-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προφανώς ο κύριος Λώρης το έλεγε σε ειρωνικό τόνο, εκτός αν κάνω λάθος... Δεν κάνω έτσι φίλτατε el-em?θα συμφωνήσω κι εγώ...μάλλον και αυτά στη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν
-
Παρακολουθώντας ολα αυτά τα σχόλια θα τονίσω οτι
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΘΕΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!......
Δικοί μας ανθρωποι περιμένουν προτάσεις(ετσι δεν λες ΣΧ????),
σηκώστε λοιπόν το τηλ Κε Χρήστο,Δήμο,Κε Πλατή,Αρη,Μπάμπη κλπ και κάντε τις προτάσεις σας στον Φίλο Μεσημέρη,στον φίλο Στράτη κλπ και θαδούμε αν θα τις 'περπατήσουν'.
Αν πάλι δεν σας ακούσουν -'επάνω τους!!!!!'.
Του χρόνου παλι εδω θα ειμαστε(με το καλό!!!) και θα κάνουμε κρητική. -
Αν ολοι μαζι-φιλε koulis1-δεν σταθουμε στον Μεσημερη (σαν εκπροσωπο
θεσμικου οργανου) και τον Στρατη, τιποτα δεν προκειται να γινει. Προτασεις εχουν γινει, κι εχει λοιωσει το πληκτρολογιο μας. Ποιες προτασεις ομως να υποστηριξουν, οταν ολοι μας τα θελουμε ΑΥΡΙΟ (αν οχι χτες) ολα λυμενα απο τον καναπε μας και συμφωνα με τα προσωπικα μας γουστα? Οταν ολοι (η σχεδον), αντι να δουμε το αυριο, κοιταμε το χτες και το τι λαθη εκανε ο καθενας?
Ασε. Βιβλιο θα εγραφα, αν ειχα τον χρονο, για την αμετροεπεια μας. Μεχρι να μαθουμε να δουλευουμε για εναν κοινο σκοπο και να περιμενουμε να ωριμασουν τα εργα μας φαινεται οτι θα περασει πολυς καιρος. Κι ως τοτε, ουτε ψυλος στον κορφο τους.
Ωρες -ωρες μουρχεται να βγω στο δρομο και ν αρχισω να φωναζω:
ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Οργανωση τυπου Ιταλιας δεν ζητατε? Ε λοιπον,λειτουργειστε σαν Γαλλοι, Ιταλοι,Γερμανοι και θα δειτε πως αυτοματα λυνονται τα 90% των προβληματων.
Καληνυχτα. -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΚΛΠ,ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ Ο κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Μ.ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
επειδή δεν κατάλαβα καλά υπονοείτε ότι οι 2 αυτοί Κύριοι είναι διαπλεκόμενοι και μικρόψυχα στήνουν τους αγώνες για ίδιο όφελος?
Συγγνώμη αλλά γνωρίζοντας και τους 2 δυσκολεύομαι να το πιστέψω και ούτε και σεις μάλλον Μήπως θέλετε να το διατυπώσετε κάπως αλλιώς μην παρηξηγηθείτε?ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προφανώς ο κύριος Λώρης το έλεγε σε ειρωνικό τόνο, εκτός αν κάνω λάθος... Δεν κάνω έτσι φίλτατε el-em?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΚΛΠ,ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ Ο κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Μ.ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
επειδή δεν κατάλαβα καλά υπονοείτε ότι οι 2 αυτοί Κύριοι είναι διαπλεκόμενοι και μικρόψυχα στήνουν τους αγώνες για ίδιο όφελος?
Συγγνώμη αλλά γνωρίζοντας και τους 2 δυσκολεύομαι να το πιστέψω και ούτε και σεις μάλλον Μήπως θέλετε να το διατυπώσετε κάπως αλλιώς μην παρηξηγηθείτε?ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αν ολοι μαζι-φιλε koulis1-δεν σταθουμε στον Μεσημερη (σαν εκπροσωπο
θεσμικου οργανου) και τον Στρατη, τιποτα δεν προκειται να γινει. Προτασεις εχουν γινει, κι εχει λοιωσει το πληκτρολογιο μας. Ποιες προτασεις ομως να υποστηριξουν, οταν ολοι μας τα θελουμε ΑΥΡΙΟ (αν οχι χτες) ολα λυμενα απο τον καναπε μας και συμφωνα με τα προσωπικα μας γουστα? Οταν ολοι (η σχεδον), αντι να δουμε το αυριο, κοιταμε το χτες και το τι λαθη εκανε ο καθενας?
