-
Eγω θα ηθελα να δω τη φατσα του αντιπρωσωπου οταν το αμαξι αρχισε να κανει 'γυρες' στο δρομο και τελικα τετακε...... μηπως σου μυρισε τιποτα?????
ΥΣ. οι περισσοτεροι στα test drive τα πανε σαν νεκροφορες , αργα κα χαλαρά!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Eγω θα ηθελα να δω τη φατσα του αντιπρωσωπου οταν το αμαξι αρχισε να κανει 'γυρες' στο δρομο και τελικα τετακε...... μηπως σου μυρισε τιποτα?????ΥΣ. οι περισσοτεροι στα test drive τα πανε σαν νεκροφορες , αργα κα χαλαρά!!
Εγω σε οσα εχω κανει τα εχω ψιλο-σκισει, με προσοχη βεβαιως.
Μια φορα μαλιστα στο Κλιο που εκανα, ο πωλητης με ενθαρρυνε να το πιεζω περισσοτερο στις στροφες!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΥΣ. οι περισσοτεροι στα test drive τα πανε σαν νεκροφορες , αργα κα χαλαρά!!
Εγω σε οσα εχω κανει τα εχω ψιλο-σκισει, με προσοχη βεβαιως.
Μια φορα μαλιστα στο Κλιο που εκανα, ο πωλητης με ενθαρρυνε να το πιεζω περισσοτερο στις στροφες!!!
μου συνέβη το εξής 'κουφό' το σάββατο: πήγαμε να κάνουμε τεστ-ντράιβ το panda 4x4, και ενώ περιμένουμε να έρθει μαζί μας ο πωλητής στο αυτοκίνητο, μας δίνει το κλειδί και μας λέει: 'πάρ'τε το, και το φέρνετε όταν τελειώσετε'!!! υπ' όψιν, δεν υπογράψαμε τίποτα, ούτε έγινε λόγος για το πού, πώς και πόσο θα το πάμε. μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ο τύπος
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μου συνέβη το εξής 'κουφό' το σάββατο: πήγαμε να κάνουμε τεστ-ντράιβ το panda 4x4, και ενώ περιμένουμε να έρθει μαζί μας ο πωλητής στο αυτοκίνητο, μας δίνει το κλειδί και μας λέει: 'πάρ'τε το, και το φέρνετε όταν τελειώσετε'!!! υπ' όψιν, δεν υπογράψαμε τίποτα, ούτε έγινε λόγος για το πού, πώς και πόσο θα το πάμε. μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ο τύπος
....σας άρεσε?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....σας άρεσε?!!
συνοπτικά (για να μην κάνουμε και thread-hijacking κουκλί μέσα-έξω, η ιδανική ανάρτηση για την αθήνα (δεν πρέπει να υπήρξε λακούβα που να έμεινε παραπονεμένη, αλλά στην καμπίνα δεν ακούστηκε κιχ), τιμόνι από playstation (ό,τι πρέπει για τις κυρίες), λεβιές 'made in japan', το μοτεράκι πολύ λίγο όμως γι' αυτό το βάρος. εν ολίγοις, με 2 χιλ. γιούρα λιγότερο, θα το παίρναμε ασυζητητί, τώρα πάμε μάλλον για το απλό, και τα ρέστα...ηλιοροφή
κρίμα πάντως, γιατί τα ιταλάκια είχαν κέφια όταν σχεδίαζαν το τετρακίνητο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
που να πας με Panda 4x4, πιο αργό κι από τραμ είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όντως! επιτέλους βρέθηκε το αυτοκίνητο που καταρρίπτει τον μύθο της υπογραφής σου!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
όντως! επιτέλους βρέθηκε το αυτοκίνητο που διαψεύδει τον μύθο της υπογραφής σου!
Σε οδηγούς αναφέρεται
Ηλίθιο τρακάρισμα ! ! ! !