-
ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2004 , ΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΑ ΡΑΛΥ ΕΓΙΝΑΝ ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΑΛΥ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ , ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑΑΑΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ Η ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .Υ.Γ. ΚΑΣΤΟΡΑ , ΦΤΙΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ , ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ (ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ )
Χ.Α.
-
ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2004 , ΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΑ ΡΑΛΥ ΕΓΙΝΑΝ ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΑΛΥ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ , ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .
ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑΑΑΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ Η ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .Υ.Γ. ΚΑΣΤΟΡΑ , ΦΤΙΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ , ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ (ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ )
Χ.Α.
-
Χ.Α.
-
A Διαδικαστικά Τέλεσης Αγώνα
1 Ενημέρωση σε ΜΜΕ - Διαφήμιση
2 Έκδοση Road-Book και Ειδικού Κανονισμού
3 Διαδρομή
4 Όχληση κατοίκων
5 ΑναγνωρίσειςB Αγώνας
1 Τεχνικός Έλεγχος
2 Τοποθεσία
3 Οργάνωση
4 Φιλοξενία
5 Σερβις Πάρκ-ΠιτςΑσφάλεια
6 Ασφάλεια Θεατών
7 Ασφάλεια διαδρομής
8 Κριτές
9 ΑλυτάρχηςΕκκίνηση/Τερματισμός
10 Τοποθεσία
11 ΟργάνωσηΕνημερώσεις Πληρωμάτων
12 Πρό του Αγώνα
13 Κατά τον ΑγώναΕνημερώσεις Θεατών
14 Για την Ασφάλεια
15 Για τις συμμετοχές
16 Ραδιόφωνο ΑγώναΚάτι τέτοιο εννοείς ? Με Βαθμολογία 1-10 ! Και σχόλια για κάθε αγώνα! Το είχα στο συρτάρι μου!
-
Δεν βλέπω βαθμολογία για τα μέτρα ασφάλειας υπερ των αγωνιζόμενων!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν βλέπω βαθμολογία για τα μέτρα ασφάλειας υπερ των αγωνιζόμενων!Τι εννοείς Γιάννη? Μήπως τα 14,15,16 σε καλύπτουν?
-
ΝΑι, αλλά όχι κάτω από την Κατηγορία 'Ενημερώσεις θεατών'
-
Καλίτερα έτσι?
-
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΟΙ ΜΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ?
ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΙ ? ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ?
ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ .
ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ , ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΓΛΑΡΟΥ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΓΟΥΡΑ .
-
Και τώρα Κ.APR εσύ περιμένεις απάντηση ή να σου δώσει κανένας απο αυτους σημασία??? χαχαχαχαχαχαχαχα Πόσες φορές έχεις μιλήσει και τζάμπα΄χάνεις τον χρόνο σου???Δεν βαρέθηκες ακόμα???
Είμαι άσχετος εγω για να μιλάω μιας και ο πρώτος μου αγώνας ήταν το αττικό (αν εξερέσεις πόσους άλλους έχω ζήσει απο τα service) αλλά δεν είδα και κανένα να κάνει την δουλεία του. Αν σκεφτέις πως στο γραμματίκο δεν είδα ποτέ μου τα 30 στο χρονόμετρο,αν σκεφτείς πως έμεινα στην γράμμη της εκκίνησης γιατί ερχόντουσαν αμάξια ανάποδα στην ειδική,αν σκεφτείς πως ένα απο αυτα ήρθε και σταμάτησε πάνω μου και ο θεατής βγήκε έξω και ακούμπαγε στο αμάξι μου,αν σκεφτείς πως βρήκα γουρούνια μέσα στην ειδική,αν σκεφτείς πως πάνω σε ένα χάσιμο είδα ένα Golf να ξεπαρκάρει να βγαίνει πάνω στην γραμμή μου και ενώ είχα πολλά χιλιόμετρα.Αν σκεφτείς πως στο μερκούρη 2 στο πατημένο κομμάτι και ενώ είχα 140 χιλ. και ανέβαζα μου βγήκε κόσμος στην μέση του δρόμου,έιδα παπάκι να ξεπαρκάρει δίπλα απο τον ενδιάμεσο της λέσχης και να πηγαίνει βόλτα................... Τι άλλο να σας πω και αυτα μου έτυχαν μόνο σε ένα αγώνα,αν βάλεις και το την μικρή έξοδο που έκανα στο μερκούρη 1 τότε για έναν αγώνα απο το bucket το μόνο που δεν είδα ήταν το καπέλο στον χρόνο
¨
Φαντάζομαι λοιπόν τι μπορεί να πει ο καθένας απο σας που έχει τόσα χρόνια στους αγώνες........... κρίμα,πργματικά κρίμα .............. -
APR δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο!!
