγαρία αλλά αν είσαι σίγουρος πως είναι εκτός Ευρώπης τότε είμαι σε λάθος δρόμο. Ας βοηθήσει κάποιος
Σαν βοηθεια δες την
Ετησια εκδοση Τεχνικων Εκδοσεων Α.Ε.: 'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 83-84' Σελιδα 96.Η δευτερη βοηθεια αυριο.
-
Τελικα δεν μας απαντησες,ειναι το Οπορτο τελικα...;;;
-
Οχι δεν ειναι Οπορτο.Ειναι η πιστα G.P. που εγινε στους δρομους του Ντιτροιτ στις 5 Ιουνιου 1983.Νικητης M.Alboretto με TYRELL-FORD.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οχι δεν ειναι Οπορτο.Ειναι η πιστα G.P. που εγινε στους δρομους του Ντιτροιτ στις 5 Ιουνιου 1983.Νικητης M.Alboretto με TYRELL-FORD.Και ομως ειναι και το Οπορτο...οποτε δεν υπηρχε μονο μια πιστα που να διασχιζεται απο γραμμες του τραμ.Κοιτα να δεις που το πετυχα στην τυχη το Detroit...
-
Λοιπον συνεχιζουμε...
Ποια ηταν η πιο απροβλεπτη επιστροφη που εχει γινει ποτε απο πιλοτο στην F1;
Θελουμε ονομα,την πρωτη περιοδο που εκανε την εμφανιση του στην F1,και μετα απο ποσα χρονια επεστρεψε. -
Nigel Mansell, θα τρέχει το 2006 με τη Jordan. Τα υπόλοιπα ψάξτε τα
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Λοιπον συνεχιζουμε...
Θελουμε ονομα,την πρωτη περιοδο που εκανε την εμφανιση του στην F1,και μετα απο ποσα χρονια επεστρεψε.Νίκι Λάουντα;
1971-1979 με 2 πρωταθλήματα και 17 νίκες και μετά από 3 χρόνια 1982-1985 για άλλο ένα πρωτάθλημα και 8 νίκες
-
Mansell το 94-95? (μπα παραειναι ευκολη απαντηση γι'αυτο το quiz )
-
Λοιπον συνεχιζουμε...
Θελουμε ονομα,την πρωτη περιοδο που εκανε την εμφανιση του στην F1,και μετα απο ποσα χρονια επεστρεψε.Πολύ γενικά, είχα διαβάσει στο Formula1 για έναν τύπο που έτρεξε σε 1 GP και επανήλθε μετά από 10 χρόνια. (ή κάτι τέτοιο)
Δυστυχώς δεν είμαι στο σπίτι για να το ψάξω και η μνήμη μου δεν με βοηθά!
-
Δεν ειναι ουτε Mansell ουτε Lauda.
Βασιλη,ο ανθρωπος που ψαχνουμε ειχε αρκετα χρονια στην πρωτη του περιοδο στην F1. -
Ποια ηταν η πιο απροβλεπτη επιστροφη που εχει γινει ποτε απο πιλοτο στην F1;Δεν είναι λίγο υποκειμενική η ερώτηση?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Δεν είναι λίγο υποκειμενική η ερώτηση?
Δε νομιζω...
Μιλαμε για την μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια που εχει υπαρξει ποτε. -
ο Mike Hailwood? 1 αγώνα στην Αυστρία νομίζω το 64 και ξαναγύρισε αρχές 70s.. (?)
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ο Mike Hailwood? 1 αγώνα στην Αυστρία νομίζω το 64 και ξαναγύρισε αρχές 70s.. (?)Ουτε αυτος ειναι...
-
Μετρημενο σε αγωνες ή σε χρονικη περίοδο;
Αν ειναι σε αγωνες ειναι ΜΟΝΟ ο Jan Lammers (162). Αν μιλαμε για χρονικη περιοδο του κανει παρεα ο Paddy Driver (3745 μερες). Αν μιλαμε για οδηγους με νικη τοτε ειναι ο mr.Revlon Peter Revson. -
Για αγωνες μιλαμε φυσικα και οντως ειναι ο Ολλανδος Jan Lammers...!!!
Συνεχιζεις... -
Ποιο μοντελο (πληρη στοιχεια) ειναι αυτο;
Ευκολο γιατι θα φυγω
-
Μηπως ειναι BRM P160 του '72;
-
Oχι αλλα (προφανως) κοντα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Oχι αλλα (προφανως) κοντα.Πρεπει να ειναι BRM μου φαινεται...
Quiz F1!