-
'megale' και εγώ το ίδιο 'πρόβλημα' αντιμετώπισα(αλλά όχι σε σχέση με BMW και ΑUDI) και κατέληξα στο S40.
Είδωμεν... -
Αφου ρε παιδια ειναι τοσο καλο γιατι δεν εχει κυκλοφορησει καθολου-σχεδον- αυτο το S40??
Εγω δε μπορω να συγκρινω ενα volvo με ενα audi ή μια bmw.Θεωρω πως οι Γερμανοι ειναι πολυ καλυτεροι!
Οσο για την τιμη ο,τι πληρωνεις παιρνεις!
Αν θες τη γνωμη μου, εαν δεν εχεις οικογενεια και δε χρειαζεσαι χωρους, παρε ενα απ'τα αλλα δυο κι οχι το S40.Αν ο μονος λογος που πρεπει να διαλεξει το S40 ειναι η ιπποδυναμη μιας που τα αλλα σερνονται νομιζω οτι με τοσα χρηματα μπορει να παρει παρα πολλα γρηγορα αυτοκινητα!!Να μην απαριθμησω....
-
Βγαίνει S40 1.6lt?
Εγώ νόμιζα ότι βγαίνει με 1.8lt at least... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγαίνει S40 1.6lt?
Εγώ νόμιζα ότι βγαίνει με 1.8lt at least...Δε βγαίνει ακόμα, δίκιο έχεις.
Οι μέχρι στιγμής εκδόσεις είναι 1.8 λίτρα, 2.4 λίτρα και το Τ5 με τα 220 άλογα στα 2.5 λίτρα.
Σε λίγο καιρό όμως (βδομάδες ή ελάχιστους μήνες) θα το βγάλουν και στα 1.6 λίτρα.Eίναι σίγουρο αυτό. -
Δύσκολη επιλογή, αν και το S40 με τα υπόλοιπα δεν κολλάει πλήρως.
Καθαρά θέμα προτεραιοτήτων.
Δες πάντως και το Α3 Sportback.
-
Ασε με να το σκεφτώ..
Το σκέφτηκα! S40. H 1 δε μου αρέσει, το Α3 ομοιως. Πάντως, αφού μπήκε στο παιχνίδι το Μάζντα, θα έλεγα στάνταρ μάζντα! Είναι -πιστεύω και πιο ευχάριστο οδηγικά απ'όλα. Θα με προβλημάτιζε και η μεταπώληση του Volvo. Και να θυμίσω σε ορισμένους παγωμένους Σουηδούς τύπους ότι τα γιαπωνέζικα δεν είναι όπως πριν απο 3 δεκαετίες. -
s40 êéá îåñü øùìß.¶êïõ ôé óïõ ëåù s40 Ý÷ù êáé åãþ.
Ποιο να διαλεξω? audi a3 1,6,BMW1 1,6 kai volvo s40 1,6