-
Λογικά είναι πρόβλημα του hotmail. Και σε εμένα ήρθε αμέσως...
-
Aκόμα δεν έχει έρθει! Έχω αρχίσει αν αγχωνομαι! Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί δύο emails για pm μου ήρθαν αμέσως χθες!
-
Και σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη (έκανα εγραφή 7:00 το πρωί). Έστειλα mail στο rally.gr από άλλο λογαριασμό, αλλά δεν έχω νέα και από εκεί...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aκόμα δεν έχει έρθει! Έχω αρχίσει αν αγχωνομαι! Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί δύο emails για pm μου ήρθαν αμέσως χθες!Σίγουρα έγιναν όλα σωστά? Για προσπάθησε να ξανακάνεις εγγραφή. Άρχισε να ανησυχείς αν σου βγάλει πως το e-mail χρησιμοποιείται από άλλον....(συνήθως έτσι γίνεται. Δεν παίρνω και όρκο...)
Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με το contest@4troxoi.gr και να αναφέρεις το πρόβλημά σου? -
Το προβλημα της εγγραφης συνεχιζεται και σημερα.
Εχω στειλει email στο context.
Αν και δε νομιζω οτι θα βοηθησουν,μαλλον χανω τον πρωτο αγωνα -
KAΛΑ ΝΕΑ! Email από χθες που έκανα εγγραφή μπορεί ακόμα να μην μου έχει έρθει αλλά έστηλα email sto contest και μου ενεγοποίησαν τον λογαριασμό οπότε όλα ΟΚ! Όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε το ίδιο.
-
Το mail μπορεί να ερχεται στο φακελο junk e-mail, για όσους έχουν hotmail.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
KAΛΑ ΝΕΑ! Email από χθες που έκανα εγγραφή μπορεί ακόμα να μην μου έχει έρθει αλλά έστηλα email sto contest και μου ενεγοποίησαν τον λογαριασμό οπότε όλα ΟΚ! Όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε το ίδιο.Το έκανα κι εγώ από χτές και όλα ΟΚ.
-
Email από χθες που έκανα εγγραφή ακόμα δεν μου έχει έρθει.'Εστηλα email στο contest και δεν μου ενεγοποίησαν τον λογαριασμό.
Διστυχώς χάνω τον πρώτο αγώνα.
Για την τιμή των όπλων ψήφιζω εδώ:
1.LOEB
2.SOLBERG
3.GRONHOLM
Καλή τύχη στους συμμετέχοντες. -
Και γω που το ενεργοποίησα τι κατάλαβα!!
Ξέχασα το deadline και πάπαλα!
next time... -
ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ 'ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ' ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ 'ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ' ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.Oντως αυτό χρειάζεται να γίνει....
-
Πως πήγατε παιδιά? Εγώ (όπως και σίγουρα το 99,9% των συμετεχόντων) έπιασα την πρώτη θέση του Loeb.
Αναμένω αποτελέσματα να δώ αν κανείς φαντάστηκε τη δεύτερη ή την τρίτη θέση! -
Ολοκληρώθηκε o πρώτος γύρος του διαγωνισμού «Προβλέψτε και κερδίστε» που διοργανώνει το rally.gr σε συνεργασία με την Badgemania και αφορά στις προβλέψεις για τους τρεις πρώτους νικητές στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Λόγω της διπλής ισοβαθμίας που προέκυψε, και σύμφωνα πάντα με τους όρους του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων τόσο για την πρώτη θέση, όσο και για τις επόμενες δύο. Σύμφωνα με αυτή οι νικητές είναι οι παρακάτω:
**1ος Γιάννης Φλωράτος (Νίκαια)
2ος Μίλτος Κυρκιλής (Αθήνα)
3ος Γιάννης Τσοπανέλης (Ν.Σμύρνη) **Παρακολούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν καθημερινές με την κύρια Άννα Mιμή από τις 12:00-14:00, στο τηλ.: 210-9792572 για την παραλαβή των δώρων τους.
Mείνετε συντονισμένοι, αφού το WRC συνεχίζει το ταξίδι του ανά την υφήλιο, με επόμενο σταθμό την Σουηδία στις 11-13 Φεβρουαρίου. Oι προβλέψεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τα μεσάνυχτα της 9ης Φεβρουαρίου. -
Έβαλα τρίτο τον Gardemeister και δυστυχώς δεν πήρα βαθμούς από αυτόν..
10 και για εμένα! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ 'ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ' ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.Έχουμε κάποιο νέο για τις προβλέψεις γύρου??
mm55 θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις......? -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Έχουμε κάποιο νέο για τις προβλέψεις γύρου??Ετοιμάζεται κι αυτό!
Βέβαια μέχρι στιγμής η συνολική βαθμολογία είναι και αποτέλεσμα γύρου -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ετοιμάζεται κι αυτό!
Βέβαια μέχρι στιγμής η συνολική βαθμολογία είναι και αποτέλεσμα γύρουΣίγουρα!! Για Σουηδία και μετά μιλούσα!
-
Να γίνει Μαθιέ! Εχουν δίκιο! Είναι σημαντικό. Το κάναμε τον περασμένο χρόνο και μίλησε! DO IT!
Στράτης -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Έχουμε κάποιο νέο για τις προβλέψεις γύρου??
Ετοιμάζεται κι αυτό!
Βέβαια μέχρι στιγμής η συνολική βαθμολογία είναι και αποτέλεσμα γύρουΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ 'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΡΟΥ' ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...
Διαγωνισμός WRC - 4T - rally.gr