-
Ταλαιπωρία για επιβάτες της Emirates, μετά από ατύχημα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης
Στιγμές πανικού έζησαν οι επιβάτες σε πτήση της Emirates από τη Μελβούρνη προς το Ντουμπάϊ και στη συνέχεια προς την Αθήνα. Κατά την απογείωσή της, η πτήση ΕΚ407 με 225 επιβάτες, ανάμεσά τους και δεκάδες Έλληνες, προσέκρουσε στον αεροδιάδρομο.Η πτήση ΕΚ407 με 225 επιβάτες, ανάμεσά τους και δεκάδες Έλληνες, με αεροσκάφος Airbus αναχώρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης.
Κατά την απογείωση, η ουρά του αεροσκάφους προσέκρουσε στον αεροδιάδρομο. Έντρομοι επιβάτες άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και στη συνέχεια η καμπίνα γέμισε με καπνό.
Κάποιοι επιβάτες δήλωσαν ότι είδαν και φλόγες στη μηχανή του αεροσκάφους, το οποίο στην προσπάθειά του να απογειωθεί κατέστρεψε φώτα του αεροδιαδρόμου και παρέσυρε και μια αντένα.
Ακολούθως πέταξε πάνω από τον κόλπο του Πορτ Φίλιπ, άδειασε τα καύσιμά του και επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μελβούρνης όπου έκανε αναγκαστική προσγείωση.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
OK, σοβαρό το περιστατικό, αλλά:
Από πότε η Emirates πετάει MEL-ATH μέσω DBX;
Οι δεκάδες έλληνες πόσοι ήταν τελικά;
Πως χτύπησε το 'Airbus' στον αεροδιάδρομο; Βρήκε στον αέρα;
Ο κινητήρας εξερράγη από συμπαράσταση στην ουρά;Επιτακτικά ερωτήματα που χρήζουν απάντησης από τα πάντα ενημερωμένα και μετριοπαθή ελληνικά media.
Σοβαρά τώρα, περίεργο περιστατικό
-
-
σε αυτο το σημειο μπορειτε να απολαυσετε το ρεσιταλ προσεγγισης που εδωσαν οι πιλοτοι της Fedex στο Narita Airport σημερα... και το κόλπο με την φωτια στο τελος
Youtube VideoΤο μαμησαν και ψοφησε...
-
Bάλε και του PC-12...
Πολύ χάλια χρονιά το 09 ρε γμτ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Bάλε και του PC-12...Πολύ χάλια χρονιά το 09 ρε γμτ...
μας έχει αναδρομικά ο Χάρος απο το 07-08...
Τεσπα, a bad year to fly...
-
δηλαδη οι πιλοτοι της fedex ηθελαν να το καρφωσουν...
κριμα οι ανθρωποι, κριμα και τα πακετα που πεσανε στον αγωνα...
-
Και ο ναυαγος Τομ Χανκς με τα πακετα της fedex επεσε ο καημενος!
-
συμπέρασμα
με την Fedex να τα στέλνετε ασφαλισμένατο άλλο στο Αμέρικα που καρφώθηκαν στο νεκροταφείο μου θύμισε το ποντιακό ανέκδοτο.
12 θεσιο αεροπλάνο 278 νεκροί και όσο σκάβουν βρίσκουν και άλλους. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το άλλο στο Αμέρικα που καρφώθηκαν στο νεκροταφείο μου θύμισε το ποντιακό ανέκδοτο.
12 θεσιο αεροπλάνο 278 νεκροί και όσο σκάβουν βρίσκουν και άλλους. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το άλλο στο Αμέρικα που καρφώθηκαν στο νεκροταφείο μου θύμισε το ποντιακό ανέκδοτο.
12 θεσιο αεροπλάνο 278 νεκροί και όσο σκάβουν βρίσκουν και άλλους.παιδιά δεν είναι για γέλια το 74 μας πήραν από το Τατόι να πάμε να μαζέψουμε τα κοματια ενός Τ33 μέσα από ένα νεκροταφείο έξω από την Κόρινθο σένα χωριό. Το τραγικό είναι οτι ο Ίκαρος που σκοτώθηκε (μαζί με τον εκπαιδευτή του ) ήταν από το χωριό αυτό κατέβηκε χαμηλά βρήκε το κάθετο πάνω στα καλώδια υψηλής της δεη και καρφώθηκε πάνω στον τάφο του πάτερα του.Τ33,τάφοι και το καλώδιο της υψηλής είχαν γίνει ένα σωρό. Ανατριχιάζω ακόμα και τώρα και ας περάσαν 35 χρονιά.
Δεν ξέραμε τι μαζεύαμε κοματια από το Τ33,κοματια από τους τάφους η οστά
(αν θυμαμε καλά ήταν στο χιλιομοδι)
τα λείψανα τα φορτώσαμε στα REO και τα αδιασαμε στο Τατόι πίσω από το υπόστεγο των ελικοπτέρων και δίπλα από την σκοπιά του ΤΡΕΛΟΥ για όσους ξέρουν,εκεί πέταγαν όλα τα λείψανα των αεροσκαφών που πέφτανε τότε.
(σαν αύριο 27-3 περνω το απολυτήριο πριν 32 χρονιά,χρόνια μου πολλά. 5η/74) -
Τραγικη ιστορια .Πως αντεξες και μπηκες εκει να μαζεψεις τα απομειναρια ?
Στην σκοπια του τρελου ! Που το θυμηθηκες! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τραγικη ιστορια .Πως αντεξες και μπηκες εκει να μαζεψεις τα απομειναρια ?
Στην σκοπια του τρελου ! Που το θυμηθηκες!πως άντεξα? μπορούσα να κάνω διαφορετικά?(όχι μόνο εγώ)
που θυμήθηκα την σκοπιά του ΤΡΕΛΟΥ δεν τη ξέχασα ποτέ,και έχοντας βάρδια ειδικά στο γερμανικό νούμερο και κοιτώντας από κάτω τα διάφορα συντριμια των αεροσκαφών σκεφτόμουν ότι εκεί μέσα υπήρχαν ανθρώπινα κοματια και μου ερχόταν η επιθυμία να οπλίσω το Μ1 αλλά από την σκουριά που είχε δεν πηγενε πίσω το γ.....νο το κλείστρο,λες και αυτό θα με έσωζε.
τι σειρά είσαι
και για να σε (σας) ενημερώσω ο μύθος της σκοπιάς του τρελού υπάρχει από αρχές του 50,το έμαθα από γερο που ήταν 3η/51 και ο τρελός τους πέταγε από τότε πέτρες. όπως και εμάς το 77 αθάνατος ήταν αυτός ο τρελός δεν ξέρω αν πετάει ακόμα πέτρες -
-
Γνωρίζετε ότι απο χθές είναι τα Red Arrows στην Τανάγρα για την ετήσια εξάσκησή τους ? Και ότι πετάνε τρείς εξόδους την ημέρα πάνω απο το αεροδρόμιο ???? (θα μείνουνε καμιία εβδομάδα)
-
Ωραια ,θα αρχισουμε και εμεις τα δικα μας παλι!
-
Eπειδή ήμουν στο συγκεκριμένο αεροπλάνο, ομολογώ ότι τα χρειάστηκα! Συνήθως δεν φοβάμαι στις πτήσεις (πετάω καμιά 40αριά φορές το χρόνο), αλλα την συγκεκριμένη είχα την γυναίκα μου και τον 2χρονο γιό μου!
Καμιά φορά, η άγνοια (περί νόμων της πτήσης, κτλ) είναι ευτύχημα, και έτσι αρκετοί επιβάτες (ιδίως αυτοί απο την μεριά της 'καλής' μηχανής) δεν 'χαμπαριάσανε' και πολλά .
-
ελα μωρε εκει εχει και αλμυρη λιμνη διπλα...νο προμπλεμ!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
EFATOFEπειδή ήμουν στο συγκεκριμένο αεροπλάνο, ομολογώ ότι τα χρειάστηκα! Συνήθως δεν φοβάμαι στις πτήσεις (πετάω καμιά 40αριά φορές το χρόνο), αλλα την συγκεκριμένη είχα την γυναίκα μου και τον 2χρονο γιό μου!
Καμιά φορά, η άγνοια (περί νόμων της πτήσης, κτλ) είναι ευτύχημα, και έτσι αρκετοί επιβάτες (ιδίως αυτοί απο την μεριά της 'καλής' μηχανής) δεν 'χαμπαριάσανε' και πολλά .
what? δεν μπορώ να διαβάσω το λινκ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
what? δεν μπορώ να διαβάσω το λινκA3-907 Larnaca-Athens, A321-200, SX-DVO, multiple bird strikes during climbing.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