Ασε. Βιβλιο θα εγραφα, αν ειχα τον χρονο, για την αμετροεπεια μας. Μεχρι να μαθουμε να δουλευουμε για εναν κοινο σκοπο και να περιμενουμε να ωριμασουν τα εργα μας φαινεται οτι θα περασει πολυς καιρος. Κι ως τοτε, ουτε ψυλος στον κορφο τους.
Ωρες -ωρες μουρχεται να βγω στο δρομο και ν αρχισω να φωναζω:
ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Οργανωση τυπου Ιταλιας δεν ζητατε? Ε λοιπον,λειτουργειστε σαν Γαλλοι, Ιταλοι,Γερμανοι και θα δειτε πως αυτοματα λυνονται τα 90% των προβληματων.
Καληνυχτα.ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ ΡΕ ΝΤΟΚΤΟΡ ? ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΔΑ , ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ , ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ (ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ π.χ. ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ **ΑΜΕΣΑ **.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ , ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !
ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥ aaa ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ . -
Χριστακο φιλε καλε
Ο Πλατης δεν το παιζει,και το ξερεις πολυ καλα. Και πολυ περισοτερο δεν το παιζει κουνελακι. Δεν του παει αλλωστε
Επαναστασεις στην ιστορια εγιναν πολλες. Πετυχαν μονο αυτες που ειχαν ερεισματα, αξιους ηγετες και σταθερους στοχους. Μ ανεμομαζωματα-ανεμοσκορπισματα και ενιοτε λασπη, επανασταση δεν γινεται, ουτε τιποτ αλλο.
Ο Πλατης αυτη την εποχη δουλευει και τ αποτελεσματα της δουλειας του
(και τους) θα τα δεις σα θα ερθει η ωρα. Περιμενε λιγο. Γερασες και υπομονη δεν εμαθες να κανεις.
Κι επειδη δεν θελω ναμαι ασαφης, μεσα στους επαναστατες χωρις αιτια
κατατασσω κι εσενα,αφου παρ ολο που ολη μερα και νυχτα ασχολεισαι με το αντικειμενο, δεν θες να βγεις απο το υπογειο και να φορτωσεις τις πλατες σου με συλλογικες ευθυνες. Τι φωναζεις λοιπον? Σαν τον αλλο,τον Δημο, που παω στο μαγαζι του να τον ρωτησω τι γινεται με τον ΣΟΑΑ, και μου απανταει σαν κλαμενη χηρα οτι εχει απογοητευθει και βαρεθει,(αλλα οταν αναψει το λαμπακι εξαπολυει μυδρους), σαν τον Λεα
που ξαφνικα θυμαται τον ΣΟΑΑ και το Καρτοντρομο και με παιρνει τηλεφωνο να γραψω εγω για εκλογες στο Φορουμ,λες και αυτος δεν εχει τα κοτσια (αλλα τα εχει να κανει φτερη κατω απο 9.00!), σαν τον Φωτεινελη που θυμαται τον ΣΟΑΑ καθε φορα που ο Λαζοπουλος βγαζει τους Μητσους, σαν τον Τζεφερακο που επαναστατησε αλλα την αλλη μερα πηγε για υπνο κι οχι για ελεγχο της διαδρομης του περσινου Μαυρου Ροδου, σαν,σαν,σαν...
Παλληκαρια μου, αφου σας τρωει, πατε ενα βραδυ σε μια καφετερια, κουβεντιαστε τα, συμφωνειστε επιτελους, δωστε ορκο και βαλτε το μαχαιρι
στο λαιμο του Μεσημερη, ν ανοιξει το μαγαζι και να το δουλεψετε.
Ευλογη η απορια σου,που θελω να την προλαβω: 'Κι εσυ Πλατη τι θα κανεις?' Απαντηση: Αρνουμαι να χανω την ωρα μου σκατοκουταλιαζοντας
και κουτσομπολευοντας το τουρμπο του διπλα, αρνουμαι να υποστηριζω τα συντεχνιακα αιτηματα του Γκικα και του καθε Γκικα που θελει να κανει δοκιμες με καμουφλαρισμενο WRC, του οποιου αθληταρα κλεινει το δρομο του συναθλητη του για να τον σκοτωσει ,ωστε να μην παρει το πρωταθλημα. Προτιμω ναμαι στο μαγαζακι μου, κι απο δω να προσφερω οτι μπορω,χωρις να με πιανουν στο στομα τα λαμογια. Αρκετα ακουσα γιατι
αξιωθηκα να οδηγησω κι εγω ενα αυτοκινητο της προκοπης (θα βγω καμια μερα να τα γραψω,και μερικοι δεν θα ξερουν που να κρυφτουν), αρκετα ακουσα που μπηκα για λιγο στην ΕΘΕΑ (με τις ευλογιες σας ρε!), αρκετα
που τελικα δεν εστειλα τον Γιαννακη στον αγυρισατο. Αφηστε με ησυχο παρακαλω!
Για πες μου τωρα. Συνεχιζω να κανω το κουνελακι, η καπου εχω κι εγω το δικηο μου?
Καλημερα.Υ.Γ. Προς αυτους που μυριζονται αιμα και τρεχουν δηλωνω οτι με οσους προανεφερα και με τον Χριστο, 'πολεμαμε' μαζι 25 χρονια και τιποτα δεν μας χωριζει,απο την πλευρα μου τουλαχιστον. Ειναι οι ανθρωποι που απαρτιζουν το περιβαλον μου τις στιγμες που εγω θεωρω τις πιο ευτυχισμενες μου (οταν αγωνιζομαι) και τους αγαπω. Απλα θελω αυτα που εχω να τους πω, να τα λεω.
-
Με ενδιαφέρων για το σχετικό τοπικ παρακολουθώ τις γνώμες όλων σας.Με αλλους συμφωνώ με άλλους όχι.Το Γράμμα που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και με κάλυψε πλήρως είναι του Κυρίου (με Κ κεφαλαίο) Δήμου Ριζικάρη,και με κάλυψε για το γεγονός οτι δεν εμένει μόνο στο θέμα των δοκιμών που και εγώ τους κανονισμούς τους κρίνω απαράδεκτους,αλλα γιατί επικεντρώνει και αλλα πολύ σημαντικά προβλήματα στον χώρο των αγώνων μας.
Δεν θα εμείνω να κρίνω γνώμες και να ασκήσω κρητική στον κάθε αξιότιμο φίλο που λέει τις απόψεις του που πάντα είναι σεβαστές ανεξάρτητα στο αν με εκφράζουν ή όχι.
Εγώ θα ήθελα να προτείνω κατι απλό να κάνει η ΕΘΕΑ αν φυσικά θέλει να συμβάλει θετικά στην λύση τους........!Οπως περισι μπήκε στο ολυμπιακό πνεύμα και μας εστειλε σε όλους χαρτιά απαντητικά για εθελοντές στους ολυμπιακούς αγώνες να σχηματίσει μια σειρά ερωτήσεων σε ολα τα σημαντικά θέματα και να τα αποστείλει σε ΟΛΟΥΣ όσους βγάζουνε λισανς ακόμα και σε αυτούς που κάνουνε έναν αγώνα τον χρόνο.Δεν είμαστε η μισή ελλαδα για να μην μπορέσει να δει τι θέλει ο κόσμος αυτός που στηρίζει αλλος λιγοτερο και αλλος περισσότερο το πνέυμα των αγώνων.
Αν βγάλει μια σειρα ερωτήσεων με απαντήσεις τυπογραφειμένες δεν θα δυσκολευτεί να δεί τι θέλουνε οι περισσότεροι και εν συνέχεια να το κάνει πράξη,εκτός και αν δεν θέλει για λόγους που δεν γνωρίζω να δώσει πραγματικές και δυνατές λύσεις στον χώρο μας.ΥΠ- Το γραμματόσημο δικό μας
Φιλικά
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης -
Να με συγχωρείς κ.Οικονόμου αλλά με ερωτηματολόγια δεν φτιάχνονται κανονισμοί!
Το ζητούμενο δεν είναι (ή δεν πρέπει να είναι) τι θέλουν οι αγωνιζόμενοι αλλά τι θέλουν οι χορηγοί και τα ΜΜΕ προκειμένου να διαφημίζουν το προϊόν Ελληνικοί Αγώνες και να γίνει πιο γνωστό στο ευρύ κοινό!Οι αγωνιζόμενοι είναι οι ηθοποιοί στην παράσταση.Επαγγελματίες όμως!
Σε ένα τέτοιο σχήμα ο ερασιτέχνης χάνει σιγά σιγά την αίγλη του και αναγκαστικά παίρνει τον ρολο που ουσιαστικά και ο ίδιος επιδιώκει.Εκείνον δηλαδή του κομπάρσου που κάνει αυτό που κάνει για το κέφι του και μόνο!
Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι Αντιπροσωπείες!!!!
Η γνώμη μου είναι αυτή και δεν είμαι αγωνιζόμενος!Για να μην παρεξηγηθώ!
-
Να μια προταση καλη, που μοναδικο μειονεκτημα εχει να αποδυναμωνει
το οποιοδηποτε συλλογικο οργανο των αγωνιζομενων, αφου αυτη θα ηταν δικη του δουλεια. Μαζι με την προταση του Αγγελου του Ζηβα δινουν μια καλή προοπτικη -
Δεχομαι τα πυρα σας και συγνώμη αν ενοχλησε μερικούς μια σκέψη που πιστευω θα είχε να κάνει όλους τους αγωνιζόμενους να πούνε την γνώμη τους ονομαστικά.Δηλαδή μου δώσατε να καταλαβω πως τελικά πρέπει να μετράει η γνώμη των λίγων.Εφόσον ο ΣΟΑΑ δεν λειτουργεί το αποτέλεσμα είναι να αποφασίζουνε χωρίς τον ξενοδόχο που τον ξενοδόχο επρεπε να τον κάνουμε εμείς.
Κύριε κουκ δέχομε την λογική σας αλλα είστε ευχαριστιμένος με την σημερινή προβολή?αν εξερέσουμε εναν Φωτεινέλη που αλλού κάποιος μπορεί να φανεί?Με τα σημερινά δεδομένα ποιος θα κάνει προβολή πάνω σε αγωνιστικό αυτοκίνητο?αν εξερέσουμε τους γνωστούς πρώτους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού ποιοί αλλοι ζούνε την χαρά τις χορηγίας?κακά τα ψέματα το 90% απο τα αυτοκόλητα που βλέπεις στα αυτοκίνητα είναι η του ίδιου του αγωνιζόμενου ή καποιου κολητού του που απο ντροπή ή υποχρέωση τσονταρει την κατάσταση.Οι μόνοι που έχουνε είναι οι πρώτοι που προανέφερα γιατί μόνο αυτοί προβάλονται.οι αλλοι απλώς κάνουνε απο το ιστέρημα τους τον αριθμό και λέμε πώ πω 130 η ριτσωνα 90 το παλάδιο κτλπ.θα γινόνταν αγώνας μόνο με τους 5-6 γνωστους συναθλητές μας?θα πήγενε κανεις να δεί ριτσώνα η παλλαδιο με 10 συμμετοχές?Αντιθέτος εχεις δει καννενα νούμερο συμετοχής χωρίς χορηγο?οι λέσχες πάντα έχουνε για αυτό και δεν διαμαρτύροντε ίσα ισα ζητάνε να κάνουνε αγώνες.2 δουλειές κάνω κύριοι για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις υποχρεώσεις μου και να κάνω εστω λίγο αυτό που αγαπάω να τρέχω στην αφάνεια οπως οι περισσότεροι απο εμάς.λυπάμε αν στενοχώρησα μερικούς.Εμενα με στενοχορούνε όλα αυτά που βλέπω ομως και πολύ περισσότερο επειδή δεν βλέπω φώς.
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να με συγχωρείς κ.Οικονόμου αλλά με ερωτηματολόγια δεν φτιάχνονται κανονισμοί!
Το ζητούμενο δεν είναι (ή δεν πρέπει να είναι) τι θέλουν οι αγωνιζόμενοι αλλά τι θέλουν οι χορηγοί και τα ΜΜΕ προκειμένου να διαφημίζουν το προϊόν Ελληνικοί Αγώνες και να γίνει πιο γνωστό στο ευρύ κοινό!Οι αγωνιζόμενοι είναι οι ηθοποιοί στην παράσταση.Επαγγελματίες όμως!
Σε ένα τέτοιο σχήμα ο ερασιτέχνης χάνει σιγά σιγά την αίγλη του και αναγκαστικά παίρνει τον ρολο που ουσιαστικά και ο ίδιος επιδιώκει.Εκείνον δηλαδή του κομπάρσου που κάνει αυτό που κάνει για το κέφι του και μόνο!
Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι Αντιπροσωπείες!!!!
