-
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους του forum.Σας ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια και καθε οικογενειακη ευτυχια.Ειμαι ο Φανης Χασιωτης συνοδηγος του ατυχου Δημητρη κολιοπανου που εχασε τη ζωη του κανωντας αυτο που πραγματικα αγαπουσε στο 28 rally ελπα.Τα παρακατω δεν αποτελουν απειλη και μοναδικος σκοπος αυτων ειναι να προστατευσω τους πρωην συναθλητες μου και ολους τους αγαπημενους φιλους αγωνιζομενους καθως και ολους αυτους που οι αγωνες αυτοκινητου θα αποτελεσουν μελλοντικα το κυριο hobby τους.Προσεχως και μετα το περας των εορτων θα σας ενημερωσω για τις ελλειψεις και τις παραλειψεις της διοργανωτριας λεσχης του 28 rally ελπα οπως τα κατεθεσαν οι αυτοπτες μαρτυρες και οπως τα εζησα εγω τα γεγονοτα απο τη δικια μου θεση ως συνοδηγος του φιλου μου και ατυχου Δημητρη Κολιοπανου.Σας ευχαριστω πολυ, ο φιλος σας Φανης Χασιοτης.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους του forum.Σας ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια και καθε οικογενειακη ευτυχια.Ειμαι ο Φανης Χασιωτης συνοδηγος του ατυχου Δημητρη κολιοπανου που εχασε τη ζωη του κανωντας αυτο που πραγματικα αγαπουσε στο 28 rally ελπα.Τα παρακατω δεν αποτελουν απειλη και μοναδικος σκοπος αυτων ειναι να προστατευσω τους πρωην συναθλητες μου και ολους τους αγαπημενους φιλους αγωνιζομενους καθως και ολους αυτους που οι αγωνες αυτοκινητου θα αποτελεσουν μελλοντικα το κυριο hobby τους.Προσεχως και μετα το περας των εορτων θα σας ενημερωσω για τις ελλειψεις και τις παραλειψεις της διοργανωτριας λεσχης του 28 rally ελπα οπως τα κατεθεσαν οι αυτοπτες μαρτυρες και οπως τα εζησα εγω τα γεγονοτα απο τη δικια μου θεση ως συνοδηγος του φιλου μου και ατυχου Δημητρη Κολιοπανου.Σας ευχαριστω πολυ, ο φιλος σας Φανης Χασιοτης.
-
-
Καλώς όρισες Φάνη και σιδερένιος!
-
σε παρακαλω ενημερωσε με ποιος εισαι
-
Ο χρήστης xasiotis έγραψε:
σε παρακαλω ενημερωσε με ποιος εισαιΔεν με γνωρίζεις Φάνη!Απλός θεατής!
Σε καλωσόρισα σαν moderator του Φόρουμ αλλά και άνθρωπος που λυπήθηκα με αυτό που σας συνέβη! -
Καλοσορισες και απο εμενα Φανη και λυπαμε πολυ για αυτο που εγινε και σηδερενιος
-
ΠΑΜΕ ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
ΦΑΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ . ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ , ΠΑΛΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΩΝ .
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΛΕΣΧΕΣ & ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ (ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ)
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΥΣ & ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ & ΟΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ -
Καλημέρα και απο εμένα Φάνη και χρόνια πολλά!Δεν περιμένω να ακούσω τίποτα καινούριο απο αυτα που κατ'επανάληψη έχουμε συζητήσει!Απλά νομίζω και στο εχω πει οτι πρέπει να γυρίσεις επιτέλους σελίδα και να συνεχίσεις τη ζωή σου!Κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τον δρόμο τους!Και νομίζω οτι καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλω να πω!Δεν οδηγεί πουθενά το να ζεις στο παρελθόν!Κακό σε σενα κάνει!
Σε φιλώ και περιμένω τηλέφωνο -
φΑΝΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ?
εΔΩ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
πΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥψΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
γΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ?
ΤΟ ΕΣΚΟΡΤ ΓΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΣΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΙΘΣΩΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?
τΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ?
θΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΦΤΩΧΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ, ΑΔΥΝΑΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΕ.
θΑ ΠΕΣΕΙ ΨΑΛΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΡΠΕΛΟ -
Kαλέ μου φίλε P.LIATTI έχεις κάποιες πληροφορίες εσύ που όλοι εμείς δεν γνωρίζουμε ωστε να αμφισβητείς ιατρικές γνωματεύσεις κλπ?Αν ξέρεις κάτι θα ήθελα να μας το πείς!Ολοι εμείς το ζήσαμε από κοντά και απο το παρασκήνιο αλλά και από το προσκήνιο!
