-
Όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη.
Ποιός είναι; -
Ποιός είναι; -
Ποιός είναι; -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Ποιός είναι;Μη μας σκας από περιέργεια... Πες το!
-
Ο χρήστης zoro έγραψε:
Ποιός είναι;Μη μας σκας από περιέργεια... Πες το!
Βρε που μας προέκυψε πονηρός!
Δηλαδή θες να κάψω από την αρχή το θεματάκι μου;
Θα κουραστείς πρώτα και μετά θα έχει το άλλο με την κουρτίνα: Την κουρτίνα ή το δώρο; Και αναλόγως θα κερδίζεις ή θα χάνεις.
Έλα τώρα που γυρίζει. -
ΕΓΩ!?!?!?!?
(Η Βασιλω,πανω απ τα συντριμια) -
Φίλτατε lev αν έχεις την καλωσύνη πες μας γιατί μας έσκασες!!!
-
Εσύ γιατρέ μου αμέσως!!! Αλλη Βασίλω εννοεί!!
-
Κι εμενα? Παλι στο περιθωριο? Πανω που ειπα οτι κασποιος θ ασχοληθει σοβαρα μαζι μου...
-
Lev,
Εντάξει, τσιμπήσαμε... Πές το τώρα, ξέρω οτι αδημονείς να μας το πεις. Μην το πας όμως λάου-λάου για να πλευροκοπήσεις ανιδιοτελείς προσπάθειες εν τη γεννέσει τους. -
κραταει χαρτι..χαρτι και καλαμαρι...?
-
O Aη Βασιλης ειναι!
-
Ο χρήστης zoro έγραψε:
Lev,
Εντάξει, τσιμπήσαμε... Πές το τώρα, ξέρω οτι αδημονείς να μας το πεις. Μην το πας όμως λάου-λάου για να πλευροκοπήσεις ανιδιοτελείς προσπάθειες εν τη γεννέσει τους.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Ποιός είναι;ΔEΞIOΣ ΨAΛTHΣ ΣE EKKΛHΣIEΣ ΠATPIKIΩN ΔEN EINAI;...
Έλα ρε LEV, ΠEΣ NAI, ΓIATI MAΣ EΣKAΣEΣ KAI ΘA BΆΛΩ TON aaa NA PIΞEI TIΣ MAΣKEΣ. MEXPI THN AΦENTOMOYTΣOYNAPA MOY ΘA AΠOKAΛYΨEI KAI TOTE NA ΔEIΣ ΓIOPTEΣ.
ΓIATPE ΣTHN ΠANTA EΣY...ΔEN ΠAIZEIΣ AYTH TH ΦOPA -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Lev,
Εντάξει, τσιμπήσαμε... Πές το τώρα, ξέρω οτι αδημονείς να μας το πεις. Μην το πας όμως λάου-λάου για να πλευροκοπήσεις ανιδιοτελείς προσπάθειες εν τη γεννέσει τους.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.
Σωστός! Τώρα, πυροβόλα όπου θές, και ανάλογα χειροκροτούμε ή σε στήνουμε στον τοίχο...
Επανερχόμαστε στο αίνιγμα. Αν υπονοείς -όπως νομίζουν και οι zivas και S3- τον αη Βασίλη, πάω passo.
Στα σοβαρά τώρα, ο αη Βασίλης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων, πλην όμως αναλώνεται σε 'εσωτερικά loops', συνεπώς δεν έχει επικοινωνία με τον εξωτερικό κόσμο. Ζει εντός ενός matrix που έντεχνα το τροφοδοτεί διαρκώς το κατεστημένο του χώρου με στοιχεία εικονικής-ιδανικής πραγματικότητας, φροντίζοντας επιμελώς για την αιώνια παραμονή του στον 'Όλυμπο', για να μην βρει μπελάδες με καναν άλλον 'Δία' που θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό το interface-παγίδα. Εξ άλλου, εκ πολιτισμένου και ευγενούς χαρακτήρος δεν του βγαίνει να ρίξει κεραυνούς εκατέρωθεν και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι παρακάτω 'διακλαδώσεις του δένδρου' τον έχουν αποκόψει από τη βάση. Παιδιά, το έζησα, είναι καλοπροαίρετος, αλλά δεν γνωρίζει την πραγματικότητα!
-
Τωρα αρχίσαμε τις τσαχπινιές και αντε να βγάλεις ακρη!!!!!!!!!!!
-
Για βοήθα λίγο. Είναι πρόσφατος ή απο καιρό ?
-
Μπαινοβγαίνει,
Ανεβοκατεβαίνει,
Πηγαινοέρχεται,
Παλιώνει και
Ανανεώνεται
και έτσι είναι συνέχεια παραγωγικός !!! (τουλάχιστον θεωρητικά)Γενικώς τα κάνει όλα.
Ποιός είναι; Ποιός είναι;
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Μπαινοβγαίνει,
Ανεβοκατεβαίνει,
Πηγαινοέρχεται,
Παλιώνει και
Ανανεώνεται
και έτσι είναι συνέχεια παραγωγικός !!! (τουλάχιστον θεωρητικά)Γενικώς τα κάνει όλα.
Ποιός είναι; Ποιός είναι;
Αν πω τι μουρθε στο μυαλο θα με πειτε βρωμοστομο ?
-
ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΒΡΕ ΜΑΡΤΗΡΙΑΡΗ LEV , ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΟΑΤΖΗΣ ! Ε ΚΑΙ ......ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;