-
Me to RALLYXS ti 8a ginei telika..8a 3anakikloforisei?
-
-
-
Νομίζω κυκλοφόρησε ήδη http://www.rallyxs.gr/
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Νομίζω κυκλοφόρησε ήδη http://www.rallyxs.gr/Και οπως γραφει μεσα ο Ν.Τ. αυτο ειναι το τελευταιο.Σταματαει η εκδοση του.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Νομίζω κυκλοφόρησε ήδη http://www.rallyxs.gr/
Και οπως γραφει μεσα ο Ν.Τ. αυτο ειναι το τελευταιο.Σταματαει η εκδοση του.
Επειδή διάβασα αυτο,για αυτό ρώτησα.
Νομίζω ομός πως θα πρέπει να μάθουμε τους λόγους -
Σταμάτησε παγκοσμίως η εκδοση του. To GP που κυκλοφόρησε θα προσπαθησει να καλύψει το κενο.
-
Πήρα όλα τα τεύχη.Στην αρχή με ξένισε το στυλ του, αφού ήταν περισσότερο τουριστικό και επιπέδου life style, παρά αγωνιστικό περιοδικό με θέματα που εγώ, αλλά και οι περισσότεροι άλλοι πιθανοί αναγνώστες θα ήθελαν.
Σιγά-σιγά όμως βελτιώθηκε και μερικά από τα τεύχη ήταν πραγματικά απολαυστικά.Από ένα σημείο και μετά τα θέματα του περιοδικού ήταν πολύ καλά και απολύτως διαφωτιστικά.
Δεν ξέρω τι πουλούσε στην Ελλάδα.
Εγώ παρακολουθώ πάντα από τα σημεία που αγοράζω τα περιοδικά μου, το πόσο 'τσουλάνε' έστω και πρακτικά.Το rallyxs δυσκολευόσουνα να το βρεις μετά από κάποιες μέρες.Οι επίσημοι αριθμοί δεν ξέρω ποιοι ήταν και αυτό εν τέλει έχει σημασία.
Θα συνέχιζα να το έπαιρνα.Εξάλλου μόνο αυτό και τους 4ΤΡΟΧΟΙ αγοράζω-αγόραζα πια.
Έχω στην βιβλιοθήκη μου τεύχη, από αρκετές προσπάθειες αμιγώς αγωνιστικών εντύπων που ατύχησαν στην πορεία τους.
Προφανώς δεν πουλούσαν, δεν συγκινούν.
Εγώ θα ήθελα από τις Τεχνικές Εκδόσεις ένα έντυπο αμιγώς αγωνιστικό που να περιλαμβάνει WRC, Ελληνικούς αγώνες, τεστ αγωνιστικών του WRC αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος,συνεντεύξεις, και ότι άλλο νομίζουν οι συντάκτες του.
Μου άρεσε πολύ το ένθετο των 4ΤΡΟΧΟΙ του Ιανουαρίου 2005! Νομίζω ότι περισσότεροι από 'εμάς' αυτό διάβασαν συν το άρθρο του 307 WRC από το κυρίως έντυπο.Κάπως έτσι φαντάζομαι την βάση αυτού του υποθετικού περιοδικού,συν φυσικα΄πολύ από αγώνες.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και αν μπορεί να 'τσουλήσει' που λέω και εγώ -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ θα ήθελα από τις Τεχνικές Εκδόσεις ένα έντυπο αμιγώς αγωνιστικό που να περιλαμβάνει WRC, Ελληνικούς αγώνες, τεστ αγωνιστικών του WRC αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος,συνεντεύξεις, και ότι άλλο νομίζουν οι συντάκτες του.Αυτό ακριβώς θα ήθελα κι εγώ! Το έχει πει κι ο Παύλος σε άλλο θέμα. Μακάρι...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ θα ήθελα από τις Τεχνικές Εκδόσεις ένα έντυπο αμιγώς αγωνιστικό που να περιλαμβάνει WRC, Ελληνικούς αγώνες, τεστ αγωνιστικών του WRC αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος,συνεντεύξεις, και ότι άλλο νομίζουν οι συντάκτες του.
Αυτό ακριβώς θα ήθελα κι εγώ! Το έχει πει κι ο Παύλος σε άλλο θέμα. Μακάρι...
Το έχει εκφράσει και ο ΣΧ σε ένα θέμα,ότι αυτό θα ήθελε!
Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να σταθεί οικονομικά κάτι τέτοιο!
Βέβαια στο τεύχος Ιανουαρίου,στις μετρήσεις αναγνωσιμότητας,2ο και πολύ κοντά στους 4Τ είναι το Burn-Out!!!!! Τέτοιου είδους έντυπο, προσωπικά, δεν θα ήθελα να βγάλουν οι ΤΕ!
Και αμιγώς αγωνιστικό,θα έχει τιράζ κοντά στις 10.000 και κυκλοφορία κοντά στις 2.500 (αν πετύχει και σωστή διανομή)!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό ακριβώς θα ήθελα κι εγώ! Το έχει πει κι ο Παύλος σε άλλο θέμα. Μακάρι...
Το έχει εκφράσει και ο ΣΧ σε ένα θέμα,ότι αυτό θα ήθελε!
Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να σταθεί οικονομικά κάτι τέτοιο!
Βέβαια στο τεύχος Ιανουαρίου,στις μετρήσεις αναγνωσιμότητας,2ο και πολύ κοντά στους 4Τ είναι το Burn-Out!!!!! Τέτοιου είδους έντυπο, προσωπικά, δεν θα ήθελα να βγάλουν οι ΤΕ!
Και αμιγώς αγωνιστικό,θα έχει τιράζ κοντά στις 10.000 και κυκλοφορία κοντά στις 2.500 (αν πετύχει και σωστή διανομή)!!!KAI ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ) ΑΓΑΠΗΤΕ kouk,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ RALLY XS ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο Σ.Χ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ Η ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Σταμάτησε παγκοσμίως η εκδοση του. To GP που κυκλοφόρησε θα προσπαθησει να καλύψει το κενο.Το θεμα ειναι,αν το GP θα συνεχισει να εκδιδεται και να μην ειναι απλως μια ετησια ανασκοπηση...Γνωριζει κανενας τιποτα παραπανω;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Σταμάτησε παγκοσμίως η εκδοση του. To GP που κυκλοφόρησε θα προσπαθησει να καλύψει το κενο.
Το θεμα ειναι,αν το GP θα συνεχισει να εκδιδεται και να μην ειναι απλως μια ετησια ανασκοπηση...Γνωριζει κανενας τιποτα παραπανω;
Για το συγκεκριμένο ερώτημα δεν υπάρχει ακόμα απόλυτη απάντηση. Κάντε λίγο υπομονή και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέλλον αυτής της προσπάθειας.
Gia to RALLYXS