-
Εγώ βλέπω ότι όλοι ξέρουν κάτι (ή νομίζουν ότι ξέρουν) για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Τέλως πάντων, καλώς ήρθες Φάνη, σιδερένιος πάνω απ' όλα, και περιμένουμε τη μαρτυρία σου (γιατί πρώτα έπρεπε να μιλήσεις εσύ και μετά όλοι οι «ειδικοί»). -
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!
Ενα τοσο σοβαρο θεμα, που απτεται των εισαγγελικων καθηκοντων, θα συζητηθει μεσα σ ενα καθεστως ανωνυμιας? Εχει κανεις σκεφτει τις συνεπειες? Εχει ερωτηθει σχετικα η οικογενεια Κολιοπανου? Εχουμε χασει το μετρο?
Μην βιαστειτε να χυσετε χολη. Οποιος εχει τα κοτσια, παει στον εισαγγελεα, ξανανοιγει το θεμα,αφου οι προθεσμιες ειναι ακομα ανοιχτες
(προσφατο ειναι το δυστυχες γεγονος) και αφου μαθει την αληθεια, την λεει και σε μας.
Πανω σε ποιον θα ασελγησουμε τωρα? -
Για όσους δεν ξέρουν ο Φάνης είναι παλιός μου φίλος, από πιτσιρικάς.Από τότε που πήγαινε με τα πόδια από το σπίτι του στα Σταφιδάλωνα στο Αίγιο στην Φτέρη, χιλιόμετρα ολόκληρα δηλαδή για να δει αγωνιστικά αυτοκίνητα να κάνουν δοκιμές.
Και μετά, ακόμη πιτσιρικάς όταν την κοπάναγε από το σχολείο για να συνοδεύει στα rally, τον φίλο του και μέντορά του στους αγώνες, τον κοινό μας φίλο Πάνο Σπυρόπουλο. Τον θυμάμαι κυριολέκτικά με τα βιβλία στο χέρι να έρχεται στα rally!
Θεός στα μάτια του Φάνη τότε αλλά και τώρα ο Πάνος.Θυμάμαι ότι αν δεν ήξερες τις επιδόσεις του Σπυρόπουλου και ειδικά μια δεύτερη θέση γενικής σε ένα βραδυνό Παλλάδιο με το 5 GT turbo, σου κράταγε μούτρα.
Ρούφαγε ο μικρός από όλους τους συνοδηγούς που κάθονταν στο δεξί κάθισμα του Σπυρόπουλου.
Από την Στέλλα Τοτόμη, από τον Γιάννη Σταυρόπουλο και κυρίως από τον Γιάννη Χάλαρη.Έμαθε πολλά κοντά τους, αλλά διαμόρφωσε και ένα δικό του στυλ.
Κύριο χαρακτηριστικό του, η παθολογική αγάπη για τους αγώνες και είδικά για τους Ελληνικούς αγώνες.
Και μετά έκατσε πραγματικά σε αγωνιστικό κάθισμα.Πρώτα με τον πατριώτη του τον Μαρούλη μετά με το Σωτήρη Σκαλτσά και με το Δημήτρη Κολιοπάνο και με άλλους που τώρα ξεχνάω.
Είχε την τύχη και σ' ένα rally sprint να κάτσει στο δεξιό κάθισμα του Πάνου Σπυρόπουλου και σίγουρα αυτό θα ήταν η πιο μεγάλη στιγμή της 'καριέρας' του, αν δεν ερχόταν αυτή η καταραμένη μέρα του ατυχήματος.
Για το ατύχημα έχω ξαναγράψει πως το έζησα, τι έννοιωσα όταν τον είδα στο νοσοκομείο ένα ανθρώπινο ράκος,πόσο ταλαιπωρήθηκε για πολύ καιρό μετά.Δεν θέλω να τα ξαναπώ.
Γνωρίζω ότι σιγά-σιγά συνέρχεται, άλλωστε ο καιρός είναι ο καλύτερος γιατρός.
Νοιώθει ότι θέλει να πει πολλά όχι για δικό του κέρδος αλλά γιατί νομίζει ότι το χρωστάει στον Δημήτρη Κολιοπάνο.
Ώρες-ώρες η αγνότητα που βλέπει τα πράγματα με φοβίζει αλλά αλλοίμονο δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αυτό.
Ας πει τι θέλει γιατί το έχει κόμπο στην ψυχή του.
Για μένα θα παραμένει ένας πολύ καλός φίλος!
Καλώς όρισες Φάνη!Άσχετα θα πουν οι περισσότεροι αυτά που έγραψα σε σχέση με το θέμα.'Σύντροφοι' αυτά έννοιωσα ότι ήθελα να γράψω για τον φίλο μου.
Αυτά -
Θοδωρη εχεις δικηο. Ο Φανης,ειναι το δευτερο προσωπο στο οποιο αξιζει απεριοριστος σεβασμος σε σχεση με το γεγονος του ατυχηματος. Κι ο Φανης εχει καθε δικαιωμα να εκφρασει τα συναισθηματα του και την εμπειρια του,μεσα εδω. Παρουσιαζεται, συστηνεται και γραφει. Αξιοπρεπεστατα.
Το προβλημα αρχιζει μετα. Και σ αυτο επικεντρωθηκα. Ο καθενας,πισω απο την ανωνυμια,μπορει ν αρχισει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του, χωρις ελεγχο, χωρις επιπτωσεις. Η μαλλον με επιπτωσεις αγνωστες
για το σπορ που ο Δημητρης λατρεψε και ο Φανης λατρευει. Επικινδυνα
πραγματα δηλαδη.
Ετσι, παρακαλω να μην θεωρηθει οτι κραταω μια σταση αρνητικη,απεναντι στο θεμα που ανοιχτηκε. Επισημαινω μονο την σοβαροτητα του,και δηλωνω τον φοβο μου οτι πολλοι δεν θα την αντιληφθουν,αφου η ανωνυμια οδηγει πολλες φορες σε αδιστακτους χειρισμους. -
[quote='platis'] Ετσι, παρακαλω να μην θεωρηθει οτι κραταω μια σταση αρνητικη,απεναντι στο θεμα που ανοιχτηκε.
ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΡΩΝΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ?
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΠΛΑΤΗ....ΠΛΑΤΗ?Προσοχή στις εκφράσεις μας!
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσβολές ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!
Δεν σβήνω αυτη την φορά!!![kouk] -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θοδωρη εχεις δικηο. Ο Φανης,ειναι το δευτερο προσωπο στο οποιο αξιζει απεριοριστος σεβασμος σε σχεση με το γεγονος του ατυχηματος. Κι ο Φανης εχει καθε δικαιωμα να εκφρασει τα συναισθηματα του και την εμπειρια του,μεσα εδω. Παρουσιαζεται, συστηνεται και γραφει. Αξιοπρεπεστατα.
Το προβλημα αρχιζει μετα. Και σ αυτο επικεντρωθηκα. Ο καθενας,πισω απο την ανωνυμια,μπορει ν αρχισει να γραφει το μακρυ του και το κοντο του, χωρις ελεγχο, χωρις επιπτωσεις. Η μαλλον με επιπτωσεις αγνωστες
για το σπορ που ο Δημητρης λατρεψε και ο Φανης λατρευει. Επικινδυνα
πραγματα δηλαδη.
Ετσι, παρακαλω να μην θεωρηθει οτι κραταω μια σταση αρνητικη,απεναντι στο θεμα που ανοιχτηκε. Επισημαινω μονο την σοβαροτητα του,και δηλωνω τον φοβο μου οτι πολλοι δεν θα την αντιληφθουν,αφου η ανωνυμια οδηγει πολλες φορες σε αδιστακτους χειρισμους.Το μόνο που ξέρω γιατρέ είναι ότι αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο με την υπογραφή Χασιώτης είναι όντως ο Φάνης Χασιώτης και όχι κάποιος που χρησιμοποιεί το όνομα του αυθαίρετα.Επίσης ξέρω ότι όσα θέλει να πει εδώ τα έχει πει ήδη στον εισαγγελέα, οπότε έχει την ευθύνη των λεγόμενων του απέναντι στο νόμο.
Τώρα για τους άλλους που πιθανώς, θα αμολήσουν 'πυροτεχνήματα' στην πορεία αυτής της κουβέντας δεν γνωρίζω και ελπίζω λόγω της σοβαρότητας του θέματος να υπογράψουν την τοποθέτησης τους.
Αυτά -
Συμφωνουμε απολυτα Θοδωρη.
-
ΚΟΥΚ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚ;
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤO ΠΕΙΡΑΤΗ;
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤO ΖΩΓΡΑΦΟ, Η Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΗΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ;Οπως φαίνεται και από την αναγγελία των moderators του Forum,το όνομα μου είναι Νίκος Κούκος! Απο εκει και το kouk!
Δεν σε απειλώ!Εφαρμόζω απλώς τον Κανονισμό του Φόρουμ που δεν επιτρέπει τις προσωπικές αντιπαραθέσεις! (το να υπονοείς ότι κάποιος βαζει πλάτη σε κάποιους και ειδικά σε τέτοιο θέμα δεν είναι ότι καλύτερο!
Ελπίζω να σου απάντησα!
Φανης Χασιωτης 28 rally ελπα