Η γνώμη μου είναι αυτή και δεν είμαι αγωνιζόμενος!Για να μην παρεξηγηθώ!
koyk .....ΛΕΓΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ , ΑΣΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ Υ.Γ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ** Ξ Ε Ρ Ε Ι **
(ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ , ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ )
-
ΓΙΑΤΡΕΕΕΕ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ , ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ , ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΑ , ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ .
Χ.Α.
-
Κυριοι,Κυριοι,
Συνελθετε,ευγενικα σας συγκαλω στην ταξη.
Μου θυμιζουμε(ολοι εμεις που καλοπροαιρετα συζητουμε εδω) τις σκηνες εκεινες απο τα καρτουν ,που γινεται μεγαλη μαχη και πολυ ξυλο στην μεση του σαλουν ,οπου εχουν πιαστει στα χερια εικοσι ατομα,και ο επιτηδειος σιγα σιγα και ερποντας αφηνει την μαχη και τους αλλους να χτυπιωνται και αυτος κανει την δουλιτσα του!!!
Ειναι παγια πολιτικη της ελπα (αναγκαστικα την συνασναστρεφομαι απο το 1975) να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη,να στρεφει την προσοχη σε ενα επι μερους θεμα (βλεπε δοκιμες αυτη την εποχη) και τις πιο πολλες φορες επουσιωδες,για να μην δωσει κανεις σημασια στην χοντραδα που ταυτοχρονα επιβαλει η θεσμοθετει.
Και οταν η κοινη γνωμη μετα απο καιρο που θα ηρεμησει,ανοιξει τα ματια της και αντιληφθει το τι εγινε.....τοτε ειναι πολυ αργα..
Οπως ειπε και ο nass παραπανω, ο κανονισμος των δοκιμων ισχυει τοσο καιρο, τωρα θυμηθηκαμε να αντιδρασουμε??Ηρεμηστε και ανασυγκροτηθειτε.
Η διοικηση του σπορ στην μεγαλη της πλειοψηφια, αποτελειται (τωρα πια )απο ικανους και τεχνοκρατες.
Απο εκει πρεπει να αρχισει η επανασταση .
Λευκη σελιδα ,κυριοι,μονον αν διαγραψουμε τα παλια και γινει καινουργια αρχη σε ΟΛΑ,μπορουμε να ελπιζουμε για ενα καλλιτερο μελλον.
Προτασεις φωναζει ο sx, ξερεις Στρατη ποσες εκατονταδες σελιδες προτασεων εχω ,προσωπικα ,υποβαλει στις κατα καιρους εθεα,ολες εχουν καταληξει στα γιγαντιαια καλαθια των αχρηστων στην Μεσογειων -και παλιοτερα στην Αμερικης-και ακομη παλιοτερα στον πυργο των αθηνων.
Φανταστειτε ολοι οι αλλοι τι εχουν καμει.
Και δεν περιμενω φυσικα να ενστερνιστει η εθεα την προταση του μικρου Ριζικαρη, αλλα γμτ τουλαχιστον να την διαβασει και την μελετησει ,το περιμενα.
Ο platis λεει οτι με ακουει ενιοτε απογοητευμενο με την κατασταση στον ΣΟΑΑ ,γιατι βρε Χρηστο εσυ εισαι χαρουμενος??
Ο Μεσημερης ειχε δεσμευτει οτι θα προκηρυξει εκλογες την 1/12/2 0 0 4!!!
(εκτος αν εκανα λαθος την χρονια!) Βρε συ Γιαννη εχετε κλεισει 4ετια αντι για 2ετια που επρεπε να γινουν εκλογες(αν δεν κανω λαθος) αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ειστε απομονωμενοι και κατα συνεπεια αναποτελεσματικοι, σορυ αλλα ο κοσμος εχει αγανακτησει.Μην αναλωνεστε λοιπον σε εφημερες και προσωρινες λυσεις .
Οσο καλες και να ειναι δεν παυουν να ειναι προσωρινες και δεν λυνουν τα μεγαλα και ουσιαστικα προβληματα του χωρου μας που ειναι
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ.
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ-ΚΡΙΤΟΥ-ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΦΟΡΟΥ-ΑΛΥΤΑΡΧΗ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ
Και εν πασει περιπτωσει αρκετα σας επρηξα μετ ις αηδιες μου ....Ξαναγυριστε τωρα στον καυγα ,στην μεση του σαλουν γιατι οι επιτηδειοι εχουν...δουλεια.!!!!
dimos
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Δεχομαι τα πυρα σας και συγνώμη αν ενοχλησε μερικούς μια σκέψη που πιστευω θα είχε να κάνει όλους τους αγωνιζόμενους να πούνε την γνώμη τους ονομαστικά.Δηλαδή μου δώσατε να καταλαβω πως τελικά πρέπει να μετράει η γνώμη των λίγων.Εφόσον ο ΣΟΑΑ δεν λειτουργεί το αποτέλεσμα είναι να αποφασίζουνε χωρίς τον ξενοδόχο που τον ξενοδόχο επρεπε να τον κάνουμε εμείς.
Κύριε κουκ δέχομε την λογική σας αλλα είστε ευχαριστιμένος με την σημερινή προβολή?αν εξερέσουμε εναν Φωτεινέλη που αλλού κάποιος μπορεί να φανεί?Με τα σημερινά δεδομένα ποιος θα κάνει προβολή πάνω σε αγωνιστικό αυτοκίνητο?αν εξερέσουμε τους γνωστούς πρώτους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού ποιοί αλλοι ζούνε την χαρά τις χορηγίας?κακά τα ψέματα το 90% απο τα αυτοκόλητα που βλέπεις στα αυτοκίνητα είναι η του ίδιου του αγωνιζόμενου ή καποιου κολητού του που απο ντροπή ή υποχρέωση τσονταρει την κατάσταση.Οι μόνοι που έχουνε είναι οι πρώτοι που προανέφερα γιατί μόνο αυτοί προβάλονται.οι αλλοι απλώς κάνουνε απο το ιστέρημα τους τον αριθμό και λέμε πώ πω 130 η ριτσωνα 90 το παλάδιο κτλπ.θα γινόνταν αγώνας μόνο με τους 5-6 γνωστους συναθλητές μας?θα πήγενε κανεις να δεί ριτσώνα η παλλαδιο με 10 συμμετοχές?Αντιθέτος εχεις δει καννενα νούμερο συμετοχής χωρίς χορηγο?οι λέσχες πάντα έχουνε για αυτό και δεν διαμαρτύροντε ίσα ισα ζητάνε να κάνουνε αγώνες.2 δουλειές κάνω κύριοι για να μπορέσω να ανταπεξέρθω στις υποχρεώσεις μου και να κάνω εστω λίγο αυτό που αγαπάω να τρέχω στην αφάνεια οπως οι περισσότεροι απο εμάς.λυπάμε αν στενοχώρησα μερικούς.Εμενα με στενοχορούνε όλα αυτά που βλέπω ομως και πολύ περισσότερο επειδή δεν βλέπω φώς.
Οικονόμου ΧρυσοβαλάντηςΣυγγνώμη,αλλά δεν εξαπολύω πυρά εναντίον κανενός!!!
Την γνώμη μου είπα μόνο και ξαναλέω ότι δεν είμαι αγωνιζόμενος ούτε εμπλεκόμενος με οποιονδήποτε τρόπο με τους Αγώνες,πέραν ότι πήγαινα κα έβλεπα!!!
Καταλαβαίνω πολύ καλά όλα αυτά που περιγράφετε (όλοι σας οι αγωνιζόμενοι) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και κατέθεσα την γνωμη μου για το πως μπορούν να λυθούν!
Αν ενοχλώ....μπορώ κάλλιστα να μην ξανασχοληθώ!Βέβαια όχι γιατι δεν ξέρω και πρέπει να αφήσω αυτούς που ξέρουν (όπως λέει ο φίλος μου ο APR) αλλά γιατι δεν έχω κανένα λόγο να στενοχωρώ ανθρώπους που δεν ξέρω για ενα θέμα που δεν με επηρεάζει προσωπικά!
Και πάλι κ.Οικονόμου να με συγχωρείτε αν σας προσέβαλα ή αν θεωρήσατε ότι σας επιτίθεμαι!Δεν είχα καμμιά τέτοια πρόθεση!
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Οσο καλες και να ειναι δεν παυουν να ειναι προσωρινες και δεν λυνουν τα μεγαλα και ουσιαστικα προβληματα του χωρου μας που ειναιΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ.
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ-ΚΡΙΤΟΥ-ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΦΟΡΟΥ-ΑΛΥΤΑΡΧΗ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ
Να συμπληρωσω ταπεινα
Το τεραστιο χασμα αναμεσα στο καρτ και τα αυτοκινητα θυμιζοντας οτι η τελευταια φουρνια καρτιστων στεργιωσε στα αυτοκινητα επειδη εκανε ονομα ή/και κομποδεμα στα ενιαια της εποχης (που πλεον απλα δεν υπαρχουν). Ειναι φοβερο, ειμαστε ισως η μοναδικη χωρα που καρτ και αυτοκινητο ειναι δυο ξενοι κοσμοι.
-
Αντιθέτος κύριε Κουκ χάρηκα για την αντίδραση.αλίμονο αν όλοι λεγανε ναι σε μια σκέψη τοτε δεν θα υπήρχε διάλογος.σε σας αναφέρθηκα στο θέμα προβολής και σας μετέφερα την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα προβολής.σαν αγωνιζόμενος το βιώνω όπως και πολλοί αλλοι.Χερομε πραγματικα που απάντησες στα αναγραφόμενα μου και να είσαι σίγουρος πώς όχι μόνο δεν ενοχλείς απεναντίας δίνεις ζωντανια σε εναν ακόμη διάλογο που σκοπό έχει να δούμε τα προβλήματα και να αναζητήσουμε οσο δυσκολο και αν είναι αυτο τις λύσεις τους.Δεν χρειάζετε να είναι κανείς αγωνιζόμενος για να εκφέρει την γνώμη του.Μην ξεχνάς πως αν δεν υπαρχουνε θεατές δεν υπάρχουνε και αγώνες οτι είδους αγώνες και αν είναι,αυτοκινητο,ποδοσφαιρο,κτλπ.Χαρά δικια μου και φανταζομε όλων μας είναι να μας ενοχλείς (σε εισαγωγικά γιατι μόνο ενόχληση δεν θα είναι)φιλε μου κουκ και να ασκείς την κρητική σου σε όλους μας.
Φιλικά
Οικονόμου ΧρυσοβαλάντηςΥΓ (Κύριε κουκ θα στενοχωριόμουνα μόνο αν δεν ξαναγραφατε)
-
Μια μικρη προσθηκη στις προτασεις του Δημου
'ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΛΙΣΑΝΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ (ειτε αυτο λεγεται ΣΟΑΑ η Μαρικα) ΩΣΤΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ
ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ.
Ετσι γινεται σημερα σ ολες τις συντεχνιες. Για να παρεις αδεια εξασκησεως επαγγελματος απο το δημοσιο, πρεπει νασαι μελος του συλλογου σου. Τι λετε, αυτοι δεν ξερουν τι κανουν? -
Φιλοι APR και dimos,
Ο ΣΟΑΑ εχει μοντελο διοικησης της δεκαετιας του 1960..
Περασαν οι εποχες που ο προεδρος 'ΣΙΡΟΚΟ' γεμιζε κινηματογραφους με τα μελη του συνδεσμου (μπορει να πηγαινα δημοτικο αλλα ιστορια γνωριζω).
Τοτε πρωταγωνιστουσε σε ολες τις μορφες των αγωνων,σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα , με αυτη την μορφη -νομιζω - ο συνδεσμος δεν προκειται να ανακαμπψει **ΠΟΤΕ! ** (δεν μπορει ο sainz και ο suhmi να εχουν τον ιδιο εκπροσωπο!! )
Ολοι λενε λειπει ο ΣΟΑΑ απο τους αγωνες...φυσικο ειναι! μπορει ο Μεσημερης να ειναι παρων σε ολους τους αγωνες πρωταθληματος-κυπελων-αναβασεων-σιρκουί και να εχει και δουλεια και οικογενεια?
Μπορει ο φιλος Μιχελακακης να δινει λυσεις στα προβληματα του χωματος? η εγω να δινω λυση στα προβληματα των...αναβασεων?Μια νεα μορφη του συνδεσμου,αντιγραφη των συγχρονων δημοκρατιων(με προεδρο,πρωθυπουργο,υπουργους... οπου επιτροπες αναλαμβανουν προβληματα και προτασεις ) θα δωσει ωθηση.... νομιζω
Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι και οι ποινες οσο ασχημα και να αισθανονται οι λιγο ενοχοι, οι αθωοι και νεοι, που ασελγουν επανω τους οι -λιγοι- απατεωνες αισθανονται χειροτερα....
οι εντιμοι και τυπικοι δεν ειχαν ποτε να φοβηθουν τιποταΑγγελος
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