-
Νομίζω ότι κάπου χάθηκε η μπάλα...
Ποιός θα μου απαγορεύσει να δημοσιεύω σε ενα συγκεκριμένο θέμα, σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ;
Με τη λογική μερικών θα έπρεπε θέματα όπως η Formula1 ή το WRC να μην έχουν καμία δημοσίευση (εκτός απο τους ελάχιστους Έλληνες που έχουν συμμετάσχει στο 2ο).
Σε τελική ανάλυση, εφόσον είμαι εντάξει με τους κανονισμούς του φόρουμ θα ποστάρω ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ!
Αν θέλετε ιδιωτική συζήτηση έχετε τη σελίδα του ΣΟΑΑ ή καλύτερα F2F...
Και τέλος, κύριοι, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν κληρονομείται!
Αυτά!
Τσινιάς Βασίλης (Επώνυμα και με υπογραφή)
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
O A-Viper7 ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 Μάρ 2003 ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 5 ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤ) ΑΠΟ ΤΙΣ 385 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ? ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ? ΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ APR ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ!ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ(?) ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ? 'Ποιός θα μου απαγορεύσει να δημοσιεύω σε ενα συγκεκριμένο θέμα, σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ;' ΒΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
**Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!
**
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ 'ΕΣΠΑΣΑ' ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ 'ΕΡΕΘΙΣΜΑ' ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ!!!Από όλα τα παραπάνω θα σχολιάσω μόνο το τελευταίο. Χαίρομαι που έκανα ένα ακόμα μέλος του φόρουμ ενεργό...
Τα υπόλοιπα '3 πουλάκια κάθονταν'.
Για να βγάλεις αγωνιστική άδεια στην Ελλάδα περνάς από ψυχολόγο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ίδιο ισχύει και για το τι μου αρέσει να βλέπω κλπ κλπ!!
Eδώ ακριβώς βρίσκεται το θέμα μας.
Έλα και πες μου μετά από έναν αγώνα ότι πέρασα χάλια, ότι φρέναρα νωρίς, ότι ..... οτιδήποτε γενικώς σε σχέση με αυτό που είδες. Καλοδεχούμενο και σεβαστό και να κάνουμε και κουβέντα.
Έλα και πες μετά από έναν αγώνα ότι η οργάνωση δεν φρόντισε για ενημέρωση, ότι ο 00 πέρασε κάνοντας μπούκες (γράφηκε εδώ μέσα κάποια στιγμή), ή οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σου στο σημείο που βρισκόσουν.
Καλοδεχούμενο και σεβαστό.Στο σύνολο της οργάνωσης ενός αγώνα όμως , είναι προφανές ότι αναφερόταν η αρχική ερώτηση αυτού του topic και εν πάσει περιπτώση ξεφύγαμε, όπως έχει γίνει κατ'επανάληψη στο forum αυτό.
Μακριά από εμένα οι 'ελιτίστικες νοοτροπίες' και τα συναφή. Όσοι με ξέρουν τουλάχιστον γνωρίζουν καλά ότι το ύφος μου απέναντι στους αγώνες και στους ανθρώπους του ήταν πάντα το ίδιο, είτε σαν θεατής είτε σαν αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια.
Εν πασή περιπτώση, το νόημα του topic αλλoιώθηκε. Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ μας ούτε με οποιονδήποτε.
Μια ένσταση έκανα.Φιλικά
-
Σίγουρα δεν υπάρχει κόντρα!Κουβέντα κάνουμε!Αν προκύψει κάτι και μάθουμε κάτι περισσότερο κι εμείς ακόμα καλύτερα!
Πάντως παρατηρήσεις σχετικά με το πως πήρε ένας οδηγός μια στροφή και αν φρέναρε νωρίς ή αργά...δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω hyperion!
Σε αυτό τον τομέα ισχύει το 'αν δεν το έχεις κάνει,μην ανακατεύεσαι'!!Ο οδηγός είναι αυτός που ξέρει τι έγινε εκείνη την ώρα και αυτός που ρισκάρει είτε για το θέαμα είτε για τα δευτερόλεπτα είτε για την πλάκα του!
Και δεν πέφτει λόγος στους απ' έξω!!
Προς roadrunner:Η Λογική που μάθαμε στο Γυμνάσιο είχε αυτό τον συλλογισμό για να δείξει πως κάποιος μπορεί πολύ εύκολα να οδηγηθεί σε λάθος συμπερασμα!
Μπουζούκι=Οργανο
Αστυνομικός=Οργανο....άρα....Αστυνομικός=Μπουζουκι!!!!Ο δημόσιος χαρακτήρας του Φόρουμ έγκειται στο ότι μπορεί ο καθένας να διαβάσει και να αναφέρει την άποψή του!Καλοπροαίρετα!
Πως αυτό το μπλέκεις με τα ουρητήρια δεν το καταλαβαίνω αλλά....μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία!!! -
-
Μία τελευταία κουβέντα γιατί αυτό το θέμα παραπήγε μακρυά, πρός απάντηση για τους κυρίους που λένε ότι δεν έχουμε λόγο να γράφουμε εδώ και ότι τους χαλάμε τη πιάτσα.
Πέραν του γεγονότος ότι ο κ. APR, μας προκάλεσε (με ολίγον τι άκομψο τρόπο) να καταθέσουμε τις απόψεις μας (κάτι το οποίο δεν κάναμε ομολογουμένος αλλά δεν μας 'επιτρέπετε' κιόλας ), θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι ακόμη. Το συγκεκριμένο Thread ανοίχτηκε στις 6/12 και ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνιζόμενος δεν απάντησε ούτε ενδιαφέρθηκε να συμπληρώσει τη λίστα του Castor. ('οπως και ΚΑΝΕΝΑΣ μη αγωνιζόμενος).
Μέχρι της 9/12 που ξεκίνησε η παρεξήγηση/διαφωνία/τσακωμός/πές_τε_το_όπως_θέλετε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνιζόμενος δεν συμπλήρωσε τη λίστα.Κατα τα άλλα φταίμε οι θεατές που σας χαλάσαμε το thread.
Φιλικά
Δημήτρης
-
εγώ θέλω να βγάλω βαθμολογία αλλά πρέπει να το κάνω για 9 ράλλυ. και επι 15 ξεχωριστές βαθμολογίες, πρέπει να φάω ένα απόγεμα.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Μέχρι της 9/12 που ξεκίνησε η παρεξήγηση/διαφωνία/τσακωμός/πές_τε_το_όπως_θέλετε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνιζόμενος δεν συμπλήρωσε τη λίστα.Κατα τα άλλα φταίμε οι θεατές που σας χαλάσαμε το thread.
Φιλικά
Δημήτρης
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ Δημητρη , ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μέχρι της 9/12 που ξεκίνησε η παρεξήγηση/διαφωνία/τσακωμός/πές_τε_το_όπως_θέλετε ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνιζόμενος δεν συμπλήρωσε τη λίστα.
Κατα τα άλλα φταίμε οι θεατές που σας χαλάσαμε το thread.
Φιλικά
Δημήτρης
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ Δημητρη , ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ
Να συμπληρώσω 'ή/και αδιάφοροι'
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ?