-
Ηταν μια BMW 327 cabrio του 38 της Guiloy.
Απο Sunstar πηρα τωρα μια Δελτα του Μπιαζιον στο Πορτογαλιας '88. Χάλια, αλλα ετσι κι αλλιως την πηρα με τη λογικη 'κανω που κανω την παραγγελία δωσε και 18 ευρω για τη Δελτα, μπορει να ειναι και καλη'. Δεν ηταν!
Τα αλλα ήταν ενα Austin Healey 3000 MKII ανοιχτο Auto Art (εξαιρετικο), το πρωτο μου αμαξι (Golf I GTi) Solido, το πακετο της Ματελ με τις Φερραρι F2000, 2001, 2002 σε 1:43 και μια Τυρελλ 6τροχοι της πλακας αλλα εκανε 6 ευρά.
Ουσιαστικα ηθελα την Ωστεν, την σπασμενη μπεμπε και το πακετο της Ματελ
-
Χτύπησα και μια Μ6 της Κυόσο στο θεικό μπρονζέ χρώμα..
Τα μοντέλα είναι πλέον πάλι στις προθήκες μόνο που με όλες τις αγορές κατά τη μετακόμιση 30 κουτιά είναι πάλι έξω. Πάμε για το 4ο έπιπλο...
-
JimClark
Βάλε καμμιά φωτογραφία που τα έχεις ολα μαζι ρε συ!!! -
Πανεμορφη!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μερικά ααπό τα δικά μου.Εχω περίπου 550 τεμάχια 1:43Ωραία συλλογή, ειδικά η πάνω βιτρίνα ταυτίζεται με τα γούστα μου. Αν βλέπω καλά υπάρχει Volvo Amazon κόκκινο και Amazon estate λευκό Minichamps; Έχω τα ίδια (το κόκκινο το ακριβοπλήρωσα). Opel Kadett κόκκινο, Opel Record combi, Ford Taunus, Citroen SM, Hillman Imp και Renault 16; To πορτοκαλί και το μπλέ κάμπριο είναι BMW;
Ωραίες βιτρίνες. Σκονίζονται καθόλου εκεί μέσα; Κι εγώ ψάχνομαι τι θα κάνω με βιτρίνα. Αλλά τα υπόλοιπα 502 που τα έχεις; Άκυρο μόλις είδα το επόμενο post σου.
-
-
Eιδικά οι βιτρίνες με τις Porsche!
-
Η συλλογή μου σε Audi 100 αρχίζει από 1/87:
1/66, 1/43, 1/40, 1/18 και..... 1/1!!!
-
sv2 τι διαστάσεις έχουν αυτές οι βιτρίνες και από που και πόσο τις πήρες;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μήκος 57 εκ
Υψος 35,5 εκ
Πάχος 7,5 εκ
Τις παίρνω από το HOBBYLAND στην Θεσσαλονίκη.Εάν θυμάμοι καλά πρέπει να έχουν κοντά στα 100 ευρώ.Ευχαριστώ. Να τα χιλιάσεις τα μοντέλα σου!
Παρεπιπτόντως, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε μοντέλο το Ford Taunus 12M P6 του 1967-70;
Δεν το βρίσκω πουθενά και θα το πάρω σε φυσικό μέγεθος στο τέλος!
-
Κι εμένα το πρώτο αυτοκίνητο του πατέρα μου ήταν! Το δεύτερο ήταν το Audi 100LS αλλά εγώ το αγόρασα πρώτο γιατί το είχε κρατήσει 18 χρόνια και το έζησα πολύ περισσότερο.
-
ΠΟλύ ωραίες οι βιτρίνες παιδιά. Για φωτογραφίες θα περιμένετε, σήμερα ξαναφεύγω για Σαλονίκη και θα βγάλω φώτο. Στο νέο σπίτι έχω τις 3 βιτρίνες στη θέση της ντουλάπας (ρούχα, τι να τα κάνει κανείς? ) τη μία πάνω στην άλλη και δείχνει πιο όμορφο. Θα στείλω φωτό αργότερα μέσα στην εβδομάδα και κάποιες φωτο από μερικά έτσι σπέσιαλ μοντέλα που δεν έχω βγάλει... Τα λέμε
Επίσης, σκέφτηκα να ανοίξω (ο επιπλάς θα κάνει τη δουλειά) τρύπες στα έπιπλα για να φωτίζονται τα μοντέλα με 2 σποτ από κάθε πλευρά χαμηλής ισχύος. Θα το μελετήσω τώρα..
-
sv2
-
Jimclark 8α χρειαστω τα φωτα σου σε λιγο καιρο. Μετακομιζω κ εγω μαλλον τα χριστουγεννα κ η πρωτη μου σκεψη ειναι πως 8α μεταφερω τα μοντελακια μου (ειδικα αυτο!) κ τι 8α κανω με το 8εμα βιτρινας.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
ΠΟλύ ωραίες οι βιτρίνες παιδιά. Για φωτογραφίες θα περιμένετε, σήμερα ξαναφεύγω για Σαλονίκη και θα βγάλω φώτο. Στο νέο σπίτι έχω τις 3 βιτρίνες στη θέση της ντουλάπας (ρούχα, τι να τα κάνει κανείς? ) τη μία πάνω στην άλλη και δείχνει πιο όμορφο. Θα στείλω φωτό αργότερα μέσα στην εβδομάδα και κάποιες φωτο από μερικά έτσι σπέσιαλ μοντέλα που δεν έχω βγάλει... Τα λέμεΕπίσης, σκέφτηκα να ανοίξω (ο επιπλάς θα κάνει τη δουλειά) τρύπες στα έπιπλα για να φωτίζονται τα μοντέλα με 2 σποτ από κάθε πλευρά χαμηλής ισχύος. Θα το μελετήσω τώρα..
Jim, δεν χρειάζεται να φέρεις επιπλά για να το κάνει αυτό που θες, είναι πανεύκολο, μπορείς να το κάνεις άνετα και μόνος σου. Το έχω κάνει για έναν φίλο μου.
Τι θες:
Ένα τρυπάνι ότι μάρκα θες.
Ένα ποτηροτρύπανο (αυτό συνοδεύεται με διαφόρων διαμετρημάτων μεταλλικά πριονάκια)Βρίσκεις που θες να κάνεις τις τρύπες.
Παίρνεις τα σποτάκια που θες.
Σημαδεύεις και τρυπάς για αρχή με ένα μικρό τρυπανάκι το κέντρο της τρύπας.
Έπειτα παίρνεις το ποτηροτρύπανο και κάνεις την τρύπα.Τώρα για να βρεις πιο ποτυροτρύπανο ή καλύτερα πιο διαμέτρημα κάνει για τα σποτάκια σου, είναι πολύ εύκολο, απλά παίρνεις ένα σποτάκι και το ταιριάζεις με το αντίστοιχο ποτηράκι, μόνο πρόσεχε να ταιριάξεις την μέσα μεριά και όχι την έξω, για ευνόητους λόγους.
Βάζεις τα σποτάκια, συνδέεις τα καλώδια με τον μετασχηματιστή (που πάει σετ με τα σποτάκια από εκεί που θα τα έχεις αγοράσει) το βάζεις στο ρεύμα και έτοιμος ο Φόντας.
Έ το μόνο που σου μένει, είναι να ρίξεις και ένα σκούπισμα με την ηλεκτρική για να φύγουν τα πριονίδια…
Απλά και εύκολα.
Και όλο το κόστος; Χμ… τρυπάνι θα έχεις… το ποτηροτρύπανο δεν κάνει πάνω απο7-8 ευρώ, εγώ σου βάζω να κάνει 10 ευρώ.
Το ίδιο είναι να δώσεις 10 ευρώ και το ίδιο να δώσεις τουλάχιστον 50 ευρώ στον επιπλοποιό για να το φτιάξει; Συν ότι θα έχεις και την χαρά ότι το έκανες εσύ.
Φιλικά Θανάσης.
-
Με μια μικρη διευκρινηση.Να πιανουν λιγο και τα χερια σου,γιατι εγω καρφι παω να καρφωσω, το τουνελ του Αρτεμισιου φτιαχνω.
-
Ψαχνω ρε παιδια την αγωνιστικη Δελτονα του Auriol με τα nightlights και τα μαυρα στις μπροστινες ζαντες(δεν ξερω πως λεγονται).Σκεφτομαι να κανω παραγγελια στο Internet αλλα δεν εχω ξανακανει παραγγελια ουτε εχω πιστωτικη.Τι να κανω??
Επειδη προσπαθω να κανω συλλογη απο ολες τις δ αναγκαστηκα να αγορασω της Sunstar(αθλια μιλαμε).
-
Γι αυτό: http://www.allcarmodels.com έχει κανένας άποψη; 7 ευρώ τα μεταφορικά με κάποιες καλές τιμές απ ότι βλέπω
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Γι αυτό: http://www.allcarmodels.com έχει κανένας άποψη; 7 ευρώ τα μεταφορικά με κάποιες καλές τιμές απ ότι βλέπωΈχω αγοράσει 2 φορές από εδώ κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ως τώρα.
Πραγματικά φαίνεται να έχουν πολύ εμπειρία στις μεταλλικές μινιατούρες.
Συν πολύ θετικό είναι στην Ελλαδα!
Η τιμή των μεταφορικών εξαρτάται από το βάρος.
Τα στελνουν και με κουριερ - τα είχα την επόμενη μέρα τη μια φορά και σε 2-3 μέρες με ταχυδρομείο την άλλη.
Αν πάρετε κι εσείς κάτι από εκεί πείτε μας κι εσείς για την εμπειρία σας... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το νέο μου απόκτημα.Ferrari 512 BB.
KYOSHO 1:431:43; Πάρα πολύ καλό για τέτοια κλίμακα.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές