-
Ο χρήστης translatoras έγραψε:
Άμα δεις, το πρώτο αριστερά, κάτω είναι το πρώτο 106 σε κόκκινο!!!!Κυνηγάω και ένα 106 Xsi της Vitesse αλλά συνέχεια το χάνω για λίγα σεντς!!!
-
Άμα βρείτε κανένα πείτε μου να δω αν τα καταφέρω!!
Αν το έχετε ήδη (και δεν το θέλετε) είμαι ανοικτός και σε αγορά και σε ανταλλαγή!!
Έχω καταντήσει μοντελακόνι (κατά το πρεζόνι)
-
Ο χρήστης translatoras έγραψε:
Άμα βρείτε κανένα πείτε μου να δω αν τα καταφέρω!!Αν το έχετε ήδη (και δεν το θέλετε) είμαι ανοικτός και σε αγορά και σε ανταλλαγή!!
Έχω καταντήσει μοντελακόνι (κατά το πρεζόνι)
http://www.grandprixmodels.co.uk/shop/result.asp?pg=&schRef=&....
-
παιδιά μήπως έχετε καμιά ιδέα για βιτρίνα με γυαλί γύρω γύρω ή κάτι ανάλογο που να προσφέρεται για τοποθέτηση των μοντέλων?
Προς το παρόν το μονο που έχω βρει είναι μια βιτρίνα σαν αυτη που περιγράφω πιο πανω (με ύψος 1,60) αλλά δυστυχώς έχει μονο 4 τζαμένια ραφάκια που χωράνε απο 2 μοντελα 1/18 το καθένα.
(στα + η πολύ καλή τιμή της, 49ευρώ)
κάποια άλλη πρόταση μήπως έχει πάρει το μάτι σας?
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
παιδιά μήπως έχετε καμιά ιδέα για βιτρίνα με γυαλί γύρω γύρω ή κάτι ανάλογο που να προσφέρεται για τοποθέτηση των μοντέλων?Προς το παρόν το μονο που έχω βρει είναι μια βιτρίνα σαν αυτη που περιγράφω πιο πανω (με ύψος 1,60) αλλά δυστυχώς έχει μονο 4 τζαμένια ραφάκια που χωράνε απο 2 μοντελα 1/18 το καθένα.
(στα + η πολύ καλή τιμή της, 49ευρώ)
κάποια άλλη πρόταση μήπως έχει πάρει το μάτι σας?
Γεια σου Νικολα!
Αυτη που λες ειναι απο το ΙΚΕΑ αν δεν κανω λαθος? Πηρα 2 τετοιες μεσα στην βδομαδα, και θα τις συναρμολογησω το ΣΚ... αν τα καταφερω γιατι ειναι κουλα τα χερια μου!
Γενικα το θεμα με τις βιτρινες ειναι πονεμενη ιστορια! Το σιγουρο ειναι ενα: Αν καποιος τζαμας φτιαξει μια ωραια ραφιερα με φωτα κτλ θα πουλησει με την μια καμια 200αρια ...
-
Πηρα Revell Wiesmann GT γκρι με μπορντω/καφε κα8ισματα απο προσφατο τα3ιδι στην Αγγλια κ την Σαλυ για να κανει παρεα με τις υπολοιπες Porsche.
-
Tσιμπησα απο ebay AutoArt Porsche 911 (997) GT3 Promo Cup Deutschland 2006 στην τιμη των 58 ευρω!
-
-
Λίγο τα λινκς προσέξτε ρε σεις...
-
Δηλαδή;
-
Ξεχειλώνουν τις σελίδες... Κάνε τα ως εξής:
[Κλικ](το λινκ που θελεις).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεχειλώνουν τις σελίδες... Κάνε τα ως εξής:[Κλικ](το λινκ που θελεις).
Συγγνώμην αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω. Το κλικ τι είναι;
-
Γράφεις κλικ για να κάνουμε κλικ εκεί. Μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις, και ντολμάς άμα λάχει. Π.χ.
-
Yes! το κατάφερα! ξέρεις πόσους μήνες προσπαθούσα να βρω πώς γίνεται;
-
Μπράβο.
-
-
Έτσι και έτσι φαίνονται... αλλά ακόμα νωρίς είναι μάλλον για κάτι καλύτερο.
-
Mου εκαναν δωρο CMC
Nα πω κι αλλα;
-
Φωτο?
-
CMC ?
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές