-
Πάντως ο όμιλος VAG κάτι έχει πάθει ως προς την αξιοπιστία τώρα τελευταία.
Μπορεί να είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά κάτι συμβαίνει!
Το Golf που μόλις είχα πάρει δεν είχε καλή συναρμολόγηση στις 3 από τις 4 πόρτες και στον πίσω προφυλακτήρα.
Βέβαια μου τα διόρθωσαν χωρίς αντίρρηση, αλλά γιατί να υπάρχουν εξαρχής? -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Πάντως ο όμιλος VAG κάτι έχει πάθει ως προς την αξιοπιστία τώρα τελευταία.Μπορεί να είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά κάτι συμβαίνει!
Το Golf που μόλις είχα πάρει δεν είχε καλή συναρμολόγηση στις 3 από τις 4 πόρτες και στον πίσω προφυλακτήρα.
Βέβαια μου τα διόρθωσαν χωρίς αντίρρηση, αλλά γιατί να υπάρχουν εξαρχής?Φιλε μου επειδή καμποσοι απο εδώ εχουμε παρόμοιες (ή και χειρότερες) εμπειρείες με τον συγκεκριμενο ομιλο, πλέον κοψαμε τις διπλωματικες σχέσεις μαζί του
Απο κει και πέρα ο καθενας ειναι ελεύθερος να κανει οτι θελει με τα χρήματά του.
Εγώ πάντως αποφάσισα να πάρω το Volvo
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Πάντως ο όμιλος VAG κάτι έχει πάθει ως προς την αξιοπιστία τώρα τελευταία.
Μπορεί να είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλά κάτι συμβαίνει!
Βέβαια μου τα διόρθωσαν χωρίς αντίρρηση, αλλά γιατί να υπάρχουν εξαρχής?Φιλε μου επειδή καμποσοι απο εδώ εχουμε παρόμοιες (ή και χειρότερες) εμπειρείες με τον συγκεκριμενο ομιλο, πλέον κοψαμε τις διπλωματικες σχέσεις μαζί του
Απο κει και πέρα ο καθενας ειναι ελεύθερος να κανει οτι θελει με τα χρήματά του.
Εγώ πάντως αποφάσισα να πάρω το Volvo
1.6 η 1.8?εισαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα?
-
Το 1.8
Δεν το πηρα ακομα αλλά .. ο καιρος γαρ εγγύς
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Eγω απο την πλευρα μου ψηφιζω Α4. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο η ψηφος μου ειναι αντικειμενικη επειδη και εμεις τοσα χρονια στην οικογενεια AUDI ειχαμε και τωρα τελευταια ο πατερας μου πηρε το καινουργιο Α4. Πιστευω κατα γνωμη μου οτι το αυτοκινητο ειναι πολυ ποιο ωραιο σχεδιαστικα απο το αντιστοιχο VOLVO. Βεβαια ενα μεγαλο μειον ειναι η μηχανη του οπως προαναφερθηκε. Παντως και το VOLVO που τυχαινει να το εχει καποιος φιλος δεν ειναι ασχημο και ουτε προβληματα του εχει βγαλει εδω και 4-5 χρονια που το εχει. Βεβαια επειδη οπως φαινεται εισαι και εσυ κολλημενος με την AUDI (οπως και εγω βεβαια ) μαλλον σε Α4 σε βλεπω να καταληγεις
Η καρδια λεει audi αλλα η λογικη volvo ποια να ακουσω?
Ε τοτε παρε το AUDI γιατι αν παρεις το VOLVO που οπως λες λεει η λογικη και δεν σου αρεσει μετα? Τι κανεις? (Το ξερω ειμαι και εγω κολλημενος με τα AUDI, ελπιζω να μην ειμαι κακη επιρροη )
-
Αν πάρεις Audi και το σιχαθείς, το πουλάς εύκολα και αγοράζεις Volvo. Το αντίστροφο είνα αρκετά δύσκολο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν πάρεις Audi και το σιχαθείς, το πουλάς εύκολα και αγοράζεις Volvo. Το αντίστροφο είνα αρκετά δύσκολο.Σωστός...
-
παιδια πηρα τηλ σε ανεξαρτητο εμπορο ο οποιος ξερω οτι εμπορευεται αυτ/τα εδω και πολλα χρονια.μου ειπε οτι φερνει audi απο γερμανια αλλα οχι με ελληνικες προδιαγραφες αλλα με γερμανικες,και μαλιστα κατοπιν παραγγελειας,το κανεις το αυτ-το.οπως θελεις εσυ οι τιμες μου ειπε οτι ξεκινουν απο 24000(κοβει και 100 σε σχεση με επισημους)και φτανει οσο θελεις.ποια η αποψη σας?υπαρχουν ακομη αυτ/τα με γερμανικες προδιαγραφες(θυμαμαι οτι κατι τετοιο ισχυ οταν ημουν μικρος και ειχε φερει το 80 απο γερμανια μεσω φιλου,το οποιο παιδια αποδειχθηκε σκυλι .λετε?η μηπως ειναι μ......?ονομα εμπορου δεν λεω για ευνοητους λογους
-
παιδια πηρα τηλ σε ανεξαρτητο εμπορο ο οποιος ξερω οτι εμπορευεται αυτ/τα εδω και πολλα χρονια.μου ειπε οτι φερνει audi απο γερμανια αλλα οχι με ελληνικες προδιαγραφες αλλα με γερμανικες,και μαλιστα κατοπιν παραγγελειας,το κανεις το αυτ-το.οπως θελεις εσυ οι τιμες μου ειπε οτι ξεκινουν απο 24000(κοβει και 100 σε σχεση με επισημους)και φτανει οσο θελεις.ποια η αποψη σας?υπαρχουν ακομη αυτ/τα με γερμανικες προδιαγραφες(θυμαμαι οτι κατι τετοιο ισχυ οταν ημουν μικρος και ειχε φερει το 80 απο γερμανια μεσω φιλου,το οποιο παιδια αποδειχθηκε σκυλι .λετε?η μηπως ειναι μ......?ονομα εμπορου δεν λεω για ευνοητους λογουςΠαίζεις με τη φωτιά...
Aυτοκίνητο από Γερμανία, μάλλον είναι λαχείο.
Μπορεί να βγεί καλό, μπορεί και πατάτα.Χρειάζεται προσοχή κι άλλωστε οι διαφορές είναι μικρές
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Το 1.8Δεν το πηρα ακομα αλλά .. ο καιρος γαρ εγγύς
δεν το πηρες στα χερια σου εννοεις?αγορασες απο αυτα τα ετοιμοπαραδοτα που ειχαν 1000 ευρω εκπτωση?η οποια προσφορα ενω υποτιθεται ηταν μεχρι 12/3 σημερα με πηραν να μου πουνε οτι αν το αποφασισω κατι θα κανουν(100%θα την κανουν την εκπτωση ετσι οπως το εκοψα)
-
παιδια πηρα τηλ σε ανεξαρτητο εμπορο ο οποιος ξερω οτι εμπορευεται αυτ/τα εδω και πολλα χρονια.μου ειπε οτι φερνει audi απο γερμανια αλλα οχι με ελληνικες προδιαγραφες αλλα με γερμανικες,και μαλιστα κατοπιν παραγγελειας,το κανεις το αυτ-το.οπως θελεις εσυ οι τιμες μου ειπε οτι ξεκινουν απο 24000(κοβει και 100 σε σχεση με επισημους)και φτανει οσο θελεις.ποια η αποψη σας?υπαρχουν ακομη αυτ/τα με γερμανικες προδιαγραφες(θυμαμαι οτι κατι τετοιο ισχυ οταν ημουν μικρος και ειχε φερει το 80 απο γερμανια μεσω φιλου,το οποιο παιδια αποδειχθηκε σκυλι .λετε?η μηπως ειναι μ......?ονομα εμπορου δεν λεω για ευνοητους λογουςποιες είναι οι 'γερμανικές προδιαγραφές';
-
ξερω και γω?μαλλον θα εννοει λαμαρινα και ποιοητα υλικων υπαρχει τετοια περιπτωση ικαρε?
-
ξερω και γω?μαλλον θα εννοει λαμαρινα και ποιοητα υλικων υπαρχει τετοια περιπτωση ικαρε?Φυσικά και όχι, είναι το ίδιο που λένε οι πωλητές, ότι πχ το Polo είναι 'γερμανικό' -που κατασκευάζεται στην Ισπανία δίπλα με το Ibiza -
Διαφορετικές προδιαγραφές/ανταλλακτικά υπάρχουν για τα αυτοκίνητα που προορίζονται για τις ΗΠΑ ή εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ χώρες.
Το μοναδικό διαφορετικό ευρωπαϊκό προορίζεται για την Αγγλία, προφανώς. Οι όποιες διαφορές που μπορούν να υπάρξουν αφορούν στον εξοπλισμό.
Να κοιτάξω το επόμενο να είναι γερμανικών προδιαγραφών και όχι βελγικών
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[
Να κοιτάξω το επόμενο να είναι **γερμανικών **προδιαγραφών και όχι βελγικών -
Βρε γιατρε μου αφου το αιμα νερο δεν γινεται και το ψαχνεις με καθε τροπο να δικαιολογησεις στη λογικη σου αυτο που λεει η καρδια σου, παρτο το Α4 το 1.6 κι ας μην ειναι τοσο σβελτο οσο το Volvo.Αφου στην τελικη όλοι μας στο αυτοκινητο μας κανουμε 99,9% αυτο που λεει η καρδια μας και οχι η λογικη μας!!
Υ.Γ. Σου μιλαει ενας ανθρωπος που αγορασε ΜΧ5 μολις αποφασισε να μεινει για παντα με μια γυναικα...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Βρε γιατρε μου αφου το αιμα νερο δεν γινεται και το ψαχνεις με καθε τροπο να δικαιολογησεις στη λογικη σου αυτο που λεει η καρδια σου, παρτο το Α4 το 1.6 κι ας μην ειναι τοσο σβελτο οσο το Volvo.Αφου στην τελικη όλοι μας στο αυτοκινητο μας κανουμε 99,9% αυτο που λεει η καρδια μας και οχι η λογικη μας!!Υ.Γ. Σου μιλαει ενας ανθρωπος που αγορασε ΜΧ5 μολις αποφασισε να μεινει για παντα με μια γυναικα...
Όπα...!
-
Βρε γιατρε μου αφου το αιμα νερο δεν γινεται και το ψαχνεις με καθε τροπο να δικαιολογησεις στη λογικη σου αυτο που λεει η καρδια σου, παρτο το Α4 το 1.6 κι ας μην ειναι τοσο σβελτο οσο το Volvo.Αφου στην τελικη όλοι μας στο αυτοκινητο μας κανουμε 99,9% αυτο που λεει η καρδια μας και οχι η λογικη μας!!Υ.Γ. Σου μιλαει ενας ανθρωπος που αγορασε ΜΧ5 μολις αποφασισε να μεινει για παντα με μια γυναικα...
Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
-
ΦΟΒΕΡΟΣ Με πιανεις βλεπω φταιει που βασανιζω ετσι το μυαλο μου(το κανω σε πολλα πραγματα)με μοναδικο σκοπο να μην μετανιωσω αργοτερα για την πραξη μου ειναι η πρωτη φορα που παιρνω εγω την αποφαση για τοσα χρηματα και καταλαβαινεις.δεν θελω να κανω καμμια μ... ευχαριστω για την υπομονη σας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
Σε τιιιιι?????
-
Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
Σε τιιιιι?????
στον τρόπο επιλογής ΥΛΙΚΩΝ αγαθών από το 99,9999%
AUDI A4 1.6 new H VOLVO S.40 1.8 SUMMUM