-
Πεφτει λιγο μακρια.....Παντως ευχαριστω
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Πεφτει λιγο μακρια.....Παντως ευχαριστωΨάχνοντας βρήκα την collezione και εδώ
35.6 ευρώ + μεταφορικά.
edit: Μόλις είδα ότι είναι μόνο για usa!!! -
Στειλτο στον Θειο στην Αμερικη κ να στο φερει καποιο καλοκαιρι.
Μετα απο αρκετο καιρο εκανα μια γερη παραγγελια. Το καλοκαιρι 8α εχω πιασει τα 100 σε αρι8μο. 8α πρεπει ν αρχισω να σκεφτομαι τι καλο ν'αγορασω για να το γιορτασω.
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
ΑΑΑ!! 'Οποιος δει καμια Lancia Integrale Collezione να μου πει που.(εντος αττικης).Εχει κανεις Δελτονα σε Kyosho και σε Ricko?Πέραν από την κατεβασμένη αεροτομή υπάρχουν άλλες διαφορες?????
Ίδου.MODEL LAND - 52 TRION IERARHON STR. - ATHENS - GREECE - 0030 6944 863894
Αν κ εχει λιγο τσιμπημενες τιμες κ στο μαγαζι του. Αλλα 50 λιρες αρχικη τιμη στο ebay?
-
Το Σάββατο μου έκαναν δώρο (κ την ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ) αυτό:
AA σε 1/18...
-
Μια πολυ σημαντικη ερωτηση παρακαλω:
Ξερετε που μπορω να βρω η ποιος μπορει να μου φταιξει καποια τυπου βιβλιοθηκη για να βαλω τα μοντελα μου? Εχω τωρα καμια 20αρια συνολο και δεν υπαρχει χωρος.
Για πειτε σας παρακαλω καμια λυση!
Ευχαριστω πολυ
p.s. η τελευταιες αγορες ειναι οι εξης:
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
MODEL LAND - 52 TRION IERARHON STR. - ATHENS - GREECE - 0030 6944 863894
Αν κ εχει λιγο τσιμπημενες τιμες κ στο μαγαζι του. Αλλα 50 λιρες αρχικη τιμη στο ebay?
Αν ειναι αυτος στα Πετραλωνα,πριν παρετε οτιδηποτε απο εκει,ψαξτε το για επιδιορθωσεις!
Καποτε πηρα ολος ενθουσιασμο μια Λαντσια S4 (1/43),μου τη υπερχρεωσε και η κεραια ηταν καρφιτσα και το ενα λαστιχο ηταν επισκευασμενο. Απο τοτε δεν εχω ξαναπερασει ουτε απο εξω. -
Aυτος ειναι κ ειναι οντως κλεφτης. Αλλα εχει μερικα παλια στην απο8ηκη του. Βρηκα ενα Gate Μiata 2nd Generation κ το Kyosho Lotus Se7en. Tα πηρα 30 κ 50 ευρω αν 8υμαμαι καλα.
Σε λιγο καιρο 8α εχω κ κατι καλο στη συλλογη μου. Ι keep my fingers crossed να πανε ολα καλα.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Μια πολυ σημαντικη ερωτηση παρακαλω:Ξερετε που μπορω να βρω η ποιος μπορει να μου φταιξει καποια τυπου βιβλιοθηκη για να βαλω τα μοντελα μου? Εχω τωρα καμια 20αρια συνολο και δεν υπαρχει χωρος.
Ευχαριστω πολυ
....To ίδιο πρόβλημα απασχολει και εμένα και νομίζω πως το καλύτερο είναι ράφια γυάλινα με τζαμάκι μπροστά για να μην σκονίζονται τα μοντελλα. Μ αυτό τον τρόπο δείχνουν φωτεινα και κερδίζουν αρκετά! Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα μια φωτογραφία που έχει ποστάρει ο jim clark θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Το κοστος για κάτι τετοιο πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο κανονικά ράφια αλλά το αποτέλεσμα νομίζω πως σε αποζημιώνει 100%.
-
Θα παω να δω γτ το εχω βαλει στο ματι και οσο ναναι πρεπει να μου κανουν και δωρο γενεθλιων. Τιποτα στο κεντρο ξερετε?
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μια πολυ σημαντικη ερωτηση παρακαλω:
Ξερετε που μπορω να βρω η ποιος μπορει να μου φταιξει καποια τυπου βιβλιοθηκη για να βαλω τα μοντελα μου? Εχω τωρα καμια 20αρια συνολο και δεν υπαρχει χωρος.
Ευχαριστω πολυ
....To ίδιο πρόβλημα απασχολει και εμένα και νομίζω πως το καλύτερο είναι ράφια γυάλινα με τζαμάκι μπροστά για να μην σκονίζονται τα μοντελλα. Μ αυτό τον τρόπο δείχνουν φωτεινα και κερδίζουν αρκετά! Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα μια φωτογραφία που έχει ποστάρει ο jim clark θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Το κοστος για κάτι τετοιο πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο κανονικά ράφια αλλά το αποτέλεσμα νομίζω πως σε αποζημιώνει 100%.
Και εγω αυτο εχω σκεφτει να κανω. Απλα ελεγα μηπως υπηρχε μια ετοιμη λυση
Εχει καποιος αλλος καποια διαφορετικη προταση να κανει παρακαλω?
-
Για τα ράφια εμπιστεύομαι επιπλοποιό της γειτονιάς. Με 200-250 ευρώ παίρνεις ένα έπιπλο με 5 ορόφους και (4) γυαλιά πάχους 1 εκατοστού που κρατάει σε μήκος άνετα 10-12 μοντέλα. Βέβαια οτιδήποτε έπιπλο πάνω από 1,3-1,4 μέτρα ξεφεύγει οικονομικά. Οπότε...
Όσο για τον τύπο που αναφέρθηκε που έχει το model land όντως είναι από άλλο πλανήτη. ΑΛΛΑ. Εκεί βρήκα την θεά UT 911 993 τούρμπο ΜΕ τα δισκόφρενα που γυρίζουν σωστά. (Η πρώτη έκδοση είχε πίσω ενιαίο άξονα και στατικά δισκόφρενα). Πλήρωσα το $$$ ποσό των 90 ευρώ (συν 2 ευρώ ταχυδρομικά) και μου το έστειλε. Στην αρχή έπαθα νευρικό κλονισμό αφού το κουτί ήταν από ένα άλλο UT αλλά είχε το σωστό μοντέλο μέσα.
Να είχε και την Τούρμπο Σ...
-
Επίσης στο http://www.modelcarworld.biz έχει σοβαρές εκπτώσεις σε Αμέρικαν Μάσκλ αν κανείς ενδιαφέρεται. Είναι μοντέλα της GMP. Σήμερα έκανα την τελευταία παραγγελία της ζωής μου στην Ξάνθη
Πήρα μόνο προσφορές. Maybach 62 (AutoArt) (να δώ πώς και πού θα την βάλω), Mercedes CLK Coupe (Kyosho), Chevrolet Camaro Z28 (Ertl Aythentics), Opel Olympia A Coupe (Revell), Lola T70 Spider D. Gurney (GMP), Ford Fairlane GTA (GMP), Porsche Boxster facelift (AutoArt), Range Rover 4.6 HSE (AutoArt), Ford Capri RS (MiniChamps).
Θέλω κι άλλο έπιπλο...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Επίσης στο http://www.modelcarworld.biz έχει σοβαρές εκπτώσειςΣτα αγγλικα το site παιζει?
δεν καταλαβαινω και πολλα στα γερμανικα
-
Ναι, έχει 5 σημαιάκια καλά κρυμμένα και έχει και Αγγλικό...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ναι, έχει 5 σημαιάκια καλά κρυμμένα και έχει και Αγγλικό...Σωστος ευχαριστω!
-
Ψαχνω για ενα Ρ10 σε 1/18
Ξερει κανεις κατι?
Εχω ψαξει και στο νετ αλλα τιποτα -
Πήγα μια βόλτα στο μόντελ πλάνετ και είπα να δώσω μια κατοστάρα να πάρω κάτι.. Δεν είχε πολλά αξιόλογα μοντέλλα, οπότε κατέληξα στην μπουγκάτι Βευρόν. Γκρι σκούρο μεταλλικό με κόκκινο μπορντώ μεταλλικό. Αριθμημένες εκδόσεις όλες τους. Δεν τα αξίζει τα σχεδόν 100 ευρώ της, αλλά είναι καλός φόρος τιμής για ΤΟ πραγματικό αυτοκίνητο
-
O τύπος πάντως στο model planet είπε πως την Τεταρτη θα φερει αρκετά καινουρια κομμάτια. Θα πάμε φυσικά να ρίξουμε μια ματιά.
Μήπως έχει καποιος lancia stratos απο kyosho; θελω να ρωτησω αν ανοίγει το πίσω καπό.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές