-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ HUNTER , ΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΟΘ , ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ?Τί θέλεις ακριβώς νά πείς;Νά παρατήσουμε τίς δουλειές μας καί νά τρέξουμε στόν ΑΟΘ;Εμείς φταίμε ρέ σύ APR γιά τά χάλια πού βλέπουμε;Οι θεατές πού δέν οργανωθήκαμε αγωνιστικά;Μήπως βρήκες εύκολο τρόπο γιά νά ρίξεις τήν ευθύνη πάνω μας;
Πρώτη φορά τό ακούω αυτό,ότι οι θεατές φταίνε γιά τήν πορεία τού (οποιουδήποτε) αθλήματος. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗ KLEISJ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΩ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ 'ΓΛΩΣΣΑ'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ , ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ – ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ – ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
Καλησπερα
Σ ευχαριστω αλλα μου προσαπτεις πολλα, γιατι αν κ θα το ηθελα δεν εχω καποια προσωπικη συμβολη σε αγωνες εκτος απο εκεινο το F2F. Απο την στιγμη που δεν ειμαι αγωνιζομενος θα ηταν αστοχο να πω οτι γνωριζω εστω κ καποιες απο τις αγωνιες του μεσου αγωνιζομενου. Η εμπειρια μου ηταν μια πολυ ομορφη πηρουνια απο το ορεκτικο ενος καλου μενου, ή καπως ετσι.Δεν ειχα κανεναν σκοπο να μπω κ να εμπλακω σε ενα θεμα το οποιο ειναι πολυ σοβαρο κ για το οποιο δεν εχω καμια γνωμη περι αυτου. Απο εκει κ μετα ομως οταν αρχισε να παιρνει αλλη μορφη τοποθετηθηκα οταν αισθανθηκα ασχημα αυτο το “μην μιλας εισαι θεατης κ δεν εχει ματωσει η τσεπουλα σου”. Ισως οντως να μην μιλουσα αν γινοταν με καλυτερη ασθητικη ή καλυτερο τροπο. Κ οση σημασια εχει η ουσια, πιστευω οτι αλλη τοση εχει κ ο τροπος που λεγονται καποια πραγματα. Ειδικοτερα δε οταν δεν μιλας με τον αλλον απεναντι σου, αλλα σας χωριζουν τα απροσωπα πληκτρολογια.
ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ – ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ , ΘΕΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΠΟΥ ΜΗΝ ΓΕΛΙΩΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ – ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ , ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ 5 ΤΟ ΧΛΜ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΠΙΤΣΙ.
Αν αναφερεσαι στην ανωνυμια των usernames, να σου πω πως σ αυτο το forum δεν παει στον Καιαδα αυτος που κανει χρηση της ανωνυμιας του, αλλα αυτος που κανει **καταχρηση **αυτης. Οταν κρυβομενος πισω απο το PC γινεται προκλητικος κ προσβλητικος απεναντι στους αλλους συνομιλητες του (που αρκετοι ειναι κ επωνυμοι κ συνεπως μπορουν να εκτεθουν ευκολα απο τα λεγομενα τους).
(Ελπιζω να καταλαβα σωστα οτι αναφερεσαι σ αυτο το θεμα λεγοντας ανωνυμια κ οχι κατι αλλο).Τελος να μην ξεχναμε οτι εχουμε αυτο το βημα επειδη μας φιλοξενουν καποιοι ανθρωποι του χωρου, κ ειτε τους συμπαθεις ειτε οχι οφειλουμε το λιγοτερο να τους σεβομαστε (οπως βεβαια κ τους υπολοιπους που συνομιλουμε).
Αυτα απο μενα, καμια διαθεση για συνεχεια σε κατι που μας καταναλωνει αντι να μας ευχαριστει.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ rallysport ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΟΤΑΝ , ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΨΥΛΙΚΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ ΜΟΥ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ DVD ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΗΣΤΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ !
Δεν σας υποτίμησα ποτέ δεν σας ξέρω και δεν μου έχετε δώσει λαβή για κάτι τέτοιο. Για το άνοιγμα μυαλού εννοούσα το να μην βάζετε τα πάντα σε ένα σακούλι και να είσαστε έτοιμος να ακούσετε και άλλες απόψεις όσο αιρετικές και αν είναι. Πραγματικά πιστεύεται ότι αυτοί οι οποίοι γράφουν εδώ δεν έχουν 'σπαταλήσει' ατελείωτες ώρες της ζωής τους περιμένωντας σε κάποια πλαγιά να περάσει και ο τελευταίος ??? Πιστεύεται ότι τις απόψεις τις οποίες γράφουμε εδώ τις γράφουμε γιατι δεν έχουμε τίποτε καλύτερο να κάνουμε ?? ή για να αποκομίσουμε κάποιο ιδίο ώφελος ?? ή μήπως απλά καταθέτουμε απόψεις και σκέψεις που έρχονται βλέποντας την όλη κατάσταση 'απ'έξω' και με διαφορετικό μάτι ??
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ .
Κανένας οδηγός ή συνοδηγός ή εμπλεκόμενος δεν μου χρωστάει τίποτε, όπως άλλωστε ούτε και εγώ σε αυτόν. Δεν ζήτησα τίποτε παραπάνω απο λίγο σεβασμό στις απόψεις μου (σωστές ή λανθασμένες). Απαιτήσεις όμως ??? Εμείς ??? Πότε ??? Πού ???
Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΒΑΜΕΝΟΣ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ , ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ
**Τότε ελπίζω να συναντηθούν οι δρόμοι μας σε κάποια ταβέρνα να διασταυρώσουμε τα ξίφη μας με συνοδεία αμνοεριφίων και οίνου !!!
Όσο για το επίπεδο ..... επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι **
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙΚαι εσείς κ. APR
Φιλικά
Δημήτρης -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΙΛΕ Kleisj . ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΜΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ , ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΤΣ , ΟΤΙ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΕΣΕΝΑ Η ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ?
ΠΟΤΕ δεν μου δωσατε τετοια εντυπωση. Κ μαλιστα αυτο το σεβομαι κ το εκτιμω. Γι αυτο κιολας οταν σας βλεπω σε αγωνα εχω κ το θαρρος να σας πλησιασω κ να σας μιλησω προσπαθωντας να ειμαι διακριτικος για να μην ενοχλω. Επαναλαμβανω οτι ποτε δεν πηρα απο εσας μηνυμα αντιμετωπισης σαν ανιδεο.
Γι αυτο αιφνιδιαστηκα κατα καποιον τροπο οταν διαβασα καποια σχολια σας στα οποια αισθανθηκα οτι μας “λουζατε” γενικως. Μ ολο τον σεβασμο αλλα μου εδωσαν τουλαχιστον αυτη την εντυπωση. Εχετε τους λογους σας κ ειναι απολυτα σεβαστο το να ειστε καυστικος κ εντονος καποιες φορες μια κ η γνωμη σας κ οι σκεψεις σας μετρανε πολυ λογω εμπειριας κ χρονων εμπλοκη σας.
Αλλα σε συνδυασμο κ με το χθεσινοβραδυνο πανηγυρι κ τις κοκκορολογομαχιες κ προσβολες που προεκυψαν δυστυχως δεν βγηκαν θετικες σκεψεις στο μυαλο μου. Για την ακριβεια η εντυπωση που μου δημιουργηθηκε ειναι οτι πρεπει να σεβομαι τις αποψεις των ανθρωπων του χωρου χωρις ομως αυτο να το λαμβανω πισω μια κ δεν καθομαι σε bucket.Τσπ δεν υπαρχει πια θεμα μια κ δεν πρεπει ν αναλωνομαστε με πραγματα τα οποια ειναι τελικα ανευ σημασιας, απο την στιγμη που ολοι εδω μοιραζομαστε την κοινη μας τρελα που αγαπαμε με παθος. Αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο, αλλος απο μεσα, αλλος απ εξω. Η ουσια οτι ολοι τ αγαπαμε, κ στεναχωριομαστε οταν δεν παει μπροστα κ υποφερει, γιατι θελουμε να το δουμε καποια στιγμη ν ανθιζει σε ευρωπαϊκα προτυπα.
Αυτα, αρκετα το κουρασα κ εγω
Να στε καλα κ εσεις κ.Χρηστο
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΚΤΗ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ kouk ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 'ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ'
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΣΜΕΛΗ -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΝ ΔΕ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝα διαμαρτυρετε ο κυρ Χριστος που μπαινουμε σε ξενα χωραφια δεκτο κ σεβαστο. Το να διαμαρτυρεται ο οποιος roadrunner_gr που ενα χρονο και κατι παιρνει ματι κ δεν εχει γραψει ουτε λεξη γιατι δεν τον αφηνουμε οι απεξω να συζητησει με την ησυχια του για το θεμα ειναι σκετος σουρεαλισμος.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ «ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ» ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ , ΑΝΤΕ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΩΒΟΣ , Ο ΚΥΡΚΟΣ , Ο ΙΑΒΕΡΗΣ , ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΖΑΤΕ???
Επειδη το συγκεκριμενο το εγραψα, απαντω: Δεχομαι με ευχαριστηση να με επαναφερει στη ταξη ο καθε κυρ Χριστος γιατι πρωτον το κανει επωνυμα και δευτερον εχει αποψη που την εχει μοιραστει μαζι μας. Αντιθετα εσυ εδω και εναμιση χρονο διαβαζεις και δεν εχεις βρει ποτε ερεθισμα να γραψεις (αν φυσικα δεχτω οτι το nick σου δεν ειναι το δευτερο, που το εκανες για περιπτωσεις... αναγκης). Ξαφνικα βρισκεις ερεθισμα και παραπονιεσαι οτι οι απεξω δε σε αφηνουν να συζητησεις για ενα θεμα που σε αφορα. Βεβαια, το θεμα εχει ξανατεθει εδω και καιρο αλλα ουτε τοτε ειχες γραψει. Επισης, με οσα εχεις γραψει δεν εχεις καταθεσει αποψη παρα κριτικαρεις χωρις ουσιαστικα να λες κατι. Απο αυτη την αποψη το ξαναλεω, το βρισκω σουρεαλιστικο να παραπονιεσαι οτι δε σε αφηνουν να κανεις κατι για το οποιο δεν ενδιαφερθηκες ποτε.
Δε με νοιαζει λοιπον ουτε πως σε λενε ουτε αν εχουμε γνωριστει και εχουμε συμφωνησει σε ολα. Στο συγκεκριμενο ζητημα νομιζω οτι κανεις λαθος.
-
Διάβασα όλα τα post και ομολογώ ότι με στεναχώρεσε το θέμα. Δεν καταλαβαίνω την έφραση που ακούω συχνά 'κουκους μουκους και λοιποί'. Αλλο να κάνουμε πλάκα και άλλο να την πέφτουμε. Ο Νίκος και πολλά άλλα παιδιά ήταν από τους πρώτους που οργάνωσαν το φορουμ σε σχέση με τις εκδηλώσεις. Και χάρη σε αυτές τις εκδηλώσεις γνωριστήκαμε.
Το αν σε καποιους αρέσει να πηγαίνουν για φαγητό και να γελάνε δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί τους υπόλοιπους. Αν τους αρέσει να πηγαίνουν να βλέπουν 2 ειδικές και μετά να τρώνες τι πειράζει? Και γιατί να μην τα βάλουμε με αυτούς που δεν πανε καν στις ειδικές ή δεν τους αρέσουν οι αγώνες? Μηπως επειδή δεν μπορούμε να τους βρούμε?
Για το οτι δεν υπάρχουν άτομα να βοηθήσουν στην οργάνωση των ελληνικών αγώνων δεν νομίζω οτι φταίνε οι θεατές. Ο καθένας ότι μπορεί και ότι τον ευχαριστεί κάνει. Δεν πρεπει να ζητάμε ευθύνες από κανέναν και κυρίως δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κανέναν. Αντίθετα είναι θεμιτό να ακούγονται όλες τις προτάσεις, όσο και αν πονάνε. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει το άθλημα.
-
ΟΠΑ salome ,ΑΡΓΗΣΕΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ Η ΦΟΥΡΚΕΤΑ , ΤΡΑΒΑ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ .
ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ , ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ .
ΧΡΥΣΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΚΟΥΚ , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΚΛΙΚΙΩΝ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ .
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ), ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ , ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΗΤΑ SMS , Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ .
ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΟΜΗ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .
ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΙΑ ΛΑΛΟ , ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΑ .
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ .
ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ,** ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ , ** ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ . -
Φίλε APR,νομίζω ότι δέν είσαι υποχρεωμένος νά ακολουθήσεις τή συμβουλή ή τη γνώμη κάποιου πού ποστάρει μέσα στό φόρουμ,αλλά θά μπορούσες απλά να τήν ακούσεις καί νά τήν αξιολογήσεις.
Τό νά τή χαρακτηρίζεις ώς ανόητο SMS,δέν νομίζω νά σέ τιμάει ιδιαίτερα.Αν καί δέν σέ γνωρίζω προσωπικά καί δέν μπορώ νά βγάλω ασφαλή συμπεράσματα,θά σού πώ τό εξής,πού βγαίνει διά τής λογικής οδού καί παρακολουθώντας τή συζήτηση.
Αυτό τό 'μή μιλάτε' σάν 'ένδειξη σεβασμού',θά μπορούσε νά εκληφθεί καί ώς 'αφήστε μας στήν ησυχία μας,νά κάνουμε ότι γουστάρουμε',έτσι δέν είναι;Αυτή ήταν η μία καί μοναδική φορά πού ασχολήθηκα μέ κάποιο θέμα τών Ελληνικών αγώνων.Από εδώ καί πέρα,'Μούγκα στή στρούγκα',νά βρούμε όλοι τήν υγειά μας.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σοι παρεξήγηση ειναι αυτή?.
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά??????Τι ειναι αυτό που σας εχει ενοχλήσει τόσο????Μάλλον δεν θέλεται να καταλάβετε!!!!!!!!
Ο Κος Χρήστος το λέει καθαρά:
Ολες οι γνώμες ειναι σεβαστές και καλοδεχούμενες σε θέματα ομως οπως
ΣΟΑΑ,ΕΘΕΑ,οργανωτικά ειναι καλό να ειστε λίγο προσεκτικοί,για τον απλούστατο λόγο οτι ειστε απ εξω(εκτός αν θέλετε να βοηθήσετε ενεργά οπότε καλοδεχούμενοι!!!!!).
Και ναι ρε** hunter**,οταν γίνεται κουβέντα για τον ΣΟΑΑ δεν γουστάρω και εγώ να πεις τη γνώμη σου γιατι στο κατω κατω δεν σε αφορά,γράψε μας τη γνώμη σου για την ΓΣΕΕ καλυτερα............. -
Τα παρακάτω απευθύνονται σε όλους παρέα, και ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά:
Καλοί και χρυσοί και αναγκαίοι είναι οι θεατές.
Ομοίως και οι απόψεις τους, οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ να έχουν βαρύνουσα σημασία σε θέματα επικοινωνίας και προς τα έξω εμφάνισης των αγώνων, αφού ΑΥΤΟΙ είναι οι 'απο έξω' που θέλουμε να αποκτήσουμε 'επικοινωνία προς τα έξω'. Πιο ειδικός (μη επαγγελματίας) δεν υπάρχει από αυτόν που ΑΥΤΟ βιώνει.Από την άλλη όμως, σε θέματα εσωτερικής οργάνωσης, πολιτικής και αντιπροσώπευσης δεν το βλέπω λογικό να απαιτούν να τους πέφτει λόγος, όπως κι εγώ που όσο και να ξύνισα που οι ΗΠΑμερικάνοι ψήφισαν πάλι τον Μπούς δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ, όπως και οι Άγγλοι δεν έχουν δικαίωμα να μας πούνε ποιον θα βάλουμε υπουργό Τουρισμού, παρότι στα νησιά είναι πολλές φορές περισσότεροι κι από τους Έλληνες.
Αυτά τα πολύ απλά πράγματα πρέπει να τα καταλάβουν όλοι, ο καθένας από την δική του μεριά. Θέλουμε προβολή στα περιοδικά από την μία, από την άλλη οι θεατές να βγάλουν το σκασμό! Τι λέτε ρε παιδιά, αυτά είναι παράλογα πράγματα!
'Ζηλεύουμε' άλλα σπορ με προβολή και κοινό; Ε, ωραία, όμως κι εκεί υπάρχουν θεατές που τους κρίνουν όλους και όλα, και λένε πως ο Ρονάλντο είναι κουτσό άλογο, και ο Ρεχάγκελ έπρεπε να βάλει τον Τάδε αλλαγή, και πως ο Δεινόπουλος δεν αξίζει τα εκατομμύρια που παίρνει.
Τι περιμένετε δηλαδή; Να μην γίνει αυτό και εδώ;Αλλού είναι το λάθος! Το ότι συζητήσεις που έπρεπε να συζητούνται κεκλεισμένων των θυρών (όπως οι εκλογές του ΣΟΑΑ, η προετοιμασία του Μεμόριαλ κλπ) συζητούνται ανοιχτά. Μα δεν χρειάζεται ανοιχτή συζήτηση για αυτά, παρά μόνο δελτίο τύπου για την πρόθεση και το αποτέλεσμα, αφού μόνο αυτό αφορά προς τα έξω! Το αν προτείνω τον Ραλιστιάδη για πρόεδρο και αυτός αρνηθεί γιατί έχει κομάρες, δεν αφορά κανέναν, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ στο δημόσιο αυτό φόρουμ! Μόνο ένα δελτίο τύπου- ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΣΟΑΑ για το ότι το ότι θα γίνουν εκλογές τότε, και αργότερα το ποιο είναι το νέο ΔΣ.
Έπρεπε ο ΣΟΑΑ να έχει το **δικό του **φόρουμ, όπου μέλος μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ είναι μέλος, και μάλιστα ταμειακά ενήμερο!!!
Μαζί με την ανανέωση της ετήσιας πληρωμής του προς τον ΣΟΑΑ να ανανεώνεται και η συνδρομή του στο φόρουμ (χωρίς επιπλέον κόστη και διαδικασίες φυσικά!!!). Και το username του θα είναι το όνομά του όπως τρέχει στους αγώνες (ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο, ανάλογα τι λέει η λισάνς). Έτσι το ποιος είναι ποιος εξασφαλίζεται, τα διπλά usernames αποκλείονται, πολλοί θα ωθηθούν να είναι ταμειακά ενήμεροι, ή και να γίνουν μέλη, και θα αναγκαστούνε πολλοί να αποκτήσουν το θάρρος της ύπαρξής τους, ή να σωπάσουν.Γιατί σκεφτείτε αν το συμβούλιο μιας εταιρείας καλλυντικών γινόταν ονλάιν, και μπορούσα κι εγώ να μπω να πω την άποψή μου επειδή χρησιμοποιώ τις οδοντόκρεμές τους. Δεν έχει νοημα. Σε άλλα επίπεδα θα ήμουν **αναγκαίος και αναντικατάστατος **(εκτίμηση ποιότητας - αποτελεσματικότητας προϊόντος, τιμή, ελκυστικότητα, τι θα ήθελα να δω στο μέλλον κλπ), αλλά όχι παντού.
Υ.Γ. Και ηρεμία, έ; Να τσακωθούμε για το ποιος θα ανέβει στο πιο ψηλό βραχάκι να έχει καλύτερη θέα να δει τον Γκρόνχολμ να μπει γυρισμένος να το καταλάβω.
Αλλά να τσακωνόμαστε για το ποιος θα πληγώσει πιο πολύ και με τον πιο ξεκάρφωτο τρόπο αυτόν που έχει το ίδιο χόμπι με εμάς, αντί να είμαστε αδέρφια δεν το εννοώ... -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σοι παρεξήγηση ειναι αυτή?.
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά??????Τι ειναι αυτό που σας εχει ενοχλήσει τόσο????Μάλλον δεν θέλεται να καταλάβετε!!!!!!!!
Ο Κος Χρήστος το λέει καθαρά:
Ολες οι γνώμες ειναι σεβαστές και καλοδεχούμενες σε θέματα ομως οπως
ΣΟΑΑ,ΕΘΕΑ,οργανωτικά ειναι καλό να ειστε λίγο προσεκτικοί,για τον απλούστατο λόγο οτι ειστε απ εξω(εκτός αν θέλετε να βοηθήσετε ενεργά οπότε καλοδεχούμενοι!!!!!).
Και ναι ρε** hunter**,οταν γίνεται κουβέντα για τον ΣΟΑΑ δεν γουστάρω και εγώ να πεις τη γνώμη σου γιατι στο κατω κατω δεν σε αφορά,γράψε μας τη γνώμη σου για την ΓΣΕΕ καλυτερα.............Φίλε Κούλη,ΔΕΝ έγραψα πουθενά τή γνώμη μου γιά τήν ΕΘΕΑ η γιά τόν ΣΟΑΑ.
Αυτό πού γράφω,είναι ότι αυτό εδώ τό φόρουμ,είναι ΔΗ-ΜΟ-ΣΙ-Ο.
Δημόσιος χώρος,πού όποιος θέλει γράφει ότι θέλει.
Δέν είναι σπίτι μου γιά νά αφήσω τόν Κούλη εκτός παρέας,ούτε καί σπίτι σου γιά νά αφήσεις έξω κάποιον άλλον.
Οποιος θέλει,ακούει καί τόν θεατή.
Οποιος δέν θέλει,δέν τόν ακούει.
Απλό δέν είναι;
Κατά τά άλλα,συμφωνώ μέ τόν Τάμπς. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απλό δέν είναι;
Κατά τά άλλα,συμφωνώ μέ τόν Τάμπς.Έχουμε φτάσει να παραλογιζόμαστε εδώ μέσα!
Σε τι φίλτατε HUNTER να εισακουστεί ο θεατής?? Σε ένα topic όπου καλούνται οι αγωνιζόμενοι να αξιολογήσουν τους αγώνες που συμμετείχαν???? Μα καταλαβαίνουμε τι λέμε και γράφουμε μερικοί και κυρίως ΠΟΥ το γράφουμε?
Άντε μπάχαλο το κάναμε πάλι.....
-
Προς APR:
Κύριε Χρήστο ειλικρινά απορώ με τις υπομονές σας και τις αντοχές σας να εμπλέκεστε με το μακρί και το κοντό του καθενός εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Απλό δέν είναι;
Σε τι φίλτατε HUNTER να εισακουστεί ο θεατής?? **Σε ένα topic όπου καλούνται οι αγωνιζόμενοι να αξιολογήσουν τους αγώνες που συμμετείχαν???? **Μα καταλαβαίνουμε τι λέμε και γράφουμε μερικοί και κυρίως ΠΟΥ το γράφουμε?
Τα διάφορα θέματα που ανοίγονται σε ένα δημόσιο Φόρουμ hyperion αφορούν όλους όσους είναι μέλη του!
Οσον αφορά στο 'κουράγιο' του APR να ασχολείται με το 'μακρύ και το κοντό του καθενός εδω μέσα' τι να σου πω?...Απόψεις!!Οπως το θέμα με τις ψηφοφορίες για την κατάταξη των αγώνων που άνοιξε ο Castor και αφορούσε όλους όσους συμμετέχουν!
Εκτός αν δεν έχω καταλάβει καλά και το Φόρουμ των Ελληνικών Αγώνων αφορά μόνο τους αγωνιζόμενους!Συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο Tabs!
Καταλαβαίνω αυτά που λέει και ο APR αλλά η γνώμη μου είναι ότι ένα θέμα σχετικά με ΣΟΑΑ,ΕΘΕΑ κλπ σε ένα ανοιχτό Φόρουμ,ανοίγεται για να μπορέσουν αυτοί που είναι απ' εξω να πουν την γνω΄μη τους!Η δική σας κλειστή συζήτηση θα γίνει ετσι κι αλλοιώς όταν κάνετε συνέλευση!Ετσι δεν είναι?
Και δεν καταλαβαίνω εγω τώρα βρε Κώστα?
Πως θεωρείς ότι ανοίγεται ένα θέμα για οποιοδήποτε λόγο και δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να τοποθετηθεί?Μπορούμε βέβαια -αν θέλετε- να ανοίγουμε θέματα για την αποκλειστική χρήση των αγωνιζομένων!
Μην τρελαθούμε και τελείως!
-
Σε ένα topic όπου καλούνται οι αγωνιζόμενοι να αξιολογήσουν τους αγώνες που συμμετείχαν???? Μα καταλαβαίνουμε τι λέμε και γράφουμε μερικοί και κυρίως ΠΟΥ το γράφουμε?Αν δεν κάνω λάθος ο ίδιος ο APR κάλεσε Κουκους-Μούκους να πάρουν πρωτοβουλίες....
Θα συμφωνήσω κι εφω με Ταμπς!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως θεωρείς ότι ανοίγεται ένα θέμα για οποιοδήποτε λόγο και δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να τοποθετηθεί?Μπορούμε βέβαια -αν θέλετε- να ανοίγουμε θέματα για την αποκλειστική χρήση των αγωνιζομένων!
Καλημέρα
Γράφω παραπάνω και μάλλον δεν πρόσεξες,οτι ολες οι γνώμες ειναι σεβαστές και καλοδεχούμενες αρκεί να εχουν μια λεπτότητα ,που ισως απαιτεί το θέμα.
Δεν μου αρέσουν οι 'αφορισμοί', γενικότερα ,
ουτε ειμαι της αποψης οτι πρέπει να υπάρχουν 'ειδικά φόρουμ' για 'αγωνιζόμενους' αλλά με χαλάει,μερικοί,να εχουν γνώμη επι παντός, μονο και μόνο επειδή τους δίνει αυτό το δικαίωμα το φορουμ των 4Τ.
Δεν ειναι κακό,προκειμένου,να κάνεις ενα σοβαρό θέμα 'μπάχαλο' να πείς
δεν ξέρω!!!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Καλημέρα
Γράφω παραπάνω και μάλλον δεν πρόσεξες,οτι ολες οι γνώμες ειναι σεβαστές και καλοδεχούμενες αρκεί να εχουν μια λεπτότητα ,που ισως απαιτεί το θέμα.
Δεν μου αρέσουν οι 'αφορισμοί', γενικότερα ,
ουτε ειμαι της αποψης οτι πρέπει να υπάρχουν 'ειδικά φόρουμ' για 'αγωνιζόμενους' αλλά με χαλάει,μερικοί,να εχουν γνώμη επι παντός, μονο και μόνο επειδή τους δίνει αυτό το δικαίωμα το φορουμ των 4Τ.
Δεν ειναι κακό,προκειμένου,να κάνεις ενα σοβαρό θέμα 'μπάχαλο' να πείς
δεν ξέρω!!!!!!Το 'δεν ξέρω' αγαπητέ Koulis δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του σύγχρονου Έλληνα.
Ξέρουμε τα πάντα και για τα πάντα. -
Κώστα,όταν λές την γνωμη σου δεν υπάρχει 'δεν ξέρω'!!
Εγω π.χ. εχω μια άποψη σχετικά με το πως εγω πιστεύώ ότι θα έπρεπε να είναι οργανωμένοι οι σύλλογοι-λέσχες,οι αθλητές-αγωνιζόμενοι!
Δεν πρέπει να την πω?
Εχει σχέση με τους αγώνες μόνο?Οχι γιατι αφορά σε χιλιάδες αθλητικά σωματεία και αθλητές!Το ίδιο ισχύει και για το τι μου αρέσει να βλέπω κλπ κλπ!!
Με έχεις δει ποτέ να εκφέρω άποψη (ή και κάποιον άλλο) σχετικά με το άν η Χ βελτίωση ή το Ψ ανταλλακτικό αγωνων είναι καλύτερο ή χειρότερο?
Αν το έκανα θα ημουν ψωνάρα του κερατά!Αυτά είναι για τους γνωρίζοντες!
Αυτό που θέλω να πω (και το είπε καλύτερα ο Tabs πριν από όλους μας) είναι ότι εδω είναι ένα καφενείο...μια λέσχη...ένα εντευκτήριο!
Ο καθένας μας μπορεί να πει την γνωμη του!Σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία!Το μπάχαλο μάλιστα άρχισε όταν κάποιος μη αγωνιζόμενος χρήστης παρατήρησε ότι σβήστηκε μια δημοσίευση και αυτό δεν είναι σωστό!
Απο εκει και πέρα εγινε ο χαμός!!
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι αν κάποιος εχει την δυνατότητα να ακούσει μια γνω΄μη παραπάνω,κερδίζει δεν χάνει!!
Αυτό βέβαια πουμου έκανε εντύπωση είναι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για το 'μακρύ και το κοντό του καθενός εδω μέσα' και 'γιατι ασχολείσαι με αυτούς' και άλλα παρόμοια.Χαρακτηρισμοί που σε εμένα δείχνουν μια διάθεση ελιτίστικη και κλειστού club!
και δεν έχω κανένα πρόβλημα να θεωρεί κάποιος ότι ανήκει σε ενα κλειστό club ανθρώπων!
Αλλά αυτό διαφερει απο το να βγαίνει από εκει και να διατείνεται ότι όλοι οι άλλοι δεν εχουν διακίωμα γνωμης!!!Και μάλιστα,όταν ξέρεις ρε Κώστα (και νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι) ότι αυτά που λέγονται εδω είναι πάντα καλοπροαίρετα και με φιλική διάθεση!!!
Ετσι δεν είναι?
-
Απλό δέν είναι;
Σε τι φίλτατε HUNTER να εισακουστεί ο θεατής?? Σε ένα topic όπου καλούνται οι αγωνιζόμενοι να αξιολογήσουν τους αγώνες που συμμετείχαν???? Μα καταλαβαίνουμε τι λέμε και γράφουμε μερικοί και κυρίως ΠΟΥ το γράφουμε?
κ παραθετω αυτο που γραφτηκε στην αρχη του θεματος που δεν ξερω αν τελικα το διαβασατε
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΟΙ ΜΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ?
ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΙ ? ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ?
ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ .
ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ , ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΓΛΑΡΟΥ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΓΟΥΡΑ .
Αυτο ηταν για τους αγωνιζομενους?
Μερικοι απο εμας καλως κακως δεν το εκλαβαμε θετικα κ διαφωνισαμε με τον APR. Εκτος αυτου γραφτηκαν κ αλλα απο καποιους κυριους σε αλλο post που δεν τιμησαν κανεναν. Τσπ ελειξε για μενα κ προς Θεου δεν θελω φορουμοδιαπληκτισμους με τον αγαπητο κ. Χρηστο.Δεν καταλαβαινω ομως την επιθετικη σας σταση οταν προσπαθουμε να ηρεμησουμε ενα θεμα το οποιο δεν κανει καθολου τελικα καλο σε κανεναν? Σωστα τα ειπε ο George.
Κ ειπαμε για το θεμα ΣΟΑΑ ειμαι της αποψη οτι τουλαχιστον εγω δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Αλλα τα πραγματα δεν εγιναν κ ακριβως ετσι πριν 2 βραδυα. Γιατι οι συζητησεις δεν περιοριστηκαν εκει.
Αν νομιζετε οτι κ εσεις μιλωντας υποτιμητικα απεναντι μας βοηθατε σε καποια εκτονωση της εντασης μαλλον κανετε λαθος.
Ο χωρος φιλοξενει πολλους για να λενε τις αποψεις τους. Τα 'κρα κ ου' σιγουρα δεν βοηθανε στην επιτευξη επικοδομητικων συζητησεων σ εναν χωρο που συμμετεχουν παρα πολλοι ανθρωποι με διαφορετικες γνωμες (ειτε σωστες ειτε λανθασμενες).
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ?