-
Βλέπω ανταπόκριση.
Κυρίες και κύριοι έπαθα μια μικρή πλάκα
Αν ήξερα να φωτογραφίζω θα παθαίνατε και εσείς.
Κυριές και κύριοι...............KYOSHO.
Το ίδιο μοντέλο με διαφορά κλίμακαςΤο μικρό είναι η σειρά Museum Collection. Θα έλεγα ότι αξίζει!
-
Βρήκα την παρακάτω νταλίκα Shuco σειρά Junior σε 1/43 και σκοπεύω να αγοράσω δύο να βάλω επάνω στη μία τα 205 που έχω και στην άλλη τις Stratos.
Ενδιαφέρεται κανένας να αγοράσει για να ζητήσω περισσότερες για καλύτερη τιμή. Αυτή τη στιγμή έρχονται στα 38 ευρώ με τα μεταφορικά.
Η καμπίνα είναι μέταλλο και το πλαίσιο πλαστικό. Παίρνει 7 μοντέλα.Μου κατέβηκε σαν ιδέα και νομίζω θα είναι πολύ εντυπωσιακό.
Από ότι είδα δύσκολα βρίσκεις σε 1/43 και να είναι ποιοτική ώστε να μπορείς να βάλεις επάνω καλά μοντέλα.Αυτή σε μπλε σκούρο (όχι μαύρο)
και αυτή
Εννοείται ότι αν προχωρήσουμε σε αγορά θα σας δώσω την καταχώρηση και τα e-mail για να τσεκάρετε τις τιμές. Δεν θέλω να νομίζετε ότι πάω για την προμήθεια.
Επίσης στο παρακάτω λινκ είναι ο Νίκος που δίνει το καινούριο R8 της Audi σε κλίμακα 1/43 ασημί και μαύρο.
Έχω πάρει ήδη δύο μοντέλα από αυτόν και αν θέλει κάποιος άλλος ένα ή περισσότερα μπορούμε να συνδυάσουμε τα ταχυδρομικά. Δεν πληρώνεται με PayPal αλλά θα του στείλω τα χρήματα μέσω τράπεζας. Αν σας αρέσει το μοντέλο (μου είπε ότι το έχουν κανει καλύτερο και από Minichamps - και τον πιστεύω γιατί γνωρίζει από μοντέλα) θα του πω να το κρατήσει ή το χτυπάτε (μετά από συνεννόηση για να πάρετε και την αξιολόγηση.http://cgi.ebay.ie/AUDI-R8-NEU-1-43-SCH ... dZViewItem
-
Ο χρήστης translatoras έγραψε:
θα του στείλω τα χρήματα μέσω τράπεζας.Το ξέρετε ότι αν πληρώσετε μέσω e-banking γλυτώνετε την προμήθεια της τράπεζας; (Ή τουλάχιστον πληρώνετε μία πολύ μικρή προμήθεια της τάξης του 1-1,50 ευρώ)
-
Translatora με έχεις βάλει σε κακούς μπελάδες...
-
Δεν είχα τέτοιο σκοπό κύριε μοντεράτορα.
Ξέρετε όμως τι όμορφο είναι το κόκκινο ΑΕ86 (σαν αυτό που ντριφτάρει στο avatar) από την Ebbro; Μόνο που δεν έχει αεροτομή πίσω.
-
Όταν λέτε απο τους Κινέζους τι εννοείτε;
Απο που τα παραγγέλνετε; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Όταν λέτε απο τους Κινέζους τι εννοείτε;
Απο που τα παραγγέλνετε;Έχουν σκάσει μύτη στο ebay οι Κινέζοι! Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία στην Κίνα υπάρχουν 137 εκατ. χρήστες Internet, από τους οποίους τα 90 εκατ. έχουν ADSL!.
-
Aπό πωλητές στο eBay που βρίσκονται στην Κίνα. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και e-shops εκτός eBay Κινέζικα, αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποιο.
-
Βρήκα την παρακάτω νταλίκα Shuco σειρά Junior σε 1/43 και σκοπεύω να αγοράσω δύο να βάλω επάνω στη μία τα 205 που έχω και στην άλλη τις Stratos.Ενδιαφέρεται κανένας να αγοράσει για να ζητήσω περισσότερες για καλύτερη τιμή. Αυτή τη στιγμή έρχονται στα 38 ευρώ με τα μεταφορικά.
Η καμπίνα είναι μέταλλο και το πλαίσιο πλαστικό. Παίρνει 7 μοντέλα.Μου κατέβηκε σαν ιδέα και νομίζω θα είναι πολύ εντυπωσιακό.
Από ότι είδα δύσκολα βρίσκεις σε 1/43 και να είναι ποιοτική ώστε να μπορείς να βάλεις επάνω καλά μοντέλα.Εννοείται ότι αν προχωρήσουμε σε αγορά θα σας δώσω την καταχώρηση και τα e-mail για να τσεκάρετε τις τιμές. Δεν θέλω να νομίζετε ότι πάω για την προμήθεια.
Λοιπόν οι νταλίκες έρχονται 118ευρώ /4 κομμάτια =29,5 ευρώ.
Εγώ θέλω τα 2. Θέλει και κανένας άλλος να κλείσει η δουλειά;
Πληρωνω και μου τα δίνετε....... -
Εγώ είμαι μέσα
-
Ξέρετε όμως τι όμορφο είναι το κόκκινο ΑΕ86 (σαν αυτό που ντριφτάρει στο avatar) από την Ebbro; Μόνο που δεν έχει αεροτομή πίσω.Το έχω πάρει πριν κάνα χρόνο από Ελλάδα. Τώρα περιμένω και το ίδιο σε μαύρο...
Κάποια στιγμή θα φωτογραφίσω όλη μου τη συλλογή (δεν είναι και μεγάλη) από τις ΑΕ86 που έχω. Από 1:43 μέχρι 1:1. -
Βρήκα την παρακάτω νταλίκα Shuco σειρά Junior σε 1/43Η σειρά Junior της Schuco είναι περισσότερο παιχνίδια γι'αυτό και είναι φτηνότερα. Είσαι σίγουρος για την ποιότητα τους; έχεις δει κανένα Schuco Junior?
-
Ναι ξέρω, αλλά από τις φωτό που είδα σε άλλη καταχώρηση οι ρυμούλκες τρώγονται. Η άλλη λύση είναι από Κρισσα και έχει 130 ευρώ
Θα το ψάξω κιάλλο και αν είναι παίρνω μία δοκιμαστικά και σας λέω. Ευτυχώς έχω και ένα ανήψι και αν δεν κάτσει καλή θα του τη δώσω (αν καi προχθές που ήρθε μου πήρε το NSX Type R της Ebbro - λευκό και κουκλί) ΄
Ερώτηση για ανταλλαγή:
Έχει κανένας κόκκινο ή κίτρινο Honda CRX Minichamps και θέλει να το ανταλλάξει με μαύρο ή ασημί; -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εγώ είμαι μέσαΈνας ακόμα.....
-
Τελικά βρήκα μια νταλίκα Αθήνα (Tag Models) (δυστυχώς ήταν η τελευταία) και μάλιστα για λίγα χρήματα (15 ευρώπουλα). Βέβαια η ποιότητα είναι χαμηλή αλλά δεν του φαίνεται από μακριά, χώρια που άμα πιάνουν τα χέρια σου μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ.
Λοιπόν αυτό είναι το αποτέλεσμα
Πώς σας φαίνεται;;;
-
Καλή φάση! Γλιτώνεις και χώρο έτσι...
-
Τελικά βρήκα μια νταλίκα Αθήνα (Tag Models) (δυστυχώς ήταν η τελευταία) και μάλιστα για λίγα χρήματα (15 ευρώπουλα). Βέβαια η ποιότητα είναι χαμηλή αλλά δεν του φαίνεται από μακριά, χώρια που άμα πιάνουν τα χέρια σου μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ.Λοιπόν αυτό είναι το αποτέλεσμα
Πώς σας φαίνεται;;;
Ωραία τα Peugeot. Μα πόσα έχεις μαζέψει;
-
Όπως κατάλαβες έχω μια αδυναμία στα Πεζώ.
Εκτός από αυτά έχω άλλα 6 (2χ504, 2χ205 (κι΄άλλα 205), 1χ204, 1χ404) και χωρίς να ακουμπήσω τα αγωνιστικά. Εκεί θα έχανα τη μπάλα (και το χρήμα)
-
Όπως κατάλαβες έχω μια αδυναμία στα Πεζώ.Εκτός από αυτά έχω άλλα 6 (2χ504, 2χ205 (κι΄άλλα 205), 1χ204, 1χ404) και χωρίς να ακουμπήσω τα αγωνιστικά. Εκεί θα έχανα τη μπάλα (και το χρήμα)
106 ομως δεν εχεις
-
Άμα δεις, το πρώτο αριστερά, κάτω είναι το πρώτο 106 σε κόκκινο!!!!
Κυνηγάω και ένα 106 Xsi της Vitesse αλλά συνέχεια το χάνω για λίγα σεντς!!!
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές