-
Στην προηγουμενη σελιδα εχω δωσει λινκ με το manual του αυτοκινητου , οποτε μπορεις να το κατεβασεις αν θελεις .
Τα 1400αρια παιρνουν 3.5 λιτρα λαδιου ,τα 1600αρια 4 λιτρα και τα 1800αρια 4.3λιτρα . Αυτες οι τιμες ειναι με αλλαγη και του φιλτρου
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Στην προηγουμενη σελιδα εχω δωσει λινκ με το manual του αυτοκινητου , οποτε μπορεις να το κατεβασεις αν θελεις .Τα 1400αρια παιρνουν 3.5 λιτρα λαδιου ,τα 1600αρια 4 λιτρα και τα 1800αρια 4.3λιτρα . Αυτες οι τιμες ειναι με αλλαγη και του φιλτρου
Thanks...
-
Άσχετο, αλλά κάπου είχα διαβάσει για το 5-30 λάδι της GM ότι είναι πολύ φθηνό αν το πάρεις σε συσκευασία 4λιτρου. Γιατί δε κοιτάς και αυτό το λάδι; Θα σου βγει πιο φθηνο και δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά, ειδικά εφόσον το κινείς τόσο λίγο.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Άσχετο, αλλά κάπου είχα διαβάσει για το 5-30 λάδι της GM ότι είναι πολύ φθηνό αν το πάρεις σε συσκευασία 4λιτρου. Γιατί δε κοιτάς και αυτό το λάδι; Θα σου βγει πιο φθηνο και δε νομίζω να δεις κάποια διαφορά, ειδικά εφόσον το κινείς τόσο λίγο.Ευχαριστώ για την πληροφορία....κανένα link για να αγοράσω το λάδι αυτό???
-
Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.autoproto.gr/virtuemart/shop ... l/109.html
Κοστίζει 12Ε τα 2 λίτρα, οπότε 4 λίτρα που χρειάζεσαι κοστίζουν 24Ε
Επίσης http://www.opelkaknos.gr/0050000076/� ... s2-2l.html
και http://www.automoto-eshop.gr/opel-10w-4 ... clone.html
κοστίζουν 15Ε τα 2 λίτρα, άρα 30 το σύνολο.
Το θυμόμουν χαρακτηριστικά που κάποιος με OPC έλεγε ότι του κοστίζουν 25Ε τα 4 λίτρα και μου έμεινε, γι αυτό και στο αναφέρω.
εδιτ: εκανα ένα λάθος στα λίτρα , το διόρθωσα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.autoproto.gr/virtuemart/shop ... l/109.htmlΚοστίζει 12Ε τα 2 λίτρα, οπότε 4 λίτρα που χρειάζεσαι κοστίζουν 24Ε
Επίσης http://www.opelkaknos.gr/0050000076/� ... s2-2l.html
και http://www.automoto-eshop.gr/opel-10w-4 ... clone.html
κοστίζουν 15Ε τα 2 λίτρα, άρα 30 το σύνολο.
Το θυμόμουν χαρακτηριστικά που κάποιος με OPC έλεγε ότι του κοστίζουν 25Ε τα 4 λίτρα και μου έμεινε, γι αυτό και στο αναφέρω.
εδιτ: εκανα ένα λάθος στα λίτρα , το διόρθωσα
Ευχαριστώ πολύ για τα Link.......
Tα πρώτα 2 δεν έχουν online shoping σύστημα, μόνο το 3ο........επίσης, ελέγχοντας το βιβλίο σέρβις είδα πως μου έβαλαν ημισυνθετικό λάδι Opel 10W40 και όχι 5W30, μιας και το αμάξι δεν κάνει πάνω από 5.000ΚΜ ετησίως και τα αλλάζω κάθε έτος......οπότε θα πάω για αυτά:
http://www.automoto-eshop.gr/opel-10w-40-2l.html
με κόστος 18€ + 5€ μεταφορικά.....
-
Καλησπέρα,
αλλαγή πολιτικής για την αγορά των αναλωσίμων μιας και οι τιμές που έπαιρνα από Ελλάδα ήταν αρκετά 'τσιμπημένες', οπότε παραγγέλθηκαν τα παρακάτω από Ebay.de:
Λάδια Opel-GM Ημισυνθετικά 10W40
Φίλτρο Λαδιού Opel-GM
Φίλτρο Αέρος Κινητήρα Opel-GM
Φίλτρο Καμπίνας Opel-GM
4 Μπουζί Opel-GM
Τάπα λαδιού & ροδέλαΣυνολικό κόστος με μεταφορικά (DHL) προς Ελλάδα = 87 Ευρώ
Θα προστεθούν και 2χ500ml υγρά φρένων DOT4 (10€) και μαζί με την αλλαγή Paraflu νομίζω πως έχω καλύψει τα πάντα.....
-
ειναι ολα αυθεντικα ή απλα aftermarket ? ποση ειναι η διαφορα σε σχεση με εδω ?
-
ειναι ολα αυθεντικα ή απλα aftermarket ? ποση ειναι η διαφορα σε σχεση με εδω ?Καλημέρα,
όλα γνήσια Opel-GM είναι.......η αγορά τους από Ελλάδα κοστίζει περίπου 150 Ευρώ (σε έρευνα αγοράς που έκανα).....αν έχει κάποιος πρόχειρες τιμές από πρόσφατο σέρβις ας μας πει.....
-
εχω οπελ.καθε πρωι δεν παιρνει μπρος με τη πρωτη.το πηγα συνεργειο και ειπαν εγκεφαλο,τον αλλαξαν αλλα τιποτα.μηπως ξερετε κατι?
-
η μιζα γυρναει και δεν παιρνει μπροστα ? ή για καποιο διαστημα δεν δινει καθολου ρευμα ?
-
γυρναει κανει τον ηχο της μιζας περνει αλλα οχι με την πρωτη,με την πεμπτη.το κλειδι μηπως του κανει προβλημα?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,
όλα γνήσια Opel-GM είναι.......η αγορά τους από Ελλάδα κοστίζει περίπου 150 Ευρώ (σε έρευνα αγοράς που έκανα).....αν έχει κάποιος πρόχειρες τιμές από πρόσφατο σέρβις ας μας πει.....
Απο μαγαζι με ανταλλακτικα οπελ
λαδια 5-30 στο γκρι μπουκαλι συνθετικα 5.5 το λιτρο ,22 Ε επομενως η τετραδα
μπουζι μιας ακιδας γνησια Οπελ 5 Ε το ενα,οποτε ενα 20 Ε γθα την τετραδα -
Ο χρήστης diaselo έγραψε:
γυρναει κανει τον ηχο της μιζας περνει αλλα οχι με την πρωτη,με την πεμπτη.το κλειδι μηπως του κανει προβλημα?Μπορει να ειναι πολλα πραγματα μπαταρια -αισθητηρα στροφαλου- εκκεντροφορου , αντλια καυσιμου , ρελεδακια μεχρι και immobilizer .
Εχεις καποιο τροπο να μετρησεις την μπαταρια ? καποιο πολυμετρο ?
Φιλου μου το astra παρολο που μιζαρε κανονικα δεν επαιρνε μπροστα αμεσως , επαιρνε μετα απο 2-3 προσπαθεις εξ'αιτιας της μπαταριας την οποια οταν την μετρησαμε εδειχνε 12.3v και οταν την αλλαξε σταματησε το προβλημα ,στο Opel club ενας ειχε αντιστοιχο προβλημα σε vectra και εφταιγε ενα ρελεδακι στην ασφαλειοθηκη του πορτμπακαζ
στο δικο μου ( hyundai ) μια εποχη εκανε κατι αντιστοιχο γυρναγε η μιζα αλλα δεν επαιρνε ευκολα , πολλαπλασιαστης , αισθητηρες στροφαλου - εκκεντροφορου και αντλια δεν ειχαν προβλημα , ουτε ο εγκεφαλος ειχε καταγραψει κατι , τελικα εφταιγε το immobilizer και το βρηκε ο 2ος ηλεκτρολογος που πηγα.
που πηγες και βρηκανε προβλημα στον εγκεφαλο ? τους το ξαναπηγες πισω ? ο εγκεφαλος ειχε καταγραψει κανενα σφαλμα ? -
Μιας φιλης ειναι το αμαξι.στη νταιναμοτορς το πηγε.θα ερθουν απο τη γερμανια να το δουν
Sent from my FROYO X using Tapatalk
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Καλημέρα,
Απο μαγαζι με ανταλλακτικα οπελ
λαδια 5-30 στο γκρι μπουκαλι συνθετικα 5.5 το λιτρο ,22 Ε επομενως η τετραδα
μπουζι μιας ακιδας γνησια Οπελ 5 Ε το ενα,οποτε ενα 20 Ε γθα την τετραδαΤα λάδια νομίζω πως τα είχα πάρει κι εγώ ίδια τιμή το καλοκαίρι που έκανα το σερβις.Τα μποζί 14 € τα 4.
Από τον Ράδο στη Θεσσαλονίκη.
Αν θυμηθώ θα κοιτάξω την απόδειξη που πρέπει να την έχω στο αυτοκίνητο.Έχει βάλει κανείς κιτ υγραεριοκίνησης ή έχει ακούσει κάτι???
-
**Προβλήματα ASTRA H 1.4 **
Aγόρασα το ASTRA H 1.4 N'JOY Ιούνιο του 2004 με extra προβολείς ομίχλης, αισθητήρα παρκαρίσματος και χειριστήρια στο τιμόνι. Συνολικά προβλήματα μέχρι σήμετα και μετά από 85600χλμ.
- Αλλαγή στα τάσια μετά από γράμμα της Opel.
- Αλλαγή καδένας χρονισμού μετά από γράμμα της Opel.
- Αλλαγή ηχοσυστήματος cd30mp3 λόγω βραχυκυκλώματος.
- Αλλαγή ταμπλό λόγω προβλήματος με τον δείκτη βενζίνης ο οποίος δεν έφτανε ποτέ στο 0 αλλά σταματούσε στο σημείο όπου άναβε το λαμπάκι.
- Αλλαγή συμπιεστή του air-condition.
- Αλλαγή αντλίας νερού.
Τα 4πρώτα αλλάχτηκαν μέσα στα 2 πρώτα χρόνια και εντόε εγγύησης.
Ο συμπιεστής καινούργιος 1200€, ανακατασκευασμένοςάπό Opel 750€. Τελικά έφτιαξα το δικό του σε συνεργείο που ασχολείται μόνο με air-condition με 250€.
Αντλία νερού σαν ανταλλακτικό 140€. Όλη η εργασία μαζί με αλλαγή ενός σωλήνα και ψυκτικό 270€.
-
Friday car
-
Ο χρήστης diaselo έγραψε:
εχω οπελ.καθε πρωι δεν παιρνει μπρος με τη πρωτη.το πηγα συνεργειο και ειπαν εγκεφαλο,τον αλλαξαν αλλα τιποτα.μηπως ξερετε κατι?Και το δικο μου corsaki 1,2 του 2001 το παρουσιάζει αυτό μετα από μια αλλαγη αντλιας βενζινης...χωρις να εχω λύση από αντιπροσωπείες...
-
Friday carmonday εννοείς
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)