-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το NSU TT αλλά το S (TTS) το έχω.
Το βγάζει η Revell και κάνει 30 ευρώ.
Για αυτά τα χρήματα ειναι απλά τέλειο!Ναι το ειδα στο site της εχει και αλλες εκδοσεις του(διαφορα αγωνιστικα) μαλλον θα κανω την αμρτια και θα το παρω!
Εσυ απο Αθηνα το πηρες? -
Λες και μας ακουσε η De Agostini και η Αλπιν που εβγαλε τη Τεταρτη ειναι παραδοξως αρκετα καλη.
Εχει βεβαια τις παραληψεις της (δεν εχει δυο επι πλεον φαναρια μπροστα και λειπουν οι πισω λασπωτηρες ) αλλα γενικα τα εννεα Ευρω πιανουν τοπο.
Μαρινακη για ψαξε το σε παρακαλω,τα ονοματα του πληρωματος ηταν σε κοκκινο πλαισιο ?
Οσες φωτο εχω ειναι μαυροασπρες.
Και κατι ακομα.Το κειμενο που συνοδευει τη μινιατουρα ειναι για τα μπαζα.Προ παντος οι λεζαντες στις φωτο ειναι αλλα αντ'αλλων. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Λες και μας ακουσε η De Agostini και η Αλπιν που εβγαλε τη Τεταρτη ειναι παραδοξως αρκετα καλη.
Εχει βεβαια τις παραληψεις της (δεν εχει δυο επι πλεον φαναρια μπροστα και λειπουν οι πισω λασπωτηρες ) αλλα γενικα τα εννεα Ευρω πιανουν τοπο.
Μαρινακη για ψαξε το σε παρακαλω,τα ονοματα του πληρωματος ηταν σε κοκκινο πλαισιο ?
Οσες φωτο εχω ειναι μαυροασπρες.
Και κατι ακομα.Το κειμενο που συνοδευει τη μινιατουρα ειναι για τα μπαζα.Προ παντος οι λεζαντες στις φωτο ειναι αλλα αντ'αλλων.Πάνω που ήθελα να πω γι' αυτό. Ίσως το καλύτερο απ' όσα έχει βγάλει ως τώρα, από άποψη ποιότητας. Για 9 Ε, καλό είναι, μπορεί να γίνει και καλύτερο όμως...
-
Πάω να το πάρω
-
Δεν το πηρα ακομα αλλα ολα τα αλλα εκτος της πολυ καλης(με βαση αυτα τα δεδομενα Corolla) ηταν διαφορετικα απο αυτα της εξωτερικης η και της μεσα φωτο που τα δειχνουν!!!Τι εννοω?Στη μεσα φωτο που δειχνει το μοντελακι εχει δισκοφρενα και καποια αυτοκολλητα πολυ λειπουν απο αυτα που αγοραζουμε!!Αλλα τωρα που αρχισα δεν σταματαω θα τα παρω ολα!
-Οντως τα κειμενακια ειναι αθλια μεσα!!Λες και εχουν δωσει τα στοιχεια σε εναν ασχετο για να φτιαξει 5 σελιδες -
Γεια χαρά,
Δημιουρήθηκε ένα νέο forum με θέμα τις συλλεκτικές μινιατούρες αυτοκινήτου. Όσοι ενδιαφέρονται ορίστε το url: http://www.miniaturecars.net
Το forum είναι δικό μου και είναι στα Αγγλικά. Καλύπτει όλα τα είδη των μινιατούρων(die-cast, handbuilds, etc) και όλες τις κλίμακες.cmarin μπορείς να το σβήσεις εαν θες το topic που άνοιξα θα συνεχίσω εδώ
Ευχαριστώ.
Τώρα όσον αφορά την συλλογή μου, αποτελείται και από 1/43 και 1/18. Τα 1/43 είναι επι το πλείστον της Minichamps και της Ebbro, καθώς και ορισμενα IXO. Θέλω να σας ρωτήσω όμως ρε παιδιά κανείς δεν συλλέγει 1/43 handbuilds(BBR, MR, Technomodel)..
Απο βδομάδα θα αρχίσω να τραβάω νέες φωτο και θα τις ανεβάσω στο forum μου. όσοι γουστάρετε..
p.s: Να μια φωτό της Alfa Romeo TZ2 της BBR σε 1/43:
-
Mολις μπορεσω να πουλησω καποιο καραβι με μαυρο, θα αρχισω να ασχολουμαι με BBR κλπ
Mακαρι, αλλα που.... -
greo εξαρτάται τι θέλει κανείς.. Εγω π.χ είμαι της άποψης quality over quanity τουλάχιστο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα. Για παράδειγμα προτιμώ να μην αγοράσω καμμία Alfa της Minichamps(έχει βγάλει πάνω απο 10-12 μοντέλα) και να μαζέψω χρήματα έτσι ώστε να παρω 2-3 της MR/BBR..
-
-
XTR αν κατάλαβα καλά είσαι ο Mr. Vercetti, και αν δε κάνω λάθος σε έχω πετύχει και στο diecastxchange forum σωστά? Είμαι και εγώ από κει μεριά. Alias Excell
η κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης XTR2 έγραψε:
greo εξαρτάται τι θέλει κανείς.. Εγω π.χ είμαι της άποψης quality over quanity τουλάχιστο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα. Για παράδειγμα προτιμώ να μην αγοράσω καμμία Alfa της Minichamps(έχει βγάλει πάνω απο 10-12 μοντέλα) και να μαζέψω χρήματα έτσι ώστε να παρω 2-3 της MR/BBR..Oυπς σορι! Δεν ηξερα οτι η Αλφα της Μινιτσαμπς εχει 450Ε!!! Γιατι εκει που παιρνω εγω τα Μινιτσαμπς εχει ενα μηδενικο λιγοτερο! Αν με μια Μινιτσαμπς λιγοτερη μαζευεις τα 500 που θελει για 3 BBR τοτε οντως, το γυρναω και εγω εκει
-
Ωραίος ο ταυρούλης
-
-
greo η μέση τιμή ενός BBR π.χ είναι 150-160 euro, όσο δηλ. 4-5 Minichamps. Και σου ξαναλέω έιναι θέμα του τι συλλογή θέλει να έχει καθένας. Προτίμω να κραταω τα λεφτά μου και να μην αγοράζω 5 ΙΧΟ και ανταυτού να τσιμπάω 1 MR. Προσωπική μου άποψη.
Excell το nick μου στο forum μου είναι Mr.Vercetti αλλά δεν είμαι γραμμένος στο diecastxchange. Yπάρχει και άλλος Mr.Vercetti εκεί?.. Και btw ευχαριστω που γράφτηκες στο forum μου.
Νίκος.
-
Πολυ καλα κανεις Νικο. Απλα με τις τιμες αυτες ποσα θα μπορουσε να παρει το χρονο ενας απλος υπαλληλος (οπως εγω); Συλλογη με αδεια ραφια γινεται; Δε γινεται!
Δε λες παλι καλα που ξεκολλησαμε απο τα Μπμπουραγκο!
-
Και εγώ greo φοιτητής είμαι και ξεκίινησα να αγοράζω handbuilds πριν 2 χρόνια περίπου. Ξέρεις πόσα έχω? 2.. Την Alfa TZ2 της ΒΒR η οπόια είχε 170 euro αν θυμάμαι καλά, και μια McLaren F1 της AB η οποία είχε 220euro.. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια που έχω είναι die-cast. Αλλά η ευχαρίστηση που πέρνω όταν κραταω στα χέρια μου και όταν βλέπω τα handbuilds στο showcase δεν συγκρίνεται με τα die-cast..
Νίκος.
-
XTR2 όντως υπάρχει ένας με το ίδιο νικ που έχει άπειρο πλήθος αυτοκίνητων.
Τώρα γύρισα από διακοπές πάνω κάτω ένα μήνα και δεν είδα και πολλά νέα μοντέλα. Μόνο την 911 997 S την νέα s class και λίγο πολύ αυτά.
Μου φαίνεται κατά Οκτώβριο Νοέμβριο που θα χτυπήσει τα ράφια η θεϊκή 911 Carrera RS 2.7 του 1973 θα 'προκαλέσει' παραγγελία.
Με τη γνωστή απορία. Με μπλέ ή κόκκινες ζάντες/λογότυπο? μάλλον με κόκκινο αφού έχω και την Gt3RS στην ίδια παραλλαγή..
-
Excell όσον αφορά την 911 RS θα σου πρότεινα να δεις το μοντέλο της EBBRO.
Guys να σας ρωτήσω τα μαγαζια που λέτε στην Σκουφά και στην Ιπποκρ. έχουν handbuilds?..
-
UP...
Ας κρατήσουμε αυτό το thread στην 'επιφάνεια'..
-
1:18 συλλέγω. Αποκλειστικά..
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές