-
Πριν από μερικές μέρες μου ήρθε ως δώρο η Honda RC211V με τa special αυτοκόλλητα που οδήγησε ο Rossi στο motoGP της Valencia το 2003 και έκλεισε τη σαιζόν. Σε 1:6 από την Minichamps.
-
Ετοιμάζομαι για παραγγελία. Το Μοντελίσσιμο το στέλνω αδιάβαστο για λίγο. Βρήκα σταθερά ταχυδρομικά 16 ευρώ και δυνατότητα εμβάσματος στο σάιτ:
Έχει την G class της μερσεντέ, 38 μόνο ευρά (σπέσιαλ έκδοση από Μερσεντέ κιόλας) και την 935 της Καρουσέλ1 σε 38 ευρώ (Ελλάδα 122 ευρώ)..
Είδα επίσης και Mini Cooper S Works, 50 ευρώ.Τρίτη παραγγέλνω.
-
Παρήγγειλον: Μ5, 545 τούρινγκ και Mini Cooper Works αυτά από Kyosho
Pajero Evo, Mercedes G Class, Panoz AIV από ΑυτοΑρτ
Mercedes W123 240D από Revell και Porsche 935 της Carousel1.
Καιρός ήταν... Ήθελα όμως την Μ6...
-
Πήγα στα κούκου και πήρα ένα Maisto 307 WRC μισοτιμής, στα 20 ευρά. όμορφο. Είχε μαζί και της Solido αλλά νομίζω το Μαίστο έχει πιο ζωντανό χρώμα και λίιιιιιγο πιο ντιτέιλ. Εσωτερικά δε ξέρω. Το Solido όντως διαφημίζει τη Μαίστο πάνω, αλλά έχει μικρότερο logo.
Τα κούκου έχουν εκπτώσεις. Ελέγξτε και μερικές προσφορές Maisto που δίνουν, όπως Audi TT cabrio 10 ευρώ, Opel Speedster 15 ευρώ (πήρα και ένα τέτοιο) Porsche Speedster (1989) στα 12, όπως και η παλιά SL 500
Edit 1: εδώ είναι τι μας περιμένει
http://mintmodels.com/id220.html
εδιτ 2: να το δει αυτο ο Krus
-
κούκου?
-
ρωταω το ΓΙΟ σου....
Μέσα στα carrefour έχει..
-
στο αεροδρομιο του Μονάχου υπάρχει ένα μαγαζάκι που έχει μηνιατούρες πιο μικρες από 1:64
καταπληκτικά κοσμήματα 5 ευρώ η μία
Εγω πήρα κανονικά αυτοκινητάκια 1:64 μάρκα schuco μαζί με βασούλα με το μοντέλο....
σας δείχνω μία ωραία 5αρα που πηρα.... για το γιο μου... και το range rover.
Αλλα λέω και πάλι.... για τους συλλέκτες.... τα μικρά ήταν όνειρο, astra DTM κλπ... (αλλά 5 ευρώπουλα)
-
Μεγαλείο
Ακόμα πιο μεγαλείο. 38 ευρώ... Ακόμα δε το πιστεύω
άπλετοι χώροι αποσκευών
Αυτό ξέφυγε από το Bourne Supremacy. Περίπτερο!
Τα άλλα: http://img.photobucket.com/albums/v468/ ... /temporary
-
M' έσκισες
Παω να κλάψω μόνος στη γωνία
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μεγαλείο
Την ειδα και γω σε καποιο μαγαζι σε μπλε χρωμα και στη τιμη των 60Ε.Απιθανη,Μεχρι μοκετα στα πατωματα.Δυστυχως δεν μαζευω σε αυτη τη κλιμακα
-
EYTYXΩΣ δε μαζεύεις (λεφτά...)
-
To Πορσιδι τι εταιριας ειναι;
-
'Carousel 1'
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
εδιτ 2: να το δει αυτο ο KrusΠες μου ότι αυτό είναι 1/18...
-
Ναι, ναι ναι. AutoArt, αλλά προπαραγωγή. Να το περιμένουμε στους επόμενους 6-24 μήνες. Η ΑΑ καμιά φορά λέει για καινούρια μοντέλλα και ...
Αλλά συνήθως αν υπάρχει προπαραγωγή έρχεται γρήγορα
ΥΓ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ, είναι της Kyosho γιατί τα διπλανά μοντέλα είναι της Kyosho... Τα πάνω δε τα σβήνω, γιατί ισχύουν.
-
Μετά απο αρκετό καιρό το αγαπημένο απο πολλούς αυτό θεμα ξανά στην επιφάνεια!!
Περνάω στο παρασύνθημα: Αν παραγείλω πάνω απο ένα μοντέλο απο modellisimo τα μεταφορικά παραμένουν 17 ευρώ;
Παρατηρώ πως στο modelplanet της θεσσαλονίκης ο τύπος παραγέλνει όσα είναι με προσφορά στο modellisimo αλλά οι τιμές του όπως φαντάζεστε δεν είναι προσφοράς!!! -
-
rocsta έτσι είναι . Και εγώ τώρα ψάχνω κάτι να πάρω μέσα στις γιορτές. είδα και στο http://www.modelcarworld.biz αλλά το μοντελίσσιμο έχει κάποια μοντέλα που θέλω διακαώς..
-
Γεια και απο μένα!
Να κανω μια ερωτησούλα?
Αγόρασα την Martini 6 72Ε από μαγαζι στην Ν.Σμύρνη ενω την αγωνιστικη
70Ε απο Ιπποκράτους. Κανονικά η πρωτη δν θα έπρεπε να ειναι φθηνότερη της αγωνιστικής ???????
ΑΑΑ!! 'Οποιος δει καμια Lancia Integrale Collezione να μου πει που.(εντος αττικης).Εχει κανεις Δελτονα σε Kyosho και σε Ricko?Πέραν από την κατεβασμένη αεροτομή υπάρχουν άλλες διαφορες?????
Ίδου.Το αριστερα το πηρα Μ.Τεταρτη και το δεξια Τρίτη το Πασχα
-
Φίλε LDriver αν και μάλλον είναι άχρηστο που στο λέω επειδή το μαγαζί είναι Θεσσαλονίκη, το modelplanet στην τσιμησκή έχει μια collezione.
Πήρα προχθες ενα A3 sportback μιας και το είχε πιο φθηνα απο modelissimo, 62 ευρώ.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές