-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Na μας πει κι ο Βασίλης τι...δεν φτιάχνει μόνος του
Xμμμ ....... τώρα που δεν έχω γκαραζ δυσκολεύομαι λίγο .... πχ. στις αλλαγές ιμάντα εκκεντροφόρων
Ασε που αρχίζω και βαριέμαι τα σερβις ρουτίνας ..... λάδια-ξύδια κλπΠεριμένω όμως κάτι καθίσματα για ...... λύσιμο
Το Σάββατο είναι ανοικτό το μαγαζί μάστορα?!!
-
Ανοιχτό είναι και Σάββατα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ανοιχτό είναι και ΣάββαταΓιατί ρέ Βασίλη,τίς Κυριακές πηγαίνεις εκκλησία μήπως;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανοιχτό είναι και Σάββατα
Γιατί ρέ Βασίλη,τίς Κυριακές πηγαίνεις εκκλησία μήπως;
Την συγκεκριμένη Κυριακή θα πάει Μέγαρο!!!...Track Day κυρ Αντρέα μας!!!
Εκλεισε μάστορα...το Σάββατο το μεσημέρι σου'ρχομαι!!!!! Ετοίμασε εργαλεία!!!!
-
Κυριακή .... Μέγαρα .... διαφορετικά και Κυριακή ανοιχτά είμαι Αντρέα
Εκλεισε Νίκο , ψήσε και το Γιάννη .... πες του ότι περισσέψει θα το πάρει πισω σε σακκούλα !!!!
-
Μέγαρα έ;
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά μου!!!
Χαίρομαι νά βλέπω τούς νέους στόν σωστό δρόμο!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέγαρα έ;
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά μου!!!
Χαίρομαι νά βλέπω τούς νέους στόν σωστό δρόμο!!!Ευχαριστούμε....παππού!!!!
-
Εκδικητικός τύπος έ;
Φταίω εγώ πού σάς άνοιξα τήν καρδιά μου!!! -
Καμία εργασία γιατί βαριέμαι ακόμα κ να το πλύνω...
-
Εγώ γενικά το σκαλίζω το αυτοκίνητο αρκετά...
Δεν το έχω μετανιώσει καμιά φορά εως τώρα. Αλλά δεν έχω και πολλά έργαλέια...Το πλύσιμο το βαριέμαι πάρα πολύ, γι' αυτό το πηγαίνω σε έναν δικό μου άνθρωπο για να που το πλένει μέσα - έξω - από κάτω. Μετά εγώ αναλαμβάνω το φινίρισμα (όταν χρειάζεται)...
Ο κινητήρας είναι πάντα καθαρός, αφού πάντα τον σκαλίζω.Στο Fiat 127 που έιχα παλαιότερα (πριν το 206) έκανα ακόμα πιο 'ριψοκίνδυνα' πράγματα, πατέντες και γενικά δεν πολυκόλωνα (και τότε ποτέ δεν το είχα μετανιώσει)...
Τώρα το σκέφτομαι δυό φορές πριν κάνω οτιδήποτε. Χρειάζομαι επειγόντως ένα service manual... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Τώρα το σκέφτομαι δυό φορές πριν κάνω οτιδήποτε. Χρειάζομαι επειγόντως ένα service manual...
Haynes στου Παπασωτηρίου στην Στουρναρα...30€!! Τέλειο και πλήρες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Haynes στου Παπασωτηρίου στην Στουρναρα...30€!! Τέλειο και πλήρες!!!Μπα! Δεν έχει η Haynes για το αμάξι μου service manual...
Έχει μόνο για το 1,4 8v. Τους είχα στείλει ένα e-mail, ρωτώντας τους αν σκοπεύουν να βγάλουν και για το δικό μου, αλλά μου απάντησαν πως ΟΧΙ!!! -
Για Opel Astra Sport G γνωρίζετε αν υπάρχει service manual?
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Για Opel Astra Sport G γνωρίζετε αν υπάρχει service manual?Της OPEL δεν νομίζω. Πάντως υπάρχει της Haynes που τα έχει όλα!
-
15 λίρες Αγγλίας
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stor ... &langId=-1 -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Για Opel Astra Sport G γνωρίζετε αν υπάρχει service manual?
Της OPEL δεν νομίζω. Πάντως υπάρχει της Haynes που τα έχει όλα!
Αρα επισκεπτόμαστε τον Παπασωτηριού στην Στουρνάρη? Στον Παπασωτηριου στην Ακαδημίας λογικά θα υπάρχει ε? Υπάρχει και κάποιο μεταφρασμένο στα ελληνικά ή είναι μόνο στα αγγλικά??? Γιατί με τους τεχνικούς όρους του αυτοκινήτου στα αγγλικά δεν τα πάω καλά.
Οταν λέει hatchback εννοεί το 3-θυρο και estate είναι το 4-θυρο και το 5-θυρο??? -
Υπάρχει μόνο στα αγγλικά!
Τους όρους σιγά-σιγά θα τους μάθεις. Εξάλλου έχει και πολλές φωτογραφίες μέσα οπότε τα πάντα είναι πιο κατανοητά.
Έλεγξε στο site http://www.papasotiriou.gr για διαθεσιμότητα πρώτα!
Hatcback είναι το 3θυρο και 5θυρο, saloon το 4θυρο, estate το στεσιον βαγκον.Υ.Γ. Υπάρχει!
http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?deid=&pfid=565229&prid=253650 και κοστίζει 25 € -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Υπάρχει μόνο στα αγγλικά!
Τους όρους σιγά-σιγά θα τους μάθεις.Για τους όρους δείτε αυτό το αγγλαγγλικό λεξικό αυτοκίνησης με 15.000 λήμματα.
-
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο!!! Την Δευτέρα πάω να προμηθευτώ το βιβλιαράκι!!!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Haynes στου Παπασωτηρίου στην Στουρναρα...30€!! Τέλειο και πλήρες!!!
Μπα! Δεν έχει η Haynes για το αμάξι μου service manual...
Έχει μόνο για το 1,4 8v. Τους είχα στείλει ένα e-mail, ρωτώντας τους αν σκοπεύουν να βγάλουν και για το δικό μου, αλλά μου απάντησαν πως ΟΧΙ!!!Εχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο!Και το manual το καλύπτει!
Είναι γενικό για 206 και περιέχει όλα τα μοτέρ!!!
Τι εργασιες κανετε μονοι σας στο αυτοκινητο?