Να μας πάρουν στα σοβαρά οι οδηγοί αγώνων?...Αν δεν κάνουμε κάτι για τους αγώνες που αγαπάμε?!!...Και κάνουμε μόνο κριτική τρώγοντας παϊδάκια??!!!..Μάλλον τα έχεις μπερδέψει APR!
Δεν έχω καμιά ανάγκη να με πάρει σοβαρά κανένας οδηγός αγώνων!
Μέσα από αυτό το Φόρουμ μπορούμε κάποιοι άσχετοι/λιγούρηδες/φλώροι να πούμε την γνώμη μας για αυτό που μας αρέσει και για το οποίο τραβολογιόμαστε από ραχούλα σε ραχούλα!
Και το αν θα πλακωθώ στις μπριζόλες μετά είναι δικαίωμά μου και κέφι μου και δεν πέφτει λόγος σε κανένα!!!Αυτό πως σημαίνει ότι θα πρέπει να κάτσω να κάνω την δουλειά σας?!!
Θέλετε βαθμολογίες...βγάλτε τις!!
Θέλετε κατατάξεις...κάντε το!!!
Θέλετε την γνώμη αυτών που πάνε και σας βλέπουν?...Ρωτήστε μας εδω στο Φόρουμ να σας πούμε!!!Αλλά η γνώμη των περισσότερων (όπως γράφτηκε αλλά σβήστηκε) είναι ότι εδω είμαστε μια παρέα απο φλώρους που κάθονται αναπαυτικά στο PC τους και κάνουν κριτική στους ημίθεους αγωνιζόμενους!
Θα ανακατευόσουνα εσυ ποτέ σε τέτοια υπόθεση?!!Προσωπικά στην υπόθεση του Γιατρού ήθελα να ανακατευτώ γιατι ήταν εξω από καταστάσεις!...Αλλά ας όψεται η ακαδημαϊκή πορεία που αποφασισα να ξαναπάρω και μου στέρησε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που είχα!
Και είπαμε!
Εμείς δεν έχουμε οδηγήσει αγωνιστικό...άρα δεν έχουμε και γνώμη!!!Τα λέω όπως τα νοιώθω.Και νοιώθω πολύ θυμωμένος.να με συγχωρείς APR!
Αυτά.Να είσαι καλά. -
ωραία. και αν κατάλαβα καλά το Αττικό θα είναι αγώνας Κυπέλλου του χρόνου ? δηλαδή του χρόνου τι θα γίνει, θα ξαμολήσουν κάνα κοπάδι στο γραμματικό και θα κλείσουν το δρόμο με φορτηγά για να δουν αν θα μπορέσουμε να τα περάσουμε ?
τι θα γίνει του χρόνου ? ψηφίστε και κερδίστε. τα γραπτά μένουν.
εγώ λέω οτι ένας κυνηγός θα σημαδέψει ένα γουρούνι για να πει οτι κάτι χτύπησε εκείνη τη μέρα (το 2005) αλλά το γουρούνι θα τρομάξει απο εξάτμιση και θα φύγει, τα σκάγια θα πάρουνε το λάστιχο του Κύρκου και θα τερματίσει flat.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέσα από αυτό το Φόρουμ μπορούμε κάποιοι άσχετοι/λιγούρηδες/φλώροι να πούμε την γνώμη μας για αυτό που μας αρέσει και για το οποίο τραβολογιόμαστε από ραχούλα σε ραχούλα!
Και το αν θα πλακωθώ στις μπριζόλες μετά είναι δικαίωμά μου και κέφι μου και δεν πέφτει λόγος σε κανένα!!!Αυτό πως σημαίνει ότι θα πρέπει να κάτσω να κάνω την δουλειά σας?!!
Θέλετε την γνώμη αυτών που πάνε και σας βλέπουν?...Ρωτήστε μας εδω στο Φόρουμ να σας πούμε!!!Αλλά η γνώμη των περισσότερων (όπως γράφτηκε αλλά σβήστηκε) είναι ότι εδω είμαστε μια παρέα απο φλώρους που κάθονται αναπαυτικά στο PC τους και κάνουν κριτική στους ημίθεους αγωνιζόμενους!
Θα ανακατευόσουνα εσυ ποτέ σε τέτοια υπόθεση?!!Και είπαμε!
Εμείς δεν έχουμε οδηγήσει αγωνιστικό...άρα δεν έχουμε και γνώμη!!!Ναι βρε Kouk στους καναπεδες ειμαστε ανετουληδες κ τα χωνουμε στους οδηγους αγωνων! Μιλαμε εκ του ασφαλους! Δεν εχουμε κ κατι καλυτερο να κανουμε αλλωστε. Αφου δεν εχουμε πληρωσει, ειμαστε οτι μας στολισαν στο αλλο post! Ουτε αποψη, ουτε λογος, μονο μασελα για παϊδακια!
Απο τον καναπε το Παλλαδιο, το Acropolis, το Ολυμπιακο, το EΛΠΑ, η Κυμη, το Αττικο, η Ριτσωνα, το Ενιαιο (που ειμασταν καποιοι φορουμαδες κ οι οικογενειες των αγωνιζομενων) κ αλλα!
Αναρωτιεμαι ποτε θιξαμε κ δεν σεβαστηκαμε καποιον αγωνιζομενο για να τ ακουσουμε κ ετσι στο τελος! -
[quote='kouk']APR δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο!!
AN KANEIΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ .
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .
ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ (ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ) ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΥΜ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ .
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Α Γ Α Π Α Ν Ε ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΤΣΙΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα ανακατευόσουνα εσυ ποτέ σε τέτοια υπόθεση?!!Και είπαμε!
Εμείς δεν έχουμε οδηγήσει αγωνιστικό...άρα δεν έχουμε και γνώμη!!!Ναι βρε Kouk στους καναπεδες ειμαστε ανετουληδες κ τα χωνουμε στους οδηγους αγωνων! Μιλαμε εκ του ασφαλους! Δεν εχουμε κ κατι καλυτερο να κανουμε αλλωστε. Αφου δεν εχουμε πληρωσει, ειμαστε οτι μας στολισαν στο αλλο post! Ουτε αποψη, ουτε λογος, μονο μασελα για παϊδακια!
Απο τον καναπε το Παλλαδιο, το Acropolis, το Ολυμπιακο, το EΛΠΑ, η Κυμη, το Αττικο, η Ριτσωνα, το Ενιαιο (που ειμασταν καποιοι φορουμαδες κ οι οικογενειες των αγωνιζομενων) κ αλλα!
Αναρωτιεμαι ποτε θιξαμε κ δεν σεβαστηκαμε καποιον αγωνιζομενο για να τ ακουσουμε κ ετσι στο τελος!Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέτε και οι δύο, οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένη και μην ξαναεκφέρετε γνώμη για τίποτε και για κανέναν. Η δουλειά σας/μας είναι απλά να κοιτάτε και να μην μιλάτε.
Δηλαδή εμείς είμαστε απλά τα νούμερα (μεταφορικά και μη) που δείχνουν στους σπόνσορες όταν ζητάνε χορηγίες. Μόλις την τσιμπήσουνε τη χορηγία ισχύει το «σκάσε και κοίτα».
Κοίτα να δεις που εγώ είχα την εντύπωση ότι ήμασταν κομμάτι του Μηχ. Αθλητισμού (μικρό αλλά σημαντικό). Συγγνώμη λάθος ... όπως επίσης σας ζητώ συγγνώμη που γεννήθηκα το ’71 και δεν είδα τους οδηγούς που έχουν δει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, συγγνώμη που δεν είχα ποτέ τα χρήματα να πάρω αγωνιστικό, συγγνώμη που εκφέρω γνώμη για τον μικρόκοσμό σας, συγγνώμη που κάθομαι σαν τον μ@λ@κα σε κρύο/ζέστη/βροχή/σκόνη σε Ελλάδα και εξωτερικό για να χειροκροτήσω ΕΣΑΣ είτε πρώτοι είτε τελευταίοι.
Συγγνώμη που ξέρω υπολογιστές, συγγνώμη που έχω αναπαυτική καρέκλα στη δουλειά και στο σπίτι, συγγνώμη που κάθομαι σε αυτές όταν γράφω στον υπολογιστή
Προσωπικά δεν αναφέρθηκα ποτέ στις εσωτερικές έριδες και αντιδικίες (ή αλλιώς μπινελίκια) γιατί δεν με ενδιαφέρουν, όταν όμως κάποιος κάπου κάποτε αναφέρθηκε σε κάτι που συμμετέχω (και ζητώ συγγνώμη και για αυτό) κάθισα και έγραψα μια απάντηση. Αν αυτό δεν σας αρέσει ... δικό σας το πρόβλημα και όχι δικό μου.
Φιλικά
ΔημήτρηςΥΓ. Ειλικρινά συγγνώμη που φεύγω από το θέμα του thread, αλλά .......
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Και τώρα Κ.APR εσύ περιμένεις απάντηση ή να σου δώσει κανένας απο αυτους σημασία??? χαχαχαχαχαχαχαχα Πόσες φορές έχεις μιλήσει και τζάμπα΄χάνεις τον χρόνο σου???Δεν βαρέθηκες ακόμα???
Είμαι άσχετος εγω για να μιλάω μιας και ο πρώτος μου αγώνας ήταν το αττικό (αν εξερέσεις πόσους άλλους έχω ζήσει απο τα service) αλλά δεν είδα και κανένα να κάνει την δουλεία του. Αν σκεφτέις πως στο γραμματίκο δεν είδα ποτέ μου τα 30 στο χρονόμετρο,αν σκεφτείς πως έμεινα στην γράμμη της εκκίνησης γιατί ερχόντουσαν αμάξια ανάποδα στην ειδική,αν σκεφτείς πως ένα απο αυτα ήρθε και σταμάτησε πάνω μου και ο θεατής βγήκε έξω και ακούμπαγε στο αμάξι μου,αν σκεφτείς πως βρήκα γουρούνια μέσα στην ειδική,αν σκεφτείς πως πάνω σε ένα χάσιμο είδα ένα Golf να ξεπαρκάρει να βγαίνει πάνω στην γραμμή μου και ενώ είχα πολλά χιλιόμετρα.Αν σκεφτείς πως στο μερκούρη 2 στο πατημένο κομμάτι και ενώ είχα 140 χιλ. και ανέβαζα μου βγήκε κόσμος στην μέση του δρόμου,έιδα παπάκι να ξεπαρκάρει δίπλα απο τον ενδιάμεσο της λέσχης και να πηγαίνει βόλτα................... Τι άλλο να σας πω και αυτα μου έτυχαν μόνο σε ένα αγώνα,αν βάλεις και το την μικρή έξοδο που έκανα στο μερκούρη 1 τότε για έναν αγώνα απο το bucket το μόνο που δεν είδα ήταν το καπέλο στον χρόνο
¨
Φαντάζομαι λοιπόν τι μπορεί να πει ο καθένας απο σας που έχει τόσα χρόνια στους αγώνες........... κρίμα,πργματικά κρίμα ..............ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ bouxmaxer , ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ,ΑΓΑΠΗ , ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ) ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ , ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ , ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ (ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ) ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΥΜ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ .
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .Αυτά όμως να τα πείτε σε όλους τους ξερόλες, ποιοςγαμειτοκυπέλο και λοιπούς ανώνυμους που, ενώ είναι αγωνιζόμενοι δεν δίνουν σίγουρα το καλό παραδειγμα και αυτό που κάνουν είναι αποτρέπουν τυχον εμπλοκές αγνών φίλων που αγαπάνε ο άθλημα.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει ο λαός. Εσείς οι εμπλεκόμενοι καθαρίστε πρώτα το βόθρο και σιγά-σιγά αυτό θα έχει και αποτέλεσμα στη βάση. Αλλιώς θα είναι άλλη μία απογοήτευση, όπως συμβαίνει σε διάφορα παιδιά εδώ μέσα. Σε αυτήν την περίπτωση η επανάσταση δεν ξεκινάει από τον λαό.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
APR δεν το κατάλαβα το υπονοούμενο!!
AN KANEIΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ .
ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ .
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Α Γ Α Π Α Ν Ε ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΤΣΙΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ
Αυτό το υπονοούμενο το κατάλαβα APR!
Οσον αφορά τους σοβαρούς που παρακολουθούν και εκφέρουν γνώμη,να με συγχωρείς,αλλά περισσότερο μετράει η δική σου γνώμη που έχεις το θάρρος και την λές!!!Οσο για τα ξένα Forum...μαγκιά τους!Αν γινει και Forum της ΕΛΠΑ και μαζευτούν εκει οι κριτές το ίδιο θα κάνουν!!Η παρεξήγηση είναι ότι θεωρείς πως επειδή μας αρέσει να βλέπουμε αγώνες, να παρακολουθούμε τα δρώμενα και να λέμε την γνώμη μας,θα πρέπει ντε και καλά να εμπλακούμε και στους αγωνες!
Δεν είναι έτσι φίλε μου!Τουλάχιστον όχι για όλους!
Οσοι θέλανε να εμπλακούν στους Αγώνες βρίσκουν τον τρόπο και το κάνουν!
Πολλοί απο εδω είναι κριτές κλπ στους Αγώνες!Αλλά δεν γράφουν!Για να μην αναφερθώ στο μπάχαλο του τι σημαίνει κριτής!
Και εν πάσει περιπτώσει...αν εγω δεν θέλω/δεν προλαβαίνω/δεν γουστάρω να εμπλακώ και να γίνω κριτής ή κάτι άλλο....δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω γνώμη?!!...Απο που κι ως που!!!???!
Ισα ίσα!Που σαν μη εμπλεκόμενος η γνώμη μου θα έπρεπε να μετράει περισσότερο!Εκτός βέβαια αν είμαστε καταταγμένοι στους φλώρους,οπότε τι να κάτσεις να ακούσεις?!!!
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό,πώς μπορεί κάποιος να μην θέλει να εμπλακεί στους Αγώνες?
Είναι τόσο περίεργο?Και αν δεν το κάνει δεν έχει και δικαίωμα γνώμης?
Και κάποιοι 'σοβαροί' κατακρίνουν και την εκφορά γνώμης από άσχετους?Το ίδιο έκαναν και οι δεινόσαυροι.....και εξαφανίστηκαν!
Να είσαι καλά βρε APR....αν μη τι άλλο ξέρω ότι είσαι ρομαντικός!!Αλλά προσπάθησε να δεις και τα πράγματα -για μια φορά- από την άλλη μεριά του παρμπρίζ!!!!
Κούκους Μούκους and the other boys band! (now at a special stage near you)!!
-
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ....
-
Τι να πω τώρα?... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
Δηλαδή APR από όλα όσα σου ανεφερα αυτό βρήκες να επισημάνεις!!!???
Σωστά!!...
Αλλωστε γιατι να ασχολείθει κάποιος με εμάς τους κοινούς θνητούς ε?... Ποιοί είμαστε εμείς να ζητάμε 'ακρόαση Θεού'!!....
Γειά χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν φίλε!!...Και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατι θα πρέπει να το βουλώνω!!!Οχι από μένα δεν γλυτώνετε!!!Την γνώμη μου λέω σε δημόσιο χώρο!Αμα κάνετε Forum οι Θεοί να μην με καλέσετε ή αν έρθω απρόσκλητος να με διώξετε!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